Examen!

Efter år av konstanta studier utan uppehåll så är jag nu äntligen klar med studierna. Jag har nu fått nått min gymnasiekompetens med inriktning konditor/bagare och en tredjedels undersköterskeutbildning.
Känner mig stolt över mig själv så drivit mig framåt varje dag trots att det varit motigt. Jag är oerhört tacksam för min underbara son som varit min motivations källa och jag är evigt tacksam för min fina familj och släkt som stöttat mig hela vägen och sagt peppande ord när det varit tufft.
Mina vänner ska jag inte glömma, guld värda.
En vän sa till mig idag att jag ska tänka på mig själv nu ett tag och ja det ska jag verkligen. Det var längesen jag kunde fokusera 100% på mig själv. Ska nu ta några veckors ledighet innan det är dags att ge sig ut i "söka jobb djungeln" och det ska bli riktigt skönt att känna att skolböckerna och högarna med inlämninsuppgifter är ett minne blott.
Fy sjutton vad less jag varit på att plugga.
Samtidigt är det veodigt för nu börjar ett nytt kapitel i livet. Hela min vardag har bestått av detta pluggande i flera år nu så att bryta upp och in på ny bana känns både roligt, spännande men också vemodigt och skrämmande.
 
vem vet vad som väntar härnäst.
 
grattis till mig själv, jag har nu sprungit i mål och med toppresultat dessutom. Inte illa pinkat med det förutsättningarna jag haft.
 
<3

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback