när Mr Styles kom till stan

För ett par veckor sedan fick jag en liten impulsiv idé. Jag hade fått nys om en sida som sålde andrahands biljetter till konserter. \n

Jag gick in och kikade. \n

Jag visste att det snart skulle vara en konsert som jag ville gå på. \n

Biljetterna släpptes i vintras och sålde slut inom knappt en kvart. Konserten var alltså från start helt slutsåld. Hade inga hopp att kunna gå. \n

Sen gick jag in på denna sida och det var många som sålde biljetter. Många tydliga scammers. Lade upp ett inlägg att jag sökte biljetter. Blev kontaktad av ett par oseriösa människor men sen dök ett guldkorn upp. Vi började prata privat. Fick en del identitetsbevis på att hon var hon och validetskontroll av biljetterna. Ändå lite orolig. Man tar ju en risk. Fick biljetterna för ett riktigt bra pris. \n

Hon hade själv fått tag i bättre platser i andra hand så skulle alltså också gå. \n

8 dagar gick. Jag var så pepp. \n

Vi åkte in till gullmarsplan vid 17.30. Kaos var en underdrift. Det var så mycket folk och kön var enorm. Vi åt snabbt på ett hak vid gullmarsplan och började sedan gå mot arenan. Jag var chockad över hur mycket folk det var när insläppet hade börjat för över en timme sedan. Så alla med ståplats borde ha varit inne vid det laget. Det var varmt så in i norden. Vet inte exakt hur länge vi stod i kö men vi kom in i den från sidan så vi slapp den värsta delen. Väl framme efter vad jag gissar var 1.5 timme så visar det sig att det är samma kö till alla entréer. Inte konstigt att det var kaos. Tidningarna skrev för fullt om kaoset i kön. Arrangören live nation måste ha gjort en dundermiss. Väl inne så började jag slappna av. Skrev till den finska tjejen som sålt mig biljetterna. Hon var också inne efter timmar i kön. Sen väntade nästa kö. Till toaletten. Tog nästan 45 minuter. Väl på våra platser var man lagom trött. Förbandet hade börjat spela. Helt ok rockband med kvinnlig sångerska. Wolf Alice hette dom. ljudet var riktigt högt och fick genast ont i mitt högra öra som är känsligt efter att jag spräckt trumhinnan för 5 år sedan. Fick bli öronproppar. \n

Sen en lååååång väntan. Vad händer? Varför kommer han inte? Vad väntar vi på?\n

Klockan gick och passerade kl 21. \n

Allsång i arenan till bohemian rhapsody som spelades i högtalarna. Mäktigt. Hysteriskt jubel och allsång när one direction kommer i högtalarna. Den killen kommer aldrig glömma varifrån han kommer. 21 10. Arenan släcks. Ljudnivån blir galen. Scenen tänds. Ljudet stiger ännu mer. Storbildsskärmarna tänds och där kommer han springande. Harry Styles har anlänt. Ljudnivån exploderar. Golvet vibrerar av enbart ljudet från publiken. Värmen därinne är redan brutal. Som en bastu. Det är plattan i mattan direkt. Stämningen blir omedelbart magisk.
\nHan är inte bara en fantastisk sångare, låtskrivare och även skådespelare. Han är fenomenal på att fånga publiken. Hans scennärvaro är topnotch.
\nDet är ofta det han får nedskrivet av diverse musikjournalister i sina konsert recensioner. Hans fantastiska aura på scenen.
\nDet är 2 timmars ren njutning. Men sista 20 minuterna när mina favoritlåtar kommer som extranummer då är jag trött, svettig men rakt igenom överlycklig. Skickar videokamera och mobilen. Videokameran till Marcus som ska enligt min förberedda instruktion  filma hela låten sign of the Times. Mobilen slänger jag ner i väskan. Sen är jag helt uppslukad i nuet. Det är så bra. Han är så bra.
\nShowen bjöd på frieri i publiken, en tjej i frontrow som hade sin pappa på sittplats som var på sin första date,  lite knaggligt försök till svenska, skojande med publiken, en rejäl dansfest och massor av bra låtar. Jublet när han drog av en one direction låt. Som sagt så kommer ingen låta honom glömma var han startade sin karriär.
\n
\n ett hejdundrande avslut med nyaste låten as it was och rockdängan kiwi..
\nAvtack till den svenska basisten Elin Sandberg..
\nSen skulle 40.000 svettiga och harmoniska själar ut därifrån. Samma väg vi kom in. Gick relativt snabbt och smidigt. Kaos i tunnelbanan. Lyckades klämma oss in i ett överfullt tåg. Mitt rus jag fortfarande var i gjorde att min klaustrofobi inte kickade in.
\nHemma strax innan 00.30. Kollade igenom lite filmer i kameraprojektorn och sen var det bara att försöka sova..
\nEn aning trött på jobbet på torsdagen. Men det var det värt. \n

Ibland lönar det sig att få impulsiva infall.
\nJag trodde ju som sagt att det var kört att kunna gå. Och se så det blev. \n

Harry, färgstark och helt fenomenalt bra.