skepp ohoj

hujeda mig vad längesen det var jag bloggade. Mitt liv har varit lite on/off så nån tid eller motivation till att skriva har inte funnits på kartan.
Det sket sig med jobbet iaf. Provjobbade två galna, hektiska men rätt så roliga dagar. Fick positiv feedback och ett löfte om ett samtal måndagen därpå om planeringen av mina nya tider. Efter det inte ett ljud. noll, zero, nada...Jag har sökt denna man med ljus och lykta men han ignorerar mina samtal. Har på agendan att söka tag i ägaren som eb mycket trevlig och omtänksam man ihopp om att han kan hjälpa mig få ut min lön iallafall som jag ska ha och blev lovad (från ägaren själv).

Well sörjer inte jättemycket för det var ett väldigt struligt och oograniserat ställe, så långt ifrån vad jag är. Hade jag blivit anställd där så hade jag nog blivit en nagel i ögat på flera som verkade helt loja och inte alls bry sig i att stället var i total kaos. Hur kan man jobba så? Hur kan man prestera sitt bästa?

Nej nya tag. Jag pluggar för för fullt nu och är inne på sista inlämningen i människan socialt och kulturellt. Härlig kurs, den är som gjord för mig. Fått VG+ Och MVG på samtliga inlämningar och tydligen så är jag en fena på att uttrycka mig och detaljera min åsikt. HA, indeed I am. Ingen nyhet för mig haha.

Den 28e börjar jag sista kurserna, medicinsk grundkurs och folkhälsokunskap. Färdig i aug. Jag är peppad. Efter aug är det jobbsök till 100% som gäller.

Jobbar på min KBT behandling också och har kommit en bit på väg faktiskt men långt ifrån klar. Vi nystar, övar och klurar. Hon är super min psykolog också. Senaste "läxan" var att göra en ångest hieraki, där fick jag svart på vitt vad jag behöver öva på.

Well, imorgon kl 8 har jag en date till, tror hon kommer bli ganska nöjd med att jag faktiskt gjort ett av stegen i hierarkin redan.

I övermorgon far vi ner till Öland för årets första visit i stugan. Åh vad skönt det ska bli. Mamma och Thomas ska med och så Eva. Sen kommer brorsan, Cassi och Flisan också. Lite spänd på hur det ska bli, vi har haft det lite strävigt nere på öland ihop senaste gångerna och det sista man orkar med och behöver nu är fler issues. Jag tänker åka ner med öppet sinne och positiva tankar för då kan ingen anklaga mig iaf för att satt stämningen i förväg.

Jag längtar efter Öland, ön ropar på mig känns det som. Det går inte att förklara men har du varit där med ett öppet sinne någon gång så vet du vad jag pratar om. atmosfären där är som balsam för själen. Inget ger mig ett intensivare inre lugn än ön. Vi länkar fint.

nej nu ska jag dricka kaffe och fortsätta planera och organisera. .avslutar eftermiddagen med att sätta mig och skriva om post traumatisk stress, det är en skoluppgift jag ser fram emot.

TJING!