a glory night of rock

Fy fan på ren svenska vad roligt det var i fredags. Visst blev det några missar men det hör ju liksom till..
Som jag sa till Marcus och Henke när vi åkte hem sen,jag skulle lätt kunna gå på Backyard  flera kvällar i rad utan att tröttna..Jag tycker att dom är 10000 gånger bättre live än vad dom är på platta och då tycker jag att dom är bra på platta.
Jag känner en sån enorm glädje och lättnad när dom spelar.Allt runt omkrong bara försvinner och det är bara där och då som existerar. Det är så soft.
Jag är lite missnöjd med att Backyard fick öppna upp i fredags.Vi stod uppe vid ingången och utan förvarning så drog dom bara i gång och började lira..lite slarvigt upplagt och planerat måste jag säga..men men..
1 timme och 20 minuter av Backyard babies och sådana petetesser flyger iväg med den svettiga arenaluften.
Jag är verkligen skitnöjd som jag skrev tidigare och fick så himla bra bilder och videoklipp..Fick ett grymt suveränt klipp av avslutningen med minus celsius..det är så maffigt...
gick ut på å och tog en cider efter spelningen..inte Mikkiz dock för hon skulle jobba =(



a night to remember..

Vi var ju på Backyard babies och Takida igår och jag ska skriva om det men inte just nu..bjuder på några bilder så länge från en minnesvärd rocknatt..





jag är tvärnöjd!

TJING!!!!!

det luktar avundsjuka...

"I Australien har vi ett talesätt som passar in på Dregen. "Tak ehim out to the paddock and shoot him" Ha ha! Ledsen men jag ar varit allergisk mot Dregen sen jag var 15..."

"Får man hålla med!!!!! I Tyskland hade man ett annat talesätt.."raka han..gasa han..bränn han!.."


"Vet ni vadFreddy och Andreas? Fuck off and die!!! Heter backyards nya låt..ha ha"


Jag säger bara goooo girl...

hämtat från backyards fanclub på facebook..

shoppingfynd,träningsvärk och vansinne

Idag var vi och gjorde Kista. Jag var inte alls på shoppinghumör när jag anlände men det ändrades snabbt när jag först såg hur lite folk det var och när jag sprang in i mitt första fynd. Jag var nummer ett ute efter något att ha på mig imorgon och nummer två jeans. Jag hittade ett par jeansaktiga byxor för pangpris men köpte dom inte utan avvaktade.
Sen hittade jag jeans,hängseljeans till Nathanael och en tunika/klänning som jag ska ha imorgon,allt för pangpris. Jag ville nästan hjula där inne i gallerian men det gjorde jag inte,mest för att jag inte är så duktig på det.
Köpte även en sminkväska det var inte vad plånboken tillät men eftersom Skrubben kissade i min gamla så att jag fick vinka farväl till den så var jag tvungen. Har allt smink i en fryspåse nu och det går ju inte.
Åkte hem två timmar senare jäkligt nöjd kan jag lova. Just ja Nathanael fick en ny bil också,man trycker ner gubben som kör och så åker bilen iväg med en väldans fart,jättekul tyckte lilleman =) Köpte även present till Alice också en månad försent *S*
Hade tänkt att köpa 1 år present till Noah också men hittade inte nåt kul och så kikade jag efter en välkomst present till min lilla kusin Clara men jag avvaktar lite med det. Jag är lite petig när det gäller presenter.Vill att dom ska vara nogrant uttänkta.
Åkte till IKEA efter att Marcus kom hem. Gick där en bra stund och Nathanael var på sitt bästa humör. Hade plockat på mig allt nödvändigt ont vi behövde och stod i kassan. Vad händer då? Jo deras linje med banken bryts så de kan bara ta emot kontant betalning och jag är en person som alltid handlar med kort och aldrig har kontanter på mig. Så det var bara att ge upp efter 20 min och åka hem utan saker. Ska åka tillbaka på lördag för ett nytt försök.

Det har varit en tung dag för mig idag. Jag har nämligen en sån träningsvärk efter core express passet igår så att jag trodde att jag skulle dö imorse. Hade inte tränat core på 4 månader så var rätt muck. Det fanns en gång i tiden då jag inte tyckte att core passen var jobbiga (5 månader sedan) men det tyckte jag då igår att det var. Lyckades missa bussen med en halvminut också så jag gick dessutom hem. En promenad på 45 minuter. Trodde att jag skulle vara slut när jag kom hem men då var jag så mycket uppe i varv så hade rätt mycket energi. Tog en dusch och åt. Men när jag väl slog ner huvudet på kudden så slockande jag direkt..

Imorgon är det ju dags för oss att bege oss till Bombardier arena och kolla på Takida och Sveriges bästa rockband Backyard babies. ska bli nice. Jag har världens problem med vad jag ska göra med mitt hår och vad jag ska ha för smink och nagellack. kläderna har jag dock löst då jag hittade tunika/klänningen i Kista idag. Men skor? Jag vet inte vad jags ka ha för skor..jag blir galen..Sån här beslutsångest har jag var je gång jag ska iväg på nåt stort...Jag blir galen på mig själv..Ja ja..det får bli som det blir..
Lyssnade på Bybs nya platta som töntigt nog heter Backyard babies idag och den var helt okej,hade dock lite högre förväntningar..men men..gillade låtarna degenerated och abandon jäätemycket.. =)

Nehe skriva packlista nu kanske??

Tjing!

ps

Det är en av de stora orsakerna till att mina katter inte är utekatter..vem vet vad de skulle kunna bli utsatta för där ute..nej tack den risken tar jag inte!!!

heartbreakning

Läste nyss om en katt på Viksäng som fått tungan avklippt och verktyg genomborrade i huvudet så att ögat ramlat ut =(
Vem fan gör något sådant mot en försvarslös liten katt? Såg att aftonbladet skrivit om det också och att det varit belöning för den som namnger förövaren. Det är kanon tycker jag..avrätta fanskapet..helst efter en ordentlig omgång tortyr så att personen får smaka på sin egen medicin..Jag blir så jäkla arg och för att inte tala om ledsen...sånt här får mig att bryta ihop direkt..

äntligen tornerspel igen

på lördag är det medeltidsdagen i Rissne med gycklare,medeltidsmarknad och tornerspelen.
Var och kollade lite grann förra året på det. Tornerspelen var spännande men läskiga. Ryttare som påminner om dom i bröderna Lejonhjärta som tävlar mot varandra i ett tornerspel. Jag är skiträdd för soldaterna i Lejonhjärta så jag tyckte att det var lite obehagligt när dom kom nära. Vet tyvärr inte om vi kommer att kunna gå och titta i år men jag hoppas verkligen det =)

 

öppna förskolan

Haft en kanondag på öpnna förskolan med Lina och Robinson,Sussane och Ray-Ray och Karin och Meja.
Suttit och pratat medan de små lekt av sig.
Stackars Nathanael blev först nerbrottad av Robisnon och sen halvt ihjälkramad av Ray-Ray. Måste nog träda in och lära honom lite självförsvar,han är alldeles för snäll och tålig.
Var tvungena tt gå hem vi halv tre då herrn blev väldigt trött och inte orkade mer. Tar på krafterna att umgås med poolarna tydligen för nu sover han som en stock i vagnen och jag njuter av lugnet.

Igår var vi i solna centrum Käkade lunch med Marcus på cafe´ kärven där dom gör Sveriges godaste kyckling och pastasallader. Shoppade lite sen. Köpte nya skor till Nathanael och en pekbok med djur i. Men när det var dags at handla till mig så hade herrn tröttnat så det blev bara en ny hudkräm.
Han älskade att gå i affärer förut men nu senaste gångerna så har det itne fallit honom i smaken.

Ikväll ska vi se Wall-e och två avsnitt av arkiv x har Marcus lovat =)

Igår såg jag sex and the city filmen den höll inte måttet men den var väldigt bra ändå. den får 3.5 av 5 möjliga.
Jag älskar kläderna i filmen (och i serien) och så gillar jag vänskapen tjejerna har.Det är mysigt och fint.
Skulle även vilja ha Carrie Bradshaws jobb,det hade varit nåt det..

nej nu ska jag ta tag i lite saker här...

 glad pyamaskille
 går med läragå vagnen..

nya skorna

Robinson och Nathanael


Nu är hon här

Nu är den nya fröken Norling här.
22.37 igår..3847 gr 51 cm..stoooor tjej..och allt gick tydligen kanon..grattis Johan och Annelie..

God kväll

Har egentligen inte så mycket att skriva men tänkte kladda ner några rader ändå.
Jag är så där söndagstrött just nu.Inte trött i huvudet men trött i kroppen.
Blir inte klok på ryggen heller,vet inte riktigt hur jag ska gå vidare i den frågan. Ska ringa mig framåt och se vad som händer. Funkar inte det så får jag ringa Ola (min sjukgymnast) så får han rya i åt mig helt enkelt.

Jag är i farten med att skaffa mig en ny mobiltelefon. Men det är var jju int det lättaste liksom.
Marcus sa åt mig att det lättaste är om jag tänker efter innan vad det är jag vill ha ut av telefonen.
Jag kom fram till att jag ville ha en telefon med en duglig kamera och en bra muskspelare och som ska vara någorlunda okomplicerad. Vi var iväg i går till elgiganten i Barkarby för att titta. Jag hittade ingen som jag föll för direkt. Hittade en med kanon kamera men det var ingen walkman som jag vill ha och så hittade jag två walkman som hade någorlunda kamera. Men den ena kändes för plastig och den andra hade pyttesmå knappar vilket jag inte gillar.
Så just nu sitter jag fast i mobildjungeln,för det är vad det är. EN DJUNGEL,
Det står emellan två sony Eriksson walkman,en samsung och en sony eriksson utan walkman.
Den bästa av dom är en av de walkman telefonerna. Då undrar ni säkert varför jag inte satsar på den? Jo det ska jag tala om varför jag inte gör. Marcus har den redan! Olyckligtvis finns den inte i någon annan färg heller=( Jag skulle ha varit 6 dagar snabbare så hade jag varit först..men men..Hade tänkt att bestämma mig tills imorgon..

 den som Marcus har..  och så samsungen (den gråa ej den röda)

Helgen har vari okej..haft det rätt soft och trevligt...Nathanael har börjat att gå med lära gåvagn och det gick bra. Han fegade lite första gången och fattade inte att han skulle gå med när vagnen rullade så han stod kvar och vagnen åkte iväg men han släppte den inte så det såg lite kul ut. Men sen fick han in snitsen men det är lite stapplande fortfarande.

Imorgon ska vi till Solna eftersom det inte blev nåt i fredags pga ovädret. Ska käka lunch och sen så ska vi kolla runt lite. Jag måste handla mig ett par jeans eftersom alla mina har blivit för stora vilket inte är så snyggt. Nathanael skulle behöva skor också. Han hade ju så fina basketkängor och nikeskor men dom har blvit försmå nu :( Han måste ju ha skor nu när han börjat knata på med gå vagnen. Vill ju kunna gå ut på gården och öva,mer plats där.

Ja imorgon när man vaknar så får man förmodligen svar på vad det är för en liten kusin man fått..spännande..=)

Nehe nu ska vi tydligen se någon film..

