I am back

Hello people.
Long time no see.

Haft fullt upp med 4 veckors semester, 2 veckor med lilleman och rensarveckor hemma.

Vi mår fint och semestern har varit trevlig och solig. Vilket väder!
Öland var lika bedårande som alltid och det finns inget mer harmoniskt än att sitta på trappan och njuta.
Nathanael har mått som en kung med uppmärksamhet från alla håll. mamma,pappa,mormor,farmor,morfar, morbror Jocke..inte har det gått nöd på honom direkt.

Här hemma har vi haft trevligt sedan vi kom hem. Hunnit med två playdates, massor av poolbad, parklek och besök på biblioteket. Idag skulle vi gått på bio på bilar 2 men lilleman ångrade sig.


Haft riktiga rensar och städar veckor här hemma, har gått på som ett ånglok och rensat, städat och gjort om. Än är jag inte klar ska hålla på hela veckan. Har levt i renoveringskaos senaste året med prylar överallt och kände att nej nu räcker det så nu ska sista på renoveringen bli klart och så ska det vara ordning och reda och inte massa onödiga saker.
Jag och mamma ska stå på loppis i september så har gjort i ordning massa kartonger med saker som ska säljas. Nu får det vara nog på sparandet av prylar som man inte behöver. Jag vill ha det prydligt och fräscht.
Håller på att byta ut lite saker hemma också. Har gjort flera loppis rundor på Öland och fyndat en del nytt. Bland annat en fin lampa till köket som passar till min franska lantstil jag har där. Supernöjd.

Håller på att göra iordning altanen också,har en stor fint inlglasad altan som vi nästan aldrig använt. Mest använt den som förråd. Det ska det blir ändring på. I våras rev jag ner väven på väggarna och slipade rent så i veckan ska det målas därute och sättas upp nya fönsterhyllor. Sen längre fram ska jag köpa två nya fåtöljer och fotpallar på IKEA och ha framför öppna spisen. Kommer bli toppen. Har Marcus fina rispapperlampa därute också och rottinggruppen med litet tillhörande glasbord. Har köpt nya krokar att sätta upp på väggen så man kan hänga kattkoppel och annat man har därute. Blir nog super när det är klart.
Sovrummet ska göras klart också. Slipa det sista bakom och över dörren sen måla. Ska ha fondväggstapet men tror vi väntar med det. Om jag känner oss rätt så kommer det ta tid att hitta en vi gillar. Längtar till allt är klart. För nu har man stått ut i 16 månader med pågående renovering som pågått,stannat av, påbörjats, stannat av osv men nu ska det bli klart..
tack o lov att Nathanaels rum är klart sedan länge. Bara taklister kvar men det ska Thomas sätta upp i nästa helg.

Känns så där att sommaren är snart slut, vill inte det. Men har bestämt att inte deppa över det. Det är som det är och det är något vi går igenom varje år. 
Jag är ledig fram till oktober då min sista kurs börjar. så ska passa på att slappna av och samla energier och ägna mig åt mitt skapande jag. Jag behöver det. Har inte varit ledig på väldigt länge så ska verkligen bli välbehövligt då jag visat tecken en längre tid på "väggen" alltså utbrändhet. 

Lukas allergier är bättre, hans sår på magen ser jättefina ut och han har ökat lite i vikt. Skrubbens behandling hjälpte dock inte.hennes problem är inte fysiska utan psykiska så det lutar tragiskt och förkrossande nog åt en avlivning på henne. Jag skjuter dom tankarna ifrån mig och låtsas som att det inte finns för det är inget som jag orkar att hantera just nu. Är inte alls känslomässigt redo att ta bort henne. Visst det blir man väl aldrig men när de är gamla så känns det mer rätt,att det är naturens gång men så känns det inte nu. otroligt jobbigt är det, älskar henne så mycket. 

nej nu ska jag äta vattenmelon och soffhänga till en film. Är helt slut efter en heldag på vinden med vindsrensning.

Imorgon ska nathanael tillbaka till dagis efter 6 veckors ledighet. Välbehövligt speciellt för honom. han har längtat sa han idag,det känns skönt att veta.

TJING! 




Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback