dagens citat

"och så blir det bara tänderna kvar..eller på ett ungefär"

tummen upp

tummen upp och en jäkla massa me like a lot hot över Jc stores reklam.
Den är grym..så bra låt..

Pysen

Pysen2Pysen








Vet inte om jag nämnt det redan kanske men isåfall blir det en trevlig upprepning.
Pysen,den hemlösa lille killen ifrån Öland som jag fixade ett hem åt har det hur bra som helst i sitt nya hem. Pratade med Jimmy,killen som tog honom för två veckor sedan och han rapporterade att han hade det så bra så. En sten släppte ifrån mitt hjärta,så lättad blev jag över att höra det.HAde gått och tänkt på honom och hans öde i två veckors tid.Var ju så orolig över honom eftersom han sprang sin kos när vi var och släppte ut honom vid sitt nya hem.Men han kom tillbaka och har varit hos farbror doktorn och blivit vaccinerad och botad ifrån sin stackars öronskabb.
Jag glömde fråga hur gammal vetrinären sagt att han var cirka och vad de döpt honom till så tills vidare så heter han Pysen som jag kallade honom under tiden jag var hans "mamma".
Saknar honom men ska hälsa på honom när jag åker ner till skördefesten i september.
Är så glad över att ha räddat åtminstonde ett sommar katts liv,det känns riktigt bra.


ljuset återvänder

Det känns bättre nu. Situationer som löst sig, bra väder och en trevlig helg i ryggen.

Fredagen var riktigt trevlig med kinamat och film, satt länge och väl och försökte äta med mina fina pinnar som jag fick av Mikkiz i tisdags (tackar så mycket för det), liten snits fick jag in på det till slut efter mycket arbete.

 

Och så igår då. Begav oss till Kista, shoppade lite och så fick vi av en slump se att Charlotte Perelli och Pernilla Wahlgren skulle uppträda och göra pr för sisters som de gör reklam för.

Kan ju inte direkt säga att någon av de två gör musik som faller mig i smaken men det var riktigt trevligt. Charlotte gjorde Monika Zetterlunds gröna små äpplen. Det var riktigt vackert. Rös till då och då. Åkte hem sedan, hade lite msn tid medan de andra kollade på fotboll. Hade ett riktigt trevligt samtal med J, han är så great!

Stack tillbaka till kista för att se lite bio med Marcus, Mackan och Sandra. Såg united 93, riktigt välgjord och bra film med ett väldigt jobbigt slut. Var helt knäpptyst i salongen när texten började rulla. Det var en rätt konstig känsla, gick som en vind genom kroppen.

Kom hem sent, tittade klart på Evilenko som är en riktigt äcklig film, då menar jag äcklig i ordets betydelse. Filmen var baserad på en verklig händelse vilket inte gjorde saken bättre direkt. Usch vilket folk det finns, det är ju inte klokt.

 

Ätit hos Britta idag, och nu njuter jag av lugnet medan de andra är på fotboll. Så skönt att vara själv ibland. Lite tid för sig själv är mer än välbehövligt. Jag måste ha det för att inte bli tokig.

 

Ska hem på onsdag till Västerås. Bara över dagen igen, men ska vara hemma mellan 7-10 september. I alla fall vad som är bestämt hittills. Ett par dar blir det i alla fall. Ska bli skönt och trevligt. Saknar hemma då och då. Extra mycket nu när mina nära och kära har haft det jobbigt hemma. Ska ägna de jag inte är så duktig på att ägna tid lite tid och så ska jag väl även hinna träffa en ny bekantskap J Och så självklart Micaela så klart, hoppas några av de andra tjejerna är hemma också så vi kanske kan hitta på nåt skoj eller nåt. Var alldeles för länge sen det.

 

Är inne i en Cornelis period nu, driver min omgivning galna men det skiter jag i. Älskar hans musik så måste lyssna lite till och lite till och lite till.

Somliga går med trasiga skor ligger ju varmt om hjärtat, säger det dig något Mikkiz? Ha ha.

 

Den 7 september kommer jag att få min dom om jag ska bli opererad eller inte, nervös är ju bara förnamnet. Hoppas så innerligt att jag slipper.

 

Nehe slut skrivet för nu..tjingeling!

  

Kaos dagar,en trevlig em i city och stora förändringar

Kaos och oro fyller mina dagar denna veckan. Alltid är det något.

Men fick en välbehövlig paus i Onsdags då en kompis från gamla tjejgänget ringde och var i Stockholm och var sugen på att ta en fika. En fika som blev 3 timmar lång och sedan 2 timmars springande i butiker efter det. Var glad men trött när jag kom hem. Handlade mig en tröja som var riktigt tuff.

Hämtade ut min geografibok på vägen hem sen så nu har jag kommit igång med pluggandet. Och det har gått riktigt bra hittills trots allt som huvudet är fyllt med just nu.

 

Nu vill jag bara att saker och ting ska lösa sig på bästa sätt i situationen med lillebror. Mår dåligt när familjen mår dåligt. Måste passa på att säga tusen tack till D.M som gav mig information som jag desperat behövde i min frustration och förtvivlan. Och tack för att du är beredd att skaffa fram mer information. Är så tacksam.

 

Kollade runt lite på olika gym idag. Marcus har fått gymkort via jobbet nu så nu ska han gymma med Johan några dagar i veckan efter jobbet. Blev sugen jag med så började kolla runt och hittade ett här nere i Sumpan som verkar perfekt. Ska dit i nästa vecka och få se lokalerna och prova på några pass gratis. Jätte trevlig tjej jag pratade med. Så förmodligen kommer man börja yoga, gympa och gymma inom kort. Förändringar är alltid bra har jag hört eller?

 

Ikväll blir det lugnt, sovit dåligt i veckan pga allt som hänt och rörigt i skallen så det blir nog en hemma kväll eller kanske lite bio. Imorgon blir det nog en sväng ut till Kista, leta födelsedags present i efterskott till mamma och en till Eva och kanske någon god lunch på food courten.

 

Nu ska jag fixa mig lite lunch, har ingen aptit men man måste ju äta ändå. Och sen blir det lite mera plugg och sen två avsnitt av sex and the city uppe på tramp maskinen J

 

Have a nice weekend

 

en mustdragande dag,skrämsel nöje & ett par rader tillägnade Lillan

Är helt sluuuut!
Cyklade till Barkarby idag,shoppade och cyklade hem igen.En resa på si så där 3 mil.
Så är ganska mör nu.Håller dessutom på att tvätta så har flängt upp o ner för trapporna.
Spagettiben?svar JAAAA
Men nog fasen är jag nöjd med mig själv nu när jag varit så duktig:)

Imorgon kommer boken,då är det plugga plugga och plugga som gäller.Ska ner till sumpan imorgon och handla lite och så ett besök hos doktor Brolin.

Fick Mackan att se the grudge igår.Var rätt kul för killen är den värsta haren jag någonsin träffat.Så jäkla kul att se rädslan och nojorna..det kallar jag nöje det..*växer horn i pannan*
Jag menar killen är skiträdd för att bli rånad (iofs har han blivit det så kan man ju förstå,svarar aldrig i mobilen om han inte känner igen numret som ringer och en hel del annat.Killen har värsta nojorna för det mesta så är rätt kul att skrämma skitebn ur honom med en bra rysare.


Tankarna går till älskade Lillan idag.2 år idag sedan hon var tvungen att fara upp bland molnen.
Jag saknar henne,speciellt en dag som denna då minnena sliter i mig hårdare än vanligt.
Hon var speciell och alldeles underbar som den säregna själ hon var.
mitt livs tuffaste beslut men nog det bästa som kunde hända henne.
Kärlek för alltid!




leka svensson liv,bröllop och några rader till J.


Har lekt svensson liv i ettpar dagar nu.
Bakat,städat,handlat,städat mera,bakat igen och lagat mat.Men har varit skönt.Gillar att gå hemma ocg pula och plocka för mig själv då och då.Det är härligt.
HAr varit ute och gått,tränat knät och badat också.

Bakade italienskt matbröd igår och fick mersmak av bakandet så jag bakade muffins också,men äter ju inte det nuförtiden så ska ta med en påse till Britta imorgon och en påse hem till V-ås på tisdag.

Nu är det helg igen ja,det blir nog lugnt.

kyckling o wok ikväll med lite tvspel lirande och funderar på att se Narnia också.Såg den på bio så måste se den igen för att döma den en sista gång.
Imorgon blir det lunch hos Britta och ut och snurra i butiker lite granna.Sen vet jag inte.
Skärgårdsturen blir nog till nästa helg.
Ska ta helgen som den kommer och bara njuta av sista ledigheten.Börjar plugga på måndag då min bok kommer så får passa på att ha det bra nu sista dagarna.

styvsystra min gifter sig imorgon med sin Marcus,grattis till dom.Skulle ha gått på bröllopet men ångrade mig.mamma och Thomas ska dit så dem blir borta hela helgen.Hoppas dom får roligt.

Nu ska jag lyfta på röven härifrån och ägna mig åt mina små projekt lite (har 32.000 bollar i luften nu men det är kul) så på återseende.

Stort tack till goa J som underhållit mig medan jag suttit och skrivit skrivit och skrivit de senaste dagarna.Du är störtskön och fantastiskt underhållande och rolig att prata med..mer rock åt folket säger jag bara!

Dagens fråga:varför?

varför ska det vara så jävulskt svårt att bestämma sig i vad man ska tycka och känna?

En sömn lös natt och mördare

lillebror


BROR OVAN :)





sov sjukt oroligt inatt,det var varmt och jag snurrade runt runt innan jag lyckades somna.Efter att ha sovit i cirka 1½ timme så ringer mobilen vid halv tre tiden.Tittar på displayen där det står Jocke mobil.Svarar och jag hör: tjaaa syrran vad gör du?Sen så pratade han hål i huvudet på mig i cirka en halvtimme framåt tills han kommit hem.Var trött som en åsna men vad gör man inte för sina syskon?Var rätt roligt att höra på det han hade att säga för precis som vanligt så höll han låda,clown som han är.
Tog cirka en timme innan jag kunde somna om,låg och tänkte på det som kära bror sa i fredags i telefonen när vi pratade när jag var nere på Öland.Somnade sen på nåt sätt men blev inte så långvarigt tyvärr för att min randiga lilla hårboll till katt bestämde sig för att sjunga en trudilutt runt fem tiden.Blev jag nå less?svar JAAAAA.Hann väl sova 30 minuter mellan sångövningarna och M´s väckarlarm.Var så trött så det tjöt i huvudet.Sen när allt blev frid och fröjd och tyst fick jag sova en hel timme innan de började spränga nere vid bygget så att hela huset skakade.Men lyckades trots det somna om och sov tills jag vaknade av att det lät som rutan höll på att tryckas in,SPÖREGN! Då gav jag upp och gick upp ur sängen och försökte se det hela ifrån den ljusa sidan.

Har vart duktig och städat idag,sen att anledningen till städningen blev av var för att jag hittade silverfiskar i en tröja som hade hamnat under soffan men ändå.Har gått med ficklampa (kände mig som värsta dektektiven) och letat silverfiskar och har dödat över 30 stycken.Var jättekaxig och avrättade dom på löpande band tills jag upptäckte en jättestor äcklig sak,då skrek jag rakt ut och hoppade upp i soffan ett par sekunder för att samla mod till att krossa den äckliga saken.
Är så stolt över mig själv:)

lite allmänt svammel

jaha två dagar har passerat och typ inget har hänt.
Väntar fortfarande på min skolbok som ska komma denna vecka.Vill dra igång ordentligt med pluggandet nu. Ska iväg och köpa en ny atlas idag,måste ha en sån till kursen.
Ikväll blir det texmex pasta från ett recept som vi förälskat oss i från en kokbok.
Ska vinna i burnout 3 också,vilket jag skulle gjort igår men orkade inte.Fortsätter solen att lysa så blir det nog en kvälls promenix också.

Ska möta Marcus om en timme,ska iväg och hämta ut en silverfisk mojäng.En sak man sätter i väggen som dödar silverfiskar och andra äckliga djur.Är så glad över den uppfinningen då jag nu har börjat tröttna rejält på denna silverfisks förökelse som sker här.Fast har moskat till mig lite så nu vågar jag mig in i garderoben utan att ha skor på mig och så dödar jag många själv utan att behöva ropa hytersikt på hjälp som förut.Har ju skrämt slag på huset ett par gånger med mina ill vrål.

Imorgon ska jag vara duktig och baka tänkte jag,nåt matbröd men har inte bestämt vilket än.
Blir nog en dammsugning och moppning av golv också,har två lurvbollar som skitar ner så in i norden.

Städade i garderoben idag,hittade massor av saker som jag letat efter:)

Stackars mamma har varit och lasrat sig idag *tycker synd om* och lillebror har vart och gjort omprov i matten..Så stolt över honom att han har pallat att plugga på sommarlovet.En hel mattebok på 5 veckor,inte illa pinkat!


where the action were





Where the action is

 

I onsdags var dagen med stort D. För att göra långt kort.

Efter att dragit ut på tiden en aning hemma med mat, smink o dylikt så kom vi äntligen iväg.

Besökte systemet och åkte sedan tunnelbana in till kungsträdgården, och ja vi både syntes och hördes nog en del på t-banan *S*. När vi tagit oss upp för miljoner mil långa rulltrappor upp till marknivå så började vi våran promenad mot vad vi trodde var rätt båthamn. När vi tagit oss till fel hamn (den vid slottet) så frågade jag en trevlig tjej vart vi skulle ta vägen om vi skulle till skansen. Hon pekade mot det hållet vi kom ifrån och sedan in mellan två hus. Vi hade alltså lyckats med att ta världens omväg *sucka*

Vi gick tillbaka samma väg vi nyss kommit ifrån och kilade sedan in mellan husen hon pekat på. Där på en trång gata såg vi tre pojkar passera förbi och en av dem var läskigt lik våran svenska prins. Vet fortfarande inte om det var han eller inte, hursomhelst så såg vi vatten med båtar framför oss så efter mycket om och men så hade vi våra biljetter till rätt båt. Vi satte oss och drack cider i solen medan vi väntade på att båtjäkeln skulle komma in. På båten var man mer exalterad än normalt, var ju skittufft att åka djurgårdsfärja, satt som ett barn och stirrade ner i vattnet och studerade allt som passerades på vägen som värsta turisten. Fick några slemmiga fransoser (vad vi tror att dem var) efter mig, så på min knaggliga engelska försökte jag svara på frågor på ännu värre engelska än min egen typ om en karta och vart vi var och så vidare. När vi klev av vid grönan så hörde vi musik och jag fick eld i röven. Skyndade fram sicksackandes mellan folk med Mikkiz i hälarna men kom sedan på att vi inte visste om vi skulle vänster eller höger vid stora vägen utanför grönan. Efter att ha frågat ett gammalt par som skrattade gott åt oss så gick vi åt höger. Fick våra biljetter kollade, ett snyggt armband runt handleden och sedan drack vi en cider till innan vi gick in. Hörde musiken och såg scenen typ väldigt många meter upp i luften. Vi dog av ansträngning av tanken att gå ända upp dit innan vi upptäckte att det fanns rulltrappa J Däruppe var det väskkontroll så vi hetsdrack ölen vi hade kvar och gömde sedan en kvar i busken vid toaletterna. När vi kom in så såg vi till stor besvikelse Backyards stora dödskalle pryda scenen, hade hoppats på att dom skulle spela senare på kvällen men icke. Sena som vi var (kom två timmar efter insläpp) så hamnade vi tyvärr inte så bra till. Våra rockgudar gick på vid 17.20 tror jag att klockan var och solen gassade. Såg skittskigt och Mikkiz såg typ inget så efter halva spelningen så backade vi in till sidan där solliden scenen (allsångs scenen) stod. Satte mig på ett staket som gick runt den scenen och såg kanonbra resten av spelningen. Sjung för full hals och klappade och tjoade. Sista låten blev jag ner puttad av en vakt men gjorde inget för var min favvis låt.

Det var ingen 100%ig backyard spelning men var rätt nöjda ändå. Det bästa av allt var att de spelade mina två favvis låtar som avslut efter varandra, det var höjdpunkternas höjdpunkt.

När Backyard tackats av så skyndade vi ut till toaletterna. Var sjukt kissnödig. Passade på att ringa några samtal också och relaxa lite. När vi kom tillbaka in på området så var det proppfullt så gick knappt att komma fram. Vi som trodde att Backyard babies skulle vara dragplåstret, tji fick vi. Hellacopters spelning var lång och seg och inte alls vad jag hoppats på, men så är det inte min smak av musik direkt heller. Men jag såg nog mer road ut än Mikkiz i alla fall *S*. Vi bestämde oss för att dra runt 20 tiden. Mådde lite kasst och var trötta. Fotade vi det enormt fula trädet (man kör huvudet genom hål) inne i rulltrapps entren sen gick vi sakta ner för backen mot grönan. Satt och snöade lite på allt runtomkring på en parkbänk vid vattnet medan vi väntade på båten. Båt turen tillbaka gick alldeles för snabbt, så kände mig lite putt. Hur som helst så kom vi hem hela med skitiga skor, susande öron, en halv solbränna i nyllet och rätt så nöjda med kvällen. Inget tok denna gången, vi var för trötta helt enkelt! Desto mera tok nästa gång!

 
Kanske ska påpeka också att digitalkamerorna krånglade så Mikkiz fick ett par bra bilder o jag kom hem med en videosnutt på 39 sek utan ljud.Men några bilder blev det iaf..och så har man ju en del suveräna bilder från tidigare spelningar så tror man överlever.

disco,bokproblem och roligt projekt

*sucka*
ett lysrör har pajat i badrummet så nu är dt disco därinne när lampan är på.Rätt drygt speciellt under badet igår.Men men får se om det anländer ett nytt lysrör när en viss person kommer hem från jobbet.Men chansen att det ska kommas ihåg är inte så värst stor..*S*
Men men får väl stå ut med lite disco ett tag till..

Har fortfarande inte hittat någon skolbok till ett rimligt pris så ser ut som det blir en dyr historia,men nöden har ingen lag så vad ska man göra?

Har kommit på ett lite projekt som jag ska pyssla med under hösten,ska bli skoj.Kan inte skriva vad det är för en person som brukar läsa här ska få det när det blir färdigt.KOmmer få lägga ner många timmar på det men det ska bli riktigt skoj:)
Nu blev jag ivrig,måste skaffa lite material och sånt först bara.

Cyklat idag,var jätteskönt.Blir nog en sväng till ikväll om ovannämnda pallar..
Ska fixa naglarna och prova outfiten för imorgon också att allt funkar och så också.

So here I am
say when is when once again
its 3 am
say when is when
not you again


En dag kvar och en alldeles förträfflig dag i gurkstan

Nu är det bara 1 dag kvar! En dag kvar till något som man väntat på i evigheter känns det som.
Det ska bli så kul så det finns inga ord för det.Rocksisters ska på where the action is:D
Baahh knäppt exalterad man är.Ska ladda upp med Backyardmusik idag tänkte jag.Måste ta mig ur smokie nojjan jag hamnat i. Det är nämligen två låtar som jag lysnar om och om igen på *S*
Men lite sthlm syndrome och några av de nyare backyard låtarna och sen slänga in lite gamla hederliga som payback och making enemies...*drömmer mig bort*
Bra rockmusik och riktiga skitiga och slitna för att inte tala om alldeles läskigt läckra rockers att titta på och sedan i sälsskap av Mikkiz,kan det bli bättre?Skulle inte tro det va!

Keep on rocking!!!

Var i V-ås igår.Började med ett psykologbesök som gick skapligt.Sen hem till mamma och fikade med Mikkiz och mamma.Även min bror behagade att vara hemma vilket var skoj.Tack för det lillebror:)
Lånade sedan Mikkiz cykel ner till skolan där jag skulle vara på upprop kl 15.Ett upprop som hade flyttats till 13 utan att jag och en till fått veta det och anledningen till det var att vi två inte ens behövde vara där överhuvudtaget.Det var bara att tuta och köra på gamla elevanvändren där allt nytt för nya kursen redan var uppladdat.Sur man blir.Var bara att cykla hem igen.Iofs så var det skönt att slippa en introduktion på 1 timme som jag fick göra i våras.Cyklade hem till mamma och Mikkiz igen,beklagade mig lite och krashlandade sedan i en stol på balkongen.
Sa hejdå till Mikkiz och följde sedan med mamma till affären.
Våldgästade brorsans rum sen och lyssnade på allt tok han hade att säga (vilket han jämt har) och testade deras nya dator lite.
Fick skjuts av Thomas ner till stationen och sedan for jag tillbaka till Sthlm.Där en överraskning väntade:)
Kvällen blev lugn,åt mat och kollade runt efter skolböcker på nätet.Snackade lite med Stefan,Daniel och Jesa på msn och blobben samtidigt.Gjorde pins också,vilket var enormt roligt:D
Tack Mikkiz för den "fina" presenten.Men jag lovar att jag ska ha den på mig imorgon.Hade den på klänningen när jag åkte hem igår *S*
Nu ska jag äta frulle,sedan ta en förmiddagspromenad och så ska jag till banken också.

På återseende då med massa material från wtai :D :D :D

dagens citat

"hehe du e ju värsta kul ju :D vi måste hålla ihop vi e utdöende!!!! :P"

sjuk,full rulle och planering

Ja så är det helg då.
Känner mig som att jag blivit påkörd och sedan backad över.Känner mig sjuk men ändå inte.Hade feber igår och idag har jag nyst som en tok så något är på gång.Man är väl dyngsjuk lagom till wtai på onsdag men det skiter jag i,tänker gå oavsett om jag ska krypa dit.Så är det med det!
Varit hos Britta och ätit idag,fick min favvo mat så är jätteglad nu:)
Var ut på IKEA,On Off,elgiganten,plantagen och bauhaus.Kanske inte var så bra när man var krasslig men ändå.Underbart väder är det idag också.Hoppas det håller i sig i ett par veckor till.Ska ju till Öland om en vecka och då vill man ju ha lite sol så att man kan plaska i plurret och grilla lite eller någt liknande.Eller bättra på brännan som redan börjar dra sig tillbaka känns det som:(
Kollade på Sunes sommar igår när jag låg i soffan och kände mig halvt död efter maten.Antingen så är det en viss på person som inte har den rätta humorn för den filmen eller så är det jag som har alldelles för mycket humor för den filmen *S* Jag har säkert sett den filmen mellan 30-40 gånger i mitt liv och jag garvar lika mycket varje gång under mina 3 favvo scener..pappa Rudolf är såå jäkla tuff..:)
Började titta på syriana också som jag tror är riktigt bra men orkade inte,febern övervann och jag somnade.
Funderar på att ta en båt trip någon dag över till någon skärgårdsö,äta gott på båten och bara ha det bra.Måste hinna med det innan hösten och kylan kommer.Förlåter inte mig själv annars:(
Mamma fyller år snart också,har inte kommit på vad hon ska få än men jag brukar alltid komma på nåt till skillnad från min bror som aldrig vart en födelsedags/julklapps hjälp.Allt ska man göra och fixa själv..*muttrar*

Nej nu ska jag ta mig ifrån datorn och dona lite medan jag orkar stå upp fortfarande..

*vink vink*


Snart är det dags!

Backyard
frv:Dregen,Johan,Peder & Nicke----Backyard babies


Har suttit nu två dagar i rad och laddat ner (de jag inte redan hade)och sedan tittat på och finstuderat backyard babies videos.
Lite fjortis varning kanske men det är det värt och vad det anbelangar så är det något som hör till innan man ska iväg och se en grupp/atrist man gillar.För att inte tala om efteråt då man delar upp spelningen i mikobitar och pratar igenom minsta lilla bit.Inget får missas.Och när man kommer hem och sedan någon vecka framåt så spelar man sönder skivorna ännu mer än vad man gjorde innan man var där och sitter och trånar på de 23.145 bilder man tagit och för att sedan fylla på mappen i datorn man har med bilder från google och tidigare spelningar man varit på,som man även den går igenom ett par gånger trots att man sett bilderna ett antal gånger.
Men det går över eller har åtminstonde gjort det hitills.Så förhoppningsvis så går min Nicke Borg förälskelse som jag kommit in i över om cirka 2 veckor då det gått 1 vecka efter spelningen och jag återgår till ett normalt vuxet fan igen.

En lite rolig sak är att jag sökte på Nicke Borg (sångare i Backyard babies för de som inte vet) och fick 50 träffar.Killen är råsnygg och hur läcker som helst men människan blir fasen inte bra på bild.Jo med hela gruppen finns det ett par gidbitar där han ser riktigt bra ut men solobilder?nej där tar det stopp.Har inte hittat en enda som gör honom rättvis.Inte ens våra egna tagna där han han alltid har en ful min eller ser helt förstörd ut.Men så har vi då Dregen.Slog upp honom på google idag och fick så många träffar så jag inte ens minns siffran.Kunde plocka ut hur många som helst där han såg bra ut så borde lägga fram förslaget att han ska starta en egen liten top model tävling där Nicke (och de övriga två för de kan behöva det dem med) kan gå i skola hos lärare Dregen för att lära sig hur man blir bra på bild.

Hur som helst så har jag nu plockat ut de bilder som är mina personliga favvisar som jag tänker dela med mig av här.  Den absoluta favvis bilden är den stora längst upp..:D

Ny bild från någon slags pr grej för nya skivan.fr v:Johan,Peder,Nicke & Dregen


Hittat på google.Förutom att han är lite för hårig i nyllet så ser Nicke riktigt bra ut på denna. fv:Nicke,Johan,Dregen & Peder

Egentligen en lite mongo bild men där har vi bandinon jag bara ääälllskaaar.fr:Dregen,Peder,Nicke (med sin bandino) & johan

En riktigt fin bild på Dregen som jag hittade idag.

En tuff beskrivande bild av Nicke och Dregen

YEAH! me like a lot hot. Dregen Nicke..vem som är i mitten vet jag ej. maybe Mikkiz knows?

Och så sist men inte minst ett litet mini urval av de bilder vi tagit själva:

Nicke från hörnet i V-ås 20/4-06


Dregen från hörnet i V-ås 20/4-06

favvis posen av Nicke och Dregen hörnet V-ås 20/4-06


Dregen hörnet V-ås 20/4-06


Det var allt vad jag hade att bjuda på för denna gång!
Nu fortsättre nerräkningen till den 9e..:)

det jag lyckades med

Det jag lyckades med under veckan på öland:

*bli biten av en räka
*få mitt livs första getingstick
*nästan ha sönder min rosa luftmadrass
*göra bort mig minst 5 gånger
*ofrivilligt blotta mig (Rambo slet av mig handduken)
*få 32.000 myggbett
*supa mig full på en behaglig nivå (trots tillståndet så var det aldrig obehgligt)
*gå ner 1½kg
*motionera varje dag
*sjungit för en katt
*räddat ett liv
*gjort av med för mycket pengar
*skaffat nya vänner


veckan på öland

Känns som det lättaste är att spalta upp det för att få någon ordning, precis som vanligt så lets shoot!

 

Söndag:

Lämnade Stockholm 20.00 och efter 4½ timme i bilen så var vi äntligen framme. Var sjukt obehagligt att åka sista 1½ timmen pga mörkret. Klarade oss från regn hela vägen fram till Ölandsbron då regnet började strila.

Det blev sovdags så gott som på en gång och sen var den dagen historia.

 

Måndag:

Vaknade klockan 6,låg och snackade lite och hade det bra i sängen och somnade om till klockan 9. Gick upp och åt frulle och sa hejdå till Eva som åkte hem för att hjälpa Britta att vara kattvakt. Passade på att hälsa på grannarna samtidigt som de liksom vi vinkade av Eva.

Hos grannarna var det Sanna (mamman i familjen), Linda (äldsta dottern), Sofia (yngsta dottern), Hasse (Sannas tvillingbror) och Ulla (Sanna och Hasses mamma) som var där när vi kom ner.

Runt lunch stack vi in till Färjestaden och tittade runt i butikerna lite grann. Handlade mat och sånt också för kylskåpet behövdes fyllas på.

Efter att ha ätit en brunch i stugan så stack vi ner och badade. De andra var lite sega så jag och Marcus stack i förväg. Låg och plaskade på varsin luftmadrass i det ljumna vattnet. Somnade till och med ett tag. De andra kom ner efter en stund och vi snackade lite medan vi solade.

Kvällen tillbringades i stugan, tittade på film (casanova som var riktigt dålig) och gick ut med Rambo (Marcus kusin Hannahs hund) eftersom Hannah var ute och festade.

Måndagen blev historia den med efter filmen.

 

Tisdag:

 
bild1:Marcus och Rambo gosar i soffan bild2: jag och Rambo i trädgården bild3: jag på trappen

Har inte direkt någon koll på vad vi gjorde denna dagen faktiskt. Tror vi var ute i trädgården och sedan tog en lång (nästan för lång) promenad med Rambo runt hela Rälla (stället där vi bor). Gick till båda badställena nere vi havet så att han fick bada och på hemvägen så sprang jag med honom hela vägen uppför helvetesbacken. Sen tog vi baksidan hem sen runt outleten och förbi skolan. Var bra trötta allihop när vi kom hem sen.

På kvällen spelade vi stort plockepinn och TP dvd med Fia och Linda och satt hundvakt åt Rambo (Hannah var som vanligt inte hemma). Nu hade även Anders (Sannas och Hasses äldre bror) med fru kommit upp till Öland från att ha varit i Österrike också.

Tittade på wicker park som med Josh Hartnett som är riktigt bra.

 

Onsdag:

Badade från lunch fram till 15.30. Sanna, Hasse, Fia, Linda, Anders och Maggan var även de med. Gick hem och duschade och stack sedan in till Borgholm när Hannah hade slutat jobbet.

Var jobbigt varmt så stannade bara i två timmar. Hannah gick på sitt håll och vi på vårat.

Att handla på systemet tog en evighet, var proppat med törstiga turister därinne men efter mycket om och men så fick vi det vi skulle ha och kunde åka hem sen.

På kvällen så grillade vi och hade det trevligt. Hannah stack iväg även denna kväll men vi andra stannade kvar och tog det lugnt resten av kvällen. Tog en sväng med Rambo och kastade sen kyckling (en otrolig ful och irriterande pip leksak) i en halvtimme. Sa hejdå till Fia som åkte hem.

 

Torsdag:



bild1:jag och en ponny bild2:jag matar en get bild3:------II-------bild4:björn sover i ett träd bild5:Tigern som går på kanten bild6:en björn bild6:mina favvis apor bild7:lamafamilj bild8:alligator på nära håll.


Velade fram och tillbaka vad vi skulle göra av dagen.

Hade bestämt oss för djurparken dagen innan men förmiddagen var mulen och det såg inte så ljust ut. Men runt lunch sprack det upp så det blev djurparken i alla fall. Tog med oss badkläder också eftersom det fanns vattenland där också (som vi inte utnyttjade förra året) så kom iväg vid 12.30.

Gick runt och tittade på alla djuren som var många. Hittade en favvis i aphuset, två små söta små apor som satt bredvid varandra på en pinne och petade varandras pälsar. Hur söta som helst. Lejonen och tigrarna var tråkiga i år som sov (vilket de inte gjorde förra året då de verkligen visade upp sig) förutom en av tigrarna som gick fram och tillbaka på vallgravskanten och visade upp sig.

Det var trevligt att gå omkring och se allt. Tog sedan en sväng upp till vattenland där det var ruskigt mycket folk. Hoppade i bassängen som var iskall medan Marcus fegade och satt på kanten. Tog en sväng i en rutschbana och sedan ett dopp till innan vi böt om och fortsatte.

Köpte ice slush med äppelsmak och fortsatte ner till tivoliland. Spelade på chokladhjulet och vann en kexchoklad. Gick förbi djuren igen för att se om de vaknat men det hade dom inte så vi gav upp och åkte in till Färjestaden istället. De har en enorm skoaffär där som jag fastnade i en bra stund. Hittade ett par jättesnygga skor men som vanligt så satt jag fast mellan två storlekar. Så det gick inte. Varför ska man ha så små fötter för? *muttar*

Hittade ett par ”pajasdojjor” också som jag tyvärr inte köpte vilket jag ångrar enormt mycket.

Kvällen var vi hemma och Hannah var det med. Spelade poker och såg film. Anders och Maggan åkte hem och i deras ställe kom deras två söner ner med varsin kompis. Marcus hade inte träffat de på länge så han fastande när han pratade med dem ett tag så jag och Hannah låg och läste skvaller tidningar.

 

Fredag:

Ägnade hela fömiddagen åt att ringa runt till olika vetrinärer, katthem osv..

Varför kommer jag till senare. Mådde mer och mer skit efter varje samtal.

Eftermiddagen gjorde jag anslag som sattes upp och sedan åkte Marcus, jag och Hannah in till Kalmar. Köpte örhängen som ska användas den 9/8 och några dvd filmer. Tiden gick jättefort så plötsligt hade vi sprungit i affärer i tre timmar. Åkte hem till stugan där Rambo hade lyckats stänga in sig själv i ett av de mindre sovrummen och tuggat sönder hela dörrkarmen för att han inte kom ut.

Kvällen åt vi pizza tillsammans alla tre sen så stack Hannah iväg. Jag gick in för att prata med Sanna och Ulla och blev kvar i cirka en timme för när man börjar prata med Ulla så är man fast ett bra tag.

Jessica (mitten dottern) och en kompis hade kommit ner liksom Hasse (Sannas man och tjejernas pappa) så det var fulla hus hos dem. Helena (Jessicas kompis) hade en engelsk pincher med sig som hade fått det extremt fula namnet Helmut. Människan pratade Italienska, Engelska och Svenska med stackaren så jag tyckte rätt så synd om honom. Enligt henne så lyssnade han inte på svenska men ingen tyckte att han lyssnade ett dugg bättre på amore som hon ständigt sa till honom.

Hur som helst så var han grymt söt trots Italienska smeknamn och ett svenskt fult namn.

Det sötaste av allt var att han dansade, stod på bakbenen och gick runt så. Tydligen typiskt för rasen fick jag höra. Rambo (som var trippelt så stor som Helmut) fick komma ut och leka med lillkillen vilket slutade med att Helmut stackaren var dränkt och insmetad i dregel efter att de försökt para sig med varandra och försökt visa vem som bestämmer.

 

Lördag:


bild1:Hannah och Henrik bild2:MArtin och Hasse.D bild3:Joakim och Henrik bild4:Marcus och Hasse.A

Denna dag gick i städningens tecken. Marcus rensade taket och rännorna och jag putsade fönster, dammsög och moppade golv. Tvättade två maskiner tvätt som jag skulle hänga upp men sprang ifrån när jag såg en orm typ 2 meter ifrån tvättlinorna (visserligen en snok men en orm är en orm), såg nog rätt löjlig ut när jag sprang och stängde in mig i stugan. Men jag vågade mig ut och hänga upp resten efter ett tag *stolt*

Klockan hann bli 17.00 innan vi var klara med allt. Tog en dusch, sminkade mig och försökte mig på en frisyr med hårnålar men gav upp efter ett tag.

Skulle grilla med grannarna inne hos dem på kvällen så vid 19.30 var vi klara och gick över till deras tomt. Hälsade på de jag inte hunnit hälsa på och gav tillbaka nagellacket till Linda som jag hade lånat. Sedan började festen med att vi åt, fläskfile´ färskpotatis, sallad, grillad lax och lite annat gott. Hade köpt en flaska vin som jag fick ha helt för mig själv (förklarar ju en hel del) eftersom de andra vin drickarna hade en bag in box och resten som inte drack vin drack öl istället. Var jättetrevligt och alla var glada och skrattade. Vi var 11 personer sammanlagt (Ulla, Sanna, Hasse, Hasse, Linda, jag, Marcus, Joakim, Henrik, Martin och Jimmy) så det var fullt runt borden. Hannah tittade in en stund efter maten innan hon stack in till Borgholm också. Efter maten så sprang klockan iväg. Jag satt i djupa diskussioner med Linda och även Henrik var med på ett hörn. Var en helt underbar stämning och jag trivdes som fisken i vattnet. Killarna bjöd bordet runt på sprit och filmade sedan var och en som drack av den. Jag fick en shot av smultron vodka som var helt okej men var inte så himla kul att de tryckte upp videokameran i nyllet samtidigt. Till och med Ulla som är 83 år gammal svepte en shot och ville till o med ha mera efter. Riktig tuff tant är hon.

Vet inte vad klockan var när vi gick till puben. Det råder lite delade meningar om den saken. På vägen dit gick vi i klungor och pratade och jag blev lynchad för min åsikt om fotboll och vilka inom sporten som var snygga, det var lite skoj för jag fick sista ordet.

På puben (en lada med pub och pizzeria) beställde alla och sedan satte vi oss vid ett långbord ute på verandan. Hamnade mitt emellan Hasse och Marcus men pratade med Linda som satt på andra sidan av Hasse så efter ett tag bör jag och Hasse plats när vi insåg att det gick bättre att prata så. Det är roligt att prata med Linda, vi har alltid något att säga och samtalen flyter alltid på. Hon har många åsikter om allt och man märker på henne att hon lyssnar på det man säger. Gillar henne skarpt och funkar bra ihop med henne trots att hon är nio år äldre än mig.

Efter att ha kommit halvägs på min cider så blev jag akut kissnödig så letade mig ut till toan som var utomhus (vilket jag var tvungen att fråga för att fatta). Vid toaletterna träffade jag Hasse (Sannas man) och Joakim (den yngsta av bröderna) som jag pratade med men minns inte om vad. Varför dom stod där vet jag inte heller för de hade vart på toa för längesen.

När jag kom ut från toaletten (som hade fönster ut så att alla såg in vilket jag tyckte var lite knäppt) så stod de kvar men Hasse försvann in till puben igen rätt så snabbt. Joakim ville snacka sa han så jag gick in till Linda och Marcus och sa att jag skulle sitta utanför och prata lite med Joakim. Under den tiden jag var borta hann jag lyssna på hans prat, bli spådd i händerna och skrämma skiten ut Micaela i telefonen (förlåt förlåt förlåt för det). Men det visade sig att den där Joakim var en trevlig kille att prata med och han hade rätt så mycket intressant att säga om saker och ting. Hans syn på tjejer var det roligare, skrattade ordentligt då. Hade varit roligt att komma ihåg hela samtalet men det gör jag ju tyvärr inte. Jag blev testad på en grej också men det är lite svårt att förklara:P Åtminstonde så här.

Hann få mitt livs första getingstick när vi satt på gräsmattan också, precis under tummen. Gjorde sjukt ontL

När vi kom tillbaka in på puben hade det i min värld gått cirka 20 minuter men i verkliga livet hade det gått en timme. Jag beklagade mig för alla om mitt getingstick och Martin (Joakims storebror) frågade mig om det bara var getingsticket som störde mig. Vad han menade med det har jag inte fattat än. Sen började vi alla gå hemåt. Har inte en aning om hur länge vi var på puben eller vad klockan var när vi gick dit och hem men roligt var det.

Jag gick med Linda hem och bakom oss kom killarna och sist Sanna och tvilling Hasse.

Kom en skit läskig kille ifatt mig och Linda som hade bjudit killarna på shots medan jag var borta. Såg läskig ut och jag gissade på att han var drogpåverkad så vi lät Martin och Henrik jaga bort honom.

Natten fortsatte i trädgården hos grannarna. Drack grogg, snackade och hade så skoj.

Martin och Joakim gick och la sig och Sanna och Hasse likaså, Kvar var jag, Hannah (som kommit tillbaka från Borgholm),Marcus, Henrik, Jimmy, Linda och Hasse. Satt kvar ännu ett tag sen dröp några till av. Gick in till oss där jag och en viss person hade olika syn på en sak så jag gick till Henrik som gått och lagt sig i deras buss och pratade hål i huvudet på honom ett tag. När jag kom tillbaka till stugan så hade Marcus lagt sig och Hannah hade gått in till sig. Jag hade fått fel uppfattning om en sak så gick ut igen för att hitta en person jag letade efter. Hittade inte den personen så snackade lite med Jimmy som var den enda som var kvar uppe. Letade mig sedan från till joakim och Martins stuga med hjälp av beskrivning från Henrik. Väckte dom båda och pratade hål i huvudet på dem med. Martin uppskattade det inte så mycket att jag kom och terrade mitt i natten men hans surhet gick över efter ett tag när jag lyckades med att vara rolig eller nåt. Vid halv fem gick jag in till mig. Hade en diskussion med Marcus som hade hakat upp sig på nån grej som jag sagt till honom på skämt typ 4 timmar tidigare. Ringde min bror och min mamma och sen så gick jag och la mig vid sex tiden. Det var den lördagen den (har hoppat över en del för att inte folk ska läsa sönder sina ögon och för att jag börjar tröttna på att skriva om detta nu) och jäklar anamma vad roligt jag hade.

  

Söndag:

 

Vaknade av att mobilen ringde vid halv elva tiden. Var en kille som skulle hämta en katt som jag tänkte återkomma till sen. Gick upp och mitt huvud halv sprängdes. Drack 1 liter LOKA i bara underkläderna ute på trappen medan Rambo sprang runt i trädgården och var överlycklig över att ha blivit utsläppt. In på tomten kommer det två killar i min ålder för att hämta katten. Där står jag och ser ut som sju svåra år bland annat. Lite pinsamt, när de dessutom frågar om det var hårt igår. Livet kändes som på en tallpinne där jag stod om man säger som så. Efter att ha legat på en dyna ute på gräsmattan i bikini med musiken i öronen och halvsovit i ungefär en timme så gick jag in och tvingade i mig två mackor och sen jag mitt 5 och sista försök till att väcka Marcus som var utslagen så det skrek om det. Jag lyckades eller rättare sagt så lyckades jag med att få honom att gå från sängen till soffan där han somnade om. Jag gav upp och gick in till grannarna och pratade med dom ett tag och fixade en banan åt ovannämnda så han kunde kräkas lite. Efter ett par timmar av till kvicknande så stack vi ner och badade. Träffade killarna på vägen som var på väg från badet. Var jätteskönt i vattnet. Satt och hade det bra i vattnet vid stranden när jag plötsligt blir biten på höften av något. Tittar ner och vad ser jag? En liten rosa räka! Trodde inte det var sant. Usch vad äckligt! Jag har blivit biten av en räka. Låg och sov på stranden ett tag och degade sen gick vi tillbaka och jag tog en dusch för att dusch av all sand. Åt en tacopaj, packade och gick in till grannarna och sa adjö. Sen bar det av hemåt till civilisationen igen.

   

?

Vem var denna mystiska person?

åh jag vill veta för att stilla min nyfikenhet