Imorrn ska Marcus på fotbollsderby då ska jag efter att ha nattat knoddas mysa ner mig i soffan och glo på sex and the city filmen. Har fortfarande inte sett den vilket är en mindre skandal.

Den 24:e oktober har high school musical 3 världspremiär..woooohooo ( och där blev man 14:iz igen då)

Hur har helgen varit?

Tjing!






dagens ljus

Nu är min kusin på väg att se dagens ljus på Västerås förlossning.
Det råder delade meningar om kön..det återstår att se..jag vet ju vad jag hoppas att det blir och varför jag hoppas det..måtte det nu bli så =)

These days

Looking at your picture from when we first met
You gave me a smile that I could never forget
And nothing I could do could protect me from you that night

Wrapped around your finger, always on my mind
The days would blend 'cause we stayed up all night
Yeah, you and I were everything, everything to me

jag garvar ihjäl mig

Hittade det här i min blogg på lunar.

Micaela vs Jenny 1993
fetstilta är mina tillagda komentarer nu i efterhand =)

Namn:Micaela Sommarlund
födelsedag:4 November 1983
stjärntecken:Skorpion
Födelseort:Stockholm
min hårfärg:mörkbrun
min ögon färg:gråblå
mina syskon:-------------
roligaste ämnet i skolan:oä
tråkigaste ämnet i skolan:musik
mina fritidsintressen:skola,barbie och lysna (grym stavning) på band
min älsklingsfärg:turkås (alla har vi stavat denna färg så)
förening jag är med i:006 700 840 (dont remember fill me in?)
mitt älsklings djur:hästar (oj vad saker ändras drastiskt genom årens lopp)
min idol:Michael Jackson (han blev gammal i gemet)
bästa popgruppen:Michael Jackson (popgrupp?)
min favorit låt:bad
bästa bok jag läst:Gustaf (hoppas innerligt att det ändrats)
mitt favorit program på tv:grannar (jo tack det minns jag allt för väl)
den bästa film jag sett: Michael Jackson (antar att konsertvideo menas)
den godaste mat jag vet:fisk (?????)
jag vill helst bli:skolfröken (inte långt från dagens dröm)
jag tycker bäst om:mamma,Vicy och Benny (gulligt)
jag tycker sämst om:Jane (kan det ha varit veckans ovän?)
min högsta önskan: att Mischa ska leva (tokan till katt)

Namn:Jenny Norling
födelsedag:3 Februari 1984
stjärntecken:vattuman
födelseort:Västerås
min hårfärg:blond
min ögonfärg:milerad (härlig stavning 1)
mina syskon:Joakim och Anne
roligaste ämnet i skolan:svenska (rätt nära dagens verklighet)
tråkigaste ämnet i skolan:Engelska
mina fritidsintressen:leka med Micaela,Sara,Soma m.m (ser du att du är först i ledet *S*)
min älsklingsfärg:gul (höll i sig hela barndomen,varför?inte en aning)
förening jag är med i:004 (Sara startade agent klubb o jag blev 004 *S*)
mitt älskingsdjur:katt,fågel o häst
min idol:Michael Jackson (ja vad säger man,underligt att man inte belv skummare än vad man blev)
bästa popgruppen:is off base (I love the spelling) (härlig stavning2)
min favorít låt:mädjik (härlig stavning 3,bästa hittills) (gissa titeln?)
bästa bok jag läst:spring Pride spring (en hästbok men av en inte så långsökt anledning så tänker jag på Forest Gump *S*)
mitt favorit program på tv:rederiet (torsdagar var heliga för mamma o mig), röda rubinen,varuhuset (klassiker) och fongarna på fortet (härlig stavning 4)
bästa film jag sett:Sunes sommar (har sett en hel del bättre genom åren som gått)
den godaste mat jag vet:plättar (????)
jag vill helst bli:konstnär (långtids dröm),kassörska,skolfröken och fin dam (häftigaste yrket hittills)
jag tycker bäst om:alla i min slekt (härlig stavning 5)
jag tycker sämst om:bråka med kompisar och att ha tandställning (2 år av räls mellan 9-11 år var nog första på området som hade det men slapp ha det i tonåren som alla andra)
min högsta önskan:att Tomas och Tusse ska leva igen och flytta till villa



källa:
mina kompisar bok

slappar dag och hektisk kväll.

Haft en sån där skön hemma dag idag. Nathanael har dessutom sovit flera gånger och länge dessutom så har gått här hemma och småpulat för mig själv med diverse saker.
Det är ju som så att jag är ju en obotlig ide´spruta och kommer ständigt på nya alternativ och förändringar. Idag kom jag på två nya saker gällande mitt hem. Ett rör utrymmet under trappen (som vi slösar bort genom att använda som inofficiell skräptipp) och ett gällande Nathanaelsrum/vårat sovrum (det är ju ett och samma rum eftersom vi fortfarande inte hunnit sätta tillbaka väggen). Ska spåna vidare på mina ideér så kanske det blir lite förändringar i helgen.

Ja just ja det var ju dagen jag pratade om..ja vi har inte gjort mycket alltså. Tagit två promenader och pysslat och lekt hemma..thats it.
Kände mig lite slut efter gårdagen..

Kvällen blev hektisk däremot. Var och storhandlade på city gross och sen in en sväng på ÖB. Problemet med det var att när vi skulle in och handla så öppnade sig hela himlen och bjöd även på fina kast vindar och blixtar och dunder så vi blev sittandes i bilen i 20 minuter innan vi gav upp och rusade ut i regnet iallafall. Fy fasen vilket oväder.
Var inte hemma förrän 19.15 och då var det bara att börja med maten direkt. Gjorde "Hedbo pizzor" fast en nyttigare variant av dom. Minns du "hedbo pizzorna" Mikkiz?
För dom som inte vet vad Hedbo är så är det stället där min låtsas farmor bor och ligger mellan Salbohed och Avesta typ.
Hade inte ätit det på säkert 5 år så det var riktigt nice.
HAde massor att packa upp också från storhandlingen vilket tog sin lilla tid.
Passade på att städa i köket efter maten,rensa kökbänkarna på allt möjligt och justera om lite i köksskåpen.
Och nu sitter jag här och känner mig lite slut men på ett bra sätt..synd bara att inte ryggen samarbetar idag:(

Imorgon ska vi åka till Solna c. Ska kika runt lite bara och kolla på sulkyvagn. Ska inte köpa nån denna månad men kan vara bra att titta så man vet vilken man vill ha sen när det är dags. Marcus har hittat en passande tycker han som är svart/gul (AIKs färger) mer än så har han inte tagit reda på om den. *suck* Så ska väl kika på den och se om det ens är en sulky för det visste han inte heller *S*
Ska träffa Marcus där vid 12 och luncha ihop tänkte jag..då blir jag störd i en timme så att jag inte slösar massa pengar =)

nej nu ska jag slänga mig i soffan en stund..

Tjing!

Det blir två bilder på en liiiiiiten Nathanael idag =)



den resande boken

Har haft en kanondag i Västerås..Så där grymt soft liksom.
Hängt med mormor och mamma och sen också Mikkiz.
Kikade in en sväng på kulan och visade upp lilleman för tanterna vilket var uppskattat.
Drack kaffe,åt en sirapskaka och kollade på Mikkiz som "steppade" när hon såg en geting..och det var kul kan jag lova.
Blev arg på min bror igen som är en jäkla idiot utan hjärna och så gungade vi i lekparken.
Blev inte så mycket gjort idag direkt vilket kändes lite onyttigt men men..hade velat ta en promenad nere i mälarparken..

usch är sjukt trött..kan knappt tänka..kommer inte ens ihåg vad det var jag skulle göra imorgon :(

neee jag ger upp..arkiv x here I come..

Tjing!

appropå rubriken för detta inlägg så frågade jag Marcus om tips på vad jag skulle kalla dagens inlägg..det blev hans svar :S

sllllluuuuut

Jag är helt trasig i benen nu efter att först ha gått en rejäl promme på dagen och nu gått en med Therese på kvällen. Benen känns som spagetti men det är en skön känsla.
Fick snacka av oss lite och en dos motion på det. Nu är jag sjukt uppe i varv dock så kommer ta ett tag att varva ner men men..Ska packa iordnig Västerås väskan så man slipper göra det imorgon bitti och sen ska vi se lite arkiv x.

Haft en bra dag?

Tjing!

stora killar,biljettlycka och kärt återseende

Idag var vi ute och promenerade med Lina och Robinson och även Susanne och Ray-Ray var med.Det var riktigt roligt. Lina hade jag inte träffat på säkert 4-5 månader och Sussanne had ejag inte träffat sedan tjejmiddagen hemma hos Pernilla vilket typ var i februari/mars nånstans.
Och jösses vad deras killar blivit stora och det tyckte ju naturligtvis dom om Nathanael också.
Var roligt att ses igen och ska träffas på tisdag på öf.

Har hämtat ut biljetterna till den 29:e nu så nu ligger dom i tryggt förvar här hemma,fasen vad kul det ska bli =)

Ska snart iväg och träffa Therese,ska bli jättekul. Har inte sett sedan hon och Matte var hä roch grillade vilket är 1½ månad sedan. Ska ta en promenad och snacka lite skit bara hon och jag.


Imorgon ska lilleman och jag till Västerås och spendera dagen där.
Mamma ska få sin försenade födelsedagspresent och så ska jag träffa Mikkiz vilket jag inte gjort allt för ofta den senaste tiden :(
Ska bli skönt att byta miljö lite..

här kommer bilderna ifrån Vindö i söndags och några andra bilder..



från lekparksutflykten i fredags:




Tjing!

Bästa atleten genom tiderna

Jag vet att jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jelena Isinbaeva är helt klart den bästa friidrottsatleten genom tiderna. Hon är helt fenomenal.
Ikväll satte hon världsrekord i gen i sin gren stavhopp med att hopaa 5.05 meter. Det är världsklass vi talar nu.
Vilken gedigen medalj lista hon har tjejen och historisk är hon också med sina världsrekord.
26 år gammal,inte illa pinkat.
Söt är hon också btw.



Hej alla glada

Hade en förträfflig helg.
Ägnade lördagen åt att städa vinden. Det behövdes kan jag lova. Nu kan man gå upp där utan att få ångest och utan att behöva vara en atlet för att komma åt det man ska ha. Och om vi kastade! Jag är ingen kasta människa som jag sagt förut och tycker verkligen inte om att rensa och städa ur men tillomed jag insåg att hälften av prylarna därupp inte behövde vara kvar. Vissa saker slängde jag dock med sorg. Tex en gammal plånbok som jag lekte mycket med osm liten och min rosa krokodil som jag lekte med i badet som liten. Den var bra sliten annars hade jag gett den till Nathanael. Men nu är det rent och snyggt däruppe. Bara alla bokkartonger som skall gås igenom och rensas ur. Hälften av böckerna kommer jag nog aldrig att läsa.
Så är du bokintresserad så hojta till..

Igår var vi ut i skärgården,närmare bestämt på Vindö. Hälsade på T i hans sommarhus. Det var fint men väldigt väldigt avlägset ifrån civilisationen. Och s¨å var inte vädret det bästa heller vilket vi märkte nere vid vattnet. Gick ut på bryggan (en flytbrygga var det) för att titta på båten och bryggan gungade så mycket så att stackars Britta höll på att trilla i. Fick hjälpa henne in men när hon vinglade så vinglade jag så höll på att drutta i båda två men vi klarade oss in till land torra.
Det var väldigt fint och mysigt där ute men som sagt så var det inte direkt runt hörnet härifrån.

Idag hade jag då planerat att göra en shopping utflykt till Kista med Nathanael. Men nu står regnet som spön i backen så nu är mitt dilemma hur jag ska ta mig dit och bli så lite blöt som möjligt..
Natingen ta bussen från bromsten till spånga C och byta till 179:an eller gå ner till Rinkebyplan och ta 179:an därifrån vilket är det smidigaste och snabbaste alternativet. Får se vad det blir..Man blir ju inte så jättesugen på att ge sig iväg med detta väder :(

Imorgon ska vi på 10 månaders kontroll på bvc och sen ska vi till öf som har säsongsöppning. Det ska bli kul att träffa alla igen och Nathanael kommer bli glad över att få slå ihjäl ett par timmar där.

Nu ska jag gå upp och fixa lunch och hoppas på att regnet avtar lite..

Tjing!

gammalt kommer upp till ytan

Idag kom mycket gammalt upp til ytan och påminde mig om svunna tider.
Det var trevligt men gav mig också en sup av ångest och hjärtesorg men mest glädje faktiskt konstigt nog. jag kanske har växt upp och kan se på det med andra ögon?

Hur som helst så fick jag i måndags en indirekt ursäkt som jag väntat på 10 år...jag trodde aldrig att jag skulle få den..den som väntar på nåt gott..och kanske är det en till som växt upp och ser saken med andra ögon?


Tjing!

Jag smuttar och skrattar

Satt tillsammans med en Heineken och bläddrade i Blod,svett och dårar-Den officiella biografin om Backyard babies.
Tanken var bara att bläddra och kika lite på bilderna i boken men började att läsa lite här och där.
Skrattade högt för mig själv när jag läste helt sjuka incidenter som mina rockgudar varit med om.
Dregens egen text om tsunami katastrofen som han var med och upplevde på plats är så fantastiskt bra skriven. Jag läste texten både två och tre gånger och förundrades över hur mycket talang killen faktiskt har.
Han är ambitös har jag förstått den där Dregen.


Godmorgon

Skriver i morgonens tidiga timma idag.
Jag har knappt vaknat än,är så trött hela tiden. Ändå har jag sovit hela natten utan att ha blivit väckt.
Blodproverna ser ju bra ut också så varför är man så trött hela tiden?
Det är väl kanske ryggen och allt krångel med den som skapar trötthet och för att inte tala om tänkandet och dagdrömmandet som jag börjat med senaste tiden.
Som sagt jag är nog galen..nåt fel är det iallafall.

Undrar om jag har fått min kusin nu? Det var på g igår så måste ringa mamma och höra mig för.

Usch är nervös över helgen. Ska lämna Nathanael hos sin farmor för första gången över natten ikväll. Är inte så bekväm med det kan jag säga. Det är skillnad med min mamma för hon är van vid barn och har haft småbarn i sin närhet ända sedan jag och brorsan var små. Men svärmor har inte haft det sedan Marcus var liten så hon har inte vanan inne och saker och ting går liksom inte på rutin som hos mamma. Men men det ska nog gå bra,bara jag som är lite fjantig säkert.
Eller jag vet inte..känns inte så okej iallafall.
Anledningen till denna barnledighet igen beror inte på något nöje utan ett STORT måste.
Vi ska gå igneom och rensa på våran vind. Eftersom vi har kallvind så vill vi göra det nu innan det blir kallt ute och man fryser ihjäl däruppe. Det lär ta sin lilla tid då både jag och Marcus är "spara människor"..

På söndag däremot ska vi åka ut till Vindö och tiita på Marcus morbrors sommarhus. Ska fika därute och ta en liten promenad i krokarna och är det fint kanske man kan bada i havet lite =) Det ska bli trevligt. Jag gillar Marcus morbror. Han är lugn och cool. Hans andra morbror är jag inte lika förtjust i dock :(

Nehej lite frukost nu...

Tjing!

min dag idag och min dag imorgon

Vilken dag det varit. Soligt och behagligt.Nathanael har dock vägrat att sova men har varit på bra humör så det gjorde inte så mycket. Tog en promme med Sussie till Spånga C.Satte oss vid svandammen en stund i solen,det var nice.
Tog sen en omväg hem..Det var trevligt att ses igen och Alvina hade blivit riktigt stor!
Nathanael fick sin andra dop present som var lite försenad av dom. Ett viking toys tåg. Han blev alldeles salig över det och lekte med det en bra stund när vi kom hem.



Han slocknade vid fyra efter mellanmålet och jag ägnade en stund åt att jaga min brors resultat på king.com

Nu har vi ätit middag och kvällen börjar strax.


Varför tar det en sån förbaskad tid för friidrottsgrenarna att börja i OS? Jag väntar!

Imorgon har jag faktiskt inga direka planer. Hoppas på bra väder så man kan sitta ute i solen medan N leker i sandlådan.
Måste hämta ut ett paket på posten iallafall. Funderar på att ta bussen till sumpan också. Får se vad det blir.

Nån som vill berätta om sin dag?

Tjing!

nya tag

Var i Västerås igår och hämtade tillbaka kottis. Han blev så glad vilket var trevligt att se. Skött sig som en ängel hela tiden där borta. Sånt blir man stolt av.

Nu är allt som vanligt igen vilket känns skönt. Det var skönt med en paus.

Idag ska vi träffa Sussie och Alvina och ta en promenad. Får se vart vi styr stegen. Lutar åt Flysta men det beror på vädret.
Jag kan lova er att jag har världens träningsvärk idag efter mitt lite väl långa träningspass igår. Simmade i en timme först och sen gymade på det. Huva det känns i benen kan jag lova.


Det är turbo på lilleman..racar runt som en liten tok. Har fått sin femte tand nu också och så har han börjat ta steg när man håller honom i händerna. =)

måste kolla så att han inte river hela v-rummet nu..

Tjing!

Happy b-day mother

Grattis till min kära mamma som fyller år idag. =)



mitt i prick

Här en är uppmaning som var som skriven för mig.

"Don't think about the people in your past. There's a reason they didn't make it to your future."

Mikkiz en sann talang,ödet? och en glimt från en död era

Jag vill visa er en väldigt fin tavla som min kära Mikkiz gav oss i present för ett par månader sedan.
Den föreställer våran lilla familj med fokus på Marcus och min passion. Nämligen AIK och Backyard babies.
Väldigt fin är den.Mikkiz är bra på mycket,en rikig talang.



syns dåligt men han har ett Backyard märke på mössan och ett AIK märke på bröstet. (dit fixat av Mikkiz)

Pratade med en vän nyss om just talang att måla och rita och jag nämde att det är det enda positiva jag ärvt från far min..5 minuter senare hittar jag en bild på min och min biologiska far i en låda.ödet?


och så hittade jag även denna biljett som för mig och Mikkiz betyyde mycket under 2002
 Bankiren R.I.P <3

Projekt "att göra data/läsrummet mera välstädat och säkert"

Impulsiv som jag är så bestämde jag mig plötsligt för att göra om i datarummet. Jag hade då tänkt mig en hel ommöblering men det funkade inte riktigt som jag hade tänkt så det blev lite omjusteringar bara.
Så nu ser det mera välstädat ut och känns mera säkert för Nathanael.
Nu är detta en prvoisorisk lösning tills hörndatabordet kommer på plats och typ hälften av grejerna i skåpet och i hyllan kan staplas där istället.


Före och efter bilder..

före:



efter:





lägg märke till omjusteringen i bokhyllan =)

Avslutar med en bild på oss:


vad ska man säga om detta då...

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/festivalsommar2008/article3067362.ab

Låter väl bra men inte all för hett att hälften av låtarna är från nya plattan..det innebär ju att de kapat säkert 20% av mina favvo låtar:(

call me a nerd...but

JA! Jag står för det.
Jag har tittat på High school musical och inte bara ettan utan även tvåan!
Och ja jag blev som besatt.
Dom var ju hur bra som helst...riktigt nödrigt bra..skolflickeaktigt bra..14iz bra..

Romantiken sprudlade och musiken popade lycka..
Och vad dom är vackra! Sen är dom ju ett kärlekspar på riktigt och det speglar igenom i filmen tycker jag.


Jag är en nörd jag vet..!


Fan fan fan

Det var som så att jag hade tanken att lägga ut en bild från dopet som dagens bild.
Bilden föreställde inte en döpt Nathanael utan hans gudmor och min kära vän Mikkiz.
Men nu är det så att bilden verkar vara puts väck..
Och jag säger bara fan fan fan över det då bilden både var klockren och grymt fin :(

får bli en annan bild istället då..


vi låtsas att vi vet vad vi håller på med åtminstonde =)


jag undrar?

Är det någon som har sett nya skräckisen barnhemmet? åsikter?

lurad,barnlediga och OS

Gjorde ett hälsotest på nätet häromdagen och två dagar senare så fick jag en räkning på 199:-. Det var alltså vad testet kostade att göra. Enligt fakturan så skullde det stå i avtalet man accepterade. Nogrann som jag är så läser jag alltid avtal innan jag går med i saker och hade inte läst något om mågra kostnader. Men för att vara säker så läste jag avtalet en gång till och nej det stod inte något om några kostnader.
Har nu betalat den förbaskade fakturan för jag orkade verkligen inte göra en affär av det hela. Men hade jag haft ork och tid så hade dom fått den hett om öronen.
Jag vet att jag borde gjort något åt saken för att andra ska slippa få samma sak men nej jag orkar inte.
Skumt företag verkar det vara iallafall.

Idag skulle vi åkt på grönan men vi sköt upp det några helger framåt då varken väder eller ekonomi kändes stadigt. Istället ska vi gå på bio ikväll och se arkiv x.
Mamma och Thomas kommer och hämtar Nathanael om en timme och så får vi tillbaka honom på tisdag.
Det ska bli skönt men samtidigt så kommer vi sakna vårat busfrö.


Satt och spelade start tris på king.com igår i över en timme. Det var Cassie som introducerade mig för den sajten. Finns jätte många roliga spel där hjärnan får jobba lite. Jag gillar ju spel där man får klura lite.

Var aldrig iväg på 080808 festen igår. Var hemma istället och tog det lugnt. Ingen av oss orkade ge oss iväg och så regnade det dessutom. så det blev film och mys i soffan istället och Nathanael somnade tidigt.
Tittade på OS invigningen också. Eller när länderna promenerade in på arenan bara. Sverige gick in som land 186 coh efter det så orkade vi inte längre då böt vi kanal. Jippot höll ju på hela dagen och kvällen..250 miljarder har tydligen Kina pungat ut på OS tävlingarna..Det är sjukt mycket pengar..Får väl hoppas att någon tycker att det är värt det.

Dags att packa ihop det sista av knoddas saker..

Tjing!

bli bla

Skitväder har det varit hela veckan. Jag som hade gjort upp en del planer,dom sprack ju kan jag lova.
För en vecka sedan låg man och solade på nälstabadet och svettades i poolen med brorsan. Nu måste man ta på sig jackan så fort man sticker ut näsan utanför dörren. VAd hände? Och vart tog sommaren vägen? Jag känner mig lurad!

Nåja..

Mycket film tittande har det blivit den här veckan..Bra filmer och mindre bra filmer..

såg alpha dog med bland andra Justin Timberlake och Bruce Willis..den var helt urusel men ändå sevärd konstigt nog.
Såg en jättebra film med Josh Hartnett och Samuel L Jackson.resurrection the champ hette den och var verklighetsbaserad. Den rekommenderar jag starkt.
Sweeney Todd med Johnny Depp var ju ingen höjdare direkt. HAde ingen aning om att det var en halvmusikal.

Har suttit och gluttat på min drömresa som vi ska göra i vår. Räknat på kostnader så man vet hur mycket man ska lägga undan. Satt och drömde mig bort i över en timme när jag bläddrade bland hotellen och turistinformationssidorna. Det är galet vad jag längtar mycket..

Imorgon kväll ska vi in på 080808 festen inne i stan. Fast vi ska inte gå ut vi ska bara strosa runt och sen avsluta med att se fyrverkerishowen vid strömmen. Brorsan och Hannah ska kanske med också och så ska Marcus försöka få med Henke. Det ska bli nice.
Jag ska träffa Sussie och Alvina på dagen också.Var en månad sedan vi sågs nu,Alvina har säkert blivit jättestor.
Brorsan kommer ju på eftermiddagen så vet inte hur jag ska hinna med allt riktigt men det löser sig väl. Känns lite mysko att han är i sthlm hela veckan den lilla skiten. Och då är han inte ens här..

Det blir nog film ikväll igen,det är så soft nu när Nathanael somnar tidigt om kvällarna (han blir helt slut av sitt nya kunniga jag) för då hinner man med både en film och ett avsnitt av arkiv x och har tillomed tid över. Det är riktigt nice och uppskattat.

På lördag ska vi till gröna lund om det inte regnar. Mamma,Thomas.Jocke med vänner,Hannah och vi. Ska bli kul förutom att jag har hjärtat i halsgropen över att jag garanterat kommer bli upptvingad i nån farlig attraktion så att jag kommer dö i en hjärtattack eller nåt. men men..Det får lösa sig..
Regnar det så blir det naturligtvis inget men då kommer mamma och Thomas iallafall hit eftersom de ska ta med sig Nathanael hem i tre dagar så vi får vara barnlediga. Då blir det att se arkiv x på bio och så ska jag passa på att få lite saker gjorda här hemma som man aldrig hinner med en bebis i närheten. Och så ska jag bara vara och måla när Marcus är på jobbet..

Nu måste jag rusa upp och duscha och sen ska jag slänga mig i soffan med övriga familjen..

Tjing!



3/4 done 1/4 to go

Sista biten kvar nu..uppskattad deadline okt/nov


Kärlekensband

Får väl skicka lyckönskningar till Nicke Borg som knytit kärlekens band med sin fru. Grattis.


Tack Cynthia! <3

I tolv nätter gick jag till sängs med sällskap av Cynthia och varje kväll kunde jag knappt bärga mig.
Vilken stark och fin kvinna. Sista natten med henne gav mig en känsla av sorg och första natten utan henne var extremt tom.
Jag saknar henne fortfarande.
Jag är henne tacksam för att ha gett mig klarhet i vad jag hade en helt annan uppfattning om.
Nu undrar ni säkert vem sjutton jag talar om? Nej jag har inte förälskat mig i en kvinna över en natt eller träffat en ny vän utan BARA läst boken John som Cynthia skrivit.
Cynthia är alltså Cynthia Lennon och av namnet föredetta fru till John Lennon.
Hon har med öppnat hjärta skrivit om sina år med John från att de träffades på konstskolan innan kändisskapet till deras skilsmässa och sedan vidare fram till hans död 1980.
Jag fick verkligen en smärre chock då jag läste boken då jag hade en helt annan bild av John Lennon än vad hon skrev om,medias bild.
Vilken stark kvinna och vilket liv hon levt.
Jag kan erkänna att jag lyssnat väldigt lite på Beatles i mitt liv och de har aldrig varit en grupp som intressertat mig. Men nu tack vare Cynthia så är jag stört kär i killarna och deras musik.
Jag har förbannat mig själv och mina föräldrar över att jag inte fanns på 60 talet och fick uppleva hela Beatles hysterin ett antal gånger under de veckor som gått sedan jag "började umgås" med Cynthia. Det är riktigt riktigt synd och en srog för mitt nydunkande Beatles hjärta att jag aldrig kommer att få se dom live. Jag får nöja mig med min nyinköpta dvd film ohc klippen som finns ute på youtube.

Som jag skrev till Mikkiz. Jag är en 60 tals fjortis i en 80 talists kropp på 2000 talet. Det skrev jag efter att ha fått frågan om jag visste att vi lever på 2000 talet efter att ha skrivit till henne att jag var kär i Beatles. Klockrent tycker jag.

Tillbaka till ämnet,John Lennon. Min bild av John försämrades tyvärr av att läsa boken vilket var synd för att jag trodde att han var en riktig freds människa och jag har alltid älskat hans låt Imagine. Det gör jag i och för sig fortfarnade men tycker att han är en halv hycklare om man ser på hur han levde sista åren och jämföra det med texten ut Imagine.
Nu var det förmodligen pga Yoko han levde så men iallafall.
Det som däremot inte ändrade min syn av att läsa boken var min åsikt om Yoko Ono. Har alltid tyckt att hon är en häxa.

Nåja Cynthia och John..vilket fantasikt kärlekspar de var en gång i tiden..Men sen kom droger och Yoko Ono och så var det kört...

Tack Cynthia jag är dig evigt tacksam..


LÄS BOKEN!!!

http://www.youtube.com/watch?v=5dzjbj7451g

Tillbaka till verkligheten

Hemma igen från semestern som varit helt underbar.
2 veckor på Öland. Första veckan var det dåligt väder och andra veckan kanon väder.
Första veckan var Marcus kusiner Tom och Patrik där och andra veckan böts dom ut mot mina päron.
Det var riktigt roligt att ha dom där nere och Thomas som är en riktig arbetsmyra och händig som tusan fixade både det ena och det andra på stugorna. Det blev jättefint.
Bland anant så byggde han ett bord som har stubbarna efter avkapade träd som ben. Jättecoolt blev det och det 'r garanterat ingen annan som har ett sånt bord.
Vi var även på Ölands djurpark med Cassie och Felicia och mamma och Thomas. Hade jätteskoj.Badade i nya vattenland,tittade på alla djuren och åkte karusell. Det sista skulle jag nog hoppat över då jag mådde väldigt illa efteråt.
Första veckan med Tom och Putte spenderade vi mest i stugan. Men var även i Borgholm och shoppade lite och så var vi på mörbylånga marknad och köpte kokos toppar.
Sjuka var vi därnere också. Marcus först,sen Nathanael,jag och sist Eva. Killarna frisknade dock efer 3 dagar medan det satt i betydligt längre på mig och Eva.
Men men det var nice ändå.
Grillade med grannarna ett flertal av kvällarna och så spelade vi massor med kubb och mitt favvo kortspel plump och så givetvis 5 öresgolf.
Appropå golf så var mamma,Thomas,Marcus,jag och Nathanael och spelade äventyrsgolf i Färjestaden på tordagen andra veckan. Det var stekhett men kul. Tyvärr var min äckliga lilla bror tvungen att ställa till det där hemma så att humöret sjönk lite men men..Sen så skulle vi äta när vi spelat klart. Satte oss på en restaurang vid hamnen med utsikt över vattnet. Efter att ha suttit i 40 minuter och frågat 4 personal om att få beställa så kommer hovmästaren och säger att viinte får beställa för de har ås lång kö så de tar inga beställningar. Jag fick ett tokspel och senm gick vi.
Jag som redan var uppretad till max tack vare min bror var inte att jävlas med då direkt. Vi snurrade runt i F-staden och valde restaurangen på hotel skantzen.
Där fick vi beställa direkt men fick vänta på maten i en timme och 20 min. Inga fläktar hade dom och det var varmt som en bakugn. Jag var på vippen att explodera men gjorde inte det fär att hungern gjorde att jag inte orkade. Precis när vi skulle ställa pss upp och ge upp och gå så kom maten. Som kompensation så blev Thomas bjuden på sina öl men vi andra fick minsann betala för vårat dricka. Skandal.Skitställe...
Ja ja nog om det. Ölandssresan är vi helnöjda med och vi ska garanterat ner på skördefesten i år och mamam och Thomas ska med =)
Det var så härligt att se Thomas därnere. Han var så nöjd med att få gå omkring och småsnickra och pula.

I måndags var jag,marcus och Nathanael på fotboll på Råsunda. AIK-Ljungskile. Det var Nathanaels första fotbollsmatch.
Det gick jättebra och dom vann med 1-0.
Hna tyckte dock att det var roligare att smöra för en kvinna bakom oss än att titta på fotbollen.

I tisdags hämtade vi katterna hos Britta. Dom såg ju inte direkt överlyckliga ut att se Nathanael och inte oss heller för den delen. Sen upptäckte dom till deras stora fasa att han lärt sig krypa sedan sit också så de fick fly för livet för att klara sina svansar. Såg lite komiskt ut. Åt och sen åkte vi hem.
Väl hemma hade min kära familj dykt upp. Mamma,Thomas och Jocke (believe it or not).
De kom för att spendera veckan ut hos oss.
Vi umgicks och spelde lite Buzz. Sen blev klockan så mycket så det var natti natti.
I onsdags åkte vi till Nälstabadet och badade. Det var riktigt skönt. Jag och Jocke låg i bassängen i över en timme och hade skitkul. Solade lite och åt matsäck.
Åkte till babyland efter det och köpte grind till trappen hemma och sen vidare till systemet och sen willys.
Väl hemma duschade vi och grillade när Marcus kom ifrån jobbet.
Hade jättetrevligt. Spelade AIias. Tjejerna mot killarna (dom var 3 och vi 2) och vi vann överlägset!
Marcus kusin Hannah kom vid halv tolv tiden på kvällen efter att ha sms:at med min bror hela dagen. Vi spelade mer Ailas och sen as vi godnatt medan de andra var uppe.
I torsdags drog vi och badade igen och sen hem och duschade och pöste. Rensade i trädgården och fixade lite. Kälkade mat och spelade Buzz.
Igår var vi bara hemma. rensade ännu mera i trädgården och umigicks. De åkte vi vid 15 tiden och en kvar senare kom Marcus hem ifrån jobbet. Tog en powernap hela familjen och sen en promme ner till affären. Lagade pannkakor och sen tittade vi på filmen Swenney todd med Johnny Depp.

Det var det det..trevligt har det varit..=)

HAr inte tid att lägga upp semesterbilderna nu får bli senare..

 bordet som Thomas byggde =)