Världens bästa

Världens bästa grabbar! =)





kachaaa

Vilken helg det varit. Renoverat som galningar och fixat och donat och vet ni, Nathanaels rum är nu klart, fattas bara ett par taklister som ska upp nästa helg. Puh så skönt. Vad skulle vi göra utan mina päron mamma och Thomas? Thomas har verkligen ställt upp och hjälpt oss med sin komeptens och vi har ställt upp tillbaka givetvis med ditte och datten. Det är det som stör mig med min styvsyster. Hon är så jävla snabb att kasta skit på Thomas men själv då, vad gör hon tillbaka för att relationen ska fungera? Inte ett jävla skit men gnällas det ska det göra. Nej fy fan för sånna människor. Man är fanimej två i en relation inte en. Nog om det.
Helgen var bra, mamma och Thomas var här hela helgen och hjälpte oss. Thomas och Marcus renoverade i vårat sovrum och mamma, Nathanael tog en 5 timmar lång shoppingrunda i stinsen. Vi tokfyndade på SALT som ska stänga därute och så lite annat. Nathanael var en ängel hela tiden och gör lycklig över att fått åka dragspelsbuss, tänk vad lite som krävs i den åldern.
På kvällen grillade vi och så firade vi "earth hour" med stearinljus och poker. Väldans trevligt förutom att Marcus vann.
I går hade vi fikabjudning här. Eva kom över och så kom Fia och Oskar och deras 1 månad gamla Alva. Rikgti roligt att träffa Fia för det hade vi inte gjort sedan maj förra året. Åh så mysigt det var att snosa bebbe, Alva var en riktig liten godbit. Hon gick från famn till famn och charmade alla. Nathanael var jätteintresserad av henne och tittade mycket och frågade frågor. Idag har han lekt med sin docka som aldrig förr och pratat mycket om en lillasyster...hrm...

Efter att de ovannämnda åkt hem så stack marcus på hockey och vi andra käkade tacos. Mamma och jag tapetserade upp Nathanaels tapet på hans garderobsdörrar, blev skitsnyggt men vad jobbigt det var!
De åkte hem vid 18.30 och vi softade till "lilla röda traktorn" fram till sovddags. Kvällen spenderades framför tvn, var helt slut.

Idag skrev jag franska provet. Gick bra. Skrev psykologin förra måndagen och det gick också bra. Jag hade talprovet i franska i fredags, gud vad nervig jag var inför det. hua. Men det tog 10 min och gick helt ok.
Nu är jag helt klar med dessa kursers slutprov och på onsdag drar filosofin igång. Bara 250 kvar nu, jag ser ett slut på detta.
Spenderade två timmar ute efter dagis, var skönt att vara ute i friska luften, sällan jag är det när jag pluggar. Nathanael cyklade och lekte fint med grannkompisen Noah.

Imorgon ska jag vara LEDIG!
Vet fan inte ens när jag var det sist. HEL LEDIG. Gud så skönt det ska bli. Ska bara tänka på mig själv. Senare i veckan ska Nathanael få vara ledig från dagis och vi ska hitta på något, funderar på badhuset eller nåt. Ska bli mysigt.

Nej nu ska jag fixa lite med Nathanaels första år bok sen ska vi se filmen Cornelis.


Alva 4 veckor




Bilder från helgen från middag, earth hour och söndagsbesöket. Jag verkar haft kul i lördags haha =)


eat this

Idag visar jag långfingret åt min ADD diagnos för jag fick MVG på sista och jobbigaste uppgiften i psykologin.

Provet skrev jag igår och det kändes skitbra så jag har en känsla av högt slutbetyg. woop woop!

Nu återstår franskan. Muntligt på fredag gaaaaah, fy fan vilken ångest jag har över det, ska träna hela veckan. Fy tusan vad löjlig man låter när man snackar haha.

Skriftligt och hörprov på måndag..

Det tar sig..

SKriver mer imorgon om kommande planer och lite annat smack.

Grattis till Äny som fick en liten Emil igår =)



TJING!

V.D

Två av mina favorit scener ur vampire diaries.

1: Damon visar sin mjuka sida och förklarar sin kärlek till Elena och tar sedan bort hennes minne utav det för sin brors skull. jag bölade NÄSTAN första gången jag såg det..(fråga marcus hur mycket nästan det var)

http://www.youtube.com/watch?v=SwaRoZtF4wg


2. Caroline sjunger eternal flame för Matt.

http://www.youtube.com/watch?v=Qu1fVN8nFSE


BiTe Me

*fniss*


Damon och Stefan Salvatore


Stefan och Damon Salvatore

TEAM DAMON!






Läser just nu bok 1 därför detta lilla inlägg.

god kväll

Lugnet hägrar här hemma. Tvättmaskinen är igång och livet känns helt ok. Suttit med psykologiuppgifter hela dagen så är ganska trött i huvudet. HAr slutprov den 21a. Hua.

Har storstädat idag också då jag inte hinner imorgon. Känns skönt att ha fått det gjort. Mycket att städa, det är nackdelen med att bo i hus :(
Hann även med en morgonpromenad imorse, skönt.

Träning igår, trodde jag skulle ha tränignsvärk idag men icke! Jag klagar inte över det :)

Nathanael hade magsjuka från söndag-måndag. Det var tufft. Det var kaskader stup i kvarten, men han gnällde som vanligt inte. Han är en riktig krigare min lilla goding.
Och rolig är han också, vilka kommentarer han droppar. Riktigt underhållande.

Fia och Oskar fick sitt barn den 26. Det blev en liten Alva. Såååååå söt med massor av mörkt hår. Ska åka över och kika på henne nåndag.

Imorgon bär det av till Västerås igen. Brorsan fyller 21 år den 15e och min kusin 14 år imorgon så blir kalas på lördag för dom. Ska även träffa Mikkiz också om inget annat kommer ivägen. Blir en bra helg tror jag.

Fick äntligen mina pengar från försäkringskassan som har krånglat med mig sedan oktober. Retroaktivt in på kontot imorgon, tackar så myclket för det. Blir att fira med lite nödvändig shopping.

Appropå shopping så har jag köpt så fina kavat skor till Nathanael till våren, har även köpt ett gäng polarn och pyret och villervalla kläder. Jag älskar polarn, så fina och bra kläder. Insåg häromdagen att han hade lite väl många tröjor nu, det är min svaghet, barntröjor!
Men men det går åt. Fixat nya regnkläder nu också när snön börjar smälta, blev Bamse regnställ från Lindex och så har han ett par allvädersyxor från polarn. Nu blir det nog klädstopp ett tag, han måste ju hinna använda allt innan det växs ur. Ska dock införskaffa ny fleecejacla och vårjacka samt gummistövlar lite längre fram då de från förra säsongen är för smått.

Nog om det.

Nu ska jag ta mig ett bad, sen renskriva lite och sist en film. Är ganska trött faktiskt så får se hur länge man pallar.

Lång dag imorgon med en hel del på schemat.

TJING!

Dr feelgood

Satt i bilen i fredags på väg till Västerås när låten "Dr feelgood" började spelas på radion med Motley crue.
Det var det som gav mig styrkan att att fortsätta framåt och ta mig igenom helgen istället för att vända hem igen.

Det är Nathanael och sen sådana "små saker" som en låt eller en mening som får mig att fortsätta när det är tungt. Sen har jag oerhärt stöd från Marcus också..

feels good..


alpina skatter

Många säger att inom skidsporten så är alla tjejer okvinnliga och ser för jävliga ut och killarna är taniga och omanliga.

Jag måste höja vårat manliga alpina lag för att vara just manliga och inte se ut som mesar.

checka in:

Jon Olsson:




markus Larsson:


Jens Byggmark:


Andre Myhrer:




Inte illa va för ett alpint lag? Och tillråga på allt så börjar dom bli toppklass igen när det gäller åkningen..sweeet!


Mello

Vem ska vinna finalen i melodifestivalen?

Jag har tre favoriter.

1. Eric Saade ( för att jag tror han har bäst chans i eurovision och för att han har en riktig show av sin låt och så är han ju söt som en karamell)

2. Nicke Borg ( för att låten är grymt underbar och ja för att det är Nicke helt enkelt! )

3 Swingfly ( för att jag älskar låten och speciellt refrängen!)


Jag är superkär i refrängen i swingflys låt " me and my drum". Refrängen sjungs av underbara Christoffer Hiding som var med i idol 2007. Killen är grym och ser så jäkla taggad och happy ut i swingflys bidrag. Han älskar att stå där just där och då. Sånt gillar jag..sen är refrängen såå bra.

Christoffer Hiding: