ekorrhjulet

Det känns som att jag springer i ett ekorrhjul eller ett sånt som hamstrar har i sina burar som motionsredskap. 
Dagarna rullar på i rasande takt och jag känner att jag knappt hinner stanna upp och andas. Jag har fullt sjå med att få mina dygns timmar att räcka till. På onsdag åker vi till Öland. Det ska bli skönt. Jag har svårt att hitta den där innersta innerliga glädjen som jag brukar känna. Det är inte för att jag inte vill åka dit som jag inte kan hitta den utan för att jag helt enkelt är så stressad och trött. Jag försöker att fokusera här och nu och inte tänka framåt. Ta vecka för vecka. Men jag funkar så, jag vill gärna ligga en årstid framåt så jag är i slutet av sommaren och snurrar mentalt. 
Men iaf så ska det bli härligt med miljöombyte. Och mer härligt därtill är att jag ordnat så Petsson får sällskap fred-sönd. Då mamma och mormor kommer bo här. Så innerligt tacksam för det. Han är en katt som vill ha uppmärksamhet 24/7 typ så att vara ensam i 5 dagar med enbart matning morgon och kväll är inte optimalt för honom. 
 
Har sådan ångest inför sommaren också. Har en lösning. Han är välkommen på kollo till Oli som förra året. Ångesten ligger i transporten mest. Det är en kamp att få in honom i transportburen. herregud. Blir svettig och ledsen av att tänka på det. Sen har jag ångest över att jag tror inte att det är så jättebra för honom. Visst han får gå med andra katter (vissa känner han sedan tiden som hemlös i Malmö) men han är en sådan knäkisse och Oli hon har inte tiden till sånt med heltidsjobb och 13 katter. Sedan tror jag inte att han hade fått chansen ens att gosa av de lite tamare katterna. 
jag önksar så att vi hade någon som kunde bo här i huset iaf två av det 3.5 veckorna vi är borta i sommar. Men vi har sökt med ljus och lykta. Folk antingen jobbar, är på semester samtidigt som vi eller är allergiska. 
Men men. Jag är glad iallafall att vi HAR en lösning. Hade Oli sagt nej så hade vi suttit i skiten. 
 
Nu tänker ni, varför skaffade ni katt då när det är så problem? 
Tanken var att Petsson skulle bli nytt sällskap till Lukas, det sket sig som ni vet. Tanken var att Petsson och Lukas skulle bo hos Britta båda ihop under semstern. Det sket sig med att det första sket sig. Så tanken bakom sket sig och då blev allt pannkaka. 
 
Nej nu ska jag fortsätta plugga. Det blev inget kul inlägg det här men kul kan det ju inte vara jämt. 
 
Just ja. apropå mindre kul. Åkte in akut i fredags med mina magsmärtor. Läckande och brusten äggcysta igen på äggstocken. Min 5e tror jag det är. Kul kul. Hade vätska (blodblandad) i buken. Tack och lov inte så mycket så att jag behövde observation. Jag blecv ordinerad vila och fick starka alvedon utskrivna, som för övrigt inte hjälpte ett smack. 
Jag är bättre nu. Men himmel det är inte skönt när man är mitt i det. Buhu. 
Är fortfarande inte frisk heller. Inne på dygn 9 som förkyld. Helvete var motigt det är nu. Bara rasar på grejer. 
Jag vill skrika på någon men det finns ingen skyldig att skrika på. 
 
Tack igen för att man har familjen och musiken...
 
TJING! 

kaboom

Tjoho vad denna vecka har varit en riktig gott och blandat påse. 
 
Valborg var nice. Vi var i Västerås. skitväder men i övrigt mycket bra. Fick träffa mammas nya vänner och hänga med mormor länge. Vi skrattade mycket. 
Dagen efter promenerade vi i mälarparken och jag blev bestört över hur mycket Västerås stad har förstört den från min barndoms glansdagar. Usch vad ledsen jag blev. Nathanael var dock lycklig över att få kasta ett par tusen stenar i vattnet. På kvällen strax innan hemgång fick vi oss alla en överrraskning. I dörren står utan förvarning brorsan och Vickan. Vi blev alldeles tagna på sängen. 
 
Skitkul. Vå åkte hem med planeringen att de skulle alla komma och sova över dagen efter. 
 
Lördag då. Åkte på baklucke med Eva efter att ha röjt upp hemma som en tok. Fyndade en lampa, en korg, böcker till lilleman och lite annat. En fin vas till Öland också. 
Åkte till Britta och åt bara jag och Marcus. Lilleman stannade hemma med mamma och compani som kommit. 
Handlade på willys och åkte hem. Hängde med familjen. Snackade, spelade tvspel, åt mat, drack vin och spelade kort. Så himla kul och mysigt. Blev kanske nåt glas för mycket men i övrigt perfekt. 
 
Söndag; bakluckeloppis besök 2. Fyndade en jacka, en dadmmsugare till Nathanael och ja vad var det mer? Minns inte. krångligt som tusan med allt folk och packning och så mamma på kryckor. Men det löste sig. Jag och Eva var packåsnor. Vidare till Nathanaels bandy. mamma och Thomas har varit och kollat ett par gånger men för Jocke, Vickan och Eva var det första gången. Vi tog upp en hel bänkrad med anhöriga. Någon gjorde 4 mål och var stoltare än en tupp. 
 
Hem till oss. Lagade till tacopajer. En vanlig och en vego eftersom Vickan och så gott som även min bror är vegeterianer. Mumsade och åt. Nathanael och Jocke spelade bandy ute i över timmen medan vi andra drack kaffe och snackade. 
 
Vinkade hejdå vid 16 tiden. Plugggade och såsade resten av kvällen. Och vad går jag och blir? Jo dyngsjuk!
 
Måndag var det tröttsamt värre.Feber och tokförkyld.  Jag körde fast i mitt skit case. trött efter helgen och skitväder.Åkte till Solna på lunchen för att hämta ut mina nya glasögon men mådde pyton. En dålig dag helt enkelt. Killarna skulle på AIK-Hammarby på kvällen. Jag låg däckad med pluggstress och gjorde det bästa av situationen. Galet. 
 
tisdag. Fortfarande sjuk. Försov oss trots sovmorgon. Möte i stan med fysioterapeuten som jag glömt boka av. pluggfika innan på espresso house. sirap i skallen men fick lite gjort. Hem efter och pluggade ännu mer. Marcus hämtade i skolan så jag fick en timme extra. 
 
Idag en berg och dalbana. Dagen började med intriger i den yngre generationen. Herregud. De är sju år och har intrigbråk som jag assiocerar till tonåren. Jag blev helt paff. Tog mycket energi åt att reagera på detta och bli arg. Plugget flöt på dock. Nytt case, inte intressant men finns mycket info att hämta på nätet tack och lov. 
Upptäckte att Petsson tappat sin huggtand, den enda han hade kvar. Började kolla upp försäkring och vad den täcker inom tandvård. nada tydligen. Morr. 
Kollade även upp inför sommaren, var ska han vara under semstern. Måste nöta mer i det. 
 
Känns som min tid inte räcker till.Många lösa trådar överallt och jag får en ont i magen känsla. en känsla av att något dåligt är på intågande? eller är det bara jag som nojjar över alla trådar som är ute? 
 
Jag skulle vilja lägga mig ner i hammocken eller nåt och ligga där till fan avlöser mig med musik i öronen och inga problem i tankarna. 
Tack och lov för musiken och min familj. Jag hade blivit tokig utan!
 
TJING!