long time no see

Hej hopp

Jobbigt längesen jag hann titta in här. Jösses vad svårt det är att hitta ork, tid och motivation att sitta och skriva. Mina dagar och kvällar har gått för runt senaste tiden och det har inte gått att sätta sig ner och skriva.

det var varit mycket plugg plugg och plugg. Sen har vi varit på årets första resa på öland. Nathanael har opererats. stått på loppis med mamma, renoverat hemma, fixat med trädgården, tränat, slitit med sjuk katt som gått på behandling efter behandling och så jobbat hela tiden med min egen utveckling psykiskt.
På detta skötsel av hemmet, disk, mat och så kvalitetstid med fantistisk sambo och underbar son.

Men nu skriver jag ett par rader. Våren har trots tempot ändå varit helt ok. Vi har mått bra och det har inte varit så mycket strul. Förutom med Lukas då stackaren som varit så sjuk.

Snabb genomgång:

Nathanaels operation: Gick superbra. Inga problem på sjukhuset. Duktig som tusan och inga som helst tecken på smärta efteråt. Min superhjälte till unge <3

Lukas: Bytit veterinär och har äntligen fått en allergiutredning på honom som är pågående. Förra stället sa att det inte gick på min försäkring och att det skulle kosta 8-14.000. Så var inte fallet, det går på försäkring men blir inte billigt ändå. Men han är värd varenda krona min lilla sötboll. Från ren apati börjar han nu bli mer och mer sig själv igen.

Skolan: precis avslutat kursen människan socialt och kulturellt. Lämnat in 5 inlämningar med toppbetyg och skrivit slutprovet och nu har jag bra slutbetyg i den kursen. Börjat mina nya kurser och mina SISTA. medicinsk grundkurs och folkhälsokunskap. Känns lite motigt att behöva läsa över sommaren men efter sommaren så är jag äntligen klar. Så skönt. Men lite skrämmande också för då är jag 100% arbetssökande.

Nathanael: 4½ år. Utvecklas till tusen. Har en löstand, tränar att cykla utan stödhjul. fått ny stor cykel, nytt skrivbord och stol och har utvecklat mod till toppen. Lillgammal, vaken och vetgirig och har ett vokabulär som en 4 åring normalt inte har. Folk roas av hans snack för att han är så lillgammal, han förstår dock inte alls varför folk tycker att han är rolig =)

Huset: pågående renovering i hallen, stannat av lite pga tidsbrist. Men tanken är att sätta fart i veckan igen.

Ja det var väl det viktigaste.

Sommaren kommer med stormsteg och semester väntar efter midsommar. skönt.

Innan det väntar möten på jps, plugg, besök av Mikkiz och lådbilslandet bland annat.

Jag skulle vilja lägga in handbromsen och bara ta en dag eller två i sängen/solstolen. Skulle behöva det. Är grymt mentalt urvriden. Hoppas på en lång härlig semester och ett par veckors "riktig semester" i augusti när jag är klar med skolan.

Nu ska jag sjunka ner i soffan och glo på tv. Marcus är borta på jobbjippo och lilleman sover. Lugnt och skönt.

TJING