Julen kom och gick och nu står nya året för dörren..

Ja vi hade en hektisk men trevlig jul.
Firade julafton i Västerås som vanligt men i år hade jag ju smått sällskap av min lillkille.Marcus firade i Rissne hos sin mormor eftersom hon är dålig nu =(
Var över till Mikkiz och Carina en sväng och hälsade på och böt julklappar och drack en kopp kaffe.Det var trevligt.Hade inte sett hennes söta nuna på bra länge.
Sen vidare hem till mormor för att äta julbord med släkten.Åt så att jag mådde illa i vanlig ordning.
Umgicks och tittade på Kalle anka.Min 3 åriga kusin Fanny tjatade om tomten exakt hela dagen och när han väl kom så blev det hysterisk panikgråt så att hela ungen ruskade.
Tyckte så synd om henne för man såg verkligen skräcken i ögonen på henne.
Hon sa tillomed att hon bara ville ha ett paket sen skulle tomten gå,det fick alla att gapskratta och tillomed tomten skrockade under skägget som Fanny dessutom bad honom att ta av sig.
Men när tomten gått blev det lugnt igen och då gick det bra att öppna klappar.Nathanael som skrek ikapp med Fanny under tomtens utdelning sov i "morfars" knä och ville inte alls öppna klappar.
Fick leka med barbie i en timme sedan med lillkskruttan.Hon har till sin stora lycka fått låna en hel del av mina gamla barbiesaker som hon får ha när hon är hemma hos mormor.
Vi blev kvar hos mormor till halv sju i år,så länge har vi ladrig varit där.
Gick hem till mamma och han knappt komma innanför dörren förrän Marcus anlände.
Öppnade paket och fikade och åt godis.
Är väldigt nöjd med klapparna vi fick.Tycker dock att det blev för många.Jag gillar inte att julen har blivit så prylgalen.Jag vill helst bara har ett par paket,det räcker så.Giillar inte alls hysterin som har uppstått.
Åkte hem vid 21 tiden och när vi kom hem skulle vi ta lite julfoton medans vi skulle öppna klapparna som vi gett varandra men Nathanael var inte alls med på noterna utan sover på varenda bild *S*
Kom i säng vid midnatt och då somnade jag ovaggad kan jag säga.

Juldagen firade vi hos Britta i rissne.Åt mat och fick ännu mera paket.Nathanael fick flest så klart.Tur att han inte är medveten om hur bortskämd han är.Det måste det bli ändring på snabbt.Nu fick vi fina julbilder iallafall med en vaken lillkille på=)

Annandagen åt vi hos Britta igen och sen gav vi oss ut på mellandagsrean.Fyndade en hel del.
Bland anant kläder,digitalkamera och en del prylar till hemmet.Kändes bra när vi kom hem.

Ja det var julen det.

Nu står nya året för dörren och det är dags att säga farväl till 2007 som varit ett väldigt omvälvande år.
Fick reda på att vi skulle bli föräldrar,blev föräldrar och flyttade inom loppet av 9 månader.Det har varit ett hektiskt år så ska bli skönt med lite ledighet i form av mammaledighet.
Ska fira med kvällen med Marcus kuisner Tom,Henrik och Patrik här hemma ikväll.Ska bjuda på tacos och jag ska dricka min första alkohol sedan graviditeten.Men ska inte supa eftersom lillkillen har vi ju hemma.Men nåt glas vin blir det och en öl säkert och så skumpa vid midnatt så klart.
Britta var här idag och hälsade på och tittade hur vi bor,det var trevligt.Tycker så mycket om henne.
Hoppas så innerligt att hennes tumör inte är elakartad.Stackars kvinna,behöva oroa sig över jul och nyår.

Nej nog om det.

Nu ¨måste jag göra mig nyårsfin innan 3 st Petsons ramlar in.

mera blogg blir det nästa år.

Gott nytt år!

Tjing!

Det lackar mot jul...

Det börjar bli beboligt här nu.Packade upp en hel del kartonger igår när mamma och Thomas var här.Fick bort hela kartongberget i vardagsrummet,de två lådorna som var kvar i köket och så skruvade Thomas upp våra nyinköpta gardinstänger så nu har vi snart gardiner också.Måste köpa panelvagnar eftersom jag sak ha panelgardiner i 3 av rummen.
Har julpyntat som en tok också.Klädde granen igår och juldekorerade nyss med tomtar och juldukar och mina glasdekorationer jag köpte på IKEA. Är helt slut men ska fortsätta att komma i ordning en stund till.
Sen ska jag ägna mig åt min lillkille en stund innan han ska nattas för natten.Sen ska jag göra mig julfin genom att måla naglarna,raka benen och kladda på ansiktsmask.
ska avsluta kvällen i sängen med Marcus och titta på högst två avsnitt av vänner.
Måste sova sen för ska upp kl 7 imorgon eftersom vårat tåg till Västerås går kvart över nio.

Kommer bli en lång men fin dag imorgon tror jag.

Jag passar på att säga God Jul till er allihopa.Ha en bra julhelg.
Skänker även en tanke till alla hemlösa och fattiga barn runt om i världen.
Har faktiskt donerat pengar till ett projekt där hemlösa får äta julbord gratis under de 3 dagarna i julhelgen,det känns jäkligt bra faktiskt.Ska nog fortsätta donera pengar till liknande projekt nästa år och givetvis ska jag fortsätta donera till de två katthemmen som jag donerat till i ett par år nu.Det är inga jättesummor eftersom ekonomin inte tillåter men små bäckar små blir en sjö eller vad säger man?

Drygt en vecka kvar till nytt år,dags att komma på nåt fiffigt nyårslöfte kanske.Brukar inte lova nåt på nyår men ska nog prova det i år.

Nej nu ska jag sätta fart.

Tjing!

Nu är jag här igen.

ja nu är jag här igen efter cirka två veckor utan internet.Flyttat har vi gjort nu också vilket känns fantastiskt bra,kommer dock kännas ännu bättre när alla saker är uppackade och står där det ska.
Eftersom vi har lilla Kotten här hemma så får man anpassa sig efter honom och packa upp när han sover eller ligger i soffan/sitter i babysittern och filosoferar så det går sakta men säkert framåt.
Tur att man har extrema guldkorn till föräldrar som kommer hit på lördag och ska passa Kotten så att vi kan koncentrera oss på att packa upp flera timmar i sträck  så att vi ska hinna få någon slags hemkänsla före jul.Men vi har hunnit långt ändå.Köket är klart och badrummen är klara och hallen med och så gott som vardagsrummet och vårat sovrum snart också.
Tänkte jag ska skriva lite mera senare när jag får en stund över.Måste passa på att duscha nu medan Kotten sover så att man inte kommer till sjukgymnasten helt ofräsch sen.

I´ll be back =)

Tjing!