En evig väntan och knä på bättringsvägen och festplanering

Väntar på att få svar på slutprovet,kunde ta upp till 2 veckor och det känns som en evighet.
Är skönt att ha plugguppehåll nu,befinner mig mellan två kurser så de här dagarna kan jag göra vad jag vill när jag vill vilket är en lyx. Ska nog passa på att göra massa saker som jag aldrig har tid med annars tror jag. Den 19/2 drar nästa kurs igång så jag har ju ett par dagar till förfogande.

Mitt knä är nu på bättringsvägen.Såret har dragit ihop sig fint men vill inte riktigt läka helt än.Men dte har bara gått en vecka sedan mitt fall så kanske inte så konstigt. Har fortfarande ont så förmodligen så har någon mjukdel fått sig en rejäl smäll också. Men men det går nog över med tiden. Kan gå någrolunda bra nu iallafall vilket är viktigast.Kunde ju inte ens ta mig uppför trapporna förut så.


3 dagar kvar nu till min och Mikkiz ihopslagna fest. Ska bli kul och lite udda då vi har hittat på lite roliga grejor som ska hända. Vi är inte riktigt färdiga med planeringen än och så har vi alla inköp kvar men det ska vi göra på fredag eller lördag förmiddag beroende på vilken dag jag åker till Västerås. tror det kommer att bli en tuff fest just med temat och dekorationer och dylikt..Yeeej

Kommentarer
Postat av: Mean Mikkiz

klart det kommer att bli en tuff fest.. det är ju vi som håller i den ;o)
hittade citatet jag pratade om häromdagen: "du+jag+vin=dunderkväll"..

2007-02-07 @ 15:28:38

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback