ett par veckor in på det nya året

Jaha då har det gått ett par veckor sedan det blev 2015. Hittills har det varit ganska så bra. 
Britta är svårt förkyld så mycket oro och energi har gått till det. Men nu är hon förhoppningsvis på bättringsvägen. Önskar så hårt att det inte vänder igen. 
Vi har hållt oss friska *peppar peppar* det är knappt så man vågar säga det. 
 
Det har varit en höst med mycket negativ energi i Nathanaels skola. Efter många turer fram och tillbaka så är det närmare en lösning . Det har varit många personal i omlopp och det har skapat oro och stökigheter i klassen. Lägg till att flera av barnen har olika diagnoser som ställer till det hela ännu mer då de är beroende av tygghet och rutiner. Ja kaos minst sagt. Jag är så stolt och imponerad att Nathanael ens lärt sig något i den där röran. 
Jag hade då inte gjort det.
Herregud vad fort det går med honom nu. Vi hänger inte riktigt med alls. Han pratar engelska, han räknar ganska svår matte och han LÄSER. Det är ju alldeles stort. 
Det är så mycket annat som händer med honom. Tankar, funderingar. Man märker att intellektet förändras. Han har alltid varit lillgammal med ett ordförråd som inte är vanligt för åldern men nu är det så att man häpnar. Han kan så mycket om mycket och det han inte vet det frågar han om. 
 
Senast häromdagen så frågade om Sveriges krigshistoria. Vilket ledde oss in på Sveriges kungar så nu har vi börjat att titta i historieböcker och läser lite lätt om Gustav Vasa och hans barn. 
 
Det är roligt att det går framåt,men läskigt också. Det lilla barnet i honom försvinner mer och mer. 
 
Den 6/2 ska jag äntligen iväg på magnetröntgen av ryggen. Jag går nu igenom en utredning för att utesluta eller bekräfta vad det är som plågat mig i så många år. Reumastism av något slag och artros. Jag struntar i vad det är, jag är bara glad att de hittar något så att jag äntligen kan bli beviljad hjälp. Detta har tagit så mycket ork och energi av mig så länge nu så jag har fått upp hoppet lite nu igen. 
 
Hoppas fortfarande på att få komma in på skolan också. Jag vill så gärna läsa denna utbildning. Men det är så svårt att bli antagen eftersom jag redan har en utbildning. Skitsystem. Och politikerna som säger att vi ska skola om oss till där det finns jobb.Hur då undrar jag då? När det inte går att komma in för att man redan har en utbildning. Hur ska vi då skola om oss? Utbildningen jag vill läsa finns inte inom universitetet/högskola. 
 
Jaja det är bara att söka vidare. 
Jag måste bort från denna skit bransch, den förstör både rygg och psyke på mig med allt som händer där. 
 
Nehe dags att fortsätta dagen här. Jag planerar att skriva ett inlägg om mitt 2014. Har inte haft motivation tidigare, men ska försöka mig på det snart. 
 
När jag väl börjar skriva så bara kommer alla ord rinnande..Detta skulle t.ex bli ett kort snabbt inlägg. 
Så det kan bli. 
 
TJING!