bageribönor och eye toy nostalgi =)

Onsdags förmiddag och höstsolen lyser. Känner mig inte helt fff i dag så därför är jag hemma. Skall strax påbörja matteläxor eller bageriläxor eftersom det är räkna recept och lite annat men det är som en matteläxa ändå.

Hade en förträfflig dag i Västerås igår. Träffade mamma,mormor,thomas,Gammelmoster,Jocke och kära Mikkiz. Hann även träffa den sistnämdas mor en kortis.

Förmiddagen spenderade jag o lilleman hos mamma. Mormor och gammelmoseter Siw kom hälsade på.

Eftermiddagen spenderade jag med Mikkiz hemma hos henne för en gång skull. Var mycket trevligt och roligt. Efter litre över  2 timmars snack och kaffedrickande hos henne så kom hon på att Carina köpt eye toy igen som är ett spel som både vi och dom hade i ägorna för et par år sedan. Och för er som inte vet vad et är för något så kan jag kort berätta att det är ett spel där man spelar med kroppen. Man slåss tex mot ninjor,hackar grönsaker,putsar fönster, killar kaniner, är fotbollsmålvakt,hemlig agent och kock. Finns massor av olika spel och i alla så är man själv tv spelskontrollen. Kan tillägga att vi hade mycket roligt igår även om min gamla toppform från förr var som bortblåst. Har skaplig träningsvärk idag kan jag lova. Vi spelade fram till 17 så Thomas kom och hämtade mig.

Åkte hem till mamma igen och käkade och hängde lite med Jocke som kom hem från plugget. Sen skulle han iväg och tatuera sig så blev att slappa fram till hemfärden. Hemfärden gick kanon och vi var hemma i hallen vid 20.10
Marcus och lilleman somnade nästan direkt ´medan jag kollade på idol och tog en dusch.

Blev en tidig kväll igår men det behövde vi nog alla tre.

Dagen i bageriter i måndags gick kanonbra. Jag och Marie stod själva i kallköket ås det var lugnt och skönt. Vi var så snabba och effektiva så att vi hann leka med chokladdekorationer för att fördriva tiden. Coh då hade vi gjort chokladtryfflar,chokladbiskvier och chokladmoussetårta.

På måndag mina kära vänner har jag det stora praktiska provet i bageriet. KÄnns lite nervigt men jag ska ta det lugnt och köra min grej och inte haka upp mig på allt runt omkring.

Veckan efter det har jag det stora teortetiska provet vilket kommer bli bra mkt tuffare för mig eftersom jag verkligen inte är en teoretiker.

 

Nog om det..

 

Nu ska jag byta om och dra igång med läxorna..

 

TJING!


Findus vs School

Hittade en fryst soppa från Findus sist vi var och handlade som skulle vara typ som skolan mexicosoppa som jag praktiskt taget älskade! NU har jag ätit en skål och kan verkligen inte påstå att det var samma soppa som i skolan. Inte för att den var äcklig men den var inte skolans soppa iaf. Jag fick receptet av Mikkiz mor Carina en gång via mail men jag vet inte om det har försvunnit,måste kolla upp det.
Findus soppan gick att äta men inte mer än så. För mycket vitlök och grötig tomatsås.

30-0 till skolans soppa!

Soon..I cant wait!!



Om ett halvår..bara ett ynka halvår..efter ett helt liv av längtan

I miss..


jihhoo

Varit i skolan och fått tillbaka mitt prov. Det var först ett VG men blev efter att jag rättat till det ett G. Hade 56 poäng och VG gränsen gick vid 60 men ändå stod det VG på mitt prov. Gick ärligt fram till läraren och frågade hur han tänkt. Det visade sig vara ett slarvfel från hans sida och mitt betyg blev G. Lite surt kanske men jag har hellre ett korrekt betyg än går hem med ett VG som inte var rätt dömt. Max poäng för provet var 83 så jag är mer än nöjd. Hade 7 slarvfel så jag vet att jag skulle ha legat på VG om jag bara tagit det lugnt och läst ordentligt. Men men. Det var pärmen som jag ville åt och få mitt omdöme på men det var han inte klar med så det skulle jag få via telefonen nån gång framöver. Hallå jag vill ju veta nu!! Så mycket som jag slet med den. Stannade en stund i Solna C och handlade hudkräm och ett knopppussel till Nathanael som han ska få när han fyller. Nu ska jag äta lunch och sen läsa om nötter och mandlar eftersom jag missade den lektionen förra veckan. Om två veckor är det dags för prov i bageriet och man får välja om man vill börja med praktiskt eller teoretiskt. Jag tror att jag kommer att börja med praktiskta. Då vet jag att jag enbart har det teoretiska att fokusera på sen. Jag var och hälsade på hos min praktikplats igår. Mycket trevlig man jag träffade. Verkar vara ett trevligt ställe och personalen var ung och passade mig. Det är ett leverans bageri som jag ska vara på så det är stor ruljans men ska bli jätteroligt. Lite nervös och spänd är jag givetvis men det hör väl till. Problemet är bara att jag kommer att gå vissa dagar under kvällspass för att all dekorering och sådant sker då och det ingår ju i utbildningen. Jag har inget emot att gå kväll ur personlig syn men jag missar tid med Nathanael plus att det blir problemmed hämtning på dagis eftersom jag oftast hämtar och Marcus lämnar. Nu när Marcus jobb flyttar så kommer inte han vara hemma före halv sex på kvällarna. Men det ska nog gå att lösa på nåt sätt. Tog tag i min trädgård igår och höst rensade och snyggade till. Är inte klar så ska fortsätta lite imorgon tänkte jag. Nej nu måste jag äta innan jag svimmar. TJING!

operationen och osäkerhet

Kikar in här en snabbis nu. Varit dålig med uppdatering igen men det har som vanligt varit mycket senaste tiden och tid och ork har lyst med sin frånvaro. Nathanaels operation i måndags gick jättebra. Jag var faktiskt inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara. Det var bara en förälder som fick följa med in på avdelningen så vi kom överrens om att Marcus skulle följa med in. Jag blev kvar i väntrummet. Kändes som att Marcus skulle klara av sövningsbiten mycket bättre än mig vilket han gjorde också. Det var ingen stängd dörr mellan avdelningen och väntrummet så jag hörde klart och tydligt min sons gråt och ilska när sövningen pågick. Detta var inte vad jag klarade av utan bröt ihop direkt. Där satt jag med ett gäng åldringar som väntade på att komma in för operation med tårarna sprutandes. Såg att folk undvek att titta på mig,jag var nog ett obehag just då. Marcus kom ut efter en stund när N somnat av narkosen. Vi gick och åt en macka i cafeterian sen blev det vänta ett bra tag. Efter lite över timmen så rullades han ut på avdelningen igen och Marcus fick gå in till honom. Jag blev kvar i väntrummet igen. Efter 45 min så böt vi av då han vaknat och ropade efter mamma. När jag kom in låg det en trött,rosig och toksöt kille och väntade i en enorm sjukhussäng. Han hade fått en liten sjukhusrock som var så söt så att jag ville ta med den hem. Jag satte mig på en stol med N i knät och satt där en stund. Han somnade om så lade ner honom i sängen igen. LÄkaren kom och sa att allt gått bra och gav mig restruktioner om eftervården. Sköterskan kom in med macka,saft och glass. Efter att ha slukat 3 glas saft på raken så somnade han om en stund till. Jag började klä på honom sina kläder och vi fick klartecken att åka hem. N fick ett klistermärke (han har ett helt gäng nu efter alla doktor svängar) och for vi hem. Vi låg i sängen hela dagen och tittade på Alfons,Totte och Bilar. Henke kom förbi ett tag innnan han och Marcus åkte på fotbollen. Tittade på män som hatar kvinnor på kvällen och det var superbra. Ska se flickan som lekte med elden den 7e oktober,fått gratis biobiljetter till den. Nice Idag ska jag åka och besöka min blivande praktikplats. ÄR lite nervig,avskyr att "sälja in mig själv" som jag nämnt förut. Jag vet inte vad det är med mig just nu. Kan knappt öppna munnen inför lärarna i skolan utan att bryta ihop eller rodna som en tomat. Jag tror att jag helt enkelt inte känner mig trygg i skolan,med skolans upplägg och med dessa struliga lärare. I och med det så blir jag otrygg och osäker och därav detta problem. När jag gick i Tensta var det tvärtom,där fick lärarna stoppa mig för att jag disskuterade för mycket om ämnen vi pratade om. Som Helen min religion och svenska lärare sa: "Du borde vara med i filosofiska magasinet i radio". Ja varför inte? Nu ska jag ornd alite här innan det är dags att bege sig ner till bussen.. TJING!

Nils-Alfred

Prutt på er som tjatat på mig om att Nils-Alfred ska slängas för att han dött. Nils-Alfred har nu återhämtat sig,dock är han något klen än så länge men hans glansdagar kommer att åter skina. så HA vem hade rätt? Stackars Nils-Alfred så mobbad och hånad han har varit,ett under att han orkat sig upp igen. Inte blev det lättare av att hans "nästan död" berodde på att han blev uppäten av en randig skyldig herre i huset.. Lukas <3 Nils-Alfred

Good morning sunshine

Good morning dear ones. Jag är ledig idag och klar med veckans skörd av prov och inlämning av mastodont pärm. Om det känns skönt? Ohhhh yes. GIck riktigt bra på provet igår också så jag är mucho nöjd med veckan prestationer. Har fåt tid för Nathanaels opertion och nu den sker på måndag. Snabba puckar blev det. Har inte hunnit nervösa upp mig än men det kommer nog. Detta innebär att Västeråsredan på tisdag blir flyttad till okänt datum. Men det är bra att han äntligen ska få den där operationen gjord. Typiskt att det just blev en måndag dock då det är min bageridag men men inte mycket att göra åt det. Idag ska jag städa lite grann och bara ta det lugnt. Dags att börja kika runt efter födelsedags poresenter till lilleman också. SOlen skiner så funderar på om man ska hämta lite tidigare på dagis idag och trampa iväg antingen till bondis eller nåt annat trevligt ställe som uppskattas av plutte. Får se vad det blir. Ikväll ska Marcus och Henke köra hem gipsskivorna till våran nya vägg som skall byggas. Mycket trevligt att detta projekt även det äntligen skall bli av. IKväll blir det kina käk som vi inte ätit på år och dar och så blir det nog en film. Inte sett film på bra länge nu. Har ju inte haft tid till det med tanke på alla stuider och annat som kommit i vägen. Hockeyn i onsdags var mycket kul. Lite folk bara för att vara sösongspremiär men men. AIK gick från att leda till att ligga under mycket länge. Sen blev det lika och därav förlängning som AIK vann. Nice nice.. Stämningen mellan bråkstake supportrarna var mindre bra. Det hetsades fina från båda hållen. Lite håller jag med,snälla danskar ta tillbaka Skåne!! Skåne känns helt enkelt inte som Sverige. Är så glad för Jocke också. Går ju riktigt bra för honom nu och han trivs för första gången på år och dagar med det han gör. Skitbra! Stackars mamma är det synd om dock som åkt på nån konstig infektion eller liknande som dom inte verkar kunna lokalisera riktigt. Själv har jag sträckt mig under skuldran någonstans som gör att jag inte kan lyfta höger axel. Mindre skönt så hoppas dcet går över snart. Dags att börja träna igen så man slipper sträckningar och sånt. Börjar även känna mig små förkyld men det försöker jag ignorera om dagarna så försvinner det förhoppningsvis. Nu ska jag äta lite frulle. TJING!

Blogg in blogg out..

Alltså jag blev lite fundersam..läste precis Kenzas blogg som jag hamnade på av misstag förra veckan för att jag inte fått in snitsen med det här med pekplatta än på datorn. Hur som helst så läste jag lite där då jag hamnade där och blev förundrad,förskräckt och paff. Människan blir inbjuden till alla galej som går att bli inbjuden till i detta land plus att hon blev inbjuden till mtv video awards i USA. Hon fick dessutom intervjua Tokio Hotel i förra veckan..Why? Vem är hon? Dom här bloggerskorna var kom dom ifrån? ÄR det bara ett gäng rikemansungar som lägger ner förmögenheter på sitt yttre och sin själ i sina bloggar? Jag undrar liksom. Vilka var dom innan?Varför har dom blivit så stora?jag tråkas ut till döds av tex Blondinbellas blogg. Varför vill hela ungdoms Sverige veta vad just dom gör om dagarna,vilka kläder just dom har idag och vad dom har ätit för lunch osv?? Jag fattar inte helt enkelt.. Inte för att jag har något emot dessa tjejer,dom är söta och säkert trevliga och roliga som vilka tjejer som helst. Det är bara det att jag inte kan förstå varför just dessa bruttor blivit ansikten för Sveriges ungdomar. För mig är dom som vilka tjejor som helst..

glädjespridare


Caught in the claws of stress

Sorry att jag inte har uppdaterat på länge. Det är mycket helt enkelt just nu. Har två prov denna vecka,inlämning av egenkontrollspärmen plus ett stort läxförhör. Korvstoppning med andra ord. Jag har kommit ganska långt på min pärm men har ej hunnit börja med instuderingen till proven. Jag ska sätta mig i eftermiddag och skriva ihop två listor med instuderingsuppgifter till proven som Marcus får skriva ut på jobbet åt mig. Pärmen har jag tänkt att bli klar med senast imorgon förmiddag så att jag kan fokusera på proven embart sedan. Jag känner att jag skall klara detta,jag har verkligen presterat efter mitt bästa. Jag har lagt ner hela min själ i detta vilket jag aldrig gjort förut så det känns bra. jag har gjort mitt bästa och räcker inte det så får jag ta nya tag och tenta om helt enkelt innan jul. Jag tänker inte ta eventuella nederlag hårt som jag brukar utan har utefter denna enorma prestation bestämt mig för att vara extremt nöjd över att jag klarat att prestera i denna enorma stress. Det har gått jättebra hittills och det känns bra. Med det ska tilläggas min ADD,den påervkar min skolgång en del men trots det har jag lyckats att fokusera. Jag känner mig stark trots alla motgångar som varit under kursens gång. Skall bli skönt när detta är över. I lördags tills igår var mamma och Thomas här. Vi behövde det. Mamma behövde komma från V-ås och allt som hänt där senaste veckorna och jag behövde peptalk,barnvakt och bara deras närvaro. Vi spelade uno i lördags kväll och jag vann storslaget,okrossbar är ordet=) På onsdag ska vi på hockeypremiären. Jag tänkte inte följa med först eftersom jag måste plugga till sista provet men så bestämde jag mig att nej jag behöver detta som en boost så jag tänker ta med mig instuderingspappret och läsa i periodpauserna.Sen att jag får sitta till strax efter midnatt när vi kommit hem igen och läsa gör inte mig något. har bara provet på tordagen ochs en får vi gå hem. Kan då åka hem och ta en nap innan hämtning på dagis. Ikväll ska Marcus och Henke sitta och titta på Häcken- AIK i fotboll här hemma. Det gör mig inget men lite avis blir jag för jag vill med titta men måste plugga. Men att välja mellan fotboll på tv och hockeypremiär med hungriga supportar live så är valet ganska självklart. Lever på kaffe under dessa stressveckor. Det gör mig helt nipprig och halvt galen vilket mina kära klasskompisar fick märka i måndags i bageriet. De såg lite fundersamma ut,mycket kul=)Men det gör susen för min ork till att skriva skriva skriva och det är ju kanon,sen att man blir lite tokig och crazy vad gör det om 10 år?=) Det slog mig nyss efter att ha hört hennes röst i bakgrunden i ett telfeonsamtal med mamma;jag saknar mormor. jag har varit hård och dömande mot henne efter henens stroke. absolut inte medvetet utan det är min rädsla som visar sig så. Rädlsan över att hon inte längre orkar lika mycket och ångesten över att hon börjar bli gammal. Samt saknaden och minnena från tiden då hon orkade mer och var lite gladare. Min mormor har alltid varit en stålkvinna med en beundransvärd syn på livet och det är hon iallafall fortfarande. Har alltid funnits där med dom rätta orden vid dom rätta tillfällena. Hon är en klippa. Nej nu ska jag skriva vidare. varenda minut är dyrbar denna vecka. TJING

Tokio hotel

Vill rekommendera att gå in på Tokio hotels hemsida och titta på klippet när de firar Bill och Toms 20 årsdag genom att hyra en nöjespark. Vilka modiga kilalr,jag hade inte satt mig i hälften av de där attraktionerna. Bills (sångaren) exalterade minspel och uttryck gör det hela ännu roligare. Han är så söt trots sina ottroliga female drag,tvillinbrorsan hans är inte så pjåkig han heller... www.tokiohotel.com

when all you do is write

Hela dagen framför datorn igen. skrivandes skrivandes skrivandes.. Har hunnit en bra bit på väg nu iallafall vilket känns skönt. MIna klasskompisar tycker att jag stressar med pärmen,enligt dom så är det hela 8 dagar kvar att lämna in. För mig är det bara 8 dagar kvar. Så ser jag det. Sitter och kastar i mig fil och flingor nu så passade på att titta in här. har varit och hämtat posten och gått igenom den också.Nathanaels nya jacka kom idag och dagis räkningen och 3 kuvert från f-kassan till marcus. Tror alltid att f-kasse brev är till mig,glömmer att han har föräldrapenning. Ska hämta lilleman snart och jag längtar verkligen till att få ge mig ut i friska luften lite.Ska promenera ner till solkatten och hämta kvar glömda Ubbe också. Nej nu ska jag skriva vidare medan tid finns och ångan är uppe.. Saknar västerås soooooo badly,eller mina nära o kära där snarare..och viksäng och mälarparken=)

now and then..

satt med och jobbade på pärmen hela dagen igår. Trots att jag satt i 8 timmar med endast 20 min som paus så kändes det som tiden bara rann iväg. Trodde att det skulle gå segt faktiskt. Gick och hämtade lilleman på dagis vid halv fyra och han var på sitt bästa humör som vanligt så vi promenerade ner och postade lite paket och sen en sväng till lekparken. Väl hemma igen så blev det middag och sen sovdags. Han somnade utan knussel. Har gått jättebra sedan han började dagis att natta honom. Så skönt. Idag är jag hemma. Lektionen pågår för fullt men det gäller att prioritera. Jag kunde först inte gå på den men en inplanerad sak blev flyttad så jag kunde helt plötsligt gå men valde att stanna hemma för det känns som att pärmen och instuderingen till provet är viktigare än att lyssna på resultaten från gatloppet och betygsätta andra bakverk. Jag gjorde en jäkligt bra prioritering istället. Slumrade i sängen en stund efter tat killarna gått imorse och gjorde som Mikkiz och tittade på vakna med the voice. Tycker inte att de är så värst roliga men det funkar att titta på. Jag gillar Josefin Crawford,tycker att hon är ball. Nu ska jag fixa frulle,chokladkaffe och sedan ta två djupa andetag och sätta igång. Måste skaka av mig drömmarna som jag hade i natt. Som jag förklarade för en gammal kompis på facebook som undrade vad jag drömt så skrev jag detta. En jäkla soppa. en blandning av gamla tider mixat med lite av nya tider med fokus på människorna från då. Rörigt men väldigt trevligt var det.. TJING!

lite mera byb

Bara älskar denna intervju,den är rak och ärlig och fantastisk. Förutom "DreDre" som lider av hybris som vanligt..Men Nicke,Johan o Peder I like i denna.. http://www.youtube.com/watch?v=FpK_XLFhfwE&feature=related Cocacola beskrivningen och Nickes kommentar om när det blir för mycket är så sköna..

hey there

godmorgon allihopa. Ny dag nya möjligheter.Känner mig trots vin och sena timmar igår fylld av energi idag. Inte utav någon speciell anledning. Suttit och kollat reserutt på sl.se för imorgon. Ska på studiebesök på chokladfabriken innan vi ska till bageriet så alla ska träffas på tjärhovsplan på söder kvart i nio imorgon. Jag har inte ens hört om stället förut så jag blev lite uppstressad. Halv klassen bor på söder dessutom så de flesta lär ju hitta dit på ett kick. Men jag har nu hittat bästa resväg och det blir byte 3 gånger med 4 olika färdmedel,en resa på totalt 51 min. Buss,pendeltåg,tunnelbana och buss igen. Stockholm är fantastiskt med alla olika färdtransportsmedel att välja bland. Nåja jag ska nog hitta dit i tid. Igår slet jags om ett djur hela dagen. Putsade alla fönster på övervåningen,strök gardiner som hängdes upp,skrubbade båda badrummen,dammsög och moppade hela huset,tvättade och hängde 4 maskiner tvätt,skrubbade köksbänkar och köksbordet,vädrade alla mattor,vek 3 maskiner ren tvätt,rensade och organsiserade om i Nathanaels rum och vattnade och ansade alla blommor inomhus. Jag var ganska slut i ryggen när jag var klar. Stod dessutom och gjorde tacos och packade upp all mat som killarna hade varit och handlat medan jag städade. Totalt 7 timmar slit men det var det värt. Så skönt att ha det rent och snyggt omkring sig. KVällen med Fia var trevlig. Tittade på fotbollen,åt tacos,drack vin och hade det trevligt. Spelade uno som avslutning och jag vann=) Nathanael blev jätteglad,han gillar Fia. Idag ska vi till Britta. Och så ska vi posta alla traderapaket som ska gå iväg. Eftermiddagen ska vi spendera på råsunda och titta på AIK-Häcken. Nathanael ska givetvis med. Han kan ju säga heja AIK och sjunga AIK AIK AIK med egen komponerad melodi..man kan tro att han är hårt drillad men faktum är att han är helt självlärd. Ikväll lär jag bli sittandes med egenkontrollspärmen..fy fan..men men bara att bita ihop och se glad ut Dags att göra sig respektabel.. TJING!

rock it on

Bättre idag.Bättre humör och bättre väder.
Hade en grym "f*ck it all dag" igår vilket jag behövde. Jag sket i alla måsten som hopade sig och bara njöt av dagen.Jag behövde det för att orka fortsätta framåt.Bakade kanelbullar med min guldklimp och trots sin unga ålder så var han en hejare på det..jättefina bullar blev det. Nåja nog om det.
Har inte tid att bli långrandig. Avslutar med att säga att musiken gör min värld och tan den skulle jag inte gå runt.

Rock forever..


Oh yeah


walls falling apart..

Lyssnade på radio via dekodern till tvn imorse. Mycket bättre eftersom dom kanalerna inte har någon reklam. Sen finsn det anpassade kanaler för olika dagspunkter. tex så heter en drive vilken passar bra till nör man ska köra bil. Hur som helst så lyssnade jag på kanalen namned love och andra låten som drog igång gav mig en knock out och slängde mig tillbaka till 2002 nångång i en mörkare period i livet. Började fysiskt må illa trots att jag faktiskt gillar låten men sen så dök en gammal låt upp som jag bara älskade förut runt 1999-2000. En fin ballad av gruppen The honeys. Då blev jag istället nostalgisk och började tänka på massa minnen som jag håller kära. Jag är inte klok,heländning på 5 min. Jag är mycket ostabil i skallen nu och det beror nog på all press som ligger på axlarna. Eller jag vet inte för mitt utbrott i somras på semestern visade nog också tydligt att jag bara hade fått nog. Ni fattar nog int vad jag menar men jag ska försöka sammafatta senare när jag själv lyckats sammanfatta allt.
Detta är helt jag och i mitt huvud. Marcus och jag har inget tjafs och allt flyter på med det mesta så det är ingen sån utlösande faktor utan det är gammalt oarbetat skit och åsikter och besvikelse på fd hemmaplan (västerås) bara och sen plugget på det..och att jag aldrig hinner göra det jag brinner för att göra..

Jag låter deppo jag vet..är inte deppig..bara frustrerad,förvirrad,besviken,arg och stressad och en massa glad med uppe på allt..jag är som en kulglass med alldeles för många och illa blandade smaker i.

Körsbäret på denna glass kom idag med nyheter från fd hemmaplan..jag vet inte vad jag ska säga..skrika i ansiktet?en örfil? Är helt säker på att han blev förväxlad på en crowdy dag på typ maxi för en si så där 8-9 år sedan...men bra iaf att skolan fungerar bra och att han trivs..


ja ja det skaväl hända mirakel där också en vacker dag!

Kottis är på dagis och det är fredag och det betyder ledig för min del. Eller ledig är fel ord då jag måste jobba jobba o jobba med fuking pärm helvetet..men ska väl ta mi igenom detta också utan att falla sönder allt för mycket..

Imorgon kommer Fia hit,det ser jag iaf fram emot=)

Nu tänker jag äta trots att jag egentligen inte alls är frukost sugen. Sen ska jag byta musik för det jag lyssnar på nu kan få vem som helst att deppa ner..

Jag gillar dig Anna Holmqvist..stay in touch..


uppfartsbacke

sitter och äter thekakor med ost och dricker mjölk och funderar över mkitt liv just nu.
Mestadels på min utbildning som jag är mitt uppe i. Den suger myusten ur mig helt klart.
Konstigt vore det annars jag menar det är en 3 årig linje som blivit komprimerad ill 1 årig. Korvstoppning går ju inte att undgå.För mig med ADD så är korvstoppning jobbigt och något att bita i. Sen har vi dick vissa lärare som aldrig kan ge konkreta svar och det är just vad jag känner att jag vill ha,konkreta svar och struktur.
har ångest över praktiken också. 4 månader är en lång tid så det känns verkligen viktigt att stället måste klaffa med vad man vill personligen få ut utav det och vad som utbildningen kräver att få ut utav det. JObbigt. Fick veta idag att det kommer att ställas stora krav óch utvecklingen ska hela tiden gå i snabb takt framåt. Vis ka lära oss å mycket som möjligt på så lie tid som möjligt helt enkelt. Förstår ni att jag känner att det måste klaffa?
MÅnga tankar nu och jag ber om ursäkt om jag svamlar på och gör allt rörigt.
Kände bara att jag behövde få ur mig detta.
HAde kryddlära idag vilket var kul och sen gatlopp på det. Gatloppet var inte fullt lika kul och kändes inte som att någon tog det på allvar,inte ens Marie som brukar vara den som antecknar och har sig.Vi lommade igenom gamla stan och in i city. Var in på vetekatten ett fancy kondis i city där vi kollade utbudet och noterade i huvudet. Sen blev vi oense om vi skulle fortsätta eller åka hem. Daniel,Marie och jag bestämde oss för att åka hem.
Så nu sitter jag här efter ett snabbstopp i Rissne för handling av mat.

Ska hämta lilleman kl 15 så ska ta och fixa lite här nu och sen varva ner med ett avsnitt av Lipstick jungle. Känner att jag skulle behöva åka och träna eller åka till simhallen.Behöver göra mig av med alla tankar genom att göra av med massa energi istället.

Men men det kommer nog att lösa sig,bara lite uppförsbacke nu.

TJING!