sammanfattning av helgen..

Fredag:
Åt tacos och kollade på 24 och film,trött efter allt plugg så blev en slö kväll i soffan..

Lördag:
Gick upp nio.Städade och handlade.Fick besök av mamma,Thomas,Jocke och Emma vid 13 tiden.
Fikade och pratade om film och Thomas busade med en överlycklig Lukas som vanligt.
Åkte till Kista där vi splittrade på oss.Jag och mamma gick till build a bear där mamma skulle använda sitt presentkort som hon fått i julklapp av oss.Det resulterade efter mycket velande (jag som tyckte jag velade i en evighet när jag skulle välja men det var ingenting det) så blev det en liten Moa.Hela processen att fylla den,välja kläder och döpa den tog nog nästan en timme.Men det var det vört för mamma såg så möjd och glad ut och jag älskar att vara inne i den där butiken så mig gjorde det ingenting.
Marcus skulle köpa jeans så alla förutom jag och Jocke följde med honom efter att mamma var klar.Jag och Jocke letade upp närmsta toalett eftersom det var en grym kissnödighetskris pågående..
När alla var klara med allt så åkte vi allihopa till Rissne och åt på mc Donalds.Jag som inte hade ätit på Mc Donalds sedan April 2006 uppskattade det mest.
Emma konstaterade att Jockes mängdintag av mat var ett släktdrag när hon och mamma tittade på syskonen N*****g där vi satt och åt.Mamma undrade om vi verkligen var hennes barn,tydligen hade hon glömt bort hur duktig även jag är på att äta.Så jag antar att jag skänkt min bror en och annan bra egenskap=)
Hade jättetrevligt där vi satt allihopa.Det var en mysig stund.
De följde med snabbt tillbaka hem och lånade lite dvd filmer och sen åkte de hem.
Kvällen blev lugn..Pluggade (ännu en lördag då jag pluggat *klappar mig själv på huvudet* ) och tittade på 24 så klart=)
Tror jag spelade Crash också,vilket skitspel det är..Vet inte hur många gånger jag har velat slänga ut det genom balkongen de senaste veckorna..

Söndag:
Dega förmiddag med frukost och tv tittande. Duscha och fixa sig och sen iväg till Barkarby där vi mötte upp Tom.Började med IKEA där jag köpte ramar för mitt presentkort jag fick i julklapp.Toms blick var så rolig,han undrade nog vad jag skulle med alla ramarna till där jag stod med 13 stycken i famnen.
Sen vidare till Onoff där jag köpte cocacola smak till min sodastream och vad e andra köpte kommer jag inte ihåg och sen Siba,Rusta, osv..Iskallt ute var det så var skönt att komma hem sen..Kände mig halvt död..
Pluggade som en tok och målade massor..Såg 24 och tusenbröder II...



Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback