det blommar

det blommor för fullt i våran trädgård. pioner, gula liljor, präskragar, vitöga, lila blommor som jag tappat namnet på, gula rosor och så hasselträdet.
Supermysigt.




Bradley Cooper

Detta inlägg kommer att handla om Bradley Cooper. En skådespelare som jag verkligen gillar. Har sett två riktigt bra filmer med honom senaste tiden.

baksmällan 2 och limitless. kan verkligen rekommendera båda.

Cooper agerar riktigt bra och så ser han ruskigt bra ut också, i vissa filmer inte alla. :) I baksmällan är han riktigt snygg faktiskt.

Hursomhelst. Se filmerna!




äventyrsbad

Idag för dagis stängt för planeringsdag så vi tog en tripp till ett äventyrsbad. Hittade ett vi aldrig varit på i upplands väsby så vi tog oss en 53 min kollektivresa dit. var mycket roligt där. Nathanael var helt lyrisk och uppspelt. Han var supermodig och åkte vattenkana helt själv och slängde sig tillomed ut på magen i den. Han är i vanligt fall en försiktig kille så var roligt att han tog för sig och vågade massor.
Vi hade med oss massa gott att äta och hade en mysig liten lunch där bara vi två. Vi badade i flera timmar och lekte. Åkte vattenkana säkert 100 ggr så idag har man fåt motion iaf. trappor upp och så svisch ner och så trappor upp..Jobbigt men kul.


<3



pannkaksfixarn! =)

sommar

Äntligen är sommaren är här, som vi njuter. vi har längtat och väntat.
Pysslar med min trädgård som står i full blom och så har vi invigt hängmattan för säsongen.
Underbart. Nathanael cyklar, spelar bandy och fotboll efter dagis om dagarna och älskar att softa i hammocken.

Är inne i en liten trots period nu men är inte så farligt, blir väl värre till 4års trotsen kommer sen..hehe..
Däremot är han inne i kissochbajs perioden nu. Det är bajskorv i varannan mening. Undrar hur det kommer sig att ALLA barn går igenom den perioden och oftast i samma ålder? Är det biologiskt?inbyggt?
Han är en riktig liten goding iaf men smak för det goda i livet. Han är väldigt förtjust i blommor, fina kläder och fina färger. Han säger ofta komplimanger för skor eller kläder man har på sig och han det bästa han vet är att plocka blommor och även vattna dom. Är så stolt över honom, fina framsteg han gör.

tror vi ska börja öva på att cykla utan stödhjul snart,lite tidigt kanske då han inte ens är 4 år men prova kan man ju göra. Han är ju så tidig i så mycket annat så kanske även i det.

Imorgon är dagis stängt för planeringsdag så ska åka och äventyrsbada. Sist var en riktig succe´så lär bli det denna gång med.

Hämtade hem Skrubben och Lukas från Britta igår. Skrubbens huvud har läkt riktigt fint och Lukas allergi hade blivit mycket bättre. Veterinären ringde i förra veckan. Urinprovet som vi lämnade från Skrubben hade de hittat blod och kristaller i så nu går hon på tablett och medicinskt foder behandling i 6 veckor framåt med start idag. Lite jobbigt men samtidigt så måste man ju det. Värsta är att man måste separera dom när dom äter då Lukas helst inte ska äta av hennes special foder.
Tur man är hemma om dagarna.

Apropå hemma om dagarna. Medlearn och etik och livsfrågór kursen sket sig denna period då vuxenutbildningscentrum vägrade att ändra studietakten till 10 veckor istället för 4 veckor. Så får söka om till oktober,SUCK. Detta rörde till hela sommaren men vad ska man göra? Känns dock lite befriande att inte behöva plugga på semestern i år.

Vad gör ni andra i sommar? Jobbar? lediga?

vi sticker till Öland ett par dagar efter midsommar och stannar minst 3 veckor. Ska hitta på massa utflykter i småland och även på själva ön. Lådbilslandet tex, kommer bli en succe för lilleman.

Hade supermysigt på öland i förra veckan, skriver om det i ett separat inlägg sen.

Nu ska jag fortsätta min städorkan. Har sgrovstädat i flera dagar, tagit sådant som inte hinns med när man pluggar och är småbarnsmamma. Skönt!

TJING!