mitt ikea

Jag åker till ikea för att handla ett par saker, bland annat ett par gardiner som jag gärna vill sätta upp med mina adventsprylar.¨Detta är min timme på Ikea.

*hittar inte gardinerna efter att ha letat igenom HELA ikea.
*två saker på köksavdelningen är slut som jag var ute efter.
*Hittar en annan sak på kökavdelningen som jag tänkte köpa och börjar leta eftersom det var visningsexet jag höll i, produkten var slut
*Hittar en tuff sak som var klockren till mamma i julklapp, denna konversation hör ihop med den produkten:

Jag: Får man ta en av dessa eller är det bara visningsex? (satt säkert 40 av samma vara på en hylla)
Personal: Nej det är bara visningsex
J:jaha var hittar jag de man får köpa då? (börjar kolla mig runt omkring)
P snäser: dom är faktiskt slut
J får ett frispel av dagens besvikelser och lackar ur pga den otrevliga bemötningen: ÄR DET NÅGONTING NI FAKTISKT HAR I DEN HÄR JÄVLA BUTIKEN??
P:VI har ingen dator här men du kan gå tillbaka till sängavdelningen för där har dom en dator som du kan produkt söka i.
J:TROR DU JAG TÄNKER GÅ TILLBAKA HEEEELA DEN VÄGEN FÖR ATT FÅ BEKRÄFTAT PÅ EN DATASKÄRM ATT NI INTE HAR NÅGONTING I DEN HÄR FÖRBANNADE BUTKEN? Det är ju helt sjukt..

Jag stegar igenom resten av butiken utan att ens titta, betalar det lilla jag hittat och snäser: NEJ DET HAR DET INTE FÖR NI HAR JU INGENTING HÄR, när personalen i självbemanningen undrar om allt har gått bra.


Jag var ingen lycklig ikea kund som var så nöjd med besöket så att jag stannade kvar för att ta mig en korv med bröd, nej jag flydde bort till bussen snabbare än blixten och arg som ett bi...


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback