god kväller

Jag har varit oerhört seg denna helg. Anledningen till det är förmodligen att jag håller på att bli sjuk. Nu blev ni överraskade va? :( Skitjobbigt. Vill ju verkligen inte bli sjuk nu när jag trivs så bra med praktiken.
Men men händer det så händer det.Kan inte göra så mkt åt det.
Haft en bra helg ändå.Hemma mys. Har gjort om i lillemans rum också,IGEN =)
Har även skapat ett extra "lekrum" så att det blev lite luftigare i hans rum.
Blev jättebra. Ska köpa en matta och en ny taklampa bara sen är det bra.
HAr även kastat ut byrån som stod i våran garderob så just nu ligger 80% av mina kläder i ikeapåsar. Så nästa stopp blir att handla ny byrå.
Vi är inne i en "göra om" period båda två nu villket är kul för då kan vi vara kreativa tillsammans =)
Nog om det nu.

Mikkiz var här från torsdag till tidig fredag morgon. Var väldans trevligt att ha henne här.Tiden gick som vanligtr alldeles för fort. Vi var som jag nämnt tidigare på konsert i torsdags kväll på underbara Tyrol. Jag älskar verkligen Tyrol. Tycker det är mysigt där och det är perekt för spelningar som den vi var på i torsdags.
Vi var på Backyard babies ifall någon skulle ha missat det. Deras sista turne på obestämd tid så detta var tack och hejdå kvällen. Jag är nöjd med kvällen. Är dock väldigt besviken över vissa låtval. Men men man kan ju inte få allt. Förbandet var bra,ljudet var bra,utseendet var bra,många av låtarna var bra,mellansnacket var TOKBRA,stämningen var bra och bäst av allt var att det var SLUTSÅLT! Vilken underbar avslutning både för oss som fans och för dom som band. Fantastisk uppslutning.
En underbarkväll som inte borde ha tagit slut så fort.

bilder kommer när jag fört över från kameran till datorn.

<3

Imorgon är jag ledig. Men blir dock ingen sovmorgon för min del eftersom jag ska till sjukgymnasten för min andra TNS behandling. Eller jo lite sovmorgon blir det eftersom jag kan sova till 7.30 och normalt går upp 5.00 ¨när jag ska till praktiken.
Efetr sjukgymnasten ska jag hem och vila mig lite så att jag kan ta mig iväg på praktiken på tisdag.

Kommer bli en bra vecka. Det känns så.
Jag fyller år på onsdag också. Så det blir mys på kvällen. Sen fira i Västerås till helgen. Har bestämt att ha födelsedagsfikat för släkten i Västerås i år,känns skönare än att släpa hit alla.Kommer bli trevligt.Men ska spendera hela helgen i Västerås ändå. Ska bli firad hos Britta på fredag kväll innan vi åker till V-ås. Massa trevligheter.

Nej nu ska jag spela ice climber (riktiga gamla hederliga) och sen soffmys.

TJING

<3

<3

feels good

hej hej hallå bloggen.

Nu har jag varit på min nya praktikplats och ja jag har tackat ja till platsen.
Träffade en väldigt trevlig man och hans kollega i ett väldigt litet kondis.
Det var litet men mysigt och verkar ha en verksamhet som passar mitt tycke.
Han var trevlig,tillmötesgående och verkar vara en bra lärare. Den andra mannen (kollegan) var en riktig mys farbror.Stor och rund med stort leende. Han påminde mig starkt om min bortgångne styv farfar.

Det blir nog bra det här. Känns bra i magkänslan nu iaf. Ska börja imorgon 6.30. Kommer bli yberjobbigt att ställa om dygnsrytmen. Är ju van att somna vid midnatt eller senare och nu ska jag ju upp vid 5 om mornarna så då måste jag ju ändra sovtiden. Och kanske sova en stund på dagen sen när jag kommer hem. Hua..Men men..Kommer nog snabbt in i det.

Nu ska jag äta lunch sen städa lite och fixa med tvätt och annat innan det är dags att hämta plutti.

TJING!

nu är det klart

Så där. Nu har jag fått samtalet jag väntat på och det gick ganska bra. Ska kl 10 imorgon träffa en person på konditori exquai (tror det hette så) som ligger precis vid Alviks t-bana i typ Bromma. Kommer ta mig cirka 40 min och två byten att komma dit men det hade ju kunnat vara värre =)
Ska vara ett litet ställe där allt görs för hand och de gör mycket fikabröd och lite matbröd. Låter som gjort för mig då jag inte är mest intresserad av matbröds biten.
Så imorgon kl 10 ska jag dit och se verksamheten. Bäst att ta med kläderna redan imorgon,ingen aning om det är tänkt att jag ska starta direkt.
Har ett problem nu bara.HUr jag ska göra med torsdagen. Känns kymigt att ta ledigt redan första veckan. Kanske kan säga att jag ska vara hemma med sjukt barn eller nåt.

Nåja nog om det.

Håll tummarna för mig imorgon!=)

Lite halv nervös nu. Jag är inte typen som trivs med att prata med nya människor direkt.


huller om buller

Det är väldigt mycket kaos just nu. Praktiken knasar och mitt huvud knasar.
Har slutat på Vivels som jag var på och har inte fått ngn ny plats än. Min lärare miss M arbetar  med att hitta mig en ny plats och jag är lite irriterad över att hon inte "hör" mig. Jag önskade ett mindre ställe där dom inte arbetar med så mkt maskiner utan jobbar för hand. Hon bokar då in mig på ett möte idag kl 14 med la casita som är lika som vivels fast större och ligger dessutom vägg i vägg med vivels.Hon har verkligen noll koll den tanta.
Så har nyss ringt upp henne igen och sagt som det är att det stället är precis som att fortsätta på Vivels vilket jag inte vill ha så nu väntar jag på att hon ska ringa upp mig med ett nytt förmodligen korkar resultat.
Jag är så less på min skola just nu. Ingenting fungerar.Dom byter ut lärare hela tiden mitt i våra kurser och ändrar datum hela tiden för praktikstarter och kursstarter.NU har dom gjort det igen. Förra veckan fick vi veta att vi ska börja choklad och konfektyrkursen den 3e februari istället för den slutet av mars. Och ska dessutom ha kursen på onsdagar istället för fredagar. Så ytterligare igen har dom dragit undan mattan under fötterna på oss med att ändra saker och ting med kort varsel. Jag är såååå less så det finns inga ord. Jag längtar enormt mycket till maj då denna utbildning är klar. Jag har redan bestämt mig för vad jag ska läsa då. Har bestämt att fortsätta plugga under tiden som jag söker jobb och när jag sedan får ett så fortsätter jag det som är kvar av kurserna på distans. Det är iofs ett måste för pluggar jag inte så står jag helt utan inkomst efter maj när denna utbildning är slut och det är ju inte så himla kul.

Nej rörigt är vad det är och motivationen och energin tryter.Jag är ständigt trött och seg pga av detta. Hoppas´innerligt nu att hon kommer med förslag som passar och att jag inte ska behäva åka genom hela stan för att komma dit och hem.

Rörigt är det i skallen nu också,delvis för detta men även pga lite andra tankar. Marcus är en ängel iaf.Han har lärt sig hur han ska hantera mina "down" perioder på ett skapligt sätt. Han märker när min energi tar slut och när jag behöver en stund för mig själv för att vinna striden med mina egna tankar.
Har haft ett otroligt stöd i min vän och finaste D som är en guldklimp med förståelse och lyssnande öron.
Tusen tack för det.
Sen Marcus också och mamma,som också finns där när motgångarna är många.
Sist men inte minst (jo i kroppslig storlek räknad) Nathanael.Mammas lilla goding :)

Har spenderat helgen som varit i Västerås. Jag behövde det verkligen och hade velat stanna minst en vecka till. Men det funkade ju inte med dagis,skola och jobb så var bara att åka hem igår och se glad ut.
Hade en väldigt mysig och trevlig helg. Den var nästan komplett faktiskt. Jocke och Hella kom tillomed över och stannade hela lördageftermiddag hos mamma. Vi körde wii turneringar i flera timmar och hade jättekul. Det var en bra stämning och jag störde mig inte på nåt som jag brukar göra senaste tiden. Var förbi mormor i lördagsmorse också och jag blev så glad när jag kände att hon var gamla vanliga mormor.Glad,sprallig och bara så¨som mormor kan vara.Drack kaffe och åt bullar:) Nathanael lekte med alla leksakerna som finns hos mormor och så fick han ett paket med pärlor så att han kan bygga halsband som dom gör på dagis.
Jättemysig dag faktiskt. Träffade en annan guldstjärna också (Lovely you)vilket värmde mitt kaosartade sinne <3

Nog om det..

Idag sov jag lite för länge trött som jag är.Ska göra mig iordning,ringa två samtal och sedan förhoppningsvis höra nåt från miss M om praktiken. Men ska börja med att få i mig lite frukost. Tror det blir 40 min på cykel sen också nere i vargdagsrummet,måste ju träna bort det gottgottiga som åts i Västerås:)

Ååååååhhhh nu står Bambi med familj utanför igen..Lovely..Jag blir alldeles lycklig när dom dyker upp..såå fina.

TJING!


rolig historia

En liten roilig grej jag fick av Marcus.

ETT BLAD UR HUSTRUNS DAGBOK  

Lördag kväll.

Maken var konstig idag. Vi hade bestämt en träff på NK för att dricka en

kopp kaffe. Jag hade shoppat med vänninorna hela dagen och jag tänkte att

han kanske var lite sårad för att jag var lite sen. Men han sa ingenting om

det. Samtalet flöt inte alls, han vara tystlåten. Jag föreslog att vi skulle

flytta oss lite så vi fick tystare platser i cafeterian, så vi kunde prata.

Han gick med på det men var tyst i alla fall.

 

Jag frågade honom om han hade bekymmer och han svarade: Inget

speciellt.

 

Jag frågade om det var mitt fel att han var tystlåten och han

svarade: Det är inget, inget du behöver bekymra dig om.

 

På vägen hem sa jag att jag älskade honom, han log och fortsatte att köra.

Jag kunde inte förstå hans beteende och jag vet inte varför han inte svarade

på min kärleksförklaring.

 

Hemma kände jag att min man hade försvunnit långt bort, som om han inte

längre ville hitta mig. Han bara satt och glodde på tv och verkade långt

borta. Till slut gick jag och lade mig och maken följde efter en stund.

Förvånande svarade han på min kärlek och på mina smekningar, vi

älskade, men han kändes fortfarande långt borta.

 

Kände att jag inte längre orkade, så jag tog upp saken med honom,

men märkte att han redan somnat.

 

Grät mig till sömns.  Jag vet inte vad jag ska göra. Är redan säker på att han har ett  förhållande med någon.

Mitt liv är en katastrof.  

 

 

 

ETT BLAD UR MAKENS DAGBOK:

Lördag kväll.

 

Gnaget förlorade idag, men jag fick knulla i alla fall.

tiny



Hittade denna fina bild från förra sommaren i Tillberga.

Hope for help

Har skrivit många gånger om min onda rygg. Nu är den aktuell igen. Eller aktuell är den alltid men skriver om den igen nu.
Sista tiden har den blivit värre och värre vilket säkert är kopplat till praktiken eftersom man står hela dagarna och sliter på kroppen på ett ganska dåligt sätt. Hela min rygg är felformad sedan födseln och har ju haft problem till och från under hela livet. Men efter jag fick Nathanael så har det varit värre än någonsin tidigare. Om det beror på tyngden från pluskilona man fick eller om det helt enkelt beror på att man är i mer rörelse som småbarnsmamma det vet jag inte. Jobbigt är det iaf. Vissa dagar är det så illa så att jag inte står ut med mig själv.Jag blir varken en rolig mamma eller sambo.
Gick på sjukgymnastik i sumpan föriut i ett årstid. Där löste dom problemet för stunden. De "knäckte" ryggen och sen masserade på det och när jag gick därifrån varje gång så kändes det som att jag vägde som en fjäder och dansade fram en meter ovanför backen. Underbar känsla men tyvärr så "hoppade" ryggen lika fort tillbaka på ruta ett. Imorse när jag vaknade direkt med värk vilket jag inte brukar (brukar komma efter nån timme) så fick jag nog. Så nu har jag ringt sjukgymnastik i Spånga.Förklarade mitt problem så gott jag kunde vilket inte är det lättaste. Var en trevlig kvinna som jag fick prata med. Hon frågade om vilka behandlingar jag fått och om jag haft kontakt med en ortoped. Nej jag har inte haft kontakt med en ortoped för jag anses inte vara tillräckligt sjuk för att få träffa nån! Sverige i ett nötskal. Men har 3 röntgen bakom mig som styrker att ryggen inte är formad som den ska men däremot inte stödjer att den skulle ge den smärta som den ger.
Kvinnan fick något att bita i men ganksa omgående ska jag få en tid för TNS behandling tror jag det hette. Kan inte Påstå att jag är säker på vad det är men det skulle vara en smärtlindringsmetod iallafall.
Någon som vet?
Jag vill ju egentligen lösa problemet till grundproblemet om man säger som så men det verkar ju inte som att det går så länge man inte får träffa en ortoped så kan dessa kvinnor på sjukgymnastiken hjälpa mig med åtmintonde smärtlindring så är jag oerhärt tacksam. Sen är det bara att sätta igång och träna som en tok också.


Känns som att mina 4 senaste inlägg inte varit av den positiva sorten men waht to do?Jag skriver ju från hjärtat så ibland kan det bli lite down..

Ingen prakitk för mig idag. Imorgon SKA jag få tag på Mrs M så jag kan få byta praktikplats innan skolan är slut. En rekommendation:Börja inte läsa på culinar AB.Rena skitstället.

TJING!


Tillägg i efterhand:

googlade på TNS behandling och se detta: TNS-behandling elektrisk stimulering av hudnerver för att lindra smärttillstånd

Till min besvikelse så har jag redan provat detta men tänker ge det en ny chans då det var ett par år sedan sist. Hoppas hoppas hoppas


sunday

Sitter uppkrupen i Nathanaels säng med datorn i knät och känner mig rätt så söndags deppig. Måste verkligen se till att fy byta praktikplats snart så att det börjar kännas roligt igen. Men kanske ligger hos mig också,jag tröttnar ju rätt snabbt. Jag vet inte. Byter jag ställe och det känns likadant så är det ju bara att härda ut. Not much to do about it.
Är ju 4 månader kvar cirka nu,det borde man ju orka med. Men 4 månader låter väldigt långt just nu.
Hua.
Den 12e maj åker vi till Öland över kristi himmelfärds helgen och då kommer jag att ha 2 veckor kvar bara,den känslan kommer kännas skönt. Men när väl skolan är slut sen så ska man ju börja söka jobb.
Var inte livet lite enklare när man var yngre?Men det visste man ju tyvärr inte då. Då hade man ju bara väldigt bråttom att bli vuxen för då skulle ju allt bli perfekt =)

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Pippi med lilleman. Putte är här och han och Marcus spelar wii därnere.

TJING!

words

Inom loppet av 6 veckor så har två personer sagt meningar till mig. Meningar med ord. Ord som jag ville höra för längesen sedan men aldrig fick höra. Hur kan det ta en person 10 år,17 år eller ibland en hel livstid att säga saker som borde sagts i för längesedan?Ord menade för en svunnen tid? Jag förstår inte.
Båda dessa personer satte igång massor av minnen med sina försena ord och sina försena åsikter. de satte igång mina minnen,mina tankar och gav mig en enorm sorg över det hela. Dessa ord passar sig inte längre,de passar inte in. Som en pusselbit som hamnat i fel pussel.
Hela dagen igår var virr varrig av tankar om detta. Många varför.
Men det största varför är: Varför kunde du inte säga det du säger nu när jag behövde höra det så oerhört?





what to do when pictures changes..

Vad ska man göra när någon i ens närhet som man tycker om sakta men säkert försvinner?
Luddigt skrivet av mig jag vet.
Men helt ärligt vad gör man när t.ex man besöker en person som man älskar för den som hon/han är och det känns som att man kli´ver in hos en främling?
Eller för att ta ett annat exempel. Vad gör man när en person man älskar sakta men säkert förändras och blir en person som man inte stämmer med?När en person flyter längre och längre bort från den hon/han var?

Klurat mycket på det där och har inte kommit fram till någonting egentligen. Har disskuterat det med både mamma och Marcus men aldrig så djupt som jag nu skriver om det.Men de hajar iaf grejen och har hjälpt så gott de kan med att prata om det.

Jag vet att folk ändras av både ålderdom och livserfarenheter men det här är utöver det. Jag kan inte sätta ord på det. Och nej det är inte i min hjärna bara för jag är inte ensam om detta tänkade.

HAr ni några idéer att bolla med?Har ni varit i liknande situationer?

Det ger mig hjärtesorg</3


:)

15 dagar kvar till en höjdarkväll på Tyrol.
Typ 3 veckor kvar till födelsedag.

Feels good..very good..

Coco och en allmän undran..

har haft kräksjukan i två dagar men är nu på benen igen. Nathanael fick den i lördags stackren. Men han ville promt sova hos farmor ändå som bestämt så stackars Eva fick en kräkandes unge i sitt hem men hon sa ju inte nej heller så..
Så typiskt att man skulle få den nu och inte på jullovet. Kunde väl fått den förra veckan när man var hemma. Missar ju praktiken nu ju. Men men..sånt kan man ju inte styra över själv :(
Marcus har varit en ängel som vanligt och serverat mig med vatten,soppa och kärlek:)

Idag är jag uppe ur sängen iaf. Har städat och fixat lite. Även tittat på filmen Coco Chanel som Daniel påstår låter tråkig på enbart titeln,gör den det?
Den handlade om Coco Chanel,om hennes liv och om hennes väg till att bygga upp hennes klädimperium. Väldigt bra film. Mycket sorg i den. Varför är det alltid sorg bakom kända personers liv? Gäller det även privatpersoner?Lider vi alla av någon slags sorg och tragik i våra liv?Bara det att det inte kommer fram på samma sätt som för kända personer?
Visste ni föressten att det är Karl Lagerfeld som driver Chanels modehus sedan 1980 talet?Det visste inte jag. Jag tycker det är synd.Han har inte alls det tänkandet som Coco hade och inte samma ideér. Det sägs att det var det som räddade företaget.De påstår att om hon levat och drivit det som hon gjorde så hade det gått under. att hon var tantig för det glada åttiotalet. Jag vet inte det jag.
Jaja hursomhelst så var det en bra film om en väldigt inspirerande person. Vilken kämparglöd den kvinnan hade och i vilka motgångar. Beundransvärt.


Desperat

Jag behöver en ordentlig energi boost för kropp o själ tills imorgon för att kunna ta mig iväg till praktiken med lite hopp och motivering i kroppen.
Kan någon av er komma med tips på vad som ger bra energi booster på en kväll? I really need it!


...

Team Edward

bleeding heart

Jag läste precis en artikel i aftonbladet om en hund som suttit bunden på samma plats i 5årstid. Fruktansvärt och förtvivlande att djur ska hamna i fel händer hos folk som verkligen inte vet hur man ska behandla djur.
Det som gjorde mig ännu argare och mer förtvivlad var att grannarna vetat om detta plågeri i flera år och ett fåtal gånger försökt att kontakta myndigheterna om saken. Är man en människa med hjärtat på rätta stället så fixar man bultsax och tar med hunden direkt till polis eller djurhem. Hur kan man gå och lägga sig när man vet att det sitter en hund på granntomten året runt utan promenader eller sällskap? Jag förstår det bara inte!
Mitt hjärta blöder ständigt för alla hemlösa dur och alla djur som man vet finns där ute som far illa antingen i ett hem eller i det fria. Jag gör det jag kan men önskar jag hade tid och pengar att göra mer för dessa djur :(

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6397412.ab

en liten resumé

Dålig uppdatering från min sida senaste tiden jag vet. Har velat göra så¨mycket annat av jullovet så har inte blivit någon tid över för bloggandet.
På måndag börjar vardagen igen och idag började den för Nathanael som var tillbaka på dagis.Han var så nöjd och glad när vi hämtade honom i eftermiddags. Plutten<3
Marcus är ledig till måndag precis som mig så idag låg vi i sängen till 10 sen var jag till läkaren med min infektion som inte vill gå över. Vi var även en sväng till siba och sen hem igen. Marcus spelade lite och jag såg en film. Then she found me hette den och var helt okej. Har massor av filmer på lager som jag vill se och massor av nya böcker så har att göra hela våren. MEn det är trevligt det. Sen har jag ju mina två oklara projekt som jag måste avsluta också. Så mycket man vill göra,så lite tid. Kan nån göra dygnet 6 timmar längre tack?Skulle uppskattas.

Inga planer för imorgon. Är ju sista lovdagen så borde ju fira (sörja) med att göra absolut ingenting. Eller iaf bara slappar saker. Se en rulle i sängen i morgon bitti kanske?Ska iaf ta en promenad i kylan eftersom jag påbörjat klättringen nerför viktstegen. Gick ju ner 5½ kilo i höstas...keep on going..

Jul och nyår var bra. Julafton firade vi i Västerås med släkten hos mormor.Mycket mysigt med julbord,kalle och tomten. Firade vidare hos mamma med bara mamma,Thomas,Jocke,Marcus och Nathanael.Hade ännu mysigare där med klappöppning,julmust och massa godis.
Åkte hem sent på kvällen mycket nöjda med dagen.

Juldagen firade vi i Rissne hos Britta. Var mysigt det med men på ett annat sätt. Åt mat,tittade på tv och fikade. Avslutade med paketöppning. Var en trevlig dag. Brittas glädjetårar över klapparna vi gav henne var höjdpunkten på dagen. Kvällen spenderade vi hemma bara familjen. Killarna lekte för fullt med nta tågbanan och jag försökte skapa plats åt det nya. Myskväll framför tvn sedan.

Nyår firade vi här hemma med fest. Marcus kompisar Freddan och Tobbe kom hit och så kom Nathanaels gudfar ända från skåne med sin nya tjej och deras kompisar. Vi hade egentligen planerat att ta det lugnt.Kanske ta en eftermiddags bio och sen ut och äta nånstans. Det ändrades ju när vi blev värdpar för denna nyårsfest.
Freddan var kock och bjöd på kvällens mat. Det blev lamm (jag äter inte djurbarn så för mig var detta oerhört tungt),ugnsstekt potatis med ugnstekta morötter och rödvinssås. Kändes mycket fint. Maten böev dock klar vid 21 tiden först så alkoholen hann sätta sig rätt fint innan maten. Jag dricker ju nästan aldrig så för mig gick det väldans fort. Drack lite vin när Mikkiz firades i oktober,förutom det lilla så hade jag inte druckit sedan jag och Marcus var på takida i juli. Nåväl. Kvällen blev trevlig och skånefolket var mycket trevliga. Kvällen slutade dock lite tidigt för mig som hade fått i mig lite väl mkt gott att dricka med min alkohol ovana. Jag kan säga att tolvslaget spenderade jag i sängen väldigt däckad. Haha så kan det gå ibland. Men skönt var det egentligen då jag alltid får en ångest på tolvslaget. Har aldrig gillat nyår..kan inte sätta fingret på varför men har aldrig känt att det är en trevlig "högtid".
Vaknade halv sex på morgonen med partyhatten på skallen och kläderna på. Marcus hade bäddat ner mig så gott det gick när han gick och lade sig vid ett tiden när alla rumlat vidare till krogen..eller ja inte alla..Tobbe däckade han med så det var inte bara jag.
Vi spenderade nästan hela nyårdagen i sängen. Jag var äkta bakis för första gången på 4 år eftersom jag var alldeles för onykter för att göra mina antibakis knep innan jag somnade. Tittade på barnen i bullerbyn på tv och försökte sakta överleva första dagen på nya året. Gick upp och städade köket som var ett enda stort kaos efter festens framgång. Vi städade tillsammans och varvade med att vila lite. Sen blev det dusch och vidare till V-ås för att hämta hem lilleman som firat nyår hos mormor och morfar. Mamma och Thomas skrattade gott åt mig och mitt tolvslag..inte snällt..
Men kul var det på nyår iaf.Första nyår på 9 år som jag festat på. Det ni..det trodde ni inte va?
Det var Marcus och min 6e nyårsfton tillsammans och vi har aldrig under våra tidigare nyårsaftnar tillsammans festat så det var trevligt att göra det för en gång skull.

Bjuder på lite bilder nån dag framöver från jul o nyår..om ni vill kika redan nu så ligger dom på bilddagboken (länk finns i länklistan) men tror man måste lägga till mig som kontakt först..

Nu blir det mera film i soffan innan det är dags att sussa..

TJING!

<3



Helt inne i Pippis värld med morfars gamla glasögon på (inga glas i)
Älskar denna bild.

2010

Första raderna för 2010. Såg att jag inte bloggat sedan den 22a december. Kändes inte som att det var så länge sen. Julen,mellandagarna och nyär har flugit förbi så har inte haft vare sig lust eller ork att sätta mig ner för att skriva. Har umgåtts med familj och släkt och på nyår med vänner.
ska iväg snart till Barkarby en sväng och sen hem och "klä av" granen och diverse annat. Julgardinerna och pyntet åkte ner igår. Jag har alltid haft uppe allt till den 13e januari (20 dag knut då ska julen ut) men i år kände jag bara att nej nu är julen slut nu börjar vi nya tider..kanske har man blivit vuxen?

Tänkte sätta mig ner ochs kriva lite mer om julen,mellandagarna och nyår senare.

TJING!