solens strålar,IKEA shopping,idol och vad som komma skall..

Solen lyser och det är söndag.Känner mig uppåt idag och pigg för första gången på länge.Kanske har något med tillbaka vridandet av klockan att göra och sen spelar nog solens strålar sin roll också.
Skulle ha åkt till V-ås idag och sovit över tills imorgon då jag ska på min andra gruppträff men bestämde mig för att stanna i Sthlm istället och ha en mys söndag med pyssel och annat skoj.Ska ta tag i lite saker jag inte haft tid och ork med idag tänkte jag.
Tar ett tidigt morgontåg till V-ås imorgon istället.KOmmer förmodligen ångra det då när jag måste upp tidigt,trött och jävlig men men.Det blir nog bra iallafall.

Snurrade runt och shoppade lite igår.Var på IKEA bland annat och köpte jättefina bordstabletter i tyg både till nya köksbordet i Sthlm och hem till V-ås och så handlades det en dvdfilms hylla till (är fullt i de andra) och två väggljusstakar som jag ska ha i V-ås.Riktigt fina,jag är så nöjd.
Var runt lite i barkarby till olika butiker men blev aldrig nåt besök i min favvo affär där ute,får bli nästa gång.Åt lunch hos Britta igår också,hon är rolig hon.

I fredags var vi "vuxna" igen och storhandlade på MAXI.Blev ett dyrt besök men nu finns det mat så det räcker och blir över för ett bra tag iallafall.Skönt att slippa tänka på det.
Kollade på idol i fredags och som vanligt så var min favorit deltagare suverän,han är grym!
Tyvärr åkte min kvinnliga favorit ut men så är spelet,nån måste ju ut.Tyckte personligen att det fanns två sämre än henne som kunde åka men det tyckte tydligen inte resten av Sverige.
Men men så länge idols bästa är kvar så är det lugnt,han kommer lätt vara i finalen.

Västerås imorgon som sagt ja,ska bli skoj.Ska se film i gruppträffen.Nåt föredrag av Kaj Pollack.Ska bli intressant.Förhoppningsvis ska jag väl träffa Mikkiz också.Och så om jag hinner ska jag hänga upp rena gardiner i vardagsrummet och i köket.Förhoppningsvis så kanske ovannämnda kommer på en kopp kaffe eller nåt så får jag sällskap.
Hem till Sthlm på kvällen igen,blir nog bara se prison break och sen sova.Kommer nog vara rätt trött.

I veckan blir det plugg,jobb och att uträtta en del ärenden.Ska jaga födelsedagspresenter och försöka hitta något fint att ha på väggen hemma.
Blir inte min randiga lilla grabb bättre så blir det även ett vetrinärbesök med honom också.Men idag har han varit pigg och öst loss med syster sin ordentligt så får se vad som händer och sker.

Nej nu ska jag äta en satsumas,plugga lite och ta en dusch.Ska stretcha lite också så kanske min träningsvärk som jag lidit av i två dagar ger mig sig lite.

I´ll be back for more..


städning,tv glädje,jobb och åsikter om vintern

Städat som en tok idag.Dammsugit,dammat,moppat golv,gjort rent badrum och plockat lite.
Halvt död nu men det var det värt,nu luktar det rent och snyggt.

Blir en dusch och så lite plugg fram tills jag ska till karolinska och blir nog lite mera plugg sen när jag kommer hem igen.

Ikväll startar nya säsongen av lost och så ska jag se det okända.Onsdagar är helt klart bästa tv dagen.
Om en vecka börjar O.C också :)

Jobba imorgon,ska vara hemma hos Kent.Det är lite jobbigt att växla arbetsplats fram och tillbaka men har väl blivit lite vanare med det nu än i början.

Inget regn idag,känns upplyftande då det har regnat i två veckor nu utan längre uppehåll.Typiskt oktober-november väder.Rått och ruskigt.
December månad är mysig med advent,Lucia,förberedelser inför julen,julhandel osv...januari kan det få vara snö i också men sen räcker det för min del.


the latest

Lite mentalt kaos idag men men sånt som man får ta.
Seg,blurrig,luddig you name it!

Vart i Västerås sedan i fredags och åkte tillbaka till storstan igår kväll.
Varit as nice att vara hemma,inte alls den gamla ångesten vilket varit skönt.
Ingen stress har jag känt av heller som jag annars brukar göra och i söndags låg jag hemma i flera timmar och kollade på tv och bara var.Det är något jag inte gjort i V-ås på över 1½ år vilket var enormt underbart.

gruppverksamheten startade igår morse också.Trött och halvt dränkt på grund av regnet var jag när jag kom dit så humöret och hoppet var inte direkt på topp men det var helt okej när jga kom dit.
Får väl se hur detta blir.Söndagar och måndagar kommer jag att vara i V-ås nu 15 veckor framåt.
Nice I guess:)

Fick VG på förra månadens inlämningsuppgift,stort tack till mamma för hjälp och peppning när det har tagit emot.
Ska sätta igång med nästa idag,mycket motiveringsfrågor och grejer.Inte det roligaste men men.

Återbesök på karolinska i morgon,hoppas hoppas hoppas inte på en titthålsoperation.Hoppas på att ha blivit bra ändå.


läkartid,jobb och packning

Fick en läkartid till psyk idag till den 7/11,känns bra att ha fått en tid nu så man vet mer exakt.
Dagen idag har gått jättefort har varit hemma hela förmiddagen och halva eftermiddagen.
Vid tre var det jobbdags.Åkte och plockade upp Alvin på fritis och gick sen hem till huset.Tilda var hos en kompis så det var bara jag och Alvin.Spelade yu-go kort och jag fattade absolut ingenting men spelade på ändå och så lekte vi med deras nya mindre trevliga husdjur i form av sköldpaddor.Kan inte påstå att jag är rätt för sköldpaddor men speciellt mysigt tycker jag inte att det är heller.Egendomöiga små djur det där.
Hur som helst så satt jag och tittade på när det kravlade runt i sin inhängnad och på det sättet var det trevligt att sitta och titta på dom men sen när Alvin plockar ut den ena och sätter den på golvet och sen går iväg på toa så är det inte så kul längre.Efter att ha gått hur sakta som helst inne i inhängnaden fick nu det lilla livet syn på mina fötter och fick då världens fart rakt mot mig.Panik!Alvin tyckte det hela var jättekul naturligtvis men det tyckte då inte jag.Nej det blir inte nåt sköldpadds gos för min del.Klarar mig ändå.

Ikväll blir det lugnt.Ska packa inför imorgon då jag åker till Västerås och så ska vi se medium och brokeback mountain.Sen är det nog sovdags.


mitt i allt

Mitt i allt elände eftter att ha varit ute på baksidan med Skrubben en stund så kom jag in till en positiv överaskning i form av ett livstecken jag väntat på i en vecka.Så nu är det ett problem mindre att ha i skallen.Man får det glädjas över det lilla eller hur säger man?

det glädjer mig

Det glädjer mig att både Villemo och Miami som är två av dem katter som varit längst på stockholms katthem (över ett år) nu är bokade.Hoppas att de får trevliga och kärleksfulla nya hem nu.

ÄNTLIGEN!

Nu har jag skrivit klart och skickat in uppgifterna från helvetet och det känns så skönt.ÄNTLIGEN!
Har loggat in och tittat på kommande månads uppgifter och det var ju inte vad jag hoppats på överhuvudtaget men men är så glad över att bara få byta just nu.Ska bli skönt att få gnugga geni knölarna till något nytt och fräscht.

I övrigt så har det varit en skitdag idag då jag har varit tvungen att ringa psyk och be att få träffa en läkare för att starta en medicinering.Inte vad jag önskar mig själv men jag tror att det är nödvändigt för att jag ska kunna ta mig tillbaka till mig själv och hitta min glädje igen.Tänker inte äta medicin i flera år utan bara tills jag tagit mig upp en bit igen.En hjälp att hitta en grund att stå på kan man väl kalla det.
Ringde också och hörde mig för om gruppen och den 23e börjar den tydligen.En måndg naturligtvis så nu måste jag ändra dag med Lisa och krångla men men.
RInhde vetrinären också för att höra mig för om Skrubbens beteende och Lukas illa luktande kiss. Kan ju inte påstå att kvinnan jag pratade med gjorde mig klokare men det ligger nog nåt i det hon sa att det kan bero på både fysiken och psyket.Så nu blir det vetrinär besök för båda mina lurvisar och deras matte kommer bli ruinerad på kuppen men det är det värt.Allt för dom. Blev deprimerad då kvinnan berättade om lösningar till Skrubben om nu hennes beteende har med psyket att göra.Antingen så finns det nån grej att sätta i väggutaget som kan hjälpa få bort problemet eller att ta bort henne.Avlivning.Aldrig i livet tänkte jag då tar jag hellre problemet men ändå blev jag deprimerad av ordet avlivning.
Min gråa lilla tjej ska inte avlivas så det så!
Och så allt slit med sista uppgiften som höll på att driva mig till vansinne mer eller mindre.
En skitdag som sagt.Hoppas mogondagen blir roligare.I deserve it.

Prison break ikväll,ser jag fram mot då förra veckans dubbelavsnitt slutade så sjukt spännande.
Fortfarande inte hört ljud från personen jag väntar på att höra ett ljud ifrån.Hoppas verkligen han har det bra.

Lithium med Nirvana är dagens låt.


kompletterade bilder

Har missat att lägga in ett par bilder till vissa text inlägg under sommaren så får lägga in dem nu istället då.

powermeet 2006 2 bilder: söndags morgon och lite smått slitna.



Öland skördefesten 3 bilder:  
Bild1:fredagskvällen middag. bild2:en smått full jag. bild3:grillkvällen.spelar yatzy.ser lite sömnig ut *S*

besviken

Såg precis Melody clubs nya video destiny calling och blev grymt besviken.
Låten var riktigt dålig,videon var riktigt tråkig och vart tog melody club vägen?
Kristoffer kändes som en kopia av the sounds Maja där han stod och plutade med läpparna klädd i slips,väst och skjorta.Vart tog lackjackan vägen?tjej jeansen?och tuggummi soundet?
Om det ska fortsätta så här så får man nog ta och säga R.I.P Melody club snart..

fortsättning på föregående

Som sagt så består rollistan av så gott som bara män och nu senaste avsnitten har jag insett att Michael (Wentworth Miller) är riktigt fin.Kan väl inte påstå att det är typen av kille jag brukar tycka är fin.Lite för mammas pojke aktig för mig egentligen men det är något med honom som gör att han blir fin och så har han en gullig och omtänksam roll vilket nog bidrar en del med.





break
prison

framsteg?

I de flesta tv såpor genom tidernas gång så har det alltid varit med minst en bimbotjej som ska dra manlig publik men nu äntligen har det kommit en riktigt bra serie som det går bra för som inte har någon som helst bimbo med i rolllistan som nästan bara består av män dessutom.
Prison break! Så bra och spännnande och inga dumma blondiner.Är nöjesvärlden på väg mot ett framsteg?Eller är det bara en engångs grej?

vila och oro

Vila var det ja,varför tar det emot så mycket att vila när man måste?
Har pysslat med allt möjligt under förmiddagen för att slippa vara stilla men börjar känna nu att det börjar ta ut sin rätt så får väl ta det lugnt under eftermiddagen.
Läkaren tyckte ju att jag inte ens skulle gå ut de kommande dagarna,utegångsförbud..kul..näe..
Men men..det blir nog bra det här.Kanske man får lite tid över för mina små hobbys som jag inte hunnit med/orkat med senaste månaderna.Det är ju ett plus.

Ett mörkt moln på min himmel just nu är oron över en prson jag bryr mig väldigt mycket om som inte verkar må så bra.Får inte tag på personen på några vis så oron blir bara större och större.Vart har du tagit vägen?Känner mig så maktlös då jag inte kan göra så mycket mer än det jag redan gjort för att hjälpa.
Jag hoppas verkligen att det kommer att kännas bättre och att personen kommer att känna hopp om livet inom snar framtid.Han förtjänar det <3



en inlagd sill?eller en Di Leva?

Klockan 22.30 igår fick jag akuta smärtor i magen.Rejäla krampanfall som jag ett tag trodde skulle ta död på mig.Efter en halvtimmes lidande så var det bara att klä sig och åka i ilfart till Karolinskas akutmottagning.För att göra en lång historia lite kort så blev jag intagen direkt på kirurgmottagningen där jag fick ligga till kl 1.30.Det togs prover och temperaturer sen hände inte mycket mer.Till slut kom en läkare och klämde och kände på min mage och sen efter en bra stund fick jag komma vidare till akut gyn.Där fick vi sitta till 2.15 då jag fick komma in och göra en 20 minuter lång undersökning som gjorde så ont att jag förlorade medvetandet ett tag.Och konstaterandet blev att jag hade en cysta som spruckit.Blev inlagd för observation och nya prover dagen efter.Vid 3.30 kom jag till mitt rum och fick byta om till en stor vit skjorta som på lilla mig blev som en klänning.Kände mig lite som Di Leva där jag stod.Fick en kopp med ett antal tabletter att äta,smärtstillande av olika slag och sen blev jag lämnad i min ensamhet.Ringde mamma och berättade att jag blivit inlagd och så ringde jag hem och kollade läget bara.La mig sen i mörkret och frös och tyckte synd om mig själv.Tog lång tid innan jag somnade.Sen blev jag väckt en gång i timmen fram tills frukost av sköterskor som kollade upp mig med termometrar,tabletter och diverse annat.Tömde min stackars arm på blod gjorde de tre gånger också tills jag blev helt svimfärdig.
Efter frukost fanns det inte så mycket annat att göra än att försöka sova vilket gick si så där.Hörde ständigt alla ljud runt mig vilket var ett störande moment.Zappade lite på tvn jag hade i mitt rum och läste året runt (kände mig som 65 då) och så lyssnade jag lite på radio. Tiden gick väldigt sakta kan jag säga.
Somnade till då och då men blev väckt när det var dags för nya tabletter att ta.Lunch vid 13 som jag kastade i mig då jag var sjukt hungrig och så var det en chokladpudding till efterrätt som smakade punch,mindre gott. Sen blev det en timme stirra i taket och lite småtittande på våra bästa år fram tills läkaren kom.Blev klämd på magen och sen bar det iväg till ett undersökningsrum för att göra nytt ultra ljud.
Efter många oroliga blickar och miner så kom han fram till att jag har en äggledarinflammation igen så nu blir det två sorters antibiotika i 10 dagar och ta det så lugnt som möjligt.Helst inte ens gå utanför dörren.Kul..not..
Men men..tur att det upptäcktes iallafall.Fick lite information om konsekvenser som kan komma i framtiden och sen blev jag utskriven.Glad jag var.Ville så gärna hem.Gick dierkt ner till apoteket och hämtade ut antibiotikan sen skjutsade Marcus hem mig.
Och nu sitter jag här och känne rmi gallmänt skitig så nu ska jag bada sen blir det nog soffslöa fram till lost.

trött en seg dag som denna

Är fruktansvärt trött idag och plågas av en huvudvärk som inte vill ge med sig.Känner mig lite allmänt down och eländig idag tror jag.
Var hos läkaren imorse och fick jättetabletter som jag ska äta i 3 månader.Håller ph värdet i urinblåsan stabilt tydligen.Ja ja funkar det så är det ju skitbra.

Jobbade igår och det gick riktigt bra.Det kändes suveränt när jag åkte hem.Glada barn och en ultra glad Lisa som jag fick en bamsekram av.Värsta happy familjen var dom igår.Ska dit på måndag igen,hoppas det känns lika bra då.

Har fortfarande inte kommit tillbaka till mig själv igen helt,är fortfarande lite lost kan man väl kalla det.Frustrerande!
Gnäll gnäll gnäll..Är det det enda jag gör nuförtiden?Tror jag hatar mig själv idag.Eller så står jag bara inte ut med att vara jag.Fan vet jag..Nåt av det är det iallafall..

bildbevis



Skrev ju i ÖÖÖlands inlägget om mitt lyriska möte med korna.Här är bildbevisen!
Ser sjukt nöjd ut *S*

förskyld,jobb och förståelse

Förskyld som fasen fortfarande,ett jäkla elände att inte ge med sig.
Men för övrigt så har jag vaknat till en måndag som verkar bli bra.Det känns skapligt trots att det kanske inte borde det och det är ju bra.
Lyssnar på Tommy Lee som jag har lagt till på favvo listan nu,så bra.
Ska jobba idag,känns bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Ska plocka upp grabben på fritiis vid 16 tiden och sen iväg och hämta upp lilltjejen.Saknar dom och fick höra igår att de saknar mig med vilket var trevligt att höra.

Har varit en rätt så konstig helg,har varit frånvarande mentalt.Som att jag tagit semester ifrån mig själv på nåt sätt. Lite små läskigt. Har haft mycket i skallen som vanligt och det har väl varit mer än mest nu under helgen.Det är ju så man kan bli galen.
Jag tror att om man ska förstå en människas sits till 100% så måste man själva vara eller ha varit där och nu har jag träffat en person som iallfall förstår 70% vilket ingen gjort förut under mina 22 år i livet.Känns jävligt skönt att både veta att man inte är ensam om att känna och ha det så här och veta att nån efter så många år faktiskt förstår.Det gör mig så glad.Personen har nästan gått och blivit som min samtalskontakt  *S* Det lyfte mig från avgrunden en jäkla massa meter det.
Tänk vad ödet kan vara bra ibland.Me like a lot!

En dusch nu och lite frukost.
På återssende :)


Förträffligt var ordet

Har haft förträffliga dagar i Västerås.Har kommit in i en period då jag åkt velat åka hem mycket.Förut var det jobbigt att åka hem och det tog emot som sjutton men nu känns det bra och jag får uppleva mycket skoj när jag är där.
Har min underbara familj där och många av mina fantastiska vänner.Vad skulle jag göra utan er?
You rock my world!

Anlände (J,förlåt mig men jag måste använda det ordet) tillbaka till Stockholm igår kväll.Slängde i oss mat och gick sen till Mackan och Sandra och kollade på idol och hey baberiba.Det var trevligt men blev inte så långvariga för vi var rätt trötta allihopa.Hem och sov rätt så på en gång.Var helt slut.

Ätit hos Britta idag,hon är så söt.Sjukt underbar kvinna.
Var iväg till Solna centrum också en sväng med Eva. Kollade runt lite. Och sist storhandling på Willys.VAr helt tomt i skåpen så det behövdes.
Kvällen har gått åt till plugg,är riktigt stolt över mig själv som sitter och pluggar en lördag kväll faktiskt.
Sverige spelar match mot Spanien och vinner med 2-0 verkar det som så har haft utmräkt med tid till att plugga medan det ligger en trött sak i soffan och glor på bollen.
Nu ska jag se Medium som jag fick inspelat åt mig i torsdags då jag hade mycket bättre saker för mig än att se det och så ska jag se deal or no deal som jag spelade in i kväll sen är det natti natii som gäller.

Har städat garderoben ihop idag,inte min ide' men det känns bra nu när det är gjort. Har lite kvar men det blir imorgon det.Fan vad bra vi är!


jobb dags och en regnig fika

Så var det dags att börja jobba igen då.Haft ett uppehåll sedan i slutet av Maj.
Börjar igen på måndag och ska jobba måndag och torsdag i sex veckor framåt sen bara måndagar.
Känns både och.Är van att gå hemma nu så lite jobbigt känns det samtidigt som det känns skönt att få något att göra igen.Och så saknar jag barnen,ska bli kul att träffa dom igen.
Kommer nog bli bra det här.Lite extra pengar ger det också :)

För övrigt har jag haft en trevlig eftermiddag inne i stan tillsammans med Therese.Höll dock på att frysa rumpan av mig då regnet stod som spön i backen och vi satt på en uteservering och fikade.Men men sånt man får ta.Lite läskigt var det också då det åskade och blixtrade samtidigt. Hua!

ÖÖÖÖland

Och så var Ölands skördefest över för det här året. Har varit en riktigt trevlig resa måste jag säga. Torsdagen hanns det inte med så mycket på eftersom vi inte var framme förrän på kvällen runt 22.30 så gick och la oss rätt så på en gång.

Fredagen gick vi upp tidigt. Gick förbi price off i förhoppning av att få se Pysen något men icke, fick syn på Jimmy och Philip (dom som kom för att hämta honom) flera gånger men när jag skulle fråga om Pysen var inne så var dom borta. Så typiskt. Hittade inget roligt att handla där men det gjorde de andra. Åkte in till Borgholm på eftermiddagen med Eva, Marcus och Linda. Handlade mat inför helgen och kollade runt lite. Köpte lite pumpor och blommor och sånt att pryda fest borden med också. Var hemma i stugan igen vid två. Åt lite mellanmål och tog en dusch. Jag och Eva hjälptes åt att göra ett salladsarrangemang på en stor bricka inför kvällen och resultatet blev riktigt snyggt. Fixade smink och valde kläder sen gick vi in till grannarna. Åt rostbiff, potatissallad och salladsbricka och pratade och hade trevligt. Marcus morbror Tobbe med flickvän Sara var med också så vi var tolv glada filurer som var redo att ge sig ut på fyndjakt. Vid sju gav vi oss iväg på kvälls resan genom mörka Öland. Passerade ställen med namn som Pinnekulla och Kalleguta. I sist nämnda stannade vi och handlade lite. Köpte en jättefin ljusstake att ha på väggen och en glasboll att hänga i ett snöre. Kan ha blommor eller ljus i den. Hittade jätte tuffa Marilyn Monroe servetter jag bara var tvungen att köpa också. Bästa av allt med Kalleguta var att alt var så billigt till skillnad från andra ställen vi besökte. Besökte sammanlagt cirka 8-9 ställen under kvällens lopp och jag hann även med att fynda tre lampor för 20:- styck. Var så nöjd. Bestämde att vi skulle köpa två lampor men blödig som jag var så kunde jag inte lämna den sista ensam så det blev tre och jag fick nöjt min vilja igenom medan Marcus bara suckade och tyckte att jag var tokig.

På sista stället, kallat för fina namnet paradis vändes min värld upp och ner när mamma delade med sig av dåliga nyheter. Blev ledsen först och sen chockad och arg. Satt som i en bubbla på vägen tillbaka till stugan ville bara fram och få ringa ifred. Direkt när vi var framme så gick telefonen varm, pratade ett antal gånger med mamma, brorsan och en vän som räddade mig ifrån att få ett totalt breakdown därnere i mörkret utanför stugan. Var tvungen att sätta mig på trappen och lugna ner mig lite innan jag gick upp en stig i gräsmattan.

Efter att ha landat mentalt en aning, rökt och pratat i telefonen lite mera så gick jag in och tvättade bort smink och borstade tänderna. Pratade med mamma en sista gång och sen gick vi och la oss. Tankarna snurrade rätt bra men somnade fort trots omständigheterna.

 

Vaknade vid 10 på lördagen. Hade bestämt att vi tidigt skulle in till Borgholm men de ”vuxna” som hade suttit uppe till fyra orkade inte ta sig upp i tid så lördagsförmiddagen gick åt till att dega. Kom iväg vid ett. Åkte in till Borgholm i två bilar. Gick runt och kollade i butiker och på torgen. Fyndade jeans och jacka för billig penning och de andra fyndade de med. Avslutade Borgholms visiten med att gå och äta. Hamnade på en pizzeria vid namn mamma rosa, hade otrevlig personal och lite att välja på så var ingen trevlig restaurang men vi åt där ändå.

Svängde förbi isgärde på hemvägen där de hade en liten butik mitt i ingenstans med inrednings saker och kläder. Jag var mer intresserad av det som fanns utanför: KOSSOR!

Var helt lyrisk då jag alltid varit förtjust i kor. Stod där och gullade med dom på avstånd och dom bara stirrade tillbaka och undrade säkert vad jag var för tokig turist. Åh så fina dom var men dom luktade lite äckligt dock och så var en av dom otrevlig nog att kissa värsta forsen när vi stod där.

Skjutsade iväg alla till puben i stora rör, men eftersom Marcus var chaufför så åkte vi tillbaka till stugan. Fixade smink och böt om medan det tittades fotboll i vardagsrummet. Åkte och plockade upp resten efter cirka 1½ timme. Gjorde i ordning sallad och klyftpotatis och grannarna fixade grillningen. Samlades sen allihopa inne hos dom och åt tillsammans. Det var riktigt trevligt, och maten var läskigt god. Åt tills jag började må illa. Tittade på deal or no deal efter maten och drack vin och pratade. Pratade mycket med Linda, trivs med henne hon är så lugn och trevlig. Kvällen löpte på och det var trevligt. Trots att jag fått i mig ett par cider och nästan en hel flaska vin så kände jag knappt av det. Det vill säga fram tills en flaska mintuu  kom fram på bordet. Efter ett par snapsar av det så var jag bra rund under fötterna. Raglade ut på toa (grannarna har badrummet i ett litet hus på baksidan) i mörkret och ringt ett par samtal så raglade jag in igen. Många hade tacklat av tidigt och gått och lagt sig och vi som var kvar satt och snackade och lyssnade på musik. Efter ett tag blev stolsittandet för mycket för en viss person som råkar vara jag så la mig ner på golvet. Hörde Lordis hardrock halleluja som i en dimma långt bort och sjöng med där jag låg på golvet. Reste på mig vid ett tiden och raglade över tomt gränsen in till oss. Kände att det behövdes en spysväng för att underlätta bakfylla dagen efter så tog mig så nära staketet det gick, satte mig på huk och sen var det kört.

Blev kvar en bra stund innan jag pallrade mig upp och raglade in i stugan, lyckades även med att gå rakt in i dörren (som var öppen dessutom) och fick en bula. Dog av i sängen med kläderna på och vaknade nån timme senare av att Marcus raglade in minst lika dyngfull. Blev ett till snack med ”ulrich” då jag kände att hela världen snurrade skitfort. Sen gick jag in och la mig och hann ojja mig över kommande baksmälla innan jag somnade om.

Vaknade i söndags och vågade inte röra mig eftersom jag trodde att gårdagen skulle komma ifatt mig då. Till slut tog toa behovet över och jag var tvungen att sätta mig upp och till min STORA förvåning så mådde jag prima. Lycklig och nöjd gick jag upp. Sen fanns det då en person som inte mådde så bra, en person vid namn Marcus. Som trots ett par vändor hos ”Ulrich” på natten låg med huvudet på toalettsitsen halva förmiddagen. SKADEGLÄDJE!

Sen sov han som en död i soffan fram till vi åkte medan jag och Eva tittade på idol, städade och packade ihop. Det var strålande väder ute med med tanke på hur vi alla kände oss så åkte vi hem vid halv tre redan. Det är långt att åka mellan Stockholm och Öland och Öland och Stockholm men så långt som det var i söndags har det aldrig varit förut. Kändes som vi aldrig var framme. Läste ur en bra bok jag lånat av Micaela, skrev en kort novell och lyssnade på ett antal låtar i mp3 och ändå var vi inte framme. Men tillslut så kom vi äntligen fram till Stockholm och jag satt med näsan tryckt mot rutan och tittade på allt vackert i kvällsskenet.

Det var skönt att komma hem och jag kan med handen på hjärtat säga att det blev en skön slappa kväll den kvällen. Trötta och nöjda över en bra resa.