je lutte je gagne

jag har jullov! och jag är numera klassad som arbetslös för första gången i mitt liv.
Skrev slutprov i morse och åkte direkt vidare till arbetsförmedlingen och skrev in mig som arbetssökande.

Nu har jag officiellt jullov till den 19e mars då jag ska läsa min allra sista kurs. Förändring, is good right?

Ska redovisa ansökningar den 19e varje månad och thats it, behöver inte ens åka dit. Skönt. För det låg mitt ute i ett industriområde och inte direkt lätt tillgängligt.

Annars så ska jag jobba med mig själv nu under min ledighet. Ska ta tag i träningen på allvar och fortsätta jobba mentalt. Har min andra date med psykoterapeuten den 29 sen slussas jag vidare till psykolog när hon beslutat vilken form av behandlingsmetod hon ska använda sig av. Jag är lite spänd men exalterad. Jag är så redo att för sista gången reda ut mina issues jag har inom mig. jag är redo för förändring. Redo för en nystart i mig själv.

Nathanael ser fram emot jullov. Han längtar efter snö och efter tomten och efter att åka till mormor och morfar. Ska bli mysigt. Ska bli skönt med lite jul och avslappning.

Imorgon ska jag iväg och plocka upp sista klappen och sen står julbak på schemat. Sen är jag absolut klar med julstöket. Ingen stress i år som alla andra år. Så skönt. Har gjort allt i tid. Super.

Är klar med Elsas julklapp, det har varit roligt att göra den. Den kommer passa henne perfekt, lilla prinsessan. Lilla och lilla hon är en hrm lite större katt men fortfarande min lilla (och enda) prinsessa.

well det var väl allt jag hade att tillägga för stunden .

Är helt seg i skallen efter denna dag.

Det blir en film och sen krascha i soffan.

TJING!

2a advent





2a advent är här. Tiden försvinner som vanligt.

Inlämningsuppgift 4 inlämnad och väntar på betyg och feedback på den.
Slutprov bokad till den 19 december. Skönt.

Håller på att ordna alla papper jag behöver för att söka ersättning från alfakassan. Typ 6 papper. Måste ringa och dona hela förmiddagen imorgon. Vi lever verkligen i ett pappersamhälle.
Den 20e december skriver jag in mig på arbetsförmedlingen. Lite nervigt, aldrig varit inskriven där så har ingen aning om hur proceduren går till. Avskyr situationer när jag inte vet vad jag har att vänta mig. Då har jag ingen kontroll och det funkar inte för mig, måste ha kontroll.

Julklapparna är nästan helt fixade för i år. Har Marcus kvar och en grej till Thomas. Resten är köpta/beställda. Känns skönt att ha det ur världen då jag har massa annat att fokusera på nu.,

Sista inlämningsuppgiften startar imorgon. Det var en rejäl en och inte allt för rolig så nu gäller det att bita ihop och köra på sista sträckan.

Dunderförkyld med hosta också, min 6 vända nu på 3 månader. Inte kul. Och inga fel på proverna syns. Men men det bör väl gå över i sinom tid.

Måste ta mig i väg till sumpan i veckan och lämna tillbaka lite böcker och sen iväg till kista och köpa marcus klappar. Resten blir kombinerad plugg och motion. Ska även försöka hinna städa vitrinskåpet och diska alla finglas vilket jag gör en gång om året. Och ja vi har löjligt många finglas för en mängd olika drycker.

Nej nu ska jag äta, är hungrig som tusan. Sen blir det adventsmys till sons of anarchy.. yeah!

TJING

<3

Nathanael talade om för syster Helena på barnavårdscentralen igår:

"Nordpolen ligger högst upp på kartan och på vänster sida ligger England och i frankrike ligger Eiffeltornet"

thats my boy <3

Jag sa sen att han skulle berätta vem som bor på Nordpolen i enligt hans bok.

"Det är bara tomten"

Bara som i bara, inte så mycket att nämna alltså haha =)