november sun

Kvällen är här.Nathanel har precis slagit ihop sina blå för idag. Han är sjuk lilla stackaren. Marcus har vabbat idag så jag fick avsluta samhällskunskaps uppgiften. Hemma alla tre en måndag, lyx. Killarna har lekt med bilbanan, tittat på film, spelat sällskapsspel och varit till den större roligare lekparken. Jag har suttiit och renskrivit och hoppat in lite då och då i deras lek. Var iväg och handlade en sväng också. Till middag rörde jag ihop en hemmagjord pyttipanna till oss, väldigt uppskattat av killarna. Och Nathanael som knappt ätit sedan i lördags morse åt rätt bra. Känns skönt att han gjorde det man blir lätt orolig när de små inte äter.

Nu sitter jag här i soffan. Marcus tittar på hockey och jag ska titta på sista avsnittet för säsongen på det okända kl 20. Lugnt och skönt. Känner mig urlakad på energi och smått höstdeppad. En känsla av ledsenhet trots att jag inte kan sätta fingret på varför. Är nog bara trött och i behov av en semester.

Imorgon ska jag vara hemma med Nathanael. Vi ska promenera till Spånga med nya vagnen vi köpte i helgen (den gamla Emmaljunga scooter började kännas för liten) och uträtta lite ärenden sen kanske en sväng förbi lekparken. Sen blir det lunch och vidare mot sumpan (om Nathanael orkar) och ett besök på biblioteket. Mysdag.
Till kvällen blir det lite plugg och deseperate housewifes (om jag håller mig vaken tills dess) så ser min morgondag ut.
Tänker lite på Thomas, mamma och P som ska på begravning imorgon.

Fick en bra nyhet idag från V-ås iaf, Ä N T L I G E N säger jag. Bättre sent än aldrig.

Hujeda mig vad nöjd jag är.

Hade i övrigt en mysig helg i Väserås. Träffade finaste lillebror, Mikkiz och gjorde massa trevligt. Var på nyöppnade outleten och köpte två par jeans leggings, ett par jeans och två halsdukar till ett pang pris. Supernöjd.
Var ut på en liten road trip också i lördags. Myshelg helt enkelt.


Nu ska jag kolla tradera sen se det okända..

TJING

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback