<3

Idag är det fyra månader sedan pappa dog, 
Satt och tittade på lite kort imorse från förr. Hittade massor med bilder just hemifrån pappa på Jocke och mig, 
Roliga bilder, glada barn vi var. 
 
Hittade ett par bilder på oss båda med pappa. Jag minns dessa tider så väl. Detta kort är taget i mitt rum när pappa fortfarande bodde med oss. Sommaren 1990. Jag var 6½ och Jocke 5 månader. 
 
 
 

underbara regn

Åh vad jag är glad över att det regnar. Nej jag var inte ironisk där utan jag menar det verkligen. 
 
Denna vinter har varit lång, mycket skit som hänt och jag har fått kämpa med mig själv och på andra håll. Min familj har gett mig styrka i all skit som hänt, de har varit mina ljusstrålar och energikälla. 
 
Att det regnar istället för snöar innebär att våren är här. 
Vanligtvis så brukar jag längta normalt så som alla gör efter våren men i år har jag längtat nästan desperat. 
Mörkret, kylan och ångesten har tyngt ner mig. Jag behöver en break och jag hoppas den kommer snart. 
 
Jag längtar sååååå efter Öland också. Det blev ju ingen skördefest för oss förra året så därför känns det extremt längesedan vi var där. Bara 3 veckor kvar tills första visiten för i år. Vi ska rensa upp inför sommaren och fixa o dona. Det är nästan det bästa, att förbereda inför sommaren. supermysigt. 
Det absolut bästa jag vet med att vara på öland är en väldigt enkel men betydelsefull sak, att sitta på altantrappan och bara vara. Jag sitter ofta där på mornarna och kvällarna och bara njuter. Det är härligt. Fåglarna kvittrar, fåren bräker och ljuset är helt fantastiskt. I dessa stunder tar jag ofta fram penseln och målar lite, det ger sådan inspiration. En kopp kaffe eller ett glas vin på trappan är guld värt. 
 
Nåja nog om det. 
 
Igår var vi på bakluckeloppis i Sollentuna centrums parkeringshus. Ja ni vet ju hur loppisgalen jag är så jag var super lyrisk. Fyndade en Aflons bok, leksakskastruller till sandlådan, en bok om julen, en bok i halvan serien som Nathanael samlar på, en barbapapa tröja till Nathanael och en fin tunika och Hello Kitty tights till Clara,
Men bäst av allt var nog Nathanaels fynd som han fick av Eva. Buzz Lightyear gubbe från filmen Toy story. Den låter, pratar och har vingar man kan fälla ut. Fungerar toppen och är ej sliten, 40 KRONOR: Det är ju ingenting. Jag har tittat på begagnade sådana på tradera och det kostar 200. Snacka fynd. Han har knappt släppt den där sedan han fick den. 
 
Det är lite roligt faktiskt när jag tänker efter, jag handlar ofta på loppis och auktion och fyndat en hel del fina saker men blandar med att köpa lite nytt så klart. Men lillemans favoriter som lekts mest med har varit sånt som  fyndats på loppis av honom själv eller någon av oss. I somras till exempel så åkte vi på loppisrunda på Öland och då hittade han en Nicke nyfiken Apa som han köpte för 5 kr. Välinvesterade pengar. Den apan har använts flitigt och har följt med lite överallt. 
 
Loppis är bra, Vet många som ratar det och tycker det är äckligt. Visst, jag har varit på många riktigt sunkiga loppishak där man hittat både mögel och ohyra bland grejerna. Men långt ifrån alla är så. Och givetvis tvättar man ju sakerna man köper. 
 
Nu kära folk ska jag sätta mig ner och söka jobb. Har hänt en hel del på jobbfronten sista tiden, lite mer om det i nästa inlägg., 
Där ser ni världens bästa trappa :) 
 
TJING 
 

pappas vila

Här ska min pappa vila när våren kommer.
Visst är det vackert?
Kommer bli så fint, och vid vattnet som pappa älskade.
Både längtar och fasar för när det är dags att åka ut dit.
Har långt ifrån accepterat detta så det kommer bli många känslor.
Men pappa kommer att vila precis där han ville och på en vacker plats för oss att besöka.

pappa <3