darling

på onsdag kommer finaste bästaste Mikkiz hit och stannar till fredag...yeeeey!:)

Mikkiz & jag 19e nov 2010

19 nov 2010

<3

Mina killar igår strax efter fotgraferingen för årets julkort. Tomteluvan åkte av när fotograferingen var klar och vanliga mössan på. Bollmössan rules enligt min lilla goding. kärlek! <3


mitt ikea

Jag åker till ikea för att handla ett par saker, bland annat ett par gardiner som jag gärna vill sätta upp med mina adventsprylar.¨Detta är min timme på Ikea.

*hittar inte gardinerna efter att ha letat igenom HELA ikea.
*två saker på köksavdelningen är slut som jag var ute efter.
*Hittar en annan sak på kökavdelningen som jag tänkte köpa och börjar leta eftersom det var visningsexet jag höll i, produkten var slut
*Hittar en tuff sak som var klockren till mamma i julklapp, denna konversation hör ihop med den produkten:

Jag: Får man ta en av dessa eller är det bara visningsex? (satt säkert 40 av samma vara på en hylla)
Personal: Nej det är bara visningsex
J:jaha var hittar jag de man får köpa då? (börjar kolla mig runt omkring)
P snäser: dom är faktiskt slut
J får ett frispel av dagens besvikelser och lackar ur pga den otrevliga bemötningen: ÄR DET NÅGONTING NI FAKTISKT HAR I DEN HÄR JÄVLA BUTIKEN??
P:VI har ingen dator här men du kan gå tillbaka till sängavdelningen för där har dom en dator som du kan produkt söka i.
J:TROR DU JAG TÄNKER GÅ TILLBAKA HEEEELA DEN VÄGEN FÖR ATT FÅ BEKRÄFTAT PÅ EN DATASKÄRM ATT NI INTE HAR NÅGONTING I DEN HÄR FÖRBANNADE BUTKEN? Det är ju helt sjukt..

Jag stegar igenom resten av butiken utan att ens titta, betalar det lilla jag hittat och snäser: NEJ DET HAR DET INTE FÖR NI HAR JU INGENTING HÄR, när personalen i självbemanningen undrar om allt har gått bra.


Jag var ingen lycklig ikea kund som var så nöjd med besöket så att jag stannade kvar för att ta mig en korv med bröd, nej jag flydde bort till bussen snabbare än blixten och arg som ett bi...


all I need is you

Titta på denna. Denna ärllåt är special skriven av Andreas Carlsson (jury medlem i idol) för idol gänget 2010 och låten är tillägnad UNICEF. Fantastiskt med folk som engagerar sig. Fin låt också. Alla är superbra i denna.

http://www.youtube.com/watch?v=N6IXxsM8tQ4&feature=related

btw kolla in Olle, yum yum yum (han sjunger först) och så min lilla finska, jag sörjer hennes 6e plats än!


hilaroius

Fick upp ett ganska kul minne i skallen från november 2001.
Jag var rätt så mentalt krashad efter intensiva månader i mitt förhållande med T och jag var rätt slutkörd i allmänhet. Men jag hade två kompisar som gjorde sitt för att sätta krydda på min tillvaro. H och D, HD som jag kallade dom hehe.
Vi gick på ett gymnasiedisco på blue moon bar när vi gick på rudbeck.Ett alkoholfritt sådant. Vi hade förfestat rätt hårt innan så hur jag kom in det står i stjärnorna. Men kul var det och freakade loss till 200% på dansgolvet därinne.Hann knappt in förrän jag stod i mitten och dansade som en dåre. Jag var sjukt onykter men kommer ihåg det i detalj, jag minns tillomed känslan. Den var underbar, jag kände mig fri för första gången på länge.
Höjdpunkten på detta disco var när Britney spears låten stronger spelas och två killar varav en jag hade efter mig i plugget kommer fram och dansa. Kommer på en briljant plan på hur jag ska bli av med honom så jag fullständigt vrålar låten stronger i örat på honom för att sedan växla till en Da Buzz låt som jag vrålade lika hysteriskt. Tyvärr hjälpte det inte och utgången blev inte vad jag hade hoppats på men min kompis D var smart och lite nyktrare så hon löste sistutationen.
Rolig kväll var det..


PETA

Jag älskar när även kändamänniskor engagerar sig för djurens rätt och överlevnad i världen.Blev väldans glad av att se detta imorse. Minafavoriter Bill och Tom Kaulitz från Tokio hotel deltar i kampanjen mot tigerslakten. Underbart.

Jag är med i flera olika djurrätts organisationer, vad gör du för att hjälpa utsatta djur?

Btw Tom looks hot hot hot i denna kampanj hehe..Bill med men han var lite väl feminin för mitt tycke denna gången...

TJING!

http://www.youtube.com/watch?v=F5aZfLcgUXk&translated=1


BILL OCH TOM KAULITZ


Dom där bloggerskorna

Jag läser inte alla så kallade bloggerskors bloggar. Har varken tid eller intresse till det. Har dock sett dom i diverse tidningar och som nu på msns startsida.
Dessa tjejer ska föreställa skönheten själva med sina modekläder och sminkade nunor. Men jag måste säga det: Dom ser förjävliga ut. Den där Kissie ser ju inte klok ut! Herregud. Nej usch jag gillar inte sånt där. Löjligt är vad det är. Och så dessa bloggbråk, känns som dagis all over again..

I dont like it...



bedöm själva, hett?

hurra

Jo men visst..

Har avvekat en av mina boring EU uppgifter på endast en halvtimme nu på morgonen. Var inte så svårt när jag väl slutade att stirra mig blind på den. Hoppas att resten flyter på i samma stil. Men det är ju så FANTASTISKT tråkigt. EN ROLIG uppgift av TOTALT FEM uppgifter. Hurra.
Och inte nog med det,nej ska även ut på VINTEREXKUSION denna vecka. Eh what? Ut och gräva runt i naturen,hua. Men men bara att bita ihop och göra skiten.

3 års kontroll hos tandläkaren idag. Lär ju gå gööööör smidigt, eller inte. Har en känsla av att det där med att gapa stort inte kommer att ske. Har en liten pockande ångest.

Jag drömde om P i natt, var en konstig dröm. Jag saknar honom. Hade så roligt när vi var yngre. Men har iaf sms/telefon kontakt bättre än ingenting. Fick dock ett sms i fredags kväll om att han inte mår så bra :(

Uscha nu sitter grannkatten utanför på fönsterblecket och vill in. Sitter där och gör sig söt och totalt tittar ut mig,eller tittar in mig snarare. Jag är så blödig, jag pallar inte sånt. Släppte in stackaren i söndags och han stannade i 4 timmar. Hittade sen han och Lukas sovande brevid varandra i sängen. Sååååå cute. Lukas har hittat en kompis, Skrubben är ju så boring..inte lätt att vara katt jämt..

Lukas har en homie *fniss*

Nehe dags att göra ett ryck med uppgifterna sen en dusch...

TJING!

phu..

Jag har sökt jobb idag. Två relativt utåtriktade jobb. Nu har jag skräcken i halsen över att jag kanske blir kallad på intervju. Läskigt sånt där, jag blir så nervig av mig. Önskar jag fått 10% av lillebrors självförtroende.

Gulp!

balsam

Sitter med kraftig huvudvärk och har öppnat nästa sista uppgiften på samhällskunskapen. EU är temat. Hurra kände jag, eller inte..Det enda som muntrar upp stackars mig nu är att det kraftigt snöar utanför mitt fönster och det gör mig glad för det är sånt jag vill ha nu lagom till advent. Jag hatar det gråa och trista som jag tittade ut på igår. Uscha. Roade mig med att spela lite super mario nu under min "lunchrast".Hjärnan fick vila men huvudvärken blev värre. Blir en alvedon och lite äppeljuice och en till kopp kaffe.
Väntar på en sak också men det händer nada! Men den som väntar på nåt gott...

Måste upp på vinden i veckan och rota fram mina adventsljusstakar och stjärnor. Och imorgon ska vi till tand hygienisten med Nathanael för 3 år kontroll. Var på BVC förra veckan på 3 års kontroll och hon var mkt nöjd med alla tester och han är väldigt tidig för sin ålder men det chockade inte mig nämnvärt eftersom han alltid varit det. Men stolt blir man. På dagis sitter han och spelar spel för 5 åringar, bebis spelen är ju för småbarn. haha en riktig stjärna är han.
Han kallar sin bästa kompis Emil för bebis för att han har blöja. Roliga i det är att Emil är äldre än Nathanael men så ser inte han det. Väldans kul.

För några helger sedan blev han sur på farmor Eva, då sa han: "jag älskar inte dig just nu farmor". Det är den är perioden som är rolig för man får höra så mycket kul varje dag.

VAr i Västerås i fredags. Det var bara jag och det var väldigt skönt.Jag behövde det för själen. Hade gärna stannat en vecka eller två. Åt frukost med min finaste Mikkiz som lydigt stod och väntade på mig vid stationen på morgonen. Hade en mysig frukost på brogården där vi snackade och dissade det mesta. Underbart. Sen gick vi till Igor för det verkade INTRESSANT (hehe hilarious) och det såg väl ut som jag tänkt mig. Men att Mikkiz inte kommer ihåg att huset hetat Domus förut är skandal! =)
Träffade fina lillebror där också som precis haft examens avslutning på sin utbildning. Han var mallig som en liten lekiskille med diplom som han visade upp och berättade stolt att han vunnit pris för den effektivaste eleven i klassen och guldstjärna på kepsen hade han fått också. Han var så söt där han stod och var mallig. Men han har kämpat bra och gått en lång väg på kort tid. Jag är stolt!=)
Efter att vi sagt hejdå till Jocke med kompis så blev det några vändor i diverse affärer. Mikkiz var på "affär humör" och plöjde igenom affär efter affär. Till slut blev det lunch på vivaldi. Åt en underbar sallad och hade en fantastiskt mysig lunch. Som balsam för min själ. Efter lunchen tror jag att vi gick i nån affär till sen tog vi 15 hem till kära viksäng. DÄr blev det kaffe hos mamma och mys med Elsa och Emil. Vi blev kvar hos mamma till hemgång. Eftersom mamma och Thomas skulle vara hos oss i helgen så åkte jag med dom tillbaka. Körde först hem Mikkiz sen handlade vi på maxi på Hälla.

TÄnk att där har man knatat på stan hela dagen utan att knappt se en själ som man känner igen men på ICA maxi verkar hela stan handla för där såg jag massor med ansikten. Sist träffade jag Jane mitt bland mineralvattnet. Stod och snackade en stund.
Sen blev det lite mc donalds i drive in. Jag som fortfarande var mätt efter lunchen på vivaldi bad om en hamburgare men nej mamma hon kommer ut med två så klart så jag hade jobbigt matkoma hela vägen hem och resten av kvällen. Hua.

En kanondag i Västerås hade jag iaf. Synd att den gick så snabbt. Men det går fler tåg bokstavligen talat och snart kommer ju miss Sommarlund (Mikkiz) hit till moi i 3 dar!!=)

Återkommer med historien om den något udda men trevliga upplevelsen jag hade i lördags då jag befann mig så gott som i Kina.

TJING!

years are passing by..

Jag såg ett par bilder idag på mina fina kusiner som i min skalle är mina SMÅ fina kusiner. Saningen är dock att dom är mina STORA fina kusiner nuförtiden..hua..


Ronja snart 14 år!!

Rasmus snart 17 år!!!





hallå jag var ju 16 nyss..hur gick detta till????

syskonkärlek <3

Jag saknar min lillebror. Saknar att bara hänga med honom,lyssna hans tokiga tankar och hans spontana rolighet. Han är en sån som är rolig utan att veta om det. SÅ ser han het dum ut när man håller på att garva ihjäl sig.
Har haft så mkt roligt igenom åren. Dags att åka på äventyrsbad snart igen tycker jag.
Vilka roller vi har där? Jag är haren och han är alligatorn. Haren frågar 100 ggr om diverse kanor är läskiga och alligatorn svarar att nej det är dom inte sluta nörda dig nu. Haren går motvilligt med på att åka och alligatorn lovar på hederord att inte knuffa iväg haren. Haren flyger iväg med en fart på 100 km i timmen för att alligatorn bröt sitt löfte. Haren är hysteriskt arg av skräckblandad chock och alligatorn garvar, dunkar haren på armen och säger: kom nu åker vi en gång till!.

kärlek <3





Premiär bio

Idag Nathanael varit på bio för första gången. Vi var och såg Sammys äventyr. Det gick bra och han blev inte rädd för vare sig högt ljud eller mörker som jag trodde. Däremot var miljön sövande för honom så han somnade 30 minuter in i filmen och vaknade lagom till filmen var slut. Han var inte speciellt ledsen över det utan var på strålande humör resten av dagen. Han var iofs bekymrad över att ha missat ormen som han sett på trailern. Haha. Men nu har han provat det. Mamma och Thomas har lovat att ta med honom på bio i västerås framöver då det inte blev så mkt bio för hans del idag. Men det var mysigt ändå att sitta där i mörkret med sovande lilleman i knät.

Haft hemma mys påeftermiddagen. Tittat på lillasjöjungfrun och ätit lite lördagsgodis och mat från mcdonalds.


En peffekt dag. Ikväll blir det antingen serie maraton av nya avsnitt av Gossip girl, one tree hill och sons of anarchy eller en film.
Nice..

Imorgon ska vi till Britta och äta sen vidare till öst asiatiska museet och titta på terrakotta armen. Spännande!

TJUNG!

mitt hjärta

Min lilla goding är mitt allt.

Imorse när det var kiss dags vid kl 5 så frågade han: Mamma varför har inte schampoo någon mun?
Han är så rolig och har så knäppa men roliga funderingar. Igår sa han till Marcus och sin dagisfröken: Jag vill gå på bio och se filmor (allt mer er i slutet blir or) och dit får man åka tåg själv.
Haha man undrar verkligen var han får allt ifrån.

Och om han var överlycklig igår när jag hämtade på dagis och hade SNOWRACERN med mig. Han som tjatat om den sedan i somras. Det var en mkt nöjd liten herre som åkte hem på den.


Idag ska jag ägna mig åt min samhälls upgift som denna vecka handlar om ekonomi av olika slag. Mindre kul men det är bara att bita ihop och sätta fart.


Kan rekommendera en sak som jag har köpt och nu använder mig av:

Carmen Electras strip aerobics dvd. Sjukt bra träning och så roligt samtidigt. Finns flera olika med olika inriktningar. Jag köpte bas grunden. Funderar på att köpa nästa steg också. För er som inte hängde med så är det aerobics med dansinslag som visas av Carmen Electra.
Låter porrigare än vad det är, det är inget naket eller ens lättklätt så passar till vem som helst, opryd som pryd.
Riktigt bra träning som tränade muskler som jag inte visste att jag hade ens. Träningsvärk imorse men jag bet iho och körde ett pass idag med. Här jäklar ska sista futt kilona bort och fastheten komma tillbaka..




Nu blir det lite kaffe och djupdyka i litteraturen..

TJING!

....

Har pratat med min pappas assistent/kontaktperson nu och hon hade både goda och dåliga nyheter.
De goda nyhterna gällde pappas "problembit" och de dåliga hans fysiska hälsa. Jag visste att hans hälsa inte var bra men inte att den var så dålig som den tydligen är.

Men hon svarade så gott hon kunde på mina svåra frågor och berättade om hans skick. Det var ett bra samtal.
Hoppas han får ha kvar henne för det verkar göra honom gott.



Pappa

Har precis lagt luren efter ett 55 minuter långt samtal. Vem som var i andra änden: min pappa.

Hade inte pratat sedan tidigt i våras så det fanns en del att säga. Var iofs mest han som pratade men ändå.
Min pappa är långt långt långt ifrån den bästa men jag kände att det var dags att ringa och säga hej. Var han som ringde sist så kändes som att det var min tur. Jag har skjutit på det länge och tänkt att men han har ju Eva så jag behöver inte ringa men tydligen så hade han brutit upp med henne så fallet var inte så.

Det känns alltid konstigt att prata med pappa faktiskt. Hans röst är så välbekant men ändå känns det ibland som att prata med en kanappt bekant. Konstigt det där. Samtalet blev iaf vad jag hade förväntat mig utav det dock lite längre än väntat. Hade dock önskat att han frågat lite mer om oss än vad han gjorde. Och det jag hade velat mest var att han skulle fråga om Jocke men det gör han sällan :(

Nu sitter jag och väntar på att hans assistent ska ringa upp mig. Hon verkar vara en trevlig tjej, jag har talat med henne en snabbis förut och pappa talar bara gott om henne. SKa inte fråga henne nåt (hon har ju tystnadsplikt) utan ska bara berätta vad pappa sagt och höra mig för lite om några tankar jag haft och vad hon tror om det.

Mamma hade jag inte väntat mig nån respons ifrån. Förstår att hon inte har mycket att tillägga men blir arg när hon ifrågasätter mitt syfte och påpekar sitt tycke. Det är ju mitt val och jag förstår hur hon tänker men ofta så kan hon uttrycka sig förbaskat plumt och odiskret när hon uttrycker sina åsikter. Mamma är väldigt rakt på och ibland lite för mycket.

Ibland känns det lite som att sitta fast i en rävsax. På ena sidan står katten och på den andra sidan står råttan.


Nu ska jag läsa om fantastiskt roliga världsekonomin. Bara namnet på det skulle kunna få mig att somna utan problem. Ekonomi är inte min bit och det intresserar mig inte ett skvatt men vad ska man göra? Måste man så måste man...

TJING!


playdate

Nathanael är på lekdate för första gången ensam utan oss. Han är hemma hos hans bästa dagiskompis Emil och leker. Marcus var och lämnade honom för en timme sedan och det gick hur bra som helst.
Dom leker jättebra ihop på dagis så jag hoppas att det går lika bra på fritden. Tror jag har varit mer nervös än vad han har varit.

Jag har en labbrapport att skriva nu en stund framöver men efter det tänkte vi åka till minneslunden och tända ett ljus för Marcus morfar och sedan vidare och handla lite mat. Ska ha lördagsmys sen när Nathanael är hemma igen.

Känns tyvärr som att jag håller på att bli sjuk. Ont i halsen och ont i kroppen och känns raspigt att andas. Så typiskt,har inte tid med sånt :(

Men men..nu måste jag börja skriva rapport..

TJING!

Lite bilder

Lite mobil bilder från veckan som gått.


avslutar med två större bilder.

Finaste kottis:



Och så sist men inte minst dansnörd feber med mig och Lukas..vi svänger i dag och JA ni ser mig i ett av mina två par läsglasögon som jag hatar att använda men måste enligt optikern..



det var allt för denna gång..

Får det lov att vara lite DNA?

`hehe resultat från min nyss utförda laboration.

Kiwi DNA någon? 


singular/plural?

Det bor en tjej på våran gård i 18 års åldern.Söt och trevlig tjej som är barnvakt åt gårdens ungar.Hursomhelst så har jag sett henne väldigt ofta inom kort tid och alltid med olika kläder varje gång trots att det ibland inte ens gått en timme emellan gångerna jag sett henne. Och dessutom så har hon varvat mellan lockigt och rakt hår på ganska snäva tidsramar. Hur gör hon har jag tänkt. Marcus gissade på att dom var två stycken. Men nej sa jag det är dom inte. Jag som blev nyfiken kollade på vilka som var skrivna på adressen och fick upp två föräldrar och så denna tjej. Hahaha sa jag du hade fel,han var ju så säker  på att de var två stycken.
Hursomhelst så mötte jag imorse tjejen när jag lämnat på dagis. 200 meter efter att jag passerat henne så kommer hon igen men med andra kläder och lockigt hår. FAN tänkte jag Marcus hade rätt. Dom är två. Jag träffade sedan mamman när jag kastade soporna och var bara tvungen att fråga. Hon skrattade och sa att hon har två döttrar med två år emellan. Jag som hundra på att de var tvillingar för de är identiskt lika. Så hon var inte så snabb och smidig som jag hela tiden trott. Roliga i allt är att jag mötte båda en kväll när jag druckit vin och haft trevligt men jag trodde att jag fått i mig ett glad för mkt eller två. Haha snacka om att göra en "sunes sommar" =)

Hilarious!


one sweet day

Dagen är här som vi gått och väntat på..ÄNTLIGEN..I love you brother <3

slänger in en till underbar sång av Nick Pitera..den är magisk, lyssna hur bra han gör båda rösterna..

http://www.youtube.com/watch?v=xlRGidTBCPU&translated=1


Nick Pitera

Min senaste musik nojja handlar om en kille som min lillebror Jocke visade mig på youtube. Han heter Nick Pitera och är en talang utan dess like. Fantastisk manlig OCH KVINNLIG sångröst.
Killen jobbar på Disney men har som hobby att sjunga på youtube. Sök på Nick Pitera. Finns hur mycket osm helst., Han är fantastisk och skitsöt! =) En riktig talang.

Lyssna och döm själva..

http://www.youtube.com/profile?feature=iv&user=NickPiteraOfficial&annotation_id=annotation_289534#p/f/9/t9-CS2v8wcc


Mikkiz

Världens bästa och finaste Mikkiz fyller 27 år idag..din "gamla kärring" hehe =)


<3



lagom

Puh. Känner mig trött och lite halv sliten nu. Varit en lång dag idag men lagom av allt. Varit hemma med lilleman idag. vi tog oss en trip till Sundbyberg. Var på bibblan en stund sen förbi Åhlens och köpte värmeskydd till håret. Vidare till Vi esplanaden och handlade inför middagen. Spöregn och storm var det, men ändå mysigt. Väl hemma fick vi mkt uträttat. Lunch, bad, städning av klädkammren, 3 maskiner tvätt, start av diskmaskín, tittade på saltkråkan tillsammans, åt mellis, spelade spel och gjorde middag. Killarna lekte efter maten och Nathanael som är feberfri och på väg tillbaka hade hur mkt energi som helst. BLir dagis imorgon för honom, han ville tillomed det själv och han behöver komma dit och göra av med lite energi. Men han ska få gå kortare dagar resten av veckan eftersom han fortfarande har hosta och snuva.

Jag ska ägna mig åt min laboration som ska lämnas in på fredag imorgon, känns si så där.

Nu ska jag krypa ner i soffan och invänta greys. Har som mål att läsa lite ur min braiga bok som jag håller på med efter greys, lär inte hända. Igår såg jag desperate och halva cougar town sen slockande jag.

Helt väck i skallen efter dessa vak nätter..

Hua..

TJING

when you die

Sitter vid köksbordet och lyssnar på Bryan Adams och tänker. Fick ett sms från en person som jag känner som ska begrava sin pappa idag och det sms:et fick mig att tänka till lite. Personen skrev någonting klokt som fick mig att tänka ur ett annat perspektiv än vad jag tidigare gjort. Känns bra.

Mina tankar går i övrigt till honom och alla de andra som ska delta på begravningen idag. Begravningar ger mig rå ångest av att bara tänka på det. Jag har inte varit på begravning sedan Marcus morfar gick bort för 5 år sedan och innan det hade jag "bara" varit på tre stycken. två stycken 1996 och en 2004.

Jag kommer så väl ihåg vintern/våren 1996. Jag var 12 år gammal och gick på mitt livs två första begravningar i kort följd. Mina tankar och funderingar handlade mycket om döden under den våren. Vi skrev tankebok i skolan varje vecka som vi lämnade in till fröken och fick respons på tillbaka (inte betyg utan mer fina ord/tankar om det vi skrvit) och jag läste för några år sedan mina från 1996. Jag tänkte mer på döden än vad jag mindes.

Min första begravning var desstuom för ett barn. Min 5 månader gamla kusin. Tror att det gjorde stor påverkan på min syn på döden. Den lilla kistan, barnsångerna/psalmerna och så sjukomstiden innan. Det påverkade mig starkt.

Nog om det.

Marcus vabbar idag med. Han valde det själv så jag fick sova ut. Han är en guldpralin utan dess like! Fick mig en skön sovmorgon imorse (skulle gärna ha sovit hela dagen) och gick upp betydligt piggare än vad jag hade varit utan den. Nathanael har sovit i våran säng två nätter på raken eftersom han är sjuk och han har vaknat var 203 minut och hostat och snörvlat. Hostan låter ritkigt läskig. Hostmedicinen verkar inte hjälpa heller. Men men. Det lär ju bli bättre snart får man hoppas.
Jag ska plugga lite nu sen ska vi promenera till Spånga så jag kan köpa ingredienser till min laboration som jag har att göra denna vecka..

Men först lite lunch.

TJING

november sun

Kvällen är här.Nathanel har precis slagit ihop sina blå för idag. Han är sjuk lilla stackaren. Marcus har vabbat idag så jag fick avsluta samhällskunskaps uppgiften. Hemma alla tre en måndag, lyx. Killarna har lekt med bilbanan, tittat på film, spelat sällskapsspel och varit till den större roligare lekparken. Jag har suttiit och renskrivit och hoppat in lite då och då i deras lek. Var iväg och handlade en sväng också. Till middag rörde jag ihop en hemmagjord pyttipanna till oss, väldigt uppskattat av killarna. Och Nathanael som knappt ätit sedan i lördags morse åt rätt bra. Känns skönt att han gjorde det man blir lätt orolig när de små inte äter.

Nu sitter jag här i soffan. Marcus tittar på hockey och jag ska titta på sista avsnittet för säsongen på det okända kl 20. Lugnt och skönt. Känner mig urlakad på energi och smått höstdeppad. En känsla av ledsenhet trots att jag inte kan sätta fingret på varför. Är nog bara trött och i behov av en semester.

Imorgon ska jag vara hemma med Nathanael. Vi ska promenera till Spånga med nya vagnen vi köpte i helgen (den gamla Emmaljunga scooter började kännas för liten) och uträtta lite ärenden sen kanske en sväng förbi lekparken. Sen blir det lunch och vidare mot sumpan (om Nathanael orkar) och ett besök på biblioteket. Mysdag.
Till kvällen blir det lite plugg och deseperate housewifes (om jag håller mig vaken tills dess) så ser min morgondag ut.
Tänker lite på Thomas, mamma och P som ska på begravning imorgon.

Fick en bra nyhet idag från V-ås iaf, Ä N T L I G E N säger jag. Bättre sent än aldrig.

Hujeda mig vad nöjd jag är.

Hade i övrigt en mysig helg i Väserås. Träffade finaste lillebror, Mikkiz och gjorde massa trevligt. Var på nyöppnade outleten och köpte två par jeans leggings, ett par jeans och två halsdukar till ett pang pris. Supernöjd.
Var ut på en liten road trip också i lördags. Myshelg helt enkelt.


Nu ska jag kolla tradera sen se det okända..

TJING