Dagens låt

Dagens sköna låt blir utan tvekan "Bitter Blue" med Bonnie Tyler. Ruggigt bra.

http://www.youtube.com/watch?v=w8v-hIr-Q9E

Guitar hero 3 trailer

Jag bara älskar den här reklamtrailern för guitar hero 3 med the rock gods Backyard babies. Tycker att den är störtskön.

http://www.youtube.com/watch?v=GTk2I69s82M&feature=related

Nathanael 6 månader

Idag blir min bebis ett halvår gammal. Ruksigt fort tiden har gått.
Han är så stor nu och vi går runt som stolta tuppar här hemma jag och Marcus.
Grattis fina lilla kotten.

image267


image268


image269


image270

Drugs,febriga dagar & mysfylld helg

Var hos läkaren igår och fick smärtstillande till ryggen,rena drugset he he..Ska äta det nu fram till 29:e då ska dom ha bestämt om jag ska skikcas på magnetröntgen eller om jag ska till en rygg speialist. Spännande att se vad dom beslutar. Juste med lite drugs iaf så man kan få slippa värken ett tag.

Fick feber igår.Var helt däckad när jag kom hem från läkaren. Mitt lilla hjärta var med mitt stora hjärta på jobbet och skulle vara det fram till lunch så jag kunde gå raka vägen till sängen och sova en stund. Låg sen och läste vilket inte händer allt för ofta. påbörjade en bok några dagar efter förlossningen och har fortfarande inte läst ut den.
Har ju ständigt en massa andra saker för mig den tiden som Nathanael sover eller är med Marcus så det blir inte många rader lästa. Men ska bättra mig nu till sommaren. På Öland brukar jag läsa mycket så får se till att göra det när vi ska dit. Bilresan dit är ju perfekt att döda timmarna i en bok med förutsättning att det funkar med Nathanael så klart.
Vi åker ju den 30:e,ska bli så skönt. Blir Nathanaels första längre resa. Spännande. Ska bli skönt att komma ner,saknar att vara där när vi inte varit där på ett tag. 8 månaders sedan vi var där sist och det är ju ett tag.

I helgen ska vi ha mysfaktor gånger 100. Ikväll ska vi äta tacos,umgås bara familjen och titta på tv och film.
Imorgon ska vi till barkarby och kolla på dopklänning och lite annat och så ska Henke komma hit. Vi ska grilla för första gången för säsongen och dricka några bira och kanske en och annan cider,det kommer ju inte sitta helt fel kan jag lova. Nathanael ska också få festa till det och få prova mosad frukt för första gången tänkte jag,får se vad herrn tycker om det. Vi har ju inte direkt en kräsen kille.Har inte ratat något han fått att äta.
På söndag ska vi till Britta och äta och lämna av lite av Toms saker som vi har i vårat lillhus. Kvällen ska vi tillbringa framför one tree hill vilket är en helig stund i familjen Norling-Petson.

På måndag blir det nog en fika med Therese medan grabbarna är på derby. Nice nice.

Nej nu kom min kärlek hem från jobbet så nu ska vi fara och handla inför helgen.

Tjing!

Liiiiiiiten bebis förr i världen..
image265

och stora bebis nu i världen...
image266

Hå hå ja ja..

Ingen tid till att blogga här inte..men gör väl ett mini försök nu.

Och plötsligt blev det vinter..jäkla skit väder så trist. Vi som hade plockat fram utemöblerna och fixat och grejat i trädgården. Vill ju ha sol och värme vilket jag känner på mig att jag inte är ensam om att vilja.
Satt på gräsmattan och tittade på när min snuttunge inspekterade påskliljorna som hade slagit ut,stora gula och ståtliga. Nu har dom dragit ihop sig som musslor och syns knappt. Deprimerande.

Helgen var kanon iallafall. Var på aquaria i söndags. Det var väldigt trevligt faktiskt. Lite mindre än vad jag hade väntat mig bara men okej ändå. Natahanael var galet exalterad,han satt i sitt bärsele och sprattlade mer än fiskarna i vattnet. Så gulligt. Tittade på när hajarna matades,då blev det livat i tanken. Såg även muränorna Bengt och Sixten. Stackars Bengt var så gammal ocxh skruttig så att han fått starr bland annat. Han var lika lång som sköterskan som matade hajarna,ganska snuskigt. Kan ju inte direkt påstå att muränor är vackra,ser lite ut som ett tecknat monster som man ser i serie tidningarna.
Regnskogen var mysig också. Kunde dock inte försåt varför det blev kolmörkt helt plöstligt därinne men blev upplyst om det rätt snart då ett åskoväder drog igång som small så jag trodde att jag skulle dö. Nathanael rörde inte en min, jag måste vara en hare. Men det var riktigt tufft med arrangerade åskoväder och ösregn som forsade ner med hjälp av sprinklers. Det luktade så gott där inne,så som det luktar en sensommarkväll efter att ha ösregnat en hel dag. Mysigt. Vi var nöjda allihopa. Mamma,Thomas och mormor var med också glömde jag ju att tillägga.

Veckan har varit bra hittills den med. Varit och fått akupunktur i måndags. Sen var vi hos Lina igår och träffade Pernilla som är här uppe i ett par dagar nu. Sen har jag promenerat med Sussie,tagit en fika i Spånga och fyndat lite på vägen hem. Köpte bland annat två mattor till data/läsrummet och en kjol och en kofta till mig själv.

Imorgon blir det baby rytmiken på öppna förskolan,alltid skönt att sitta och softa där i ett par timmar. Nathanael är alltid lugn som en filbunke då också fullt upptagen med att stirra på alla som kan krypa eller gå med en imponerad min.

I helgen har vi tagit oss en "obokad dag",vilket betyder att vi ska vara hemma och fixa sånt som behöver fixas. Vi är ju aldrig hemma på helgerna och är vi hemma så har vi besök så saker och ting som planeras att göras här hemma blir aldrig gjorda. Tur är att man har en händig låtsaspappa som fixar saker åt oss när han är här. Guld värd. <3

Har planerat in dop nu också. Den 7:e juni blir det av. Ska bli jätteroligt och mysigt. Gudfar blir Herr Nilsson och Gudmor blir Fröken Sommarlund. Så sött så. Och jag vet att det är nervöst borta i v-ås men det ordnar sig ska du se :)

Nej nu ska jag sätta mig och läsa lite innan min pussgurka vaknar. Ikväll ska jag åka till gymet och svettas,ska bli najs :)

Tjing!

Litet urval av aquaria bilderna..

image250Hajarna
image254
 <------Gamle Bengan------->
 Hajarna
  Doris (hitta nemo)

vi idag

image247