hello hi hey

Siiter med Miss Fatso i knät och tänkte blogga lite. Har pysslat med press etik hela dagen. Ganska intressant det där. Stod mycket på www.po.se som jag hade stor användning av idag. Jag har tillomed gjort extra uppgifter dvs mvg uppgifter mohahah jag är ju såååå bra =)

Sålde min sista lärobok idag från tidigare kurser, så skönt att bli av med då dom bara ligger på hög och så bra pengar också :)

Kära mamma har spenderat dagen i Ullared med min morbrors fru och min äldsta kusin. Hon hade tydligen shoppat rätt friskt. Vill också till Ullared, mamma har lovat att vi ska åka till våren. Öppnar nån ny outlet i Västerås imorgon,skulle vilja kolla in den också. Gillar att fynda kläder speciellt till mig själv då jag nästan aldirig slänger ut pengar på mig själv. Nathanael däremot kan jag shoppa som en dåre till i perioder. Mycket roligare att handla kläder till honom än mig. Inte för att jag tycker det är tråkigt att handla till mig själv men det blir så automatiskt att man fokuserar på han och vad som skulle vara fint på honom när man är ute och ränner i butiker.

Imorgon ska jag bita i min biologi uppgift. Hade hellre fortsatt på samhällskunskapen då den var intressant. Och jag som trodde att det skulle bli tvärtom, så fel det kan bli.
Ska tokplugga imorgon och på torsdag så jag kan ut och handla lite på fredag och fixa ärenden inför kalaset på söndag. Har insett att vi inte hinner bli klara i tid till kalaset med renoveringen av vårat rum. Trist men det är inte hela världen. Nathanaels rum är klart och det är huvudsaken för det är ju där ungarna kommer att vara. Vårat rum kommer nog ta nån vecka till. Nu när jag pluggar igen hinner man ju inte stå och skrapa och spackla i timmar som jag gjorde för ett par vecor sedan. Fick iaf nya överkastet till våran säng och överdrag till kuddarna idag. Gardiner har jag beställt sedan länge tillbaka och köpte tavellister och annat för 2 veckor sedan. Ska skaffa fyra stora kuddar till sängen och snygga överdrag till dom och så några vita ramar sen är tillbehören till vårat rum klart..skönt.


Ska träffa Sabrina nån dag här framöver också. Det bara måste jag klämma in. Nån jag skulle vilja klämma in den date med också är Therese. Har ju inte sett hur hon bor än plus att jag saknar att bara snacka lite skit med henne.
Mikkiz kommer ju förhoppningsvis i slutet av månaden också. =)

Nej nu ska jag renskriva det sista på press etiken sen motionscykla en halvtimme. Sen en snabb dusch för att sedan mysa ner mig i soffan och titta på desperate. TJOHO =)

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback