Fart och fläkt

Händelserika,joggande dagar.Alltså jag joggar inte utan det är det dagarna som gör.
Det går så fort så att man inte ens hinner bromsa.Jösses vart ska detta sluta?
Tog mig iväg till keramiken igår för första gången på månader.Det kändes jättebra och insåg att jag inte visste varför jag dragit mig för att gå dit.Väl där var det som att jag sprungir där flera dagar i veckan.Det var bara att ta upp tråden där jag droppat den sist.En jätteskön känsla.Gjorde klart mina ofärdiga saker och snackade lite skit och garvade.Det är dte bästa med att vara där,man garvar alltid när man är där.Den sjuka humorn flödar.Ska dit nästa vecka och kolla på ett jippo som anordnas.Svårt att förklara så här.Bättre att förklara det när jag varit där då jag kan slänga in bilder till det hela också.

Idag ska jag jobba,kanske inte det roligaste men det tar inte emot så mycket som jag trodde att det skulle göra.Och sist jag jobbade så var det riktigt kul,så kul så att vi glömde bort tiden.Kanske blir så idag med vem vet?

Imorgon ska jag ner till Sumpan och uträtta lite ärenden,bland annat hämta ut min medicin som det har löst sig med recept och grejer nu.Tänk vad krångligt det kan vara bara för en medicin.Helt otroligt.Men men..nu har dte löst sig iallafall.Ska även boka biljetter till Backyard babies imorgon.Ser så sjukt mycket fram mot det.

I helgen vet jag inte riktigt hur det blir än.Pratade om att åka till V-ås nån av dagarna och hälsa på och äta hos mamma men jag vet inte än hur det blir.Får se vad som händer och sker.

Måndag kommer bli stressig.Dås kah jag först till V-ås och gå till gruppen och sen tillbaka till Sthlm på eftermiddagen för att möta Therese och eventuellt Suzan för att gå på den där stajling grejen.Lite nervös är jag allt,det är juinte varje dag som man går iväg på sånt.Men skoj blir det nog iallfall.Kul när det händer roliga,udda saker.

Precis fått respons på inlämningsuppgift 3 som blev helt godkänd med endast ett fel.Känns jävligt skönt så som jag och mamma som hjälpt och stöttat mig kämpat med den.Nu är det bara att ta tag i nästa och se glad ut trots att det var en tråkig uppgift som komma skall.

Nu ska jag äta lunch och göra mig iordning för jobbet..

På Jhennyseende..

livets glada dagar...

har väl ingen sån jätte motivation till att skriva men nåt ska jag väl lyckas kladda ner.
Är i V-ås för tillfället.Varit på gruppverksamheten idag för 3e gången.Det var helt okej.Tittade klart på Kai Pollacks föredrag och pratade lite runt det sen.Fich en hemuppgift denna gången som var intressant och som jag tror är väldigt nyttig.Det var ett papper med en del frågor om jaget.Beskrivning med ord om sig själv,vad man har behov av,vilka man bryr sig om osv.
Kommer bli svårt men kul att svara på.Nog om det.
Varit hos mormor och ätit idag med mamma.Kusin Fanny var där också.Lekte och "degade" (bakade med trolldeg)..Otroligt att en 2åring kan så mycket.Är helt imponerad.Hon är söt som socker den lilla skruttungen.Bakade en skitsnygg tomte och några paket och tillföljd av det så blev julafton och tomten det stora samtalsämnet.
Var ut en sväng till Nisses också.Handlade massa onödigt som alltid.Köpte bland annat bollar att mata fåglarna med och så till min stora lycka så inhandlade jag två chokladkalendrar också.Haft varje jul sedan jag var liten så ett måste i år med :)

Spelade bingolotto igår för omväxlingsskull och till min stora förvåning så vann jag,blev så glad fö jag vinner aldrig nåt.Det var väl min tur helt enkelt..
Klackat om mina senaste inköpta skor också så nu ska de flitigt användas.Synd att de inte är direkt vinter skor..men men..ska man vara fin så får man lida pin i form av att frysa om fossingarna.Förhoppningsvis så funkar det att ha mina älskade raggsockor i.

Ska iväg på en kul grej om en vecka.Kompis T ringde häromdagen exalterad som tusan och frågade  om jag skulle med och bli stajlad och fotograferad i nästa vecka helt gratis,givetvis svarade jag ja.Förhoppningsvis får honmed sig S också.Kommer bli skitkul med en tjejkväll inne i stan med stjaling och grejor.
En till jävligt kul grej är att Backyard babies ska spela på debaser den 12e december och vi ska dit! Och med vi så menar jag mig själv och Mikkiz så klart.Jag är så upprymd och exalterad så jag knappt kan vara still.Det blir  3e gången vi ser dom i år kan det bli bättre?Knappast!...Ja jösses livet är ju så gott som bra för tillfället..

nej nu ska jag äta innan jag ska sätta mig på tåget tillbaka till stortstan..

På Jhennyseende..

en kanonhelg och diverse annat

Verkligen haft en jätterolig helg.Varit med tjejerna och firat Mikkiz. Åt god mat och hade trevligt hos mig och så blev det en sväng ut i vimlet också.Var ett år sedan jag var ut i V-ås sist så det var riktigt skoj faktiskt.
Är jättenöjd med kvällen och hoppas att de andra är det med.
Åkte hem i söndags kväll efter att ha städat ocg diskat hos mig med Mikkiz och vart hos mamma och träffat morbror och lillkusinen.
Det var tågresan från helvetet kan jag säga.Det var 34 grader varmt i vagnen,ingen AC,fullproppat så folk trängdes bredvid varandra som sillar.Nån svimmade här och där och kaoset var ett faktum.Trodde aldrig att jag skulle komma hem.Och så naturligtvis så klämmer ett pendeltåg in sig före oss vid Jakobsberg så det blev till att krypåka fram resten av stäckan.När det sas i högtalarna så blev det uppror.ja hujeda mig.Men hem kom jag iallafall.
Hemma möttes jag av en halvupprörd,uppgiven Marcus som deppade över AIKs silverplats i allsvenskan.
En plats som var rätt väntad innan men ändå kändes sur för att det var på grund av en domarmiss som de förlorade guldet.djurgården skulle fått straff i matchen mot guldvinnarna elfsborg men domaren dömde inte straff.Måse vara jobbigt att vara honom nu i efterhand när experterna säger att det skulle vara straff.Surt men vad ska man göra?
Förstår dock att AIK är besvikna.Men som jag sa till Marcus,det är ett spel och inte liv och död.Men det fick han det till i slutänden att det är iallafall eftersom fotbollen är en stor del av hans liv.Lite knepigt men ja..

Är i V-ås igen nu..ska till psyk och träffa en läkare idag och så ska jag till mormor snart.
Blir mycket fram och tillbaka åkande nu med gruppträffar och möten och saker.
Men men inte mycket att göra åt.
Skulle kollat pålägehet igår också men det blev inget av med det.Hade ont i halsen och frös så orkade inte.Ska se om det finns några fina att titta på till nästa vecka istället.

Ska jobba imorgon mellan 17-21.30.Inte så glad över att jobba när det är lost och O.C men men behöver pengarna så får spela in lost och se O.C reprisen på fredag.
Har månadsinlämning i plugget på fredag också,har varit en relativt okej uppgift denna månad med tema vindar.

Nu ska jag hem och kolla min post sen ska jag hem till mormor innan jag ska iväg till psyk..

tjingeling!

hmm okay then..and now what?

Fått förklaring på en persons underliga och nya beteende idag.En person i min närhet eller närhet är väl fel ord, släkt snarare valde att öppna sig och berätta en sak idag.En sak som är synd men inte chockerande.Men till skillnad från en viss annan person som också får gå under namnet släkt så är personen redo att göra nåt åt det.Det är värt en eloge.
Nog om det.

Ska till veterinären om en timme med våran randiga lille kille.Och den som är nervösast är jag.
Blir alltid så här när jag vet att jag ska iväg med mina kissar.Detta blir Lukas första besök hos dr  Buba medan Skrubben varit där två gånger.Får se hur det går.

Vinter ute nu,snö och minusrader..Men jag klagar inte..Hellre det än att ha 4 plus och regn..

Ut och jaga present till Mikkiz imorgon och även fixa lite andra grejor.Och så ut och äta med Mackan och Sandra.Ska äta grekisk mat *mums* Sen blir det nog idol hemma hos dom.Blir nog trevligt.

Västerås på lördag,ska träffa tjejorna och fira Mikkiz,blir nog väldans trevligt det med.

Nej nu ska jag sätta fart så jag är klar när vi ska bege oss ut i vintern..