fest, en skön söndag och stressmåndag

Känner mig upprymd idag. Allt känns liksom bra.

Var på en riktigt rolig fest igår hemma hos Johnny och Minna i Ör.

Trodde inte innan att det skulle bli kul och var inte alls i mitt party humör men det blev riktigt bra. Vi gick dit i sällskap av Mackan och Sandra runt sju tiden.

Var sjukt mycket folk när vi kom och mera skulle det bli. Sammanlagt så blev vi cirka 56 personer i en tvåa. Jobbigt tänker ni nog nu men det kändes inte som så mycket folk.

Kände mig stel som en pinne i början men slappande av efter en stund. Gick runt och ”minglade” och hälsade på folk. Det var händer att ta i hela tiden och en jäkla massa namn som man glömde lika fort som man hörde dom. Här och där var det välbekanta ansikten som man fastnade lite extra med. Gick och satte mig med Sandra när Marcus och Mackan fastnade med Peder och Gurra. Satt och pratade och hade jättetrevligt. Fick grepp om henne för första gången på länge. Hon är en riktigt gullig tjej. Ska ta en fika någon dag här fram över och eventuellt glo på film någon kväll när killarna är på fotboll. Kommer nog bli trevligt.

Kvällen löpte på snabbt, gick från folk till folk och pratade och skrattade. Gick ut en sväng och pratade i telefonen vilket var omöjligt att göra inomhus och gick sen in igen och pratade vidare. Vid tolv tog festen slut och de flesta skulle vidare till Garbo. Men vi liksom Mackan och Sandra valde att gå hem. Gick och pratade på vägen hem och gick i rätt lugn takt. Gick och sörplade på mitt vin som jag hade i mitt plast glas och njöt. Var så där skönt onykter.

När vi kom hem kom vi in i vårat berömda ”fylleprata” humör. Eller jag gjorde rättare sagt eftersom jag var den onyktra *S* Pratade i två timmar om ditten och datten och som ett mirakel så blev inte diskussionen hetsig som den annars har en tendens att bli i det stadiet.

Det var ett bra snack där mycket blev sagt. Kändes verkligen bra. Mycket av det vi pratade om drog igång tankar hos mig men aldrig så att det blev jobbigt. Fick i mitt tänkande dock iväg ett sentimentalt sms till min kära bror men det är sånt som hör till.

Somnade rätt på en gång efter att sminket tvättats bort ocj katterna fått sin mat. Var helt slut.

 

Vaknade vid halv nio idag, var pigg som en lärka. Låg kvar och filosoferade i sängen ett tag sen pallrade jag mig upp. Städade och plockade under förmiddagen och tittade på tv. Det var topp tio klockan tio på MTV och till min stora lycka var det Backstreet Boys videos. Hade inte sett vissa av deras videos på hur länge som helst så det blev nästan som att bli ung igen.

Det var mysig så där på morgon kvisten. Har varit hos Britta och fikat nu på eftermiddagen. Hannah och Rambo hade kommit ner från Umeå också. Var kul att träffa dom. Rambo blev helt överlycklig då han är VÄLDIGT förtjust i Marcus,snurrade runt som en tok på parketten.

Han är hur go som helst den där hunden.

Pluggat lite nu sedan vi kom hem, håller på med endogena krafter. Intressant men svårt.

Snart är det one tree hill och jag ser sjukt mycket fram emot det. Är helt såld på den serien. Ska fuska idag och äta pizza, vi kom fram till att vi förtjänar det då vi inte fuskat någonting på jätte länge. Inte ens på helgerna.

 

Imorgon ska jag till läkaren och få penicillin igen, är så trött på att ständigt få tillbaka denna dryga infektion. Blir så arg. Ska sen in till stan och träffa T, en kompis från Västerås sedan tonåren och ta en fika. Sen ska jag tillbaka till Sumpan och klippa mig. Vet inte hur jag ska klippa mig än, tar det som det kommer. Fullspäckad dag imorgon. Ska packa också eftersom jag åker till Västerås på tisdag och så ska jag  plugga. Full fart.

  

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback