det brinner i knutarna och viner om öronen

Nu är det bråda tider. Jag sliter som en tok med alla case som ska in före den 18/10. Herregud. Vissa mer invecklade än andra och man ska tänka till som individ. Jag gillar normalt sådana uppgifter men i denna stress hade jag gärna föredragit case med svar att leta reda på och skriva ner bara. Men men. Det där ljuset i tunneln är långt borta igen men jag kämpar på. I min stress så blir jag förbannad inombords och det mina damer och herrar är något som är som motivationsbränsle för mig. 
 
I övrigt rusar tåget där med. 
Har ansökt om att träffa kurator. Som jag skrivit om tidigare så mår inte Nathanael så bra och trivs inte med sin vardag då han inte verkar trivas i sig själv så just nu är det kämpigt för honom. Vi ska börja reda ut nu varifrån hans osäkerhet och självtvivel kommer ifrån. Han är så duktig i skolan, ligger före i det mesta och har många kompisar som står turordningskö för att följa med hem efter skolan. Vi och andra talar om för honom regelbundet hur duktig han är men det verkar han inte ta till sig alls. 
det ska bli skönt att reda ut detta. Jag vill så gärna att det bästa jag har ska må bra och framför allt tycka om sig själv. 
 
Positivt i allt är att (vågar knappt säga det) att katterna mår bättre. Emils värden är mycket bättre och han har ökat i vikt igen. Elsa ska på återbesök imorgon men är pigg och glad. 
 
Vi är mitt i planeringen av Nathanaels 8 års födelsedag som är nästa onsdag. Vi har köpt presenter, en del bökigare att få till än andra. Han ska få en loftsäng (det enda han önskat sig)  och den tog sin lilla tid att ro i hamn men tack vare snälla grannar så fick vi låna bil med dragkrok då vår bil saknar det. 
Så sängen ligger i gästhuset och väntar på att bli monterad lagom till födelsedagen. i helgen ska vi till ikea och komplettera lite grejer, bland annat ett bord och en klämspot att ha uppe vid sängen. 
 
Sen är det kalas då. släkten kommer den 17e. Ska planera bak och fika och faderullan. Sen blir det barnkalas på nybyggda andys i bromma lite längre fram, de premiäröppnar den 24 okt först. 
 
På det så har vi precis på dagen blivit klara med målning av insidan av det nya uterummet/altanen. Så i dagarna så "flyttar vi in" igen. Skönt. 
 
Jag kommer att vara ledig i 3 veckor efter denna kurs för då är det psykologi som jag redan har läst och har betyg i. Behöver jag säga att det ska bli skönt? 
 
btw. satan i jäklar vad jag hade velat vara i London den 14e november för den avskalade akustiska spelningen och releasen av "made in the A.M" plattan. Det vore drömmen. Men den spelningen kommer att streamas ut sedan så det blir garanterat egentid och mandariner framför tvn. I cant wait. 
 
TJING 
 
 
och så en bit (Nialls vers) ur Ed Sheerans verk "little things"
 
You'll never love yourself half as much as I love you
And you'll never treat yourself right darlin' but I want you to
If I let you know I'm here for you
Maybe you'll love yourself like I love you
 
Lite passande då vi kämpar för att Nathanael ska börja tycka om sig själv. 
För övrigt så är det en fantastiskt skriven låt, Ed Sheeran är fantastiskt. Ja, jag kan ha nämnt det ett par gånger förut men är värt att upprepas.