I am a sucker for romance thats true..

http://www.youtube.com/watch?v=x9jB4n1A-KY&NR=1

cute..


you need to stop to be able to see it.

Hemma med sjukt barn idag. egenligen är han inte sjuk. Han har blivit lite snorig över natten och hade 37.3 i temp. Det är ju ingen feber men eftersom han normalt ligger runt 36.8 så fick han stanna hemma idag. Nu äter han smörgås och tittar på Disney channel så passar på att ta mig en kopp starkt kaffe (är trött idag) och blogga lite.

Tänkte vi skulle kolla högra sidan av vinden om en stund. Den vänstra sidan och som även är den största sidan rensade vi ju för några veckor sedan. Jag och mamma ska sälja av gamla grejer på loppis tänkte vi. Tjäna lite pengar på ens gamla prylar. Skönt att göra plats för nytt =) Så det tänkte jag om en stund, lilleman älskar att vara på vinden så det blir nog uppskattat. Har lekt med Thomas och vännerna tågbanan och jag lyckades bygga ihop en skaplig bana, normalt suger jag på att bygga tågbanor men idag hade jag en bra dag. Marcus slutar kl 15 idag så då blir det IKEA. Ska köpa vägg/läslampor till nya sovrummet och lite annat. Ikväll blir det fredagsmys hemma.

Sticker till Västerås imorgon. Ska på kalas i Tillberga. Kusin Clara fyller 3 år. Föddes hon inte nyss? Jo det känns så men icke.
På söndag ska jag träffa som det ser ut nu, Mikkiz. Ja jag vet inte under vilket årtionde det skedde sist men som det känns så var det runt 1954 nångång. tror vi sågs en snabbis i våras hos mamma.

Miss her much much.



Jag har märkt en sak med mig själv nu. Jag har väldigt svårt att slappna av. Det har jag i mig själv men extra mycket nu. Har varit så van att ha något att stå i jämt, skola, praktik, litet barn, renoveringar m.m. Nu är alla renoveringar som varit pågående klara, lilleman börjar klara sig mer och mer själv och jag har just nu ledig från skolan. Jag är inte van. Så igår putsade jag lite fönster först sen tänkte jag att nej nu ska jag banne mig sätta mig ner för första gången på länge och bara vara. Så vad gjorde jag, jo jag satte i en film och drog fram mys fåtöljen och tittade på film. Var oerhört skönt men kände mig inte 100% avslappnad. Tittade på eclipse, min favorit hittils i twilight saga filmerna. men det var skönt att sitta och nörd le till intensiv romantik mitt på ljusa dagen.
Efteråt drog jag på en skön 2002 platta och storstädade undervåningen. Var alldeles fylld med energi. Vilken känsla.
Tror felet jag gjort är att jag bara kört på..inte stannat upp och tagit en paus här och där. Man behöver det.

Nehe dags för vinden nu.

TJING!



jag stör mig...

Jag stör mig på timtalslånga telefonköer som aldrig rör sig framåt.

Jag stör mig grinig granngubbe som gör allt för att reta mig till vansinne.

Jag stör mig på en vän som lyser med sin frånvaro, aldrig ringer trots en "månads deal".

Jag stör mig på min förbaskade rygg som blir sämre och sämre för varje dag och på läkaren som vägrar skicka mig till specialist trots påtryckningar från sjukgymnaster och naprapater.

Jag stör mig på en viss så kallad familjemedlem som är långt borta på kartan men ändå för nära för att det inte ska störa mig periodvis.

jag stör mig på ni gnälliga människor därute som sitter och gnäller över problem som går att lösa, problem som ni själva skapat, problem som egentligen inte är några problem.


så there it is...behövde få det sagt..

TJING

gleek me

Har bara två avsnitt kvar nu av säsong 2 av Glee. En serie som jag upptäckte sent. Jag gillar den, lite väl mycket komedi kanske för min smak men jag älskar musiken. Dom är så duktiga. Ska definitivt se säsong 3 sen när den kommer.



Måndag morgon

Och så var det måndag åter igen.
Förra veckan gick precis lika fort som sin föregångare.
Blev kort vecka för lilleman på dagis då det var stängt för planering tors och fred.
Vi stack till sundbyberg i torsdags, vi mös på biblioteket och svängde förbi färgaffären en sväng och handlade kläder till lilleman och födelsedags present till min kusin Clara. Mysig dag.

I fredags var vi och äventyrsbadade, mycket uppskattat. hade hur kul som helst. Men vad trött man bli av att bada :) Kvällen blev en lugn hemmakväll. Åt gott och tittade på lite film.

I lördags var lilleman med farmor och gammelfarmor. Vi åkte och köpte färg och började måla vårat sovrum.
Hämtade N vid 15.30. Åkte hem och åt och tittade på Tarzan. Lekte med cars bilar och Thomas o vännerna tåg.
Movienight på kvällen, såg fast and the furious 5. Rätt okej för att vara hårdkokt action.

Igår åt vi hos Britta. var på bauhaus. Fixade hemma lite. N lekte med grannungen och de cyklade länge. Jag fixade med blommor och tvätt. Marcus stack iväg på fotboll och N badade, åt gröt och sen lek en stund innan vi såg lite på Alfons innan sängdags.
Vi gjorde ett försök att se pirates 4 filmen igår men vi somnade båda två. Och jag som sa till S att det borde vara förbjudet att somna till Mr Depp. Hrm...

Idag ska jag måla klart det sista i vårat sovrum, skruva upp gardinstång och fönsterbräda och hänga upp gardiner. Ska storstäda huset också och söka lite jobb. Väntar svar från skolan om jag kommit in på min sista kurs jag sökt. När jag läst den så tar jag studenten,wiihooo=)


Frukost nu innan jag ska gå loss med penseln.

TJING!

<3



hittade denna bild nyss. tänk vad små mina hjärtan har varit. Här är dom runt 10 veckor. Kommer ihåg när de födde och de fick plats i handflatan.

Idag är de inte alls lika små =)


<3

Du är det finaste jag vet. Du är det dyraste i världen.


uppgiven

jag insåg precis en sak som egentligen gör mig arg men eftersom jag har kommit till det stadiet så jag inte har mer ilska att ägna en viss människa så känner jag mig bara uppgiven.
Inte nog med att mitt paradis blivit till viss del förstört nu kommer min absoluta favoritdel av året bli det också, julen.
Jävla människa!

Tack gode "någon däruppe" att jag har min familj, de ger mig styrka. Marcus och Nathanael, älskar er!


I told you, problems are on the way.



Monday

Så var det måndag igen. Är det bara jag som tycker att veckorna bara rullar fram? helt otroligt vad fort tiden går.

Vi var barnlediga från ons-lörd. Så mycket vila blev det dock inte dagtid. Jag hade fullt upp att renovera det sista på altanen. Stod och målade i 2 dagar i sträck. Hua vad armarna tog stryk av det. Stod dessutom och handtvättade alla takbjälkarna så magmusklerna fick sig en sväng dom med. Men nu är altanen klar, bilder kommer senare. Bara gardinstängerna som ska upp och två fåtöljer som ska köpas. Gud så skönt. Nu är det slut med att använda stället som förråd, har man en inglasad altan så ska man baske mig använda den också. Tror jag ska göra något åt golvet därute i vår, det behövs slipas och betsas. Men det får bli i vår.
Vad gjorde vi mer då under barnlediga tiden. Jo vi gick på bio och såg sista Harry Potter filmen, lite utav en besvikelse. Hade väntat mig mer av en finalfilm men den var helt klart sevärd. Vi käkade på mina favorit kina resaturang innan bio och shoppade på ikea. Fick en hel del gjort. Kvällstid blev det mest soffmys och the big bang theory maraton. så bra serie.

I lördags kom mamma och Thomas med lilleman. De stannade till igår. Lördagen blev rätt lugn, var ute och snurrade i butiker på eftermiddagen med Marcus och Eva. kvällen åt vi mat och bara tog det lugnt hemma allihopa. Nathanael hjälpte morfar i trädgården, de jobbade som riktiga trädgårdsmästare. Likadana arbetsbyxor hade dom också och arbetshandskar.

Igår var Nathanael för första gången på ett riktigt barnkalas. Det var hemma hos hans bästis Emil. Det var en mycket nöjd och stolt kille som kom hem med sin cars goodiebag. Det hade tydligen varit toppen.
Själv spånar jag på idéer till Ns kalas, igår var det två månader kvar till hans födelsedag. Måste komma på något.
När lilleman var på kalas igår så stack jag, mamma och Eva på loppisrunda. Jag fyndade en klänning från HM garden kollektion, en topp, ett par finskor och böcker till mig själv. till N blev det böcker, ett mindre bilgarage från micki (hans stora bilgarage är fullt), gummistövlar som var så gott som oanvända och ett par så gott som splitter nya pumaskor. Hittade även Thomas tåget som han älskar och en Sammys äventyr mjukisfigur.
Man kan göra fynd och det är riktigt fräscha grejer. Nästan alla fynd gjorde jag på loppisen på Täby galopp.

Igår em åt vi mat här hemma och fixade lite sen åkte mamma och Thomas hem. Vi kröp ner i sängen och tittade på lilla sjöjungfrun fram till nattning. Den är så bra den filmen och Nathanael älskar den.

Idag har jag en städdag. Storstädat övervåningen och rensat lite. Ska plantera lite blommor snart sen ta en dusch. Ikväll ska vi prova att laga en ny kycklingrätt som jag hittade i en receptbok igår. Spännande. Ska söka ett par jobb på eftermiddagen innan det är dags att hämta lilleman på dagis. Mycket att stå i som vanligt. =)

ha en toppen dag.!



Sheldon Cooper! =)

Gleeky me

gleeky me är här igen..



..

"Suddenly years and years after, I saw the size of how broken I was"

När jag kommer bara för att gå

Idag gjorde jag något som kan bli det bästa jag gjort i år men också kan bli ett misstag. Beror på hur mottagaren reagerar. Känns bra för mig iallafall. rörigt? I like it!

unique, is fate's way of saying I love you


<3

att älskas utav dig är det vackraste för mig.




I am back

Hello people.
Long time no see.

Haft fullt upp med 4 veckors semester, 2 veckor med lilleman och rensarveckor hemma.

Vi mår fint och semestern har varit trevlig och solig. Vilket väder!
Öland var lika bedårande som alltid och det finns inget mer harmoniskt än att sitta på trappan och njuta.
Nathanael har mått som en kung med uppmärksamhet från alla håll. mamma,pappa,mormor,farmor,morfar, morbror Jocke..inte har det gått nöd på honom direkt.

Här hemma har vi haft trevligt sedan vi kom hem. Hunnit med två playdates, massor av poolbad, parklek och besök på biblioteket. Idag skulle vi gått på bio på bilar 2 men lilleman ångrade sig.


Haft riktiga rensar och städar veckor här hemma, har gått på som ett ånglok och rensat, städat och gjort om. Än är jag inte klar ska hålla på hela veckan. Har levt i renoveringskaos senaste året med prylar överallt och kände att nej nu räcker det så nu ska sista på renoveringen bli klart och så ska det vara ordning och reda och inte massa onödiga saker.
Jag och mamma ska stå på loppis i september så har gjort i ordning massa kartonger med saker som ska säljas. Nu får det vara nog på sparandet av prylar som man inte behöver. Jag vill ha det prydligt och fräscht.
Håller på att byta ut lite saker hemma också. Har gjort flera loppis rundor på Öland och fyndat en del nytt. Bland annat en fin lampa till köket som passar till min franska lantstil jag har där. Supernöjd.

Håller på att göra iordning altanen också,har en stor fint inlglasad altan som vi nästan aldrig använt. Mest använt den som förråd. Det ska det blir ändring på. I våras rev jag ner väven på väggarna och slipade rent så i veckan ska det målas därute och sättas upp nya fönsterhyllor. Sen längre fram ska jag köpa två nya fåtöljer och fotpallar på IKEA och ha framför öppna spisen. Kommer bli toppen. Har Marcus fina rispapperlampa därute också och rottinggruppen med litet tillhörande glasbord. Har köpt nya krokar att sätta upp på väggen så man kan hänga kattkoppel och annat man har därute. Blir nog super när det är klart.
Sovrummet ska göras klart också. Slipa det sista bakom och över dörren sen måla. Ska ha fondväggstapet men tror vi väntar med det. Om jag känner oss rätt så kommer det ta tid att hitta en vi gillar. Längtar till allt är klart. För nu har man stått ut i 16 månader med pågående renovering som pågått,stannat av, påbörjats, stannat av osv men nu ska det bli klart..
tack o lov att Nathanaels rum är klart sedan länge. Bara taklister kvar men det ska Thomas sätta upp i nästa helg.

Känns så där att sommaren är snart slut, vill inte det. Men har bestämt att inte deppa över det. Det är som det är och det är något vi går igenom varje år. 
Jag är ledig fram till oktober då min sista kurs börjar. så ska passa på att slappna av och samla energier och ägna mig åt mitt skapande jag. Jag behöver det. Har inte varit ledig på väldigt länge så ska verkligen bli välbehövligt då jag visat tecken en längre tid på "väggen" alltså utbrändhet. 

Lukas allergier är bättre, hans sår på magen ser jättefina ut och han har ökat lite i vikt. Skrubbens behandling hjälpte dock inte.hennes problem är inte fysiska utan psykiska så det lutar tragiskt och förkrossande nog åt en avlivning på henne. Jag skjuter dom tankarna ifrån mig och låtsas som att det inte finns för det är inget som jag orkar att hantera just nu. Är inte alls känslomässigt redo att ta bort henne. Visst det blir man väl aldrig men när de är gamla så känns det mer rätt,att det är naturens gång men så känns det inte nu. otroligt jobbigt är det, älskar henne så mycket. 

nej nu ska jag äta vattenmelon och soffhänga till en film. Är helt slut efter en heldag på vinden med vindsrensning.

Imorgon ska nathanael tillbaka till dagis efter 6 veckors ledighet. Välbehövligt speciellt för honom. han har längtat sa han idag,det känns skönt att veta.

TJING!