olika sorters

Fick ett roliga mail av mamma :



> > En familj sitter runt det digert dukade matbordet på julafton och sonen
> > frågar om han kan få ställa en fråga. Pappan svarar.
> >
> > "Ja visst, fråga på bara"
> >
> > Den unga mannen frågar sin pappa:
> > "Pappa, hur många olika typer av kvinnobröst finns det egentligen?"
> >
> > Pappan blir först lite förvånad, men svarar:
> > "Jo min son, det finns tre sorters bröst. I 20-årsåldern har kvinnan
> > bröst
> > som är som meloner, runda och fasta. runt 30 - 40 års-åldern är
> > brösten som
> > päron, fortfarande fina men lite hängiga. Men efter femtio, blir brösten
> > som
> > lökar"
> >
> > "Lökar?"
> > "Ja, när Du ser dem, får de Dig att börja gråta"
> >
> > Detta utlägg fick både modern och dottern att se rött, så dottern
> > säger:
> > "Kan jag få ställa en personlig fråga?"
> > "Mamma, hur många typer av penisar finns det egentligen?"
> >
> > Mamman blir också lite förvånad, men ler, tittar på sin man och svarar:
> > "Jo min dotter, en man går igenom tre faser. I 20-års åldern är en mans
> > penis som en ek, ståtlig och hård. Runt 30 - 40 årsåldern är penisen
> > som en
> > björk, flexibel men pålitlig. Men efter femtio blir penisen som en
> > julgran."
> > "Julgran?"
> > "Ja, död från roten och kulorna hänger där bara som dekoration."

dagens citat

"Inga fotbolls VM i världen hjälper när du är bredvid"

fest, en skön söndag och stressmåndag

Känner mig upprymd idag. Allt känns liksom bra.

Var på en riktigt rolig fest igår hemma hos Johnny och Minna i Ör.

Trodde inte innan att det skulle bli kul och var inte alls i mitt party humör men det blev riktigt bra. Vi gick dit i sällskap av Mackan och Sandra runt sju tiden.

Var sjukt mycket folk när vi kom och mera skulle det bli. Sammanlagt så blev vi cirka 56 personer i en tvåa. Jobbigt tänker ni nog nu men det kändes inte som så mycket folk.

Kände mig stel som en pinne i början men slappande av efter en stund. Gick runt och ”minglade” och hälsade på folk. Det var händer att ta i hela tiden och en jäkla massa namn som man glömde lika fort som man hörde dom. Här och där var det välbekanta ansikten som man fastnade lite extra med. Gick och satte mig med Sandra när Marcus och Mackan fastnade med Peder och Gurra. Satt och pratade och hade jättetrevligt. Fick grepp om henne för första gången på länge. Hon är en riktigt gullig tjej. Ska ta en fika någon dag här fram över och eventuellt glo på film någon kväll när killarna är på fotboll. Kommer nog bli trevligt.

Kvällen löpte på snabbt, gick från folk till folk och pratade och skrattade. Gick ut en sväng och pratade i telefonen vilket var omöjligt att göra inomhus och gick sen in igen och pratade vidare. Vid tolv tog festen slut och de flesta skulle vidare till Garbo. Men vi liksom Mackan och Sandra valde att gå hem. Gick och pratade på vägen hem och gick i rätt lugn takt. Gick och sörplade på mitt vin som jag hade i mitt plast glas och njöt. Var så där skönt onykter.

När vi kom hem kom vi in i vårat berömda ”fylleprata” humör. Eller jag gjorde rättare sagt eftersom jag var den onyktra *S* Pratade i två timmar om ditten och datten och som ett mirakel så blev inte diskussionen hetsig som den annars har en tendens att bli i det stadiet.

Det var ett bra snack där mycket blev sagt. Kändes verkligen bra. Mycket av det vi pratade om drog igång tankar hos mig men aldrig så att det blev jobbigt. Fick i mitt tänkande dock iväg ett sentimentalt sms till min kära bror men det är sånt som hör till.

Somnade rätt på en gång efter att sminket tvättats bort ocj katterna fått sin mat. Var helt slut.

 

Vaknade vid halv nio idag, var pigg som en lärka. Låg kvar och filosoferade i sängen ett tag sen pallrade jag mig upp. Städade och plockade under förmiddagen och tittade på tv. Det var topp tio klockan tio på MTV och till min stora lycka var det Backstreet Boys videos. Hade inte sett vissa av deras videos på hur länge som helst så det blev nästan som att bli ung igen.

Det var mysig så där på morgon kvisten. Har varit hos Britta och fikat nu på eftermiddagen. Hannah och Rambo hade kommit ner från Umeå också. Var kul att träffa dom. Rambo blev helt överlycklig då han är VÄLDIGT förtjust i Marcus,snurrade runt som en tok på parketten.

Han är hur go som helst den där hunden.

Pluggat lite nu sedan vi kom hem, håller på med endogena krafter. Intressant men svårt.

Snart är det one tree hill och jag ser sjukt mycket fram emot det. Är helt såld på den serien. Ska fuska idag och äta pizza, vi kom fram till att vi förtjänar det då vi inte fuskat någonting på jätte länge. Inte ens på helgerna.

 

Imorgon ska jag till läkaren och få penicillin igen, är så trött på att ständigt få tillbaka denna dryga infektion. Blir så arg. Ska sen in till stan och träffa T, en kompis från Västerås sedan tonåren och ta en fika. Sen ska jag tillbaka till Sumpan och klippa mig. Vet inte hur jag ska klippa mig än, tar det som det kommer. Fullspäckad dag imorgon. Ska packa också eftersom jag åker till Västerås på tisdag och så ska jag  plugga. Full fart.

  

dagens citat

"Det tar tid att vaska fram glädjen ur livet"

ur filmen Elizabeth town

snabbgenomgång två dar bakåt vad som komma skall och idol

Haft det suveränt de senaste dagarna.Varit i Västerås ochhaft det bra.
Hunnit med mycket på 2 dygn. Orkar inte dra allt men för att göra mig kort så har jag varit barnvakt,shoppat,träffat fint trevligt folk,sett folk krypa i buskarna utanför fönstret,varit ännu mera barnvakt,följt med som råd när det gäller lägenhet,druckit kaffe och sett film.
Och jäklar vad underbart det har varit.
Nog om det.
Idag är en sån dag då jag bara har varit hemma och lallat runt i min egna lilla tankebubbla. Lyssnat på musik och strosat runt här hemma i min lila mjukisoverall.Pluggat lite och sen återgått till min lilla bubbla igen. En luddig dag helt enkelt.
Imorgon är det tusen järn i elden.Ska in till city och fika med T,en kompis från gamla tjejgänget som är i sthlm för att hälsa på sin boyfriend runt lunch och efter det direkt hem och göra mig iordning för fest.Ska på inflyttningsfest hos Johnny i Ör.Kommer bli stressigt som satan men man ska ju veta att man lever så det kommer nog bli skitbra.Fullt ös medvetslös.

Igår däckade jag en bit in på idol och sov fram till halv elva lagom tills resultaten av vilka som gått vidare,hade sån sjuk sömnbrist då jag knappt sovit natten innan.
Fick titta om idag på idolhemsidan dom jag hademissat och äen dom ifrån onsdagens program då jag inte såg alls.Blev helt tagen av en Sara som sjung forever young,läskigt bra var hon.

Ikväll blir det väldigt lugnt,ska ligga i soffan och titta på idol och bara vara

höstdag

Igår var det sommar utanför fönstret och idag är det höst. Otroligt hur vädret kan pendla så mycket. Känns motigt att gå ut sådana här dagar men måste man så måste man.
Har fått omdöme på min första inlämningsuppgift som blev mer än godkänd,känns väldigt bra.Nu är det bara att släppa den och gå vidare på nästa.
Och så har vi då Sverige som fått en ny statsminister, vad ska man säga om det då? Det är ju tur iallafall att moderaterna måste samarbeta med övriga blåa partier.Ensam makt för dom skulle nog bli problem för oss vanliga dödliga.Så lite tacksam ska man nog vara över att det är ett samarbete. Som en kvinna i min närhet sa i Lördags: Reinfeldt är bara maktgalen,vill åt statsminister posten för att känna sig hög och mäktig. Är nog sant,eller ja vad jag tror iallafall.

Ska på auktion imorrn inne i city, ska bli jäkligt roligt. Var jättelängesen jag var på auktion sist. Det är lite gammelmodigt att gå på auktion,man får en tillbaka i tiden känsla.
Tänker på auktionen de har i Emil i Lönneberga,så tufft. Det var ju så man handlade mycket förr i tiden.

Måste ringa och krångla med agria idag,måste kolla upp vad exakt min djurförsäkring täcker. Blir nog ett vetrinärbesök igen för min lilla Skrubbalubba som fått tillbaka sina problem i rumpan och så måste hon nog vägas och få bantningsfoder också. Hon är rund som en trumma nu,inte bra alls.
Var ut med dom igår för att motionera dom. Lukas sprang och for men Skrubben rörde sig inte ur fläcken.Hon la sig pladask på marken och började äta gräs.Snacka om att byta roller då det var tvärtom förut.

Nej nu är det lunchdags sen ska jag iväg ut och fixa några ärenden.

dagens citat

"rara ärter"

Mikkiz´s ordval om Johnny Depp och Marlon Brando


planering?vad är det?

Det är ju så kul att folk vet vad planering innebär i denna stad *sucka*.
Det är liksom som exempel : "hej det är fest om en timme kom om du vill".
HAllå??en timme??är folk galna.
Fick precis veta att vi förmodligen är bjudna på middag hos MAckan och Sandra ikväll. FÖRMODLIGEN!
Folk vet aldrig något om nånting.
J: När är det då?
M:Inte vet jag
J:Vilka kommer då?
M:ingen aning
J:vad ska man ha på sig?kommer folk vara upplädda?
M:jadu bra fråga

JAG BLIR GALEN
Ska det vara så svårt att planera och ta reda på saker och ting. JAG VILL HA SVAR och gärna TID PÅ MIG.
Inga hasitiga plötsliga påhitt.Jag är inte 08a så jag är inte gjort för det.

Hilton ångest

Om det finns en kvinnlig David Hasselhoff så heter hon Paris Hilton. Har inte stört mig på henne förut men börjar göra det mer och mer. Läste precis att hon satt sina klor i Blink 182s trummis Travis Barker,det är ju så att man mår illa..
Läste förra veckan: Paris går in i celibat! Yeah right och jag förvandlades till en piprökande påve eller vadå?


Hasselhoff ångest och bio

Var som sagt och såg click igår med Adam Sandler bland annat. Filmen var hur rolig som helst och då och då även tragisk så man var tvungen att fälla några tårar. En jättesöt och bra film som är helt klart sevärd. MEN och åter igen MEN, det finns ett STORT problem med den filmen och det problemet heter DAVID HASSELHOFF! Hans medverkan i filmen gör så att hela alltihop sjunker flera meter. Han är så fruktansvärt vidrig och patetisk och sen att han spelar en sliskig chef  med egna ”kontors horor” gör ju inte vidirigheten mindre direkt. *mår illa*

Läste precis på aftonbladet.se att han nu går ut med att prinsessan Diana velat ligga med honom. Har människan ingen självkritik? Och framför allt: ingen respekt för dem döda?

Jag blir spy färdig.

Kan ingen bunta ihop honom och skicka han långt långt bort..Vill inte se fanskapet igen men tyvärr så dyker han ju upp i skvallertidningar och annat ständigt. Som hänt extras ”veckans Hasselhoff” så förbannat äckligt. Nej usch världen borde uppsätta Hasselhoff förbud.


politiskt val och bio

Ja nu har jag gjort vad jag kan för att påverka Sveriges politik. Var och röstade igår.

Krångligt som satan att rösta ju, miljoner lappar i olika färger. Hur som helst så efter mycket om och men så plockade jag på mig gula lappar från dom partier som jag velade emellan och gick sedan in i ett bås. Min röst föll på social demokraterna till slut. Känns inte som att jag är så pass insatt så att jag orkar med det där. Kollade dock på tv4s morgon tv imorse och ångrade mitt val. Var en kille från ett specifikt parti där och pratade och det han sa kändes precis som att jag kunde stå där och säga det istället. Höll med i så gott som allt, och det förvånade mig för det var ett parti som jag liksom många andra har förutfattade meningar om vilket även det togs upp på morgon tv. Men men nu ligger min röst på socialdemokraterna och thats it.

Nu kan man släppa det för ett tag. Gick till minneslunden efter att vi varit och röstat. Ett år sedan i måndags som Ms morfar gick bort så vi gick dit och la blommor och satt där en stund i solen. Var jätte skönt och avkopplande.

Kvällen gick åt till att plugga, laga mat och titta på desperate housewifes. Var krassliga här med ont i halsen och trötta kroppar så orkade inte göra så mycket mera än så.

 

Ska på bio ikväll, ska se (the) click med Adam Sandler. Jag gillar Sandler, gillar de flesta av filmerna han är med i. Jag menar hur kan man inte tycka att little Nicky, Happy Gilmore, 50 first dates osv är bra? Det enda som stör mig med att se filmen ikväll är att äckligt vidriga David Hasselhoff är med i filmen, det finns inga ord som beskriver tillräckligt hur osmaklig jag tycker att den människan är. USCH!

  

Nej nu ska jag kila iväg till affären och passa på att njuta av solen på samma gång..

  

Mina förträffliga dagar i Västerås

Hade en helt förträfflig helg i Västerås.
 Några missöden hit och dit men det ”går fler tåg”.

Efter att ha legat raklång och pratat med Mikkiz i telefonen i fredags morse som jag skrev om sist så åt jag en frukost som typ bara ville komma upp igen. Kände mig nästan bakis pga sömnbristen så mådde halvt illa. Efter mycket om och men så tog jag mig över till Micaela. Svepte vatten på stående fot hos henne och sen gick vi till Hälla. Tack o lov var det relativt fint väder när vi gick dit. Snackade lite under tiden så vips var vi framme. Först in på Åhlens, skulle köpa hårfärg men kom ut med nagellack och ett franskt manikyr set till Mikkiz. Sen vidare till Willys, handlade mat till våran tacokväll och köpte där även hårfärg. Sen efter att ha kollat konto så bar det vidare till systemet. Handlade ett par cider, ett par öl och en flaska äppelvin. Fick inte köpa mitt favvis vin eftersom en viss dam vid namn Micaela inte klarar att dricka det längre sedan hon supit sig full på det hos mig i somras J Så det fick bli äppelvin istället. På vägen hem igen konkade vi på tunga kassar och så hade det börjat dugga. Inte kul alls, men sjung lite så gick det fortare. Sa hejdå till henne vid hennes gård ungefär och vi delade på bördan med varsin kasse var. Gick hem till mamma, åt lunch, kollade mail och sen fick jag hjälp med att färga underhåret. Blev rätt okej, hade dock önskat en lite mörkare ton. Dyngsur blev jag också då mamma duschade halva mig när hon skulle skölja ur färgen. Att få av sig blöta jeans är jäkligt svårt ska ni veta *S*

Var inne på msn en stund efter det, pratade med J och  D ett tag. Började sminka mig lite smått och föna håret. Packade ner kläder jag skulle ha på mig på kvällen och även sminket sen  gick jag hem till mig. Sminkade klart mig och plockade lite. Hann precis bli klar och halvt dö av i soffan då Mikkiz och Jane ringde på dörren. Hungriga som vi var så började vi med maten på en gång. Fick springa som en skottad spole fram och tillbaka hem till mamma då vi glömt stekmargarin bland annat. Gick en sväng ut på balkongen med Jane innan maten, drack loka medan hon redan börjat på sitt bag in box vin. Sa nog inte så mycket under själva middagen, maten var viktigast. Blev uppdaterad på senaste Västerås skvallret av experten Jane det var väl vad som blev sagt just under tiden då vi åt. Kaffe och rökpaus efter maten, var så trött så var tvungen att dricka kaffe för att inte somna, även Mikkiz. Men inte Jane, hon fortsatte på sitt vin hon. Satt och snackade hela kvällen. Flyttade oss flitigt mellan vardagsrum och balkongen. Micaela som verkade vara kär i sin kamera den kvällen knäppte kort mig oss andra två så man var ständigt bländad. Men det är kul att ha bilder att lägga in i fotoalbumet och spara till framtiden. Gav upp rätt tidigt då jag var trött som en gris och Jane skapligt full. Micaela var väl den enda som var rätt ”med” fortfarande. Sa hejdå vid halv tolv tiden skulle jag gissa på (har jag fel?) och vi gick på varsitt håll. Gick hem till mamma eftersom jag skulle sova där. Snackade med J och Micaela på msn. Den sistnämnda skickade över alla bilderna från kvällen bland annat. Skrattade så att jag nästan ramlade av stolen. Vilka höjdar bilder!
Snackade till o från med Jocke och Emma som kollade på film i vardagsrummet och så snackade jag vidare på msn. Ville inte gå och lägga mig förrän M ringde och talade om att allt var bra med mina små hjärtan till kissar. Halv ett ringde han och allt var typ bra så kunde gå och lägga mig sen men satt uppe en stund till (det blev en lång stund). Kom i säng runt tre tiden. Sov oroligt, vaknade till och från. Jävla ångest att bita sig fast då.
 
Vaknade vid nio av att mamma och Thomas gick upp. Låg och halv lyssnade på morgon tv och pendlade mellan vaket och sovande tillstånd. Gick upp och ut till köket till mamma en stund sen gick jag och la mig igen. Låg och degade på min madrass fram till tolv tiden.. Jocke kom in och sparkade på mig stolt som en tupp över att vara uppe tidigare än mig. Låg kvar på madrassen en stund efter att de åkt. Mamma o resten av familjen skulle till Örebro. Ensam kvar hemma med katterna låg jag och stirrade i taket och njöt av lugnet. Det var härligt det! Mobilen ringde och jag pratade en stund med M som befann sig på fotbolls match i Borås.

Gick upp och petade i mig lite frukost, satte mig vid datorn och läste tidningarna online och kollade vilka som var på msn. Efter att ha pratat med J och S så gjorde jag iordning ett bad. Frös så att det gjorde ont. Var uppstigen och nyduschad efter en timme. Eftersom jag hade planer så gjorde jag mig i ordning. Smink och fixade håret. Velade fram och tillbaka med en person och tillslut blev det inställt. Eftersom jag visar besvikelse genom att bli sur så var jag ganska sur. Men det gick över rätt fort. Pratade vidare på msn istället och personen roade både mig och min kära mamma som stod bredvid mig. Fick oss många skratt, tackar för det J

Satt hemma kvällen lång, väntade på att Micaela skulle kolla klart på filmen hon och C tittade på. Träffade henne vid halv elva, gick hem till mig. Jag diskade upp disken från dagen innan och sen så la vi oss i varsin soffa och snackade en stund. Blev inte så långvarigt för var sjukt trött igen. Kände mig trögtänkt och osocial pga sömnbristen. Sa hejdå vid halv ett och jag gick tillbaka till mamma. Pratade med mamma en stund och så resten av tiden på msn. Gosade med Elsa jättemycket och satte mig inlindad i täcket på balkongen och filosoferade i månskenet som var. Hur mysigt som helst. Ville inte gå och sova eftersom jag visste att M skulle ringa när han kom hem och skulle jag bli väckt när jag väl somnat så skulle det bli omöjligt att somna om så jag pinade mig vaken. Pratade med J och Micaela på msn och kom på mig själv med att blunda mellan gångerna de skrev. Var helt slut. Till slut ringde M och jag kunde äntligen gå och lägga mig. Blev en snabb rökpaus på balkongen med mamma och sen in och tvätta bort smink och borsta tänderna. Låg en orange hårig sak i fotändan och kramade mina fötter och så lyssnade jag till Elsas snarkningar. Tror jag somnade direkt när jag la mig ner. Sov hela natten så gott som utan störningar, kroppen var nog alldeles för trött för att orka bry sig om ångest och annat skräp.

Vaknade halv tio söndag morgon. Låg kvar ett tag och lyssnade på radion som var på i köket. Pallrade mig upp vid klockan tio. Åt oboy med sked som vanligt och kollade mailen. Ringde hem för att kolla läget och blev hemtjatad med ett tidigare tåg. Skulle åkt halv fyra egentligen men blev halv tre istället. Mormor kom över en sväng och jag pratade med mamma och henne ett tag i solen ute på balkongen. Packade mina saker och gjorde mig klar att åka hem. Sa hejdå till J och övriga på msn sen skjutsade Thomas ner mig till tåget. Han följde med mig in för att kolla så att inte behövde sitta kvar där i en timme om jag skulle missa tåget. Efter mycket krångel så hann jag med det nätt och jämt och 45 minuter senare klev jag av back in Sumpan igen med all min packning.


allt från städning till några rader om en fantastisk person

Sackat efter med blogg skrivandet igen. Har haft en del att göra senaste dagarna.

Städat som en tok idag, dammsugit, dammat, moppat golv osv. Var grymt skitigt efter att jag varit borta så var tvungen att röja lite. Känns skönt nu när det är gjort, rent och fräscht.

 

Jaha snart ska jag bege mig ner och förtids rösta till det förbannade valet. Jag är verkligen NOLL insatt och NOLL intresserad av allt det där. Men att rösta blankt känns ju inte så kul det heller så jag ska bege mig ner och säga mitt trots att jag vet knappt vad jag säger.

Tittade på någon duell mellan Persson och Reinfeldt härom kvällen, som vanligt innan val så har politiker massor av trevligt att säga och massor av guld och gröna skogar löften att lova folket, men så kommer ju då den tråkiga sanningen att inget som lovas hålls. Blev itnte så mycket mer insatt och klokare av den där duellen. Gjorde ett test på expressen idag, massor av frågor om saker som rör Sverige. Vissa frågor fattade jag inte (fanns ett info märke att klicka på men var för lat för att orka läsa) men svarade ändå och många av frågorna var om saker jag gillar som jag skulle vilja se mer av i vårat land. Hursomhelst så blev jag en person som håller med vänsterpartiet mest. Vad det innebär vet jag ej eftersom jag inte längre vet vad de pysslar med men jag blev ju hellre en vänsterpartist än en moderat *S*

Trots att det inte är många minuter kvar tills jag ska gå och rösta så har jag ingen aning om hur jag ska lägga min röst. Eller rättare sagt så är det tre partier som väger lite tyngre. Så nåt av de tre blir det.. Men men, kommer nog bestämma mig när jag kommer fram.

 

Har pluggat som en tok både idag och igår och det har gått riktigt bra. Har känts okej och jag har under de här dagarna inte fått mitt ”trött på skiten” humör. Har nu 1½ uppgift kvar att göra innan fredag och sedan är jag klar med månadens inlämning. Så skönt, då är det bara att sätta igång med nästa. Hoppas det är något roligt. Tjuvtittar inte i förväg vad som komma skall, kan bli rörigt då så struntar i det för att underlätta för mig själv.

 

Har kommit in i en crash bandicoot period igen. Ska ju egentligen vara gamla hederliga på playstation men kör nu på xbox. Har haft mina små utbrott då jag fullständigt kunnat kasta ut skiten genom fönstret. Usch vad arg jag varit och många svordomar har gapats. Är det något som kan dra fram mitt dåliga humör så är det när det går dåligt i tv spel.

 

Fint väder både idag och igår, har ju inte kunnat vara ute nåt knappt pga pluggandet. Lite synd. Vill ju njuta av sista sommar värmen innan hösten kommer med regn och rusk.

Det som ska bli skönt med hösten är att allt kommer in i sin normala lunk igen. Det blir lugnt och skönt och mysigt. Ser fram emot regniga hemma kvällar med en kopp varma koppen eller oboy och en bra bok eller film. Jag är mer estetiskt kreativ på hösten också så hoppas på att komma igång ordentligt med mitt skissande och målande igen. Jag får någon slags abstinens när jag intye gör det, trots att motivationen saknas så kommer den känslan. Lite skumt.

Ska till keramiken i hallonbergen på torsdag och göra klart det jag börjat på. Min relief och min mjukisdjurs avgjutning. Kanske får mersmak efter det och får tillbaka keramik motivationen så att jag går dit under hösten med. Får se hur det blir. Har ju så roligt där med alla som hänger där men ändå är det nåt som bromsar mig så att jag inte går dit. Blir så arg över det.

 

En person som står mig nära talade om för mig att han kände sig på bra humör idag, blev så glad av att höra det. Han förtjänar att känna så varje dag. Hoppas att han kommer göra det en dag. Han är en sådan fantastisk person.

 

Jaha nu måste jag iväg..

Skriver mera sen   J


toppar o dalar i Västerås

Har nu spenderat 30 timmar i Västerås cirka och det har varit både bra och dåligt.
Dagen igår började med ett besök på halsmottagningen där de i princip skickade hem mig med svaret att om jag slappnar av så kommer alla mina problem att lösa sig.Jag var så sur.Det regnade ute så jag och mamma gick och köpte kaffe och en chokladboll i cafeterian innan vi gick hem.Fick dricka ur en take away mugg,älskar sånnna muggar:)
Gick förbi mormor,var meningen att vi skulle titta in en snabbis men blev kvar i över en timme,det lyckades med att skrämma upp mig också när vi pratade om övernaturliga ting vilket var lite taskigt.
Hem till mamma och åt och sen kom Mikkiz och förgyllde min tillvaro.Gick hem till mig och drack kaffe och snackade lite.Skrev inköps listor för idag och snackade med Jane i luren.
Sa hejdå till Micaela run 18 tiden och gick hem till mamma.Åt mat med hela familjen inklusive Jockes tjej Emma som var riktigt trevlig.
Resten av kvällen tillbringade jag hemma hos mamma,ända fram till sovdags.
Fick garva rejält då vi hade sjukt roligt i kapp här.Vi är nog inte kloka nånstans tror jag.
Kom inte i säng förrän kl 1 då jag la mig på min madrass på golvet i Jockes rum.
Men kunde inte somna. Var vaken hela natten och snurrade fram och tillbaka.Fick nån form av panikångest attacker som avlöste varandra,mitt röriga huvud som spökar igen tror jag.
Riktigt jobbigt var det. Lyckades somna vid kvart öer sex och fick sova till kvart över sju då mamma väckte mig.Låg kvar och ojade mig till åtta då jag gick upp för att lägga mig raklång på golvet i köket och prata med Micaela i luren.Familjen ruskade på huvudet åt mig där jag låg.

oj klockan tickar..återkommer imorgon med dagens eskapader..


Västerås och saknad efter gosmumsar

Västerås imorgon.Ska bli så skönt så skoj så underbart.Men insåg precis en baksida med det:Jag kommer sakna mina bebisar.Mina små gosemumsar.Hatar att vara ifrån dom:( Men men dom klarar sig hemma med Marcus förhoppningsvis och på Lördag kommer Britta och tar hand om dom.
De tycker om när tant Britta kommer,det märks på dom.Hon engagerar sig enormt mycket i dom när dom är här vilket de uppskattar väldigt mycket,speciellt Lukas som älskar all sorts uppmärksamhet.
HAr varit och handlat lite nu,torrfoder bland annat så det finns hemma när jag ger mig iväg imorgon hemåt.
Har kommit fram till att det blir middag och vin hos mig på fredag tydligen,låter som ett bra beslut.Ska bli så trevligt.

Nu ska jag äta oboy med sked och sen ner i tvättstugan.
På återseende och då i Västerås,yeeeey:D

dagens citat

"mikkiz vinkar , dansar till Maria med Ricky Mmmmmartin och fortsätter städa och döda bananflugor"


från helg till vardag

Dagarna går åter igen så fort,helgen har passerat förbi i rekordfart.
Hade en hemmakväll med tacos och film i fredags vilket var helt great efter en plugg vecka.
I lördags städade jag och fixade fika tills mamma,Thomas och mormor kom och hälsade på.
Lukas fick leka ordentligt då Thomas busade med honom i nästan två timmar.Stackaren var helt slut när dem åkte hem så han kröp in i sin koja och kom inte ut på flera timmar.
Det var trevligt att ha folk här hemifrån.
Fixade smink,naglar och hår när de åkt hem och när jag var färdig så gick vi rakt över gatan hem till Jansson och Maja.Jansson hade fyllt 25 veckan innan så de bjöd in till fest. Var trevligt men varmt.Vi var 20 personer i en tvåa.
Hade hoppats på flera tjejer,blev så himla mycket fotbolls snack då det var 17 killar på plats.
Men men.Höll mig till Maja i köket ett bra tag för att slippa bli indragen i fotboll som jag kan alldeles för lite om för att kunna hänga med i snacket.
Det blev en trevlig kväll med mycket vin och prat.Fick träffa två jättefina kissar också vid namn Lucia och Maximus,så söta.
Måste tacka en viss person för det fina telefonsamtalet,du är för bra för att vara sann.
Och förlåt till mamma för att jag väckte dig mitt i natten för att säga att jag var hemma och att jag INTE var osams med någon *skrattar*
Igår var det en död dag som jag tillbringade i soffan så gott som hela dagen.Förutom någon timme då jag pratade med J och D på msn.Jag var så trött så trött så det var skönt med en dega dag.
Idag är det tillbaka till allvaret med plugg och sånt tråk igen.Pluggat hela eftermiddagen.Men det går rätt så bra så ska inte klaga.Sen har jag underbart pratsällskap under dagarna också vilket jag är väldigt glad över.Ni gör så att mina dagar flyter på lättare *pussar på*
Nu är det prison break.
TJINGELING

dagens citat

"Alla chipsen ser exakt likadana ut, det är lite onaturligt"

jag blir så jävla arg

Nu är det några jävla drägg som inte vet skillnaden på ditt och mitt igen.
Gick ner för att slänga in parkeringsbiljett i bilen och vad upptäcker jag?
Jo sladdar till förbannelse i hela bilen.INBROTT!
De hade snott cd spelaren och förmodligen försökt tjuvstarta bilen också.
Jag blir så jävla trött på folk.Idoiter allihopa.
Inte för att låta rasistisk men det är tyvärr så att många invandrar föräldrar inte lär sina ungar rätt och fel och så växer dom upp och blir kriminella. Bara titta på hur det ser ut i de svenska fängelsena.Svenskar är inte flertalet om man säger som så.
Men nu menar jag inte att vi inte har kriminella eller föräldrar som inte lär sina barn vad som är rätt och fel i sverige  med,men statistiken är större för invandrare på många punkter.
Jag är verkligen inte rasist men jag tycker att de som har fått turen att komma hit ska leva efter våra regler och visa tacksamhet över att de fått ett nytt krigfritt land.Lite tacksamhet och respekt tack!
Men det finns många också som är glada över att få vara här och visar respekt och följer våra regler,dom är hur välkomna som helst enligt mig.Men de andra kan vi skicka tillbaka samma väg de kom om de inte kan respektera oss svenskar (det är ju trots allt vårat land) och vårat land.

Nu blir jag väl lynchad och anklagad för att vara rasist men är ni så kortsinta och inte ser ren fakta så bring it on säger jag bara...för rasist är jag då fan inte..

Timmarna i Västerås,helgplaner och längtan

Ruskigt nyvaken ska jag nu knappra ner några rader här tänkte jag så att jag inte hamnar efter er andra som är så duktiga på att uppdatera hela tiden.

 

Var i Västerås i förrgår, var riktigt trevligt måste jag säga. Var hemma med brorsan hela förmiddagen hos mamma. Sen blev det två timmar uppe på psyk, först möte om grupp och sedan sista träffen hos psykologen. Så nu är det ett avslutat kapitel vilket både känns väldigt skönt och ganska så snopet. Gick till Micaela sen, skulle ta en snabbfika men blev kvar där till halv fem. Jane var där också vilket var trevligt, hade inte träffat henne sedan vattendraget. Har bestämt att vi tjejer ska hitta på något nästa fredag vilket ska bli väldigt roligt. Vet inte vad än men det kommer vi nog på något. Fick en present från London av Micaela, en Johnny Cash bok. Tackar så mycket för den J Det är en biografi och jag älskar ju biografier, hoppas man fattar nåt bara då texten är på engelska.

Efter kopparna kaffe med tjejerna så gick jag hem till mamma igen. Spenderade ytterligare några roliga timmar med Jocke, bland annat fick jag lyssna på hans idéer som var som tagna ur CSI och så tog vi några kort när vi fulade oss lite. Skrattade så jag grät nästan, han är inte klok den där ungen.

Mamma och Thomas kom hem efter att ha handlat och de fick göra mat på en gång då vi två barn låg och beklagade oss över att vi skulle svälta ihjäl annars.

Satt hela familjen ihop och åt, det har inte hänt på vet inte hur länge. Antingen jobbar Thomas eller så är Jocke inte hemma. Många gånger har det bara varit mamma och jag vid bordet. Så det var trevligt att alla var samlade. Snackade lite på msn efter maten med Micaela, Jesper och Daniel. S. Ett trevligt tidsfördriv tills tåget skulle gå. Thomas körde ner mig till stationen vid 19.20. Kommer upp i gången, tittar på tavlan och där står det att tåget är över en timme försenat. Blev upplockad av Thomas igen och åkte tillbaka till mamma. Hann precis komma innanför dörren då Jocke ringde och frågade om han och Emma kunde få bo hos mig i min lägenhet tills på lördag. Var inte så jätte sugen på det eftersom jag inte ens träffat tjejen men sa ja ändå. Hon är jourhem åt någon hund som inte hon fick ha i sin lägenhet så då måste hon lämna tillbaka den vilket sker på lördag.

Sprang hem och rensade lite hemma, snyggade till och tog bort lite saker jag inte ville skulle vara åtkomliga sen så blev jag skjutsad ner till tåget igen. Efter mycket om och men så fick vi som skulle till Stockholm hoppa på ett annat tåg som också skulle till Stockholm så vi kom iväg cirka 20 minuter tidigare än om vi skulle ha väntat på det ordinarie tåget. På tåget var jag så slut efter en lång dag som startade kl 06 på morgonen så jag somnade. Klev hemma i Sumpan och tog tunnelbanan sista biten hem. Tar tio minuter att gå men var så slut så jag orkade inte. Tog ett snabb bad och en dusch hemma sen vilket var så sjukt skönt sen så sängen direkt. Somnade typ på en gång *S*

Hade varit en lång dag som hade varit helt förträfflig.

 

Fredag idag, snart helg igen. Tyckte nyss att det var helg. Dagarna bara rinner iväg.

Blir lugnt ikväll, hemmakväll med tacos och kanske någon film eller nåt annat. Imorgon kommer mamma, mormor, Thomas och Jocke hit. Ska bli jättekul. De har inte varit sedan i maj. På kvällen sen så ska vi på Janssons 25 års fest. Det känns väl så där. Som vanligt såska jag jämt ”jaga upp mig” så mycket innan men är ganska lugn över det hela än så länge. Det som tar emot är att jag har svårt för både honom och hans tjej men men. Det är sånt här man får ta när man flyttar så här, umgås med folk man egentligen inte alls vill umgås med. Sandra och Mackan lär väl vara där också vilket känns bra. Det blir nog trevligt när man väl är där sen och tycker man inte det så är det bara att gå hem. Bor typ rakt över gatan ifrån varandra så inga direkta jättesträckor att gå *S*

 

Jag längtar så sjukt mycket tills på torsdag. Ska hem till Västerås då och vara hemma i 3 dagar. Det ska bli så obeskrivligt trevligt. Ska bli skönt att komma hem utan att känna stressen att hinna med så mycket som möjligt på en dag. Kunna slappna av och ta det som det kommer. Fredagen är som sagt bokad med tjejerna, har en del andra planer också som jag ser fram emot väldigt mycket. Men det tänker jag inte nämna än förrän det är helt spikat.

Jag tror att det kommer bli tre riktigt bra dagar. Jag känner det i hela kroppen.