sjuktider bigtime,omprov och bokrean..

Det är verkligen förskylningstider nu.
Började med Marcus i onsdags som insjuknade då och sen jag två dagar efter det.Har varit jättesjuka hela helgen.Haft feber,snorat,ont i kroppen och hostat.Hostan är verkligen det jag håller på att bli knäpp över.Usch så drygt det är.

Det blev en lugn helg hemma med mycket vilande och tvtittande.Melodifestivalen bland annat där jag nu har vant mig vid att resultaten aldrig blir som man vill. Så tråkigt. Men men..

Ska skriva omprov på fredag vilket just nu känns som en mardröm.Med tanke på att jag varit så sjuk så har jag inte orkat att plugga så det blir de resteranade dagar som är kvar som får tillägnas åt det.Kul?Inte ett dugg men tydligen jäkligt nödvändigt.

Bokrean börjar ju idag också,vill så gärna ge mig iväg och titta men har inte orken och inte tiden heller tyvärr till det.Men mamma och moster ska ner och känner jag min mor rätt så kommer hon hem med ett par bra böcker.Vi har väl inte identisk boksmak hon och jag men många av de böcker jag fått av henne har varit riktigt bra.Just nu är hon inne i en kriminalromans period och det är jag väl inte så förtjust i att läsa men men..ska iallafall läsa klart boken Box 21 som hon gav mig sist,den är halv okej.

nu är det frukost som gäller och sen plugg plugg plugg..

omprov,helgen som kommer och helgen som var

Varit en seg vecka,varit trött trött trött trött och så lite trött..Men har fått saker gjorda ändå.
Har varit utan måsten denna vecka.Är mitt mellna två kurser och kan göra i princip vad jag vill med min tid.
Har väl varit okej men nu vill jag verkligen bara dra igång med historian,varit grymt laddad i ett par veckor nu för den kursen.Men så idag kom det en liten hand och örfilade mig ner på jorden igen.Blev inte godkänd på provet i geografin så det blir omprov på fredag om en vecka. Jag trodde verkligen att jag hade klarat mig men icke.Men besvikelsen blev inte så stor som jag trodde att den skulle bli men visst blev jag besviken och om inte annat spytrött eftersom jag är så less på allt var geografi heter och nu måste sätta mig ner och plugga det i en hel vecka till..Men men det är bara att ta nya tag och hoppas på att komma ihåg vad jag inte svarade på så att jag vet vad jag ska plugga in. födelen med omprov är ju att man vet vad som ingår och vad som inte ingår.Det vet man ju inte första gången så där satt jag med massor av kunskaper som jag var stolt över och så var inte ens hälften var med på provet.
Men men..jag känner mig laddad trots motgången..

Helgen kommer bli bra.Ska åka skridskor med Marcus imorgon och så blir det nog att bjuda över Mackan och sandra på mat om det kan.Titta på melodifestivalen och ha det trevligt. Och på söndag ska vi till Britta,inte varit där på två veckor nu så börjar nästan längta dit.

Helgen som var blev kanon.Min och Mikkiz rockfest blev rikitigt lyckad och vi är stolta över det vi åstadkom.Känns riktigt bra faktiskt och kvällen blev riktigt rolig.Var även på konrad vilket var kul,hade kunnat få vara lite mer folk bara men men..Det var helt klart en helg värd att leva på länge.Hade skitkul med Mikkiz i våra förberedelser..allt från storhandling,matlagning,pizzaätande och en hel del garv (för att inte tala om mitt övertrötta garv på fredagskvällen som min lilla solstråle var så snäll och filmade utan min vetskap)..ja allt var kul och det var värt städningen dagen efter och sömnbristen..Det var värt allt..

Dags igen för Västerås & Goodbye Anna-Nicole

Dags igen för att åka till västerås.Ska vara där hela helgen eftersom jag och Mikkiz ska ha våran skittuffa fest imorgon :) Jag tror det kommer att bli så jäkla bra.Massor att göra innan bara men det är bara kul. Ska hem till mamma en sväng idag och så måste vi ränna på stan för att fixa lite saker till festen...puh..blir redan trött...Lukas har hållt mig vaken sedan sju imorse också så känner mig lite seg men efter lite kaffe oc´h mat så ska det nog bli fart på mig med.

Läste på text tv igår kväll att Anna-Nicole Smith är död.Det är ju tragiskt.Stackars lilla lillflickan.Men det är väl tur att hon är så liten än så hon inte märker vad som sker runt henne.Nu får A-N vara med sin Daniel i himlen och Dannie-Lynn får förhoppningsvis hamna hos sin biologiska pappa vem det nu är av dom.Jag tror ju inte att det är hennes man iallafall..

Goodbye Anna-Nicole..90-talets Marilyn..

onödig fakta..

Äger du en iPod? Nej nöjer mig med min mp3 än så länge. Men kommer nog skaffa en framöver. Vill ha en rosa.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Beror på vad jag ska göra men i snitt 2½ timme före innan jag ska vara klar.
Använder du flip-flop’s även när det är kallt ute? Eh nej..kallt!
Vilken var den senaste filmen du såg? Kiss kiss bang bang..somnade rätt så direkt..
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En större lägenhet utan tvekan och så skulle jag ut och resa, först med familjen sen med en vän.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej inte nu men gjorde i de jobbiga tonåren. Fick nåt som hette insomningstabletter..
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Fem stycken. Simple plan, En jag mixat själv, Astrid Lindgrens favoriter, Blink 182 och en kärleksskiva..
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?  Oboy ska det vara, det är mums. Mjölk till pannkakor och till mammas mat.Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Nej inte vad jag vet.
När var senast någon stötte på dig? Imorse på nätet *S*
Vad åt du senast? Hm..det måste ha varit pepparkakor det..
Använder du huvtröjor? Njae ibland när jag har en mysdag hemma, ibland under nån joggingrunda.
Kan du vissla? Jo men visst kan jag det men om det låter bra är ytterst tveskamt..
Har du någonsin deltagit i en demonstration? Yes det har jag
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Allt som snurrar. Höjderna håller jag mig ifrån om ingen tvingat mig vilket har hänt. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja förmodligen, finns så mycket folk som inte har bättre saker för sig.
Tittade du på tecknat när du var liten? Självklart men det var nog Astrid Lindgren filmerna som gällde i det stora hela. Och självklart pratade jag med också.
Är du blyg inför det motsatta könet? Beror på situationen men visst händer det då och då..
Vilken film kan du alla replikerna till? Alldeles för många. De flesta av Astrid Lindgren filmerna och självklart Vildängel. Dirty dancing och grease och ett par till..
Äger du några band T-shirts? Ha Ha ja men med vilka svarar jag pass på. Har  en skitsnygg Aguilera tshirt som jag gillar också.
När flög du senast? Oj..*tänker* Det var nog till Turkiet det..
Läser du för skojs skull? Inte pluggläser men böcker gillar jag. Har många.
Pratar du några andra språk? Engelska som kan bli bättre och skaplig norska sen kan jag lite finska.
Har du gråtit offentligt? Ja det har jag nog när jag var mindre och under någon sentimentalitet under nån fylla..
Vilka gör du, önskningar eller planer? Jag drömmer och planerar..
Försöker du alltid lära dig nya saker? Det beror på om intresset finns för ämnet.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? Ja.Ska göra min första tatuering snart och så vill jag pierca mig i tungan.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej det känns lite gammalmodigt och så typiskt och jag gillar att gå emot det typiska.
Kan du kasta macka? Pappa lärde mig när jag var liten men jag tror inte kunskaperna sitter i fortfarande.
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej och jag känner inget direkt sug efter att åka dit heller.
Vad har du med dig in på bion? Sällskap.
Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar? Självklart, tatuerade killar är läckra men det får inte vara för mycket.
Gillar du att flyga flygplan? Nej, fråga min mamma om du inte tror mig ha ha..
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Oj det är mycket som är viktigt men med ett svar så blir det humor.
När sov du senast på golvet? Eh ja när var det..I somras på Öland. Hade min värsta fylla ever och somnade först på gräsmattan och sen på golvet..
Gillar du din boendesituation? Njae..vill ha ett hem inte två..
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Sju helst åtta. Går på reservenergi om jag sover mellan fem och sju timmar. Under fem timmar känner jag mig bakis och sjuk och är inte alls med i matchen.
Äter du frukost dagligen? Näe jag är en brunch människa. Men på helgerna äter jag långa frukostar framför tvn, det är mysigt.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Det varierar. Vissa dagar är det och vissa dagar är lite lugnare. Det är en skön växling..
Vilken är din favoritfrukt? Oj svårt..gillar frukt..men mitt svar blir nog granny smith äpplen.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nej jag anser att livet är för kort för det. Men jag försöker att äta mycket grönsaker och sånt.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 24..usch vad gammal det låter. Men det är ett år kvar eftersom jag fyllde 23 i helgen. Skit också jag som trivdes grymt bra med att vara 22. Det var en perfekt ålder.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja. Gillade grammatik och rättstavning i skolan så det sitter i än. Har lätt för det också vilket är ett plus.
Tror du på liv på andra planeter? Ja jag tror inte vi är ensamma men jag tror heller inte på gröna gubbar på Mars.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Oj det var nog en vän häromdagen eller så var det min pappa. Någon av dom var det i alla fall.
Tror du att Gud är man eller kvinna? Inget utav det.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Motsatta. Tjejer är så komplicerade och backstabbingaktiga men visst har jag tjejkompisar för det. Hur valde dina föräldrar ditt namn? Mamma valde mitt namn i tonåren men minns inte varför.
Gillar du senap? Ja det är gott.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? ”Det blir inte bättre av att ge upp”
Sover du på sida, mage eller rygg? Somnar på mage och vaknar oftast så också.Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Oj vad svårt. Det blir nog flera olika för att matcha in de olika sidorna av mig.
Har du någonsin köpt något från eBay? Ja det har jag gjort.
Tycker du om att krama folk? Ja de jag tycker om. Men släkt och dylikt har jag svårt att krama på julafton och födelsedagar, varför vet jag inte.
Stör det dig om någon säger att de ska ringa och inte gör det? Ja säger man att man ska göra nåt så gör man det.
Vilka böcker har fått dig att gråta? Många. Senast var det nog nattens barn och huset vid havet.
Tycker du att du är attraktiv? Attraktiv är nog att ta i men visst känner jag mig fräsch under mina bra dagar och man tittar lite extra i spegeln.
Vad är du allergisk mot? Kiwi, pencillin, hästar, hö, gråbogräs och pollen.
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött? Inte varje gång men visst händer det rätt så ofta. Minns en kryssning 2005 där jag fick veta efter maten att det var kalv vi ätit då fick jag gråten i halsen och såg en söt liten kalv framför mig hela kvällen.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Kaninnamnet Hampus..tur att jag blev tjej.. 

Hjärnspöken,musiken & Kiss kiss byebye

Jävla hjärnspöken man har då.Blir inte av med fanskapen.Har stått ut tillofrån nu i 8 år med dom men börjar få nog nu.Hur ska man kunna leva normalt med dom?Jäkla läkare och inte kunna nånting.Men men jag ska nog komma på ett sätt att bli av med dom så småningom..

Tänk vad musiken är bra att ha.Den underlättar i alla möjliga situationer den.När man gå till affären,åker tåg,väntar,slappnar av,badar,städar,ritar,sover..osv..Helt perfekt..Kommer aldrig att sluta lyssna på musik.
Den gör min vardag så mycket bättre.Utan musiken är jag inte hel och är jag inte hel så är jag inte 100% jag..

Jag trodde en sak men jag trodde fel.I tried you failed.
Efter att ha pratat med en vän igår som sa en väldigt tråkig sak så insåg jag att saker och ting inte riktig inte blir som man hoppas trots att man försöker.Man måste göra val här i livet och prioritera och så blev det som det blev.Sorgligt men ändå väldigt kul.Grattis! You are all worth it :) <3

guldregn och massor av respekt

Guldregn och stjärnor och massor av respekt åter igen till alla de katthem vi har i Sverige.
Ni är äkta djurvänner ni som tar av ert eget för att värna om de stackars katter som lämnas vind för våg.
Det är helt ofattbart hur folk kan vara så iskalla och hjärtlösa och lämna sina husdjur åt sitt eget öde.
Jag gråter varje gång då jag läser om katter som blivit plågade/lämnade av dessa hjärtlösa typer.Men så har då många men långt ifrån alla katter turen att få en "ny chans" tack vare katthemmen och deras verskamhet.De botar djuren mot sina eventuella sjukdomar,vaccinerar,öronmärker och fodrar katterna tills de mår bra igen och kan invänta ett nytt efterlängtat hem och det utan betalt.Vilka guldsjälar! Hade jag inte varit så rädd för att ta hem sjukdomar till mina ovaccinerade kissar så hade jag utan tvekan anmält mig som frivillig arrbetare på Stockholms katthem.Jag var det en gång i tiden på huskatten i Västerås och jag stormtrivdes. Är starkt inne på att vaccinera mina så att jag kan ställa upp. Det är det minsta man kan göra för våra fina djur,katterna.

En evig väntan och knä på bättringsvägen och festplanering

Väntar på att få svar på slutprovet,kunde ta upp till 2 veckor och det känns som en evighet.
Är skönt att ha plugguppehåll nu,befinner mig mellan två kurser så de här dagarna kan jag göra vad jag vill när jag vill vilket är en lyx. Ska nog passa på att göra massa saker som jag aldrig har tid med annars tror jag. Den 19/2 drar nästa kurs igång så jag har ju ett par dagar till förfogande.

Mitt knä är nu på bättringsvägen.Såret har dragit ihop sig fint men vill inte riktigt läka helt än.Men dte har bara gått en vecka sedan mitt fall så kanske inte så konstigt. Har fortfarande ont så förmodligen så har någon mjukdel fått sig en rejäl smäll också. Men men det går nog över med tiden. Kan gå någrolunda bra nu iallafall vilket är viktigast.Kunde ju inte ens ta mig uppför trapporna förut så.


3 dagar kvar nu till min och Mikkiz ihopslagna fest. Ska bli kul och lite udda då vi har hittat på lite roliga grejor som ska hända. Vi är inte riktigt färdiga med planeringen än och så har vi alla inköp kvar men det ska vi göra på fredag eller lördag förmiddag beroende på vilken dag jag åker till Västerås. tror det kommer att bli en tuff fest just med temat och dekorationer och dylikt..Yeeej

Vilken helg=)

Har haft en alldeles förträfflig födelsedagshelg.Tänker inte gå in på den speciellt mycket i detalj eftersom 23 år inte är så speciellt att fylla. Är jättenöjd med alla mina presenter och alla gulliga kort.

Vill tacka min Västeråsfamilj,min släkt,min Stockholmsfamilj och mina vänner för att ni gjorde min helg till allt var den var:)