walls falling apart..

Lyssnade på radio via dekodern till tvn imorse. Mycket bättre eftersom dom kanalerna inte har någon reklam. Sen finsn det anpassade kanaler för olika dagspunkter. tex så heter en drive vilken passar bra till nör man ska köra bil. Hur som helst så lyssnade jag på kanalen namned love och andra låten som drog igång gav mig en knock out och slängde mig tillbaka till 2002 nångång i en mörkare period i livet. Började fysiskt må illa trots att jag faktiskt gillar låten men sen så dök en gammal låt upp som jag bara älskade förut runt 1999-2000. En fin ballad av gruppen The honeys. Då blev jag istället nostalgisk och började tänka på massa minnen som jag håller kära. Jag är inte klok,heländning på 5 min. Jag är mycket ostabil i skallen nu och det beror nog på all press som ligger på axlarna. Eller jag vet inte för mitt utbrott i somras på semestern visade nog också tydligt att jag bara hade fått nog. Ni fattar nog int vad jag menar men jag ska försöka sammafatta senare när jag själv lyckats sammanfatta allt.
Detta är helt jag och i mitt huvud. Marcus och jag har inget tjafs och allt flyter på med det mesta så det är ingen sån utlösande faktor utan det är gammalt oarbetat skit och åsikter och besvikelse på fd hemmaplan (västerås) bara och sen plugget på det..och att jag aldrig hinner göra det jag brinner för att göra..

Jag låter deppo jag vet..är inte deppig..bara frustrerad,förvirrad,besviken,arg och stressad och en massa glad med uppe på allt..jag är som en kulglass med alldeles för många och illa blandade smaker i.

Körsbäret på denna glass kom idag med nyheter från fd hemmaplan..jag vet inte vad jag ska säga..skrika i ansiktet?en örfil? Är helt säker på att han blev förväxlad på en crowdy dag på typ maxi för en si så där 8-9 år sedan...men bra iaf att skolan fungerar bra och att han trivs..


ja ja det skaväl hända mirakel där också en vacker dag!

Kottis är på dagis och det är fredag och det betyder ledig för min del. Eller ledig är fel ord då jag måste jobba jobba o jobba med fuking pärm helvetet..men ska väl ta mi igenom detta också utan att falla sönder allt för mycket..

Imorgon kommer Fia hit,det ser jag iaf fram emot=)

Nu tänker jag äta trots att jag egentligen inte alls är frukost sugen. Sen ska jag byta musik för det jag lyssnar på nu kan få vem som helst att deppa ner..

Jag gillar dig Anna Holmqvist..stay in touch..


Kommentarer
Postat av: Micaela

Taskigt läge du har hamnat i.. Men å andra sidan s¨tror jag inte att man får mer än man klarar av att hantera =)

2009-09-04 @ 10:17:53
URL: http://annamicaelas.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback