Det känns bra att vara Jhenny just nu..

En ofokuserad och frånvarande söndag idag :( Mitt knä har åter igen blivit utsatt vilket inte är allför skönt direkt men men..

Igår var det en trevlig dag/kväll..Var inