Long time no see

Och så har det åter gått över året innan uppdateringarna. Galet. 
2019 så swish och så hade det passerat. 
Kan inte påstå att det var ett toppen år. Men heller inte ett bottenår. 
Toppen delarna var diverse kalas, Egypten resan, sommarsemestern och att jag sa upp mig på jobbet och äntligen lät det där stället släppa taget om mig och min lojalitet. 
Botten då. Diverse hälsokrångel, kämpigt med Nathanaels skoltrötthet och intågande tonårstid, händelser som rörde upp mina relationer till mina absolut närmaste biologiska familjemedlemmar, utmattningssymtom efter en oerhört tuff höst på jobbet och vattenskada hemma (som dock ledde till något gott). 
 
Ett gott och blandat år alltså. 
 
Hur är det nu då?
Är inne på 3 veckan på nya jobbet. Har inte tagit mig så långt. Flyttat från Täby till Djursholm och bara i princip bytt till konkurrenten. Nu jobbar jag hos min föredetta chef som nu är min chef igen men i ett annat företag. 
Arbetsuppgifter är fortfarande samma,kvar på demensen. Jag ska vidare till det jag vill göra,ska bara klura ut vad sjutton det är först  
 
Nathanael går sista terminen på bromstensskolan. 
Till hösten väntar högstadiet. Vad hände? Jag gick ju nyss i högstadiet. Jag hoppas att han får det betydligt bättre i högstadiet än vad jag själv hade på alla plan. Det är min målkamp. 
 
Vi står inför stundande badrumsrenovering. Ska bli spännande då både jag och Nathanael har så svårt med höga ljud och oljud. 
 
Väntar på att remitteras till reumatolog. Mitt problem med ögat som jag dragits med länge kan ha med reumatiska problem att göra också kopplat till mina ständiga ryggsmärtor. Suck. Men vad gör man. 
 
Jag är oerhört pepp på vår och sommar..Jag längtar efter långa promenader och ljuset. Ja jag är då ingen vintermänniska helt enkelt. 
 
Harry potter och London har jag ju glömt att nämna. 2-6 januari i år var vi i London för andra gången. Jag älskar London. Känner mig sjukt hemma där,känns som att jag har bott där. Jag rör mig hemvant och känner mig verkligen hemma. Vi betade av det vi inte hann förra gången  som vi hade på to do listan.. covent garden,tower bridge, primark, fågel och korre matning i hyde park, julmarknad etc. Utöver det slängde vi in transport museum och killarna tog en egen dag där de åkte till Stamford bridge Chelseas fotbollarena. Och jag,ja jag gjorde London helt på egen hand. Hade någon sagt till mig för 15 år sedan att 2020 då kommer du springa runt i en av Europas största städer helt på egen hand så hade jag hånskrattat åt den personen. Men så blev det och jäklar vad kul och skönt det var. Blev en hel del shopping,fotografering och kaffe. Lovely. 
Men bästa av allt med hela resan var ändamålet vi var där för. Universal studios Harry Potter. Alltså en hel värld av de äkta scenerna, all rekvisita man kan tänka sig och mängder av annat tillhörande de 8 Harry potter filmerna. Man blev som barn på nytt. 
Man stod och hoppade jämfota mer än en gång när man insåg att det man trott var datagjort faktiskt finns på riktigt. Så gott som inget är 100% datagjort i filmerna. Rekvisitan är uppbyggd och sedan pålagd med effekter i efterhand. Det var bland det häftigaste jag upplevt. Vi älskar harry potter så det var en dröm som blev sann. Vilken dag. Och vilket ställe. 
 
På återseende. 
 
Tjing