förbannad

tack Ingemar Johansson som orsakat min stackars kisses allergi och tack Västerorts djursjukhus för era lögner som gjort att stackarn fått lida längre än nödvändigt. Hoppas ni får en plågsam ålderdom era jävlar!!!

fullt ös medvetslös

Nu är det klart, jag klarade mig på samtliga prov samt hlr utbildning. Så nu kan jag med handen på hjärtat säga att jag tagit examen,, med toppbetyg och inte ett enda omprov.
Känns gött vill jag lova.
 
Varit ledig i lite över veckan nu, men har livet varit lugnt och stilla för det? NEJ.
 
ett: vi har en snickare här som skulle lyfta vår balkong som "satt sig" men större fel upptäcktes så blev en lång process utav det.
 
två: jag har sprungit på utredningar om hjärtat och lämnat prover och ska lämna ännu fler nästa vecka.
 
tre: vår besiktningsman från försäkringsbolaget sa att vi stängt in ventilationsfunktionen på vinden genom att  ha för mycket crap så blev att akut rensa vinden vilket är pågående. Hua vad prylar man har. Men kul är det.
 
fyra: Lukas är inte frisk än och att vårda, ge sprutor och hålla på tar på krafterna.
 
fem: Jag har tagot tag i sådana saker som jag inte hunnit under dessa år som intensiv student. Rensat ur, städat ut,sorterat...you name it..Äntligen börjar min perfektionism ångest lägga sig nu när ordning är A och O här igen
 
sex: renoveringen av hallen är åter igen i full gång och den kommer att göras klart tillfälligt fram tills våren så vi ska smälla ihop golvet och sätta in en liten trapp upp till övervåningen för att få mer yta uppe och nere. Men ändå en process som tar många timmar och mycket planerande.
 
Sju: jag är 100% mamma, sambo, matte, dotter, barnbarn, vän osv..Mycket telefon snack med personer som behövt mig senaste tiden.
 
Åtta: vardagen..det tar tid, den tar kraft men är ack så härlig.
 
 
Ja det är lite mycket nu som sagt. Inte för att jag klagar, det är roligt när det händer saker men allt har inte varit positvt men försökrer att det ljusa med samvaron.
 
Kan tillägga att mitt i detta så söker jag jobb och jobbar med mig själv och min kbt behandling.
 
ska skriva lite om sommaren men det gör jag imorgon när jag har den andra datorn där alla bilder ligger =)
 
TJING därute!
 
 
 
 

Examen!

Efter år av konstanta studier utan uppehåll så är jag nu äntligen klar med studierna. Jag har nu fått nått min gymnasiekompetens med inriktning konditor/bagare och en tredjedels undersköterskeutbildning.
Känner mig stolt över mig själv så drivit mig framåt varje dag trots att det varit motigt. Jag är oerhört tacksam för min underbara son som varit min motivations källa och jag är evigt tacksam för min fina familj och släkt som stöttat mig hela vägen och sagt peppande ord när det varit tufft.
Mina vänner ska jag inte glömma, guld värda.
En vän sa till mig idag att jag ska tänka på mig själv nu ett tag och ja det ska jag verkligen. Det var längesen jag kunde fokusera 100% på mig själv. Ska nu ta några veckors ledighet innan det är dags att ge sig ut i "söka jobb djungeln" och det ska bli riktigt skönt att känna att skolböckerna och högarna med inlämninsuppgifter är ett minne blott.
Fy sjutton vad less jag varit på att plugga.
Samtidigt är det veodigt för nu börjar ett nytt kapitel i livet. Hela min vardag har bestått av detta pluggande i flera år nu så att bryta upp och in på ny bana känns både roligt, spännande men också vemodigt och skrämmande.
 
vem vet vad som väntar härnäst.
 
grattis till mig själv, jag har nu sprungit i mål och med toppresultat dessutom. Inte illa pinkat med det förutsättningarna jag haft.
 
<3