skapta ur samma form?

Jag är svag för intensiva ögon som sitter på en charmig individ. Jag har nu hittat två sådana som ser nästan identiska ut,

Jag pratar om Chase Crawford som spelar Nate i Gossip girl och Ian Somerhalder som spelar Damon i vampire diaries.

Döm själva?

Chase:




Ian:



Måste sluta med att säga att Chase har en till som påminner om honom:


Zac Efron..läskigt lika på denna bild...


Inget fel på vare sig Ian eller Xac men Chase vinner med hästlängder som min favvo tvserie toy boy..men alla vet ju att jag egentligen gillar bad boy Chuck Bass,Yeah!


2010-ett vitt år

Marcus har som jag berättat om tidigare haft ett vitt år. Alltså ett år utan alkohol. Han såg det som en utmaning och han har klarat det fint. Inte fuskat eller ens direkt velat fuska. Nu har det snart gått ett helt år. Kom nyss fram till att jag också haft ett vitt år. Jag har inte varit helt utan alkohol men jag har inte druckit mig onykter på hela året. Det blev ett par glas vin på Öland i somras (har fortfarande kvar bag in boxen jag köpte då halv full) och nåt glas på nån fredag blev det under hösten. Var tvungen att tänka efter om hur jag firade min födelsedag i februari om jag möjligen blev onykter då men icke för jag hade aldrig nån fest eller middag.
Så mitt år har varit någorlunda utan alkohol och det har känts helt ok. Nu har varken jag eller Marcus varit några stordrickare. Vi dricker max 10 ggr per år och då överdriver jag. Men ändå. Känns bra. Jag ser dock fram emot skumpa på nyår. Skumpa är min grej, en torr och sträv skumpa ska det vara som river lite i halsen. mums!

I år tänker jag hålla mig till vin och skumpa och max nån cider. Med tanke på min karatefylla förra nyår så hrm ja jag håller mig nog till det för i år vill jag se raketer och tänka min tradionella tanke på tolvslaget.

2½ vecka kvar på det här året...skumt..

vet ni vad? Nyår har aldrig varit något jag velat fira. Jag får ångest på nyår och en obehaglig känsla i magen. Vet inte direkt varför. Kanske har med mitt kontrollbehov att göra. Jag vill ju veta vad som ska hända och vad som är planerat och när jag inte gör det så känns det inge bra. Kanske beror på det blandat med sentimenalitet kanske. Who knows? Jag vet inte ens själv hur jag tänker eller funkar i många lägen...

TJING!


<3

Nathanael: Pappa vad är det där?

Marcus: Det är min skugga.

Nathanael: åh jag trodde det var ett spöke.


Inne i en "läskig period" nu. Spöken, monster, hajar och ormar överallt!



Nathanael: jag har en brandbilssäng

grannen: jaha vad häftigt

Nathanael: ja men det bor ett monster under den

grannen: nehe gör det? vad är det för monster då?

Nathanael: det är pappa!


haha så jäkla kul =)




Korvstopp!!

Jag har 1½ dygn på mig att skriva ett fördjuponingsarbete om hållbar utveckling, vad säger ni om det?

Jag har exakt en vecka på mig att plugga till slutprov i samhällskunskap SAMTIDIGT som jag ska skriva projektarbte inom biologi om down syndrom!

Jag har mellan 16-20e december (det vill säga knappt fyra dygn) på mig att plugga till slutprov i biologi.

Korvstopp? Eh ja en aning. Speceillt för mig som med min jävla diagnos har svårt för situationer som blir röriga. Tjoho..

Men jag ska gå över lik och blodstänkta berg om jag så faller ihop under tiden...

Vet ni vad det stora i detta är? Detta är bara början, våren kommer bli ännu värre!

TJING!

hinder att övervinna och dagarna med Mikkiz

Det är stök inför julen på gång samt megaplugg inför slutprov och sista inlämningsuppgifterna, hua. Jag börjar se ett slut på detta. Snart snart snart är det äntligen jullov, som jag behöver det. Jag vill inte skryta men som jag slitit detta år med mina kurser. Jag vill tillägga att jag läser kurser för personer utan svårigheter. Jag har min diagnos ADD som försvårar för mig men jag vägrar att särbehandlas eller att tala om det med resp lärare. Jag vill ta mig igenom detta ändå, jag ska ta mig igenom detta ändå, jag har tagit mig igenom detta ändå. Jag har bara fått kämpa lite mer än normalt.

Hursomhelst så är det snart jullov, I cant wait. Har två slutprov som står ivägen sen är det bara att pusta ut.

Har julstök att ordna med, har ett par julklappar kvar att handla, och så ska vi julbaka på måndag på Lucia. Nathanael ska få lussa på dagis sen ska han vara ledig efter det och vi ska gå hem och baka och mysa. Luciadagen har alltid varit en speciell dag för mig. Känslan av att titta på Luciatåget på tv på mörka Lucia morgon går inte att beskriva, det känns magiskt. Jag älskade dessutom att sjunga i Lucia tåg som liten. Tjejerna i klassen bråkade om titeln Lucia men inte jag. Jag var nöjd med att vara en sketen tärna, bara jag fick sjunga.


Idag på planeringen så står renskrivning av labbrapport och påbörjan av sista samhällskunskapsuppgiften. Storstädning ska också betas av.

Idag är det en vecka sedan Mikkiz kom, helt galet vad tiden går fort. Vi hade super trevligt när hon var här. Hör kommer en kort resume av våra dagar:

Onsdag: Efter att hennes tåg blev inställt och ersatt med buss så plockade jag upp henne i stan mkt senare än tänkt. På detta så hade Nathanael kräkts på dagis så var tur i oturen att hon var sen så jag hann ordna med att Marcus kunde komma hem på lunchen och passa honom medan jag hämtade damen i stan. Efter mkt krångel och besvär så var vi hemma hos mig och en stressad Marcus kundeåtergå till jobbet.
Vi käkade sallad från La rose och fikade och åt min chokladmoussetårta som jag gjort på morgonen. LEkte med Nathanael och Mikkiz öppnade sina försenade presenter.
Sen blev det middag med hemlagad tacopaj som försatte oss alla i matkoma.
Jag och damen stack efter maten till Kista en sväng och i väntan på bussen så lyckades jag halv dö genom att sätta en halstablett i halsen. I kista strosade vi runt och letade efter en butik som tydligen slagit igen sina portar.
Väl hemma igen blev det Greys anatomy och sen tidig säng.

Torsdagen: Spenderade förmiddagen hemma med Nathanael. Vi fikade och spelade spel. Åkte in till stan efter att marcus kom hem för att vabba eftermiddag, där kikade vi på Kat Von D som signerade böcker på kulturhuset.
Eftermiddagen spenderade vi på söders höjder, betade av second hand butiker som vi letat upp och noterat från internet. Hitade min drömbutik beyond retro där jag typ skulle vilja bosätta mig. Vilken affär, loved it!
Käkade på pizza hut där vi fick en ovanligt trevlig och pratglad servitör. När han kom fram för 3e gången började man ju fundera lite. Men vi åt oss nöjda,fnissade och hade en nice time.
Irrade runt på söder i vad som kändes som timmar men när vi var tillbaka i city så var klockan inte ens fyra så blev en sväng i pub varuhuset sen gick vi och satte oss och väntade på Therese på la rose aka porrklubben.
Där åt vi en trevlig middag med ovannämnda och satt kvar länge. Avslutade city vistelsen med en sväng inpå Åhlens där vi fnissade stort och ditte och datte.
Väl hemma hos mig typ en timme senare så roade vi oss med att spela gamla hederliga racko samt vem där. Mikkiz vann rätt stort över mig.

Fredag: Vi softar på morgonen och äter frulle. Spelar lite spel och beger oss sedan mot barkarby med barnvagn och allt. Eter mkt om och stök så är vi framme. Vi avverkar ikea efter Mikkiz önskemål och nathanel är en ängel hela tiden. Vi äter lite korv och marcus kommer och plockar upp lilleman för en till vabb eftermiddag. Vi pulsar vidare mot barkarby outlet där vi fastnar i bokaffären ett bra tag. Handlar lite julklappar och åker sedan hemåt. Hemma fikar vi och virrpannan letar efter sin mössa som hon slarvat bort. Skjutsar damen till tåget som kommer som det ska denna dag.

Besöket för denna gång är över...Lovely days.

OCh vilken pärla till sambo jag har som vabbade trots att han egentligen inte hade möjlighet till det bara för att
jag skulle få mina efterlängtade dagar med min dam som jag väntat på så länge. guld och kärlek till honom. <3

nu ska jag renskriva..

TJING!

En kul fråga

En liten gissningslek kommer så här på eftermiddagen.

Vad handlar dessa bilder om? vad är svaret till dessa bilder?

ledtråd 1: varg
ledtråd 2: borg