Ännu en måndag i Västerås

Tåget var sent som vanligt men inte som förra måndagen dock då jag fick vänta i timmar..

Hoppade över gruppen då jag varken var på humör eller kände att jag hade tid med det.De har förståelse,jag är ändå den av dom som varit där mest. Jag och mamma tog bussen till Mikkiz eftersom mamma ville se hur hon fått det i nya lyan.Drack kaffe och så fick jag jättefina födelsedagspresenter :)
Fick en jättetuff döskalleväska,mascara,läppglans,ett tufft linne med en lipande döskalle på och en jättesöt ask med stjärnsmink och ett läppsyl som mamma blev helt lyrisk över då de tydligen samlat på sånna under "hennes ungdomstid"..Fick ett jättefint luddigt kort också :) är helt super nöjd och jag visade stolt upp allt för alla jag träffade senare under dagen,speciellt väskan då och det tuffa att man kunde plocka ur de små facken inuti:)
Tack så mycket vännen för de fina sakerna,du vet verkligen vad jag uppskattar och tycker om.Du är bäst! <3

Efter att ha varit hos Mikkiz så åkte vi till mormor och åt lunch.Hennes hemlagade potatis och purjolökssoppa...såååå gott..Mamma diskade och jag tog det lugnt..
Hem till mamma sen och mötte upp bror som hade nåt gymnasiepapper som skulle skrivas på..
Till affären och handlade och sen vidare hem till mig där vi plockade ner advents och julkartongerna i källaren och hämtade mina framkallade kort och kollade övrig post.Skruvade även ihop bordet som jag fick av Carina och skruvade isär det gamla som ska kastas.
Hem till mamma sen..Pluggade och kopierade lite sidor ur boken så att hon kan förhöra mig via telefonen inför mitt slutprov på fredag..
Åt mat med mamma och Thomas och så klippte jag klorna på Emil som inte alls blev så lycklig vilket han visade genom att halvt punktera min arm.
Vid åtta åkte jag back to Sumpan...Var en härlig dag i Västerås och fick för första gången på länge mer än två saker uträttade som jag hade på planeringen..

sammanfattning av helgen..

Fredag:
Åt tacos och kollade på 24 och film,trött efter allt plugg så blev en slö kväll i soffan..

Lördag:
Gick upp nio.Städade och handlade.Fick besök av mamma,Thomas,Jocke och Emma vid 13 tiden.
Fikade och pratade om film och Thomas busade med en överlycklig Lukas som vanligt.
Åkte till Kista där vi splittrade på oss.Jag och mamma gick till build a bear där mamma skulle använda sitt presentkort som hon fått i julklapp av oss.Det resulterade efter mycket velande (jag som tyckte jag velade i en evighet när jag skulle välja men det var ingenting det) så blev det en liten Moa.Hela processen att fylla den,välja kläder och döpa den tog nog nästan en timme.Men det var det vört för mamma såg så möjd och glad ut och jag älskar att vara inne i den där butiken så mig gjorde det ingenting.
Marcus skulle köpa jeans så alla förutom jag och Jocke följde med honom efter att mamma var klar.Jag och Jocke letade upp närmsta toalett eftersom det var en grym kissnödighetskris pågående..
När alla var klara med allt så åkte vi allihopa till Rissne och åt på mc Donalds.Jag som inte hade ätit på Mc Donalds sedan April 2006 uppskattade det mest.
Emma konstaterade att Jockes mängdintag av mat var ett släktdrag när hon och mamma tittade på syskonen N*****g där vi satt och åt.Mamma undrade om vi verkligen var hennes barn,tydligen hade hon glömt bort hur duktig även jag är på att äta.Så jag antar att jag skänkt min bror en och annan bra egenskap=)
Hade jättetrevligt där vi satt allihopa.Det var en mysig stund.
De följde med snabbt tillbaka hem och lånade lite dvd filmer och sen åkte de hem.
Kvällen blev lugn..Pluggade (ännu en lördag då jag pluggat *klappar mig själv på huvudet* ) och tittade på 24 så klart=)
Tror jag spelade Crash också,vilket skitspel det är..Vet inte hur många gånger jag har velat slänga ut det genom balkongen de senaste veckorna..

Söndag:
Dega förmiddag med frukost och tv tittande. Duscha och fixa sig och sen iväg till Barkarby där vi mötte upp Tom.Började med IKEA där jag köpte ramar för mitt presentkort jag fick i julklapp.Toms blick var så rolig,han undrade nog vad jag skulle med alla ramarna till där jag stod med 13 stycken i famnen.
Sen vidare till Onoff där jag köpte cocacola smak till min sodastream och vad e andra köpte kommer jag inte ihåg och sen Siba,Rusta, osv..Iskallt ute var det så var skönt att komma hem sen..Kände mig halvt död..
Pluggade som en tok och målade massor..Såg 24 och tusenbröder II...



Tiden med Travis

 När hon bestämde mig för att göra en resa till USA så kunde hon då inte i sin vildaste fantasi ana vad hon skulle få uppleva.Efter att ha landat i USA så kändes allting så stort. Husen, gatorna, butikerna, och för att inte tala om flygplatsen hon landade på. Den var enorm.Hon kände sig lite vilsen i början, det här landet skiljde sig rejält från lilla Sverige men hon anpassade sig ändå rätt så fort.Tanken hon först haft var att plugga en snabbkurs när hon väl kommit dit men hon ångrade sig sedan och ville satsa resan på sightseeing istället. Hon hade sedan barnsben varit intresserad av USA och ville se så mycket som möjligt av landet när hon hade chansen. Hon ägnade sig åt massvis av utflykter och andra evangemang, besökte bland annat Frihetsgudinnan, spenderade en helg i neonskylts staden Las Vegas och var två gånger till Disney world. Men inget av det gick att jämföra med tiden då hon träffade honom. Hon var i Detroit för att spendera några dagar tillsammans med Miranda som var en gammal barndomsvän som flyttat till USA när pappan i familjen fått ett arbete där. De hade inte träffats på ett antal år, hon kände i hela kroppen att dagarna hon hade framför sig skulle bli roliga. Första kvällen ägnade de sig åt att ta igen allt som de missat i varandras liv, det som inte blivit sagt via breven de skickat och de korta telefonsamtal de ringt. Men den andra kvällen bestämde de sig för att besöka ett ställe där områdets ungdomar spenderade sin lediga tid. Stället var en häftig lokal med café, olika sorters hobbyrum med olika aktiviteter i, musikstudios och replokaler. Hon älskade stället innan hon knappt hunnit sätta foten därinne. Kvällen löpte iväg rätt fort med dom och hon träffade mycket trevligt folk. Det var bara ett par minuter kvar till stängning, det var då hon såg honom. Direkt vid första ögonkastet så fångade han hennes uppmärksamhet. Vem var han? Hon blev nyfiken.

På hemvägen gick hon tyst medan Miranda pratade oavbrutet. Hon funderade på vem han var och varför han fångat hennes uppmärksamhet som ingen annan gjort tidigare.Hon höll tyst om sina tankar den kvällen och kände blickarna från Miranda som förstod att väninnan inte alls var med i hennes samtal.De två följande dagarna spenderade de genom att shoppa, gå på bio och bada och sola i familjens pool. Hon behövde inte tjata på Miranda för att få med henne till unga rastlösa som stället för ungdomarna hette, Miranda var lika förtjust i stället som hon blivit.Den här gången hade Miranda (som berättat för alla att hennes kompis från Sverige skulle komma) ordnat en rundtur av en fritidsledare. De gick in i rum efter rum och hon blev lika imponerad efter varje dörr som öppnades, det var ett påkostat ställe det här.Hon drömde sig bort och fantiserade om att de skulle få ett sådant här ställe hemma efter att hon kommit hem och berättat om det här för alla när hon plötsligt hoppade till av att Miranda ryckte henne i armen. Precis framför näsan på henne stod han, han som fångat hennes uppmärksamhet för ett par dagar sedan. – Det här är Travis ,sa Miranda och log.Hej lyckades hon hest få fram och när hans blick mötte hennes och han sa hej tillbaka så visste hon inte åt vilket håll hon skulle titta. Sista biten av rundturen så var koncentrationen inte alls som den skulle och hon var inte alls med i konversationerna. Hemma i Mirandas rum senare på kvällen så frågade hon ut henne om allt som hon visste om Travis. Hon fick veta att han var tre år äldre än henne, att han var från området och att han spelade trummor i ett band. Det var intressanta saker att veta men hon ville veta mer.

Miranda visste att de brukade åka skateboard vid ett ställe nere vid en gammal järnväg på eftermiddagarna så det bestämdes att de skulle dit dagen därpå. Det var hett ute och svettiga och med röda ansikten promenerade de ner till den gamla järnvägen. De skulle låtsas passera och råka få syn på dem om dem redan var där men de var de inte, de gick till bensinmacken på andra sidan gatan och köpte läsk och en musiktidning och satte sig sen på betongmuren nere vid järnvägen. De hade inte hunnit sitta där länge förrän hon fick syn på honom. Så fin han var där han kom åkandes på sin bräda. Hemma hade hon tyckt att skateboard åkare var omogna småpojkar som försökte leka att de var något men det här var annorlunda. Travis kompis Tom kom fram och pratade lite men hon kunde inte slita blicken ifrån honom där han åkte och gjorde massa tricks. Efter en stund av ännu mera stirrande så kom även de övriga killarna och satte sig.

– Får jag smaka? Det är så varmt, sa Travis och tittade på henne.Han syftade på hennes läsk, hennes läsk. Hon sträckte fram den automatiskt och tänkte att hon måste se stört löjlig ut nu. – Tack, sa han och räckte tillbaka flaskan.Helt plötsligt var det som att en spärr inom henne lossades och hon började prata. De pratade och skrattade om vartannat och de hade allihop roligt tillsammans. Hon fick två biljetter till den lokala festivalen som Travis skulle spela på med sitt band kommande vecka sen var klockan så mycket så att det var dags att gå hem innan Mirandas föräldrar startade skallgångskedja efter dem.

 

– Du kan väl komma till replokalen imorgon? Så kan jag lära dig hur man spelar trummor, sa han hastigt precis när de skulle börja gå hemåt. – Visst, svarade hon i ett försök att låta kaxig men lät nog mer nervös.Hon tänkte att hon aldrig skulle kunna sova den natten men efter att de ätit en alldeles för sen middag så sa de godnatt och hon somnade utan problem. Miranda skulle på fotbollsträning på sena eftermiddagen så hon skulle ensam få gå till unga rastlösa och träffa Travis. Det var på darrande ben hon gick dit och hon mådde nästan lite illa men som en skänk från ovan så gick det över alldeles precis när hon klev innanför dörren. Hon fick fråga sig fram till korridoren där replokalerna fanns eftersom hon varit så frånvarande på rundturen hon fått. Hela korridoren bestod av små rum med fönster ut mot korridoren. Efter att ha passerat det tredje fönstret utan resultat så tvärstannade hon. Där var dem, och där satt Travis och spelade trummor. Hon blev fascinerad och stod som förtrollad och bara tittade. Hon hoppade till när dörren öppnades, de hade sett henne.– Stå inte här, kom in och sätt dig, sa Tom och föste in henne i det lilla rummet.Hon satte sig på en senapsgul plyschsoffa som såg ut att ha haft sina glansdagar för ett antal år sedan och beundrade killarna när de spelade. Låtarna var riktigt bra och hon kunde verkligen tänka sig att köpa deras skiva om de skulle ge ut någon i framtiden. Efteråt gick de till ett hamburgerställe och åt. – Jag vill visa dig ett ställe som du bara måste se, sa Travis.Efter att de ätit färdigt så tog han med henne till den gamla tunneln nere vid järnvägen. Hon tänkte på vad som kunde finnas i en tunnel som var värt att visa. Väl inne i tunneln så upptäckte hon att väggarna var fulla av konstverk, det var inte vanligt klotter som fanns på varenda husvägg hemma. Nej det här var konst.– Visst är det snygga målningar? Jag har gjort den där lilla i hörnet, sa han och pekade åt höger.Hon beundrade den lilla målningen och konstaterade att han även var duktig på att måla.De gick flodpromenaden när de gick hemåt. Han höll henne i handen och sa inte så mycket.De stannade för att säga hejdå en bit från grinden till Mirandas hus, hon visste hur nyfiken hon skulle vara när hon kom hem.– Vi ses snart igen och hoppas du haft det kul idag, sa han och kysste henne.Hon stod kvar ett par minuter innan hon kom på att hon faktiskt skulle gå in också.

 

Hela natten spenderade hon och Miranda genom att prata och hon hade nog aldrig varit gladare. De följande dagarna spenderade hon både ensam och tillsammans med Miranda ihop med Travis och de övriga i bandet. De spelade paintball, badade på äventyrsbad, var med i olika aktiviteter på unga rastlösa och gick i galleriorna i city.Veckorna och hennes tid hos Miranda skulle avslutas med att gå festivalen som Travis och bandet skulle spela på. Hon och Miranda hade spenderat hela eftermiddagen åt att göra sig i ordning så som tjejer gör. De skulle få titta ensamma på banden fram till att Travis och killarna hade spelat, sen skulle de komma och göra de sällskap för resten av kvällen.Efter fyra band som spelat så var det äntligen killarnas tur att bjuda på sina låtar. Hon och Miranda (som blivit tillsammans med Tom i bandet) var förväntansfulla. Bandet var bra, riktigt bra och de sjöng med i de låtar som de hade lärt sig ett par meningar ur. Hon var så nöjd för det här var verkligen hennes musiksmak, hon ville pausa tiden och leva så här för evigt. Men snart hade killarna spelat klart och hon var tvungen att komma ner på jorden igen.De satte sig på gräsmattan tillsammans, drack öl och tittade på resten av banden som spelade. Hon njöt av Travis sällskap och närhet men var även förtvivlad inombords över att hon inte skulle vara där mer än ett dygn till. Men hon bestämde sig för att inte tänka så mycket på det för det sista hon ville var att förstöra den fantastiska kvällen. Hon tänkte tillbaka på hur roligt de haft under hennes tid hos Miranda där hon satt i Travis famn. Hon log för sig själv. Festivalen gick mot sitt slut och de följde strömmen ut. De gick ner till flodpromenaden och de övriga lämnade dem så att de skulle få vara ensamma. De satte sig på grässluttningen och hon kröp ner i hans famn. De varierade mellan att ha djupa diskussioner och sitta tysta och titta på floden. Hon hade fått lov av Mirandas föräldrar att stanna ute sent vilket hon var glad över. Hon ville ta till vara på varenda minut tillsammans med honom. Klockan blev sent och de var tvungna att börja gå hemåt. Travis skulle på skateboard tävling dagen därpå så han skulle inte vara på flygplatsen och vinka av henne. Nej det var där utanför Mirandas grind de skulle säga hejdå. De böt adress och telefonnummer och höll sedan om varandra en stund. Hon kunde inte hjälpa det, hon var ledsen.– Du får tänka på mig när du hör min musik sen och så kommer vi ju att skriva till varandra, sa han.Han log men hans ögon såg ledsna ut. Hon ville börja gråta ännu mera. De kysstes och kramade varandra hårt sedan kände hon hur hans hand försvann ur hennes.– Jag skriver snart och jag hoppas du skriver fort tillbaka. Det har varit jättekul och mysigt att ha dig här, sa han och började sedan gå uppför backen.Hon stod ledsen kvar och såg hur han försvann över backkrönet. Hon var glad över beslutet hon tog över att hälsa på Miranda för hon hade verkligen saknat henne och så hade hon haft en underbar tid där. Tiden då hon var tillsammans med Travis. 
Nu satt hon hemma i Sverige ett par år senare. Det hade rivit upp tankar om hennes tid i Detroit när hon slagit på tv apparaten tidigare på morgonen. Hon hade blivit glad men ändå chockad när hon såg honom i rutan. De hade blivit stora nu Travis och hans band och gjort musikkarriär i USA sedan två år tillbaka. Hon hade fått två cd skivor skickat till sig från honom men hon trodde inte att Sverige var redo för den sortens musik än, så fel hon hade tänkte hon för sig själv. Hon följde populariteten kring bandet de kommande månaderna och bestämde sig för att gå på konserten när de skulle komma till Sverige. Hon var glad över att killarna lyckats, glad över att ha sett allt från början och tiden tillsammans med Travis var hon gladare över än något annat.      

Dagens låt

Cheap Trick - I want you to want me

luddigt snack...

Solen lyser mig rakt i ansiktet och min estetiska motivation är på topp.Tyvärr kan jag inte ägna den all min uppmärksamhet då plugget måste gå i första hand =(

Hade en tre timmar lång nödvändig diskussion igår kväll.Det kan lätt uppstå tankar när två personer ser samma sak på två olika sätt. Det löste sig väl någorlunda efter att frågetecken retts ut och så. Missade att lägga in ett svar på en fråga så får ta det idag istället. Såg två avsnitt av 24 igår kväll och ett av Tusenbröder.Sååååå bra =)
Längtar tills sjätte säsongen av 24 börjar.

är lite luddig i tankarna idag,gillar inte sådana dagar för det kommer liksom inte ut nåt logiskt ur det.Blir bara som en rörig soppa med en sked förvirring också. Men men..Jobbigt att plugga när det är så,måste koncentrera sig extra mycket då.

Behöver lite "morötter" att se fram mot.Men det är ont om det just nu. Man kan ju tycka att min födelsedag som närmar sig kan vara en och det är den väl delvis men jag vill inte bli 23 jag är så nöjd med att vara 22.
Jag trivs att vara ung och så fort som tiden gå nuförtiden så tycker jag att man kan få vara 22 i åtminstonde ett extra år..

Och nu börjar svamlet..*S*

<3 J

min dag i Västerås,tåg kaos,dåligt samvete och passionen för Paris

Mitt knä tar livet av mig snart,gör så helvetiskt ont:(

Är hos mamma nu,och min bror är även hemma otroligt nog men social är han inte där han ligger och spelar Tony Hawk..men men man kan väl inte begära allt.

Varit hos mormor och gullat med min 2¨åriga kusin Fanny idag,charmigare charmtroll får man leta efter.Hon är för söt. Snackpåse är hon också,hon pratar konstant och är så omedvetet rolig så man inte kan hålla sig för skratt.Ja ungar är härliga.

Väntar på Mikkiz nu som är på väg hit för att dricka kaffe och snacka lite skit.Saknar ju min pingla när jag är i storstaden.

Kaos i tågtrafiken imorse också så fick vänta på mitt tåg i 2 timmar typ..Tydligen någon som hoppat framför tåget så all tågtrafik blev stilla stående åt båda riktningarna.trodde helt seriöst att jag skulle frysa rumpan av mig men den är kvar än så det lär jag inte ha gjort.På tåget somnade jag på direkten och vaknade inte förrän strax innan V-ås så kände mig lite vimmelkantig när jag gick av på perrongen här hemma. Ett välbekant ansikte som körde bussen hem till mamma så fick åka gratis och stå och snacka lite under färden.Människan lös upp som en sol när han såg mig,en sol var inte jag men var väl inte ett åskmoln heller...

Det finns så mycket jag vill o ch behöver göra när jag är här men av någon mysko anledning så får jag aldrig ens hälften gjort.Vet inte hur jag lyckas faktiskt. För att inte tala om alla jag säger att jag ska höra av mig till när jag är i stan för att ta en fika..det blir aldrig av och mitt dåliga samvete blir bara värre och värre..
Känner mig som en självupptagen bitch och jag kan nog erkänna att jag nog har varit det den senaste tiden.Inte med vilja dock,det har bara blivit så =(

jag är så sjukt sugen på att åka till Paris nu.Jag både dag och natt drömmer om det och det är helt klart en av mina största önskningar jag har.Ska dit om jag så ska behöva gå över lik.Jag är helt besatt av den staden och längtar så mycket tills min planerade "Paris vägg" är klar hemma =)

En vän talade om för mig att jag var söt igår,det värmde och jag blev ännu mer tacksam att ha personen som vän.Tyvärr har personen lämnat landet för att bo utomlands till min stora besvikelse =( Tur att msn finns =)

ikväll blir det lugnt,ska plugga inför det jäkla provet och så ska jag försöka övertala Marcus att spela crash med mig så jag kan spöa han..moahahah...

Nu kom min pingla helt rosig om kinderna..she is so cute !

På Återseende  

<3 J

Det känns bra att vara Jhenny just nu..

En ofokuserad och frånvarande söndag idag :( Mitt knä har åter igen blivit utsatt vilket inte är allför skönt direkt men men..

Igår var det en trevlig dag/kväll..Var inne i stan och fikade med Marcus,Fia och Oscar på nåt mysigt fik i gamla stan.Vi tjejer pladdrade på som aldrig förr medan de andra två mest satt och halvsov. kom fram till att det var ett halv år sedan vi sågs sist,känns som att det var högst två månader sedan.Minns i detalj dagen på stranden på Öland till exempel..Att det var 6 månader sedan är helt ofattbart.
Tyvärr blev det aldrig någon träffa med Hannah och Rambo =( Men vet iofs inte hur länge de blir kvar här nere så kanske finns chans till det än =)

Var på bio igår kväll inne i city och det var väldigt trevligt =) Snöstorm ute och kallare än i graven men det kändes som rätt oviktigt.Blev en snabbfika innan vilket var väldigt skönt för händerna insåg vi =)
Såg departed med bland andra Leonardo Di Caprio och Jack Nicholson. Den var bra men lite brutal då och då.Den hade gärna fått vara längre också =)Många pluspoäng i mitten och framåt blev det men det handlade väl inte direkt mycket om filmen..=) En trevlig kväll blev det =)

Ikväll blir det lugnt,skulle vara nice att bara slänga sig i sängen tillsammans med min vän vid namn Mp3 och dra täcket över huvudet och glömma plugg ocj annat för en stund men risken finns att sömnen slår in alldeles för tidigt då men senare ikväll kommer det helt klart vara ett alternativ värt att välja..=)

Plugg i veckan inför slutprovet och konstigt nog så känns det jäkligt bra =)
Västerås imorgon också,det är ju alltid nice =)

Jag säger som Hellström..Jag vill bara bort och att själv få välja tiden för min återkomst..=)

Yeah!






dagens låt

Dagens låt  awful med Hole..

oggig och rastlös

Känner mig fruktansvärt oggig idag,allt som folk har sagt har varit fel och jag har knappt tålt mig själv.
Nån form av obehagskänsla har jag haft som irriterat mitt humör. Rastlös är jag också men varenda själ som man känner i denna stad är upptagna med jobb eller annat..sååå irriterande...Men vill inte åka till V-ås heller..Känns onödigt eftersom vi ska in till stan och träffa Fia och Oscar imorgon runt lunch.
Hannah kanske skulle titta förbi med Rambo också innan hon åker hem till Umeå igen,det skulle vara riktigt skoj.Gillar dom båda två jättemycket och Rambo har jag inte träffat på evigheter.Han är sååå goo och söt.

uscha vad tråkigt..känner mig som en gnällig femåring eller nåt men jag är verkligen rastlös till tusen och det stör mig.

Kanske ska unna sig lite godis?Har ju stått på mig hela veckan så gott som =)
 En sak som är bra med att åka in till stan är ju att man kan hitta något snyggt att shoppa,har fått jeans nojja nu så ett till par kanske =) Eller nåt annat..får se vad jag hinner se under tiden i stan..

Äntligen klart.

Nu är jag äntligen klar med alla mina uppgifter och har fått tillbaka responsen på den sista.Betyget blev VG och det ser väldigt bra ut inför provet.Nu är det bara att börja repetera inför slutprovet vilket inte kommer bli så kul.Hela kursen på ett prov,lär ju ta timmar.


Skickade iväg inbjudningarna till Mikkiz och min fest idag så snart dimper det ner i brevlådan hos några som är väldigt nyfikna nu..

Är hel nöjd med mitt nyfärgade hår,tack Mikkiz för att du hjälpte mig med det :D

Ikväll blir det pannkakor,se säsongspremiären av O.C och plugga inför provet..
Och imorrn ska jag till Västerås över dagen.Måste fixa massa i min lägenhet och så ska jag till min lilla mammi..hoppas på att få se brorsans nuna också..Så ska jag gosa med Dolly Gourmet och Emil Redhead..

Ett litet fiilmtips: varannan vecka av Filip och Måns Herngren..riktigt rolig..Lite roligt var också att under en begravningsscen i filmen så fick jag syn på min arbetsgivare på bilden som stod på kistan (han var ljussättare i produktionen av filmen) det var lite kul tyckte jag..

Dagens låt: simple plan : untitled (how could this happen to me)

På Jhennyseende

Tjing!

Våren och allstarkid

Jag förstår inte riktigt vart min skrivar lycka tagit vägen den har tagit en alldeles för lång semester nu..

Jag vill ha vår nu..vill ha sol..se gröna gräsmattor..se blommor som slår ut...se kära och glada människor...se hundar som kissar utan att det sen syns...jag vill gå ut utan att frysa...jag vill höra fågelsång...Jag vill slippa vinterkläderna...Jag vill ha vår nu nu nu....

Jag har haft Mikkiz här från söndag till måndag..alltid lika skoj men av någon oförklarlig anledning så blir det alltid kaos när vi ska göra något..det är så oss det bara går att bli..vi är oslagbara!

Var på fryshuset i söndags för att se allstarkid. Dom är så bra och så duktiga. Ska definitivt se dom igen.
Det är alltid roligt när man får chansen att se nya band som låter bra och så blir det inte direkt värre när bandet innehåller en fin kille som man samtidigt kan spana på. allstarkid är ett sådant band.

Resten av kvällen var trevlig om man bortser från Mikkiz och mina små missöden som nu är väldigt roliga att skratta åt. Hursomhelst så gick jag och la mig väldigt onykter och väldigt nöjd med kvällen =)

seriöst oroad

jag är seriöst oroad över mitt mående. Något är fel någonstans men vart är frågan?
De senaste dagarna har mitt val av musik sjunkit allt lägre ner från min normala balanserade linje.
Boten Anna, Lucas Prata, Lena Philipsson, J-Lo (som fortfarade ska ha en hink med röd färg över sig för att hon använder päls) och så ceasars för fan! Som sagt jag kan verkligen inte må bra då de nyss nämnda är vad jag lyssnat på frivilligt och till min egna stora fasa dessutom nynnat med i. När man nynnar med i Boten Anna eller Lena Anthem som för mig är två patetiska låtar (speciellt den sista av dom) då måste det vara något som inte är rätt någonstans.Kanske jag borde lägga in mig för en grundkoll?reparation?andlig terapi? Ja jösses..Får slänga på en Backyard babies platta och hoppas på att jag kurerar mig från mitt "virus"..

Första raderna för år 2007

Och dom tänkte jag ägna åt vad jag lyckats med idag.

positiva saker:
Sökt ett jobb jag verkligen vill ha
Gjort klart två uppgifter på inlämningsuppgiften
gått upp ur sängen
diskat
städat
festplanerat med Mikkiz i luren


negativa saker:
halkat i badrummet
tappat bort hemtelefonen två gånger (ja jag borde ha telefon med sladd)
snubblat över tvättpåsarna så jag stod på huvet i den ena (med tanke på Skrubbens blick så såg jag nog rolig ut)
vaknade senare än vad jag planerat
välte en stor vikt tvätthög så jag fick vika om allt igen
lyssnade på Boten Anna (borde vara olagligt och varför lyssnade jag på den egentligen?)
missade stolen när jag skulle sätta mig och äta

Känns som att slutsatsen blir att det inte är min dag idag..