Påsk och arbetsintervju

Hej hopp alla glada därute och alla ni andra med

Påsken har varit så skön. Slappat, umgåtts och ätit. Så som det ska vara. Var i Västerås mellan lörd-sönd. Mkt trevligt att vara hos mormor med släkten. Och gott med påskbord. Ungarna lekte så det stod härliga till. Super.

I igår var vi ut på erikslund och Bäckby. besökte shopping gallerian, pickaboo och dollar store. Gjorde mig några fynd. Hade dock hoppats på lite mer fynd men men. Hann inte in på nisses. Mamma säger att de har en stor shabby chic avdelning. Man lär väl dö av shopping begär därinne. Men de ska ha min telåda som jag är ute efter därinne så måste dit nåndag sen ångrar jag att inte jag inte köpte på mig fina muggar ner till öland på dollarstore i fint stengods men men.

Idag har det varit en härjig dag. Var på arbetsintervju på ett ställe på djurgården kl 12. Chefen därifrån ringde mig i torsdags och frågade om jag kunde komma idag. Så kl 12 var jag där. Det är en restaurang med bageri/konditori del. Ligger precis bredvid gröna lund. Han verkade stressad och jag fick inga konkreta svar på mina frågor men imorgon ska han ringa mig för att boka in dag då jag ska börja prova med maskinerna och allt annat så det ser ju ljust ut än så länge. So far so good. Det är en till tjej som ska börja så vi ska vara två därnere i grotthålan (bageriet låg i en källare. Kan ju vara trevligt med att vara två, inge nice att stå själv i en källare hela dagarna. Lappsjuka? Oh yes.

Det som lilla jag inte fattade dock var att nu när spårvagnarna är i rullning inne i stan så går det inga bussar ut på djurgården typ så 47an som jag och Mikkiz alltid tagit vid segels torg när vi ska till tyrol/skansen fanns inte längre så tji fick jag när jag kom upp från t-centralen. Men men efter lite panik och en lång promenad så tog jag spårvagnen ut till djurgården från nybroplan.

So wish me luck, jag hoppas innerligt på detta nu och att jag i så fall ska trivas.

annat på tapeten är att nathanaels operation närmar sig. Den 25e är det dags. Då ska jag vara ledig om jag nu får jobbet, hade ju velat vara hemma med honom även dagen efter men känns inte som rätt läge att ta ledigt direkt i början. Men men det ordnar sig nog.

Många förändringar i mitt liv på en gång, det är inte vad jag som person klarar egentligen men det har gått bra, men är bra slut i skallen och inte helt tillfreds men samtidigt så måste jag lära mig att livet svänger. Jag har varit bortskämd med att ha det i perfekt tempo. Detta rör upp hela min tillvaro lite.

Nog om detta. Nu ska jag kolla på firman. Sen sova. Är dunder förkyld och helt slut efter påsk och hela grejen idag. Mammas healing igår gjorde mig lite trött också. Men kändes super när jag vaknade i morse. tack mamma. <3

Imorgon ska jag plugga och vänta på att han ringer....

TJUNG!

Trögt

Just nu är det trögt i skallen och trögt med motivation. Blev tok deppig när det kom snö igen, hade haft en vår ryck och röjt och grävt upp för kommande plantering i trädgårdem och jag var så laddad och så kom det snö igen. Nej fy, det behövde vi inte. Jag behöver ljus, värme och färg i min omgivning. Längtar tills hallen är klar och tills trädgården börjar blomma.

Tagit tag i träningen nu, kört zumba och core en vecka nu, så roligt men jobbigt.
Jag försöker verkligen pussla ihop min vardag så jag ska få allt, plugg, träning och en stund för mig själv innan hämtning på dagis då min trött själ behöver det.
Min prins är fantastisk. Leker så fint och är så snäll. I lördags byggde vi upp hans duplo världar efter en lång tid av att ha legat i lådan. Hela eftermiddagen höll vi på med det, supermysigt. Påskpyntade gjorde vi också, lilleman valde ut påskris helt själv i blomsteraffären. Mysigt.

Igår hade jag en dag för mig själv. Lilleman var hos sin farmor och Marcus var på fotboll och hockey. Skönt. Jag plockade och fixade i trädgårde, gjorde om i lillemans garderob och tog ett bad och läste bok. Rena energikicken för själen. Lilleman kom hem vid 17 och vi lekte i två timmar till sängdags.

Denna vecka är ju kort vecka i och med att påsken snart är här. Skönt. Ska passa på att göra massor i påsk som jag aldrig får tid med samt att njuta med familj och släkt. I och med kortveckan så blir det extra mycket plugg dessa dagar då jag inte vill sitta med det under påsken. Så det är bara att ta sig i kragen och komma igång. Har precis öppnat uppgift nummer två.

Väntar på mina CSN pengar också som inte kommit än. Så fort det kommer så blir det ut och handla lite, nya vårskor till lilleman och till mig. Ny vårjacka till mig, lilleman fick en nyss från polarn.
Sen lite annat smått och gått. Frön till trädgård och växthus också och massa jord.

Våren är en härlig tid, men varför blir man så trött och deppig?

TJING