....



Jag saknar ett skönt rockgig som rungar i kroppen...

<3

lyssnar på 2pac och minns gamla tiders bilder. Fantastisk tid. Unga och fria och framtiden var långt framför oss. Vi levde där och då men med hopp,drömmar och framtidsplaner <3


tjolahopp

Sista tiden har varit lite knölig. Slutprov och massa stuff som händer i Västerås. Det har varit tufft men vi reser oss upp ur askan. Imorgon skriver jag sista slutprovet för dessa kurser sen ledighet till 11e oktober. Om jag behöver det. Ska sätta fart och renovera klart sovrummen då så man kan bocka av det på listan. Puh. Utöver det känner jag mig inte tipp topp fysiskt. Trött i kroppen och ont i ryggen. Ska sätta fart och börja träna igen nu när tid finns för det. Gå ner de sista kilona och bygga upp lite ork. Gick ner 4½ under sommaren men vill ner lite till.

Idag har jag städat, putsat fönster, cyklat till affären och handlat, köpt remsa till bussen så jag kan ta mig till skolan imorgon, bakat kakor och ska snart hänga upp gardiner. Det är i princip mer än vad jag gjort på hela veckan typ. Haft en såsar vecka,sovit som en död och drömt som en extrem galen människa. Mina drömmar skrämmer halvt livet ur mig ibland och då behöver dom inte alltid vara läskiga!
Ska hämta min goding på dagis om en stund också. Han pratar nonstopp och nya ord och meningar varje dag. Jag är mäkta stolt över vilken person han är. Ett riktigt praktexemplar.

Igår vid middagen frågade marcus om jag vill ha mer mat men jag avböjde.
Jo ta mer nu mamma sa den lilla plutten. Han tycker som sin gammelfarmor Britta att man ska äta minst tre portioner,gärna fyra. =)

Nej nu hänga gardiner. Måste tvätta och smörja Lukas också som fortfarande inte är bra :(

 stackars Lukas ser ut så här.


f u r b

Jag börjar få nog.
 

Kan inte bara alla sur/gnällkärringar, självömkande människor och freakin ghosts bara lämna mig ifred? Jag blir galen!!

Jag vill nu under min 6 veckor långa ledighet leva i harmoni med min familj och vänner. Sluta sätta stoppa käppar i hjulen för det jag förtjänar. Vafan!

Och så skiten som stör på nätterna, ska man behöva ta hit ett jäkla medium?

aaaaaahhh..

Ge mig lugn och ro.




Justin Bieber

Jag har inte fattat hela den här grejen som härjar i USA med "Bieberfever". Hela USA verkar ju som besatta av denna kille..
Jag har inte riktigt fattat grejen men men..Efter att jag hört att flera delar av eclipse styrkan drabbads av denna fever så var jag tvungen att kolla in honom lite på youtube. Nej inget för mig men hittade en låt som var riktigt bra.

http://www.youtube.com/watch?v=Q6uvgeWzlFM&translated=1     officiella videon

http://www.youtube.com/watch?v=uu7TlcjfxjE&feature=related     live versionen..mycket bättre tyckte jag.





Love all the bright things about you

Jag har en vän som är så olik alla andra jag nånsin mött. Kvicktänkt,långsökt och fantastiskt rolig är egenskaperna jag gillar mest.

Nedan följer en diskussion vi nyss hade

Jag: Sitter och skriver om matspjälkningskanalen.
D: ojdå
Jag: ingår i provet
D:Hur tror du att det går då?
Jag: Jag vet vet inte, magkänslan är dödstyst än så länge.
D: Vad lokalt allting är.
Jag: Lokalt?
D: Ja var sitter matspjälkningskanalen?
Jag: Men ååhh det där var en såååå du grej
D: visst var det
Jag: fruktansvärt
D: Som du saknat det då.
Jag: faktiskt.


reach the end

Jag har två dagar framför för mig som kommer kännas väldigt långa. Två dagar fyllda av intensivt studerande. Skriver ett av mina slutprov på fredag och känner att jag måste nöta nöta nöta. Jag funkar som så att till ett slutprov så vill jag ha instuderingsuppgifter (som man oftast får) men det finns inte nu. Nej istället ska vi läsa HELA läroboken, kunna rita och återskapa 30 bilder på allt från atomer till människans skellett och sist men inte minst memorera andra halvan av boken. Känns så där lagom förtjusande. Jag fösöker hitta fokus, försöker behålla fokus och försöker hitta fokus igen. Det finns ett par saker som får mig att vilja forsätta tack och lov. Saker som hägrar, saker som lyser upp mitt liv och saker som sporrar till att nå slutet. För slutet är nära. Om 1½ vecka har jag "sommarlov". Jag har BARA 2 slutprov att beta av först.
Ska bli skönt med lov. Har pluggat på intensiv nivå i 2 års tid utan paus. Det känns kan jag lova.

Nu ska jag fixa kaffe, ta min gyllene tablett (rosenrot) och sedan hugga in på denna oerhört roliga lektyr.

TJING!

nerd it all the way

Har kollat klart på Oprah nu och var tvungen att nerda mig på google lite:



for all what it is

I just love love love detta klipp. Det känns ärligt, fint och trevligt. Och som pricken över i,Robert tittar på Kristen när hon pratar som Edward tittar på henne. Love <3

http://www.youtube.com/watch?v=3HuCT1AsYtw&translated=1

love oh love

Hej hopp
Idag har jag varit en sådan där huttduktig student som åkt och lånat litteratur på biblioteket för att komma i stämning med ämnet som jag skriver om. Fick mig en trevlig liten stund i sumpan måste jag säga. Missade precis bussen när jag skulle tillbaka hem men inte blidde jag ledsen över det. Fick spendera halvtimmen plus resfärden i ett iskallt tält i Forks haha =)
Men faktum är att jag inte borde läsa den serien böcker på offentlig plats,folk tittar konstigt för jag kan fasen inte sluta le,rynka ögonbrynen och utbrista små aww högt.

Nu ska jag dyka i intressant litteratur som tyvärr inte är lika romanik proppad som ljudet av ditt hjärta är (eclipse).

Ikväll blir det bio i kungens kurva och nåt trevligt käk. Nathanael är ju hos mormor och morfar ett par dagar så jag hinner göra klar mitt arbete så får passa på att utnyttja dessa barnfria kvällar.

TJING!!


the feeling av boiling bubbles

MAn blir som man umgås har jag fått höra och det är nog sant om inte i dubbel benmärkelse. Jag blir mera upprörd i AIK sammanhang än Marcus som haft AIK i sitt hjärta sedan födseln. Och jag vill fullständigt strypa mina kusiner som är IFK Göteborg supportrar när dom bor på östkusten!! Man håller sig på hemmaplan enligt mig så skulle hellre se dom som Bajen supportar än Göteborg. Lite hyckleri faktiskt.

Ja jag är arg idag. Jag är arg på mitt fördjupningsarbete som jag bara vill bli klar med, arg på samhällets orättvisor, arg för att alldeles för många går runt på den här jorden som inte borde få göra det, och så sist men inte minst är jag arg på min egen tystnad när det gäller att öppna den trasiga delen av hjärtat och släppa ut åsikterna på dom som förtjänar att höra dom.


Som sagt skit ska skit ha för att citera min AIK fientliga kusin.
I mitt fall går skiten raka vägen till Surahammar,Ramnäs och Västerås och en dynghög skeppar jag gladeligen till Hedbo.

roahaha

Det råder en diskussion på facebook grundad av en statusrad. Många har lämnat en åsikt varav en inte kan acceptera de andras. Just nu strider denne mot mig i hopp om att jag som ensam tjej i diskussionen ska ge vika.

Jag viker mig inte en hundradelsmillimeter!

Jag älskar dessutom diskussioner, jag älskar att tala för min åsikt.

Det vet min kära vän S allt för väl eller vad säger du?

;)