la familia



Tog en grupp bild på mormor och hennes barn,syskonbarn, syskonbarnbarn och barnbarn. Nathanael var kvar på Öland lite synd för annars hade det även blivit barnbarnsbarn :) Mormor fyllde 70 år btw.

Fr v: Mamma,moster Anna,jag,brorsan,Kusin Ronja, Kusin Rasmus, morbror Johan,mammas kusin Bobby,syssling Anton,mammas kusin Peter,syssling Frida, sysling Daniel.
nedre raden: Kusin Clara,mormor och Kusin Fanny

Hey there

Är på en blixt visit back home emd Marcus. Nathanael är kvar på Öland med farmor Eva.
Ska sova hemma inatt för att imorgon åka till Västerås för att fira mormor som fyllt 70 år. Efter Kalaset åker vi ner till Öland igen för att stanna där i ytterligare en vecka och så tar vi mamma med oss. Nu undrar ni säkert varför vi flackar och far. Jag kan säga att för inget skäl i världen förutom möjligtvis allvarlig sjukdom så skulle jag inte missa att fira min mormor. Hon är en klippa av alla dess slag och världens storsta trygghet för mig. Vill fira henne så stort det bara går. Tycker det är synd att Nathanael inte kan följa med men blir för långt för honom i bilen att åka hem och tillbaka inom ett dygn.

Jag kan säga att jag längtar redan tillbaka till Öland. Vill inte alls hem. Jag stormtrivs därnere och jag storntrivs i stugan. Är så fint därnere nu när allt risigt är fixat. Ska bli så roligt att Britta åker ner sen och får se allt hon varit med och beslutat om. Är ju inte samma sak att bara sitta och se bilder hela tiden.
Nathanael stormtrivs därnere också det märks.
Har hittat på en hel del roliga saker därnere och nästa vecka blir det ännu mer.

Nu ska jag ägna mig att packa upp lite packning vi hade mes oss hem och städa lite så man inte står med all städning när man kommer hem på riktigt.
Ikväll blir det lugnt,se fil och läsa och bara vara. Vill sova tidigt så tiden går fort tills vi ska till Västerås. För dit har jag också längtat trots den underbara tillvaron på Öland.

TJING!

hälsning från öland

hej hopp
Vi har nu varit på Öland i 12 dagar. Vi har det supernice faktiskt. Vädret har varit kanon hela tiden förutom idag så det har duggat lite. Vi har mest legat på en liten toppen strand i stora rör som vi hittade.

Midsommar var tokmysigt med grill,femkamp och trevligheter. Var även till lövhagen för att kolla på stången.
Sen var vi själva ett par dagar när mamma,Thomas och Eva åkte hem efter midsommar. Det var riktigt skönt. Hade toppen dagar då med. Sen kom Cassi och Felicia i onsdags. Det har varit bra men även jobbigt. nathanael som vanligtvis är lugnet själv blev sjövild när hon kom så ungarna har det varit lite jobbigt med. De har mestadels kul ihop men då och då kommer det småtjafs. De vill tex alltid använda samma leksak samtidigt. skitjobbigt.

Men men. PÅ fredag åker dom hem så då kommer lugnet tillbaka. Imorgon ska vi till Ölands djurpark.
Jag är helt emot djurparker och tycker inte det är bra med att stänga in djur i burar och inhängnader för att vi ska få titta på dom men ungarna vill så vad ska man göra. ska däremot bli nice med vattenlandet det ser jag fram mot.

Nu ska jag plugga

TJING!!