Vad gööör hon!!??

Vi tycker väldigt bra om serien Gossip girl här hemma och i avsnittet vi såg igår så var änltligen LITTLE J (Jenny Humpfrey) tillbaka eller ja Taylor heter hon ju på riktigt. Hon var saknad men vad i helvete på ren svenska har tjejen gjort med sig själv? Visst hon är bara typ 16 eller 17 och alla har vi gått igenom våra identitetskriser men seriöst??

Döm själva!
Jenny gamla versionen


Taylor Momsens första utseendeförändring (helt ok och lagom tycker jag)



Taylor Momsen idag (hon tog med denna look på sin karaktär Jenny)



visst hon är med i ett punkband men ändå..



minus 12 cm

Här kommer några bilder på resultet som blev av besöket hos frisören i fredags..
Har ingen ordentlig "före bild" men tänk er att den längsta etappen slutade typ 9-10 cm ovanför midjan..hua..

Men so far so good..




återkommer med uppdatering från helg och bilder från kalas..

TJING!

......

Jag är trött..Nej jag är inte trött jag är helt slutkörd.

Mastodontuppgifter i skolan varav några av dom är rena grekiskan. Vi är förkylda som tar kraft. Renovering som drar ut på tiden för att vi just nu inte har någon extra tid och ork att lägga på den, planering av kottis 3 års kalas på söndag och så mitt uppe i allt också några andra små störande moment.

En person hör av sig nästan dagligen till mig och behöver prata, jag säger inget om det och det gör mig inget heller för jag vet att personen inte har så många att prata med men jag känner att jag inte hinner lägga den energin just nu på det och varje gång personen hör av sig så fladdrar mina tankar iväg på annat håll. Sen på det så är det TVÅ stycken som tjafsar med mig på tradera. Två riktiga stoplskott. Tradera har gett mig rätt i samtliga fall och det är jag så sjukt glad över då jag helt följt reglerna och lagt ut korrekt beskrviningar. Men men detta har tagit mig mkt energi och många minuter på att maila hit och dit. Och så sist men inte minst mindre underbara csn och katastrofala f-kassan som krånglat med mina pengar och uppgifter som inte stämt..hua..jag krashar på kvällarna på ett sätt som skrämmer mig ibland..springa in i väggen..? känns som man är på god väg..

Tur man har en underbar sambo som får mig att landa och en guldklimp till unge som visst hamnat i en 3 års trots men är gudomligt snäll och go. Vad skulle jag göra utan dom..
<3<3<3
Och så Daniel då..som får mig att skratta mitt på dagen mitt i mitt studieelände..tusen tack <3 =)

Jag saknar mina vänner också..puss på er..




Eh hallå??!

Läste aftonbladet nyss om Andreas kleerups deltagande i tv4 nyhetsmorgon igår morse. Jag såg inte programmet själv men det SPEKULERAS i om Kleerup var drogpåverad under intervjun då han ansågs vara ur form för den.
Spekuleras? Hallå! Räcker väl med att kolla in stillbilderna från intervjun för att svara den på frågan..Herregud hur stora skygglappar har folk??


hit by a memory

Jag stod och diskade nyss och plötsligt från ingenstans så blev jag träffad som av blixten av ett minne som jag hade förträngt. Det var inget trevligt sådant. Inkluderar min biologiska pappa och två personer som jag känner. USch hade helt glömt bort det. En incident som inte direkt påverkade mig men som ändå gjorde ont i hjärtat.


hello hi hey

Siiter med Miss Fatso i knät och tänkte blogga lite. Har pysslat med press etik hela dagen. Ganska intressant det där. Stod mycket på www.po.se som jag hade stor användning av idag. Jag har tillomed gjort extra uppgifter dvs mvg uppgifter mohahah jag är ju såååå bra =)

Sålde min sista lärobok idag från tidigare kurser, så skönt att bli av med då dom bara ligger på hög och så bra pengar också :)

Kära mamma har spenderat dagen i Ullared med min morbrors fru och min äldsta kusin. Hon hade tydligen shoppat rätt friskt. Vill också till Ullared, mamma har lovat att vi ska åka till våren. Öppnar nån ny outlet i Västerås imorgon,skulle vilja kolla in den också. Gillar att fynda kläder speciellt till mig själv då jag nästan aldirig slänger ut pengar på mig själv. Nathanael däremot kan jag shoppa som en dåre till i perioder. Mycket roligare att handla kläder till honom än mig. Inte för att jag tycker det är tråkigt att handla till mig själv men det blir så automatiskt att man fokuserar på han och vad som skulle vara fint på honom när man är ute och ränner i butiker.

Imorgon ska jag bita i min biologi uppgift. Hade hellre fortsatt på samhällskunskapen då den var intressant. Och jag som trodde att det skulle bli tvärtom, så fel det kan bli.
Ska tokplugga imorgon och på torsdag så jag kan ut och handla lite på fredag och fixa ärenden inför kalaset på söndag. Har insett att vi inte hinner bli klara i tid till kalaset med renoveringen av vårat rum. Trist men det är inte hela världen. Nathanaels rum är klart och det är huvudsaken för det är ju där ungarna kommer att vara. Vårat rum kommer nog ta nån vecka till. Nu när jag pluggar igen hinner man ju inte stå och skrapa och spackla i timmar som jag gjorde för ett par vecor sedan. Fick iaf nya överkastet till våran säng och överdrag till kuddarna idag. Gardiner har jag beställt sedan länge tillbaka och köpte tavellister och annat för 2 veckor sedan. Ska skaffa fyra stora kuddar till sängen och snygga överdrag till dom och så några vita ramar sen är tillbehören till vårat rum klart..skönt.


Ska träffa Sabrina nån dag här framöver också. Det bara måste jag klämma in. Nån jag skulle vilja klämma in den date med också är Therese. Har ju inte sett hur hon bor än plus att jag saknar att bara snacka lite skit med henne.
Mikkiz kommer ju förhoppningsvis i slutet av månaden också. =)

Nej nu ska jag renskriva det sista på press etiken sen motionscykla en halvtimme. Sen en snabb dusch för att sedan mysa ner mig i soffan och titta på desperate. TJOHO =)

Dom där smufarna alltså..

Jag mailade moderaterna med en fråga gällande regeringsbenämning.

Min fråga:
Hur benämner man Alliansens regering? Är den liberal, konservativ eller socialistisk?


Moderaternas svar:

Hej, Jhenny, och tack för ditt mejl.

Vi är fyra borgliga partier som tillsammans utgör Alliansen.

Alliansen består av Moderaterna, Centerpartiet, Folkpartiet Liberalerna och Kristdemokraterna. I valet 2010 fick vi väljarnas förtroende att bilda regering och vi samarbetar dessutom i många kommuner och landsting runt om i hela Sverige.

Alliansen tror på människans inneboende vilja att ta ansvar och växa av egen kraft. Vi vann väljarnas förtroende som en allians för fler jobb och växande företag som grund för en bättre välfärd. Detta har vi tagit med oss när vi bildat regering. För oss handlar det om att svara upp mot en av demokratins bärande grunder – att föra en politik för människor till lösning på deras verkliga problem.

Med vänlig hälsning,

Carl

Politisk tjänsteman


Någon som tycker att jag fick ett direkt svar på frågan?

Jag är mer förvirrad än vad jag var innan..




nya tag

Dte har varit en bra helg Nu väntar en vecka av massor av inlämningsuppgifter samt förberedelser till 3 års kalas.

Jag känner mig omotiverad. Lyssnar på grupper Scarlet och försöker hitta mitt vakna jag.
Idag är en "daydreamer day" jag känner hur jag seglar bort hela tiden. Nej skärpning Miss Norling. Detta går inte.

Sovit ganska bra inatt iaf. Inga större drömmar som stört. Skönt det iaf.Kruxet är bara att vi gått och blivit förkylda. Jag hoppas verkligen att det är något som enbart håller sig till snuva och hosta. Jag har inte tid med sjukdomar just nu, jag kan inte, jag vill inte.


En sak slog mig igår kväll, FAN vad jag vill åka till New York!


hehe

sweet saturday

Var en trevlig kväll igår. Dock lite stressig. Vi kom hem från Västerås efter att ha lämnat en överlycklig Nathanael hos mamma och Thomas. Det blev akut dammsuga och moppa golv medan Marcus drog igång grill och fixade. Sedan blev det dukning, skära sallad och fixa potatisgratängen. Hua. Sen kom jag på mitt i allt att det vore ju bra att byta om också så det blev ett snabbt ombyte och en borste genom håret. Tog på ett diadem och släckte taklampan så inte Molly skulle se mitt hår som är i behov av en klippning (hon är frisör så lär vara yrkesskadad) och sen så var det bara att invänta dom. Mackan kommer aldrig i tid vilket är riktigt bra i stunder som igår. Halv åtta kom dom cirka 3 minuter efter att vi blivit klara med maten.
Det var trevligt och vi pratade och hade kul. Jag hade druckit 2½ glas vin på tom mage vilket jag kände av men det gick bra ändå.
Tyvärr kunde dom inte stana så länge då de skulle på bio senare. Men gjorde inte så mkt då både Marcus och jag var rätt slutkörda. Det blev glo på det som var kvar av idol sen blev det one tree hill, soffmys och lite godis. En bra kväll helt enkelt.


Idag sov vi till halv elva. Låg kvar till elva och tittade på tv och mös. Åt frukost och gick sedan en promenad tillsammans i hästsolen. Riktigt skönt ute men jag drog på mig örvärk eftersom jag glömde ta på mig mössa.
Nu sitter Marcus och spelar tv spel och jag sitter här. Han sticker och tittar på AIK om en stund. Det gör mig ingenting. Då ska jag softa och titta på sex and the city 2 som jag inte har sett än. Ikväll ska vi ha filmmaraton, soffmys och äta kinamat. Nam nam nam. Blir nog en portion godis också.

Imorgon ska vi renovera i vårat rum, äta hos Britta, åka och titta på färg till vårat rum och sedan åka till Västerås. Där blir det tacos som väntar innan vi beger oss hem igen med våran guldklimp.


Han är i tillberga nu och leker med mina kusiner Fanny och Clara. Ska ringa om en stund och prata med honom lite. Han lär ju ha massor att berätta.

TJING

Man blir som man umgås

Jhenny ska sätta upp en nattlampa i Nathanaels rum.

Jhenny kan inte bestämma vilken vägg den ska sitta på.

Jhenny måttar och tittar men kan ändå inte bestämma vilket som blir finast.

Jhenny sätter inte upp någon lampa.

Jhenny tänker vända sig till sin sambo om smakråd.

Jhennys sambo är inte snabb på att ta beslut.

Resultat:  Lampan kommer inte att komma upp ikväll.

Slutfakta: Jhenny har blivit som hon umgås.


full fart framåt

God morgon. Jag sitter här i köket och lyssnar på king of rock n roll och väntar på mitt kaffe som bryggs. Jag är trött såååå trött. Nathanael har sovit dåligt två nätter i rad (sviterna av nervositet över födelsedag) så känner mig helt tom i skallen. På det har jag en enormt trist mastodont uppgift i skolan och en renovering att slutföra. Dessutom ska vara värdar ikväll för en fredagsmiddag när Mackan och Molly kommer. Jag vill dra täcket över huvudet och typ sova en vecka eller två men det är bara att bita ihop och köra på. Tänkte börja med en dusch och rejäl tvätt av mitt hår som är i behov av en omgång av en sax. Så fort jag får pengar så bär det av till frissan kan jag lova. Molly är ju frisör så ska rådfråga henne ikväll vad hon tycker att jag ska klippa för frisyr.

Dagen idag består av följande:

*Dusch och tvätt av hår
*frukost
*plugg plugg plugg
*Städning
*hämtning på dagis
*åka buss tll sollentuna
*åka från sollentuna till v-ås med bil
*Lämna Nathanael hos mamma och Thomas (barnfri helg så vi kan gå in i slutskeede av renovering samt vila upp oss lite)
*Åka hem till stockholm igen
*förebereda och laga middag
*vara värdar för kvällens middag och idolkväll
*Toksova när ovannämnda personer gått hem..

Thats my day i stora hela, lägg till lite små pyssel som pricken över i så är den komplett.

Vill jag säga upp mig? Oh yes? Ska jag säga upp mig? Hell no!

Tuta för nu kör vi

TJING!

Nathanael 3 år

Vid den precis den här tiden blev vi inskrivna på BB för 3 år sedan. Tiden går.

Nyfödd:


1 år:


2 år:


3 år:

det går bra nu...

Det går bra nu..pengar rullar in som dom ska..eh nehe inte det..

Bra går det men några pengar från csn har jag ännu inte fått :(

skoltrasslet är löst så nu är det bara att tuta och köra med studierna. Nice. Och så kära läsare kan jag meddela att Nathanaels rum är KLART!
Det är bara garderobsdörrar som ska få tapet och så taklister kvar. Inflyttning skedde idag. Supersweet och så fräscht och snyggt det blev. Måste borra upp gardinstång och blombräda också.
Underbart.


Har avslutat renoveringen i lillemans rum idag, städat ur rummet, våttorkat alla möbler, flyttat in alla saker, bäddat och fixat i sängen, storstädat resten av övervången, rensat kylskåpet på gammal mat,diskat ur alla behållare/burkar till den gamla maten, tvättat 3 maskiner tvätt, storhandlat och packat in allt vi handlat. Jag är helt slut. Ska se Greys anatomy som vi sitter här och inväntar sen blir det nog tack och godnatt..


By the way..3 år sedan prick nu blev vi inskrivna på förlossningen. 3 år har gått sedan natten i den förlossnigssalen. Otroligt. Helt galet. Kommer ihåg det som det vore igår dock. Har fortfarande roligt åt att mitt största problem den kvällen var att jag missade deal or no deal på tv. haha=)

Imorgon fyller våran goding 3 år! Massa kärlek.


TJING!

Hey there..

Vi har hållt på med renoveringen from hell nu dagligen i flera veckor and guess what? Nathanaels rum är snart klart!
Ni undrar säkert varför denna renoveringen varit så långdragen och jag orkar inte ens gå in på det men kan säga som så att de som bodde här innan var riktiga stolpskott!
Vad sägs om NIO LAGER tapet i Nathanaels rum??? eller pålimmad brun papp på ALLA VÄGGAR i båda sovrummen? Dessa papplager har vi stått och blött upp och skrapat bort lager för lager i flera veckor nu. Ett helvetesgöra. Varför? Jo för att kunna måla så måste pappen bort då den bubblar sig när man målar på den. Fy fan vilket skitgöra men nu är det snart klart.

Status:

Nathanaels rum: En vägg klar att måla, uppborrning av fönsterbräda och gardinstång. Sätta fast nya taklister.

Vårat rum: Skrapning av en fjärdedels vägg, slipning av samtliga väggar, spackling, slipning igen och sist målning av samtliga väggar.

Snart snart snart är det över och det kommer bli tokbra. Före och efter bilder kommer.

Förra helgen var guld. Helgen då mamma,Thomas och kära mormor var här.
Vi åt god mat, lekte med Nathanael och så var vi kvinnor plus Nathanael på loppisrunda. Var bland annat på megastor utomhus loppis på Täby galopp. Jag  fyndade massa kul och kom hem mycket nöjd.
På söndagen bjöd vi på lunch och Eva och Britta kom över. Vi åt ädelostsfylld fläskile och hawaii bugare med klyftpotatis. Mat direkt från himlen. Hua vad gott det var. Nathanael var lyrisk över att ha mormor,morfar,gammelmormor,farmor och gammelfarmor samlade hemma hos sig. Han somnade gott på söndagskvällen.

Tors och fred var lilleman sjuk i feber så jag vabbade med honom. Vi myste och lekte hemma och tog en promenad i skogen. Igår var han nere på dagis en kortis för att vara med på dagis fotograeringen sen gick vi hem igen.
Mamma och Thomas kom igår kväll. De tittade tillsammans med Nathanael på hitta Nemo (Nathanaels nya favvo film) medan jag och Marcus låg uppe i sovrummet och kikade på idol.

Tittar ni på idol? Har ni nån favorit än? Jag tycker alla är duktiga. men jag bara ÄLSKAR Elin, vilken stjärna hon är! Jag gillar Olle också, speciell röst och mycket snygg hehe..

Mamma och Thomas stack hem för en stund sedan. Thomas och Marcus har jobbat hårt med rummen idag.
Det blir myskväll med glass och film ikväll. Jag har druckit tre koppar kaffe för att jag inte ska somna som en hösäck innan förtexten på filmen ens slutat. Säga vad man vill om renoveringen men det är rena sömnpillret,slocknar som klubbade sälar om kvällarna. Men jag drömmer desstomer så utvilad känner jag mig inte.

Lilleman har busat hela dagen utan att sova sin timme på dagen så han har slocknat framför chuggington på tv nu. Ska lägga upp honom i sängen nu sen blir det soffan..

Imorgon blir det röjning i trädgården och lunch hos Britta. Och ladda energi för har massa problem att ta tag på måndag. Strul med skola, csn och så vidare..kul...nej..

TJING!

....

Suck. Blir så trött på människor som inte kan ta kritik och som inte kan stå för vad de sagt.
 pratar med en av dessa människor i teleonen nu.

tröttsamt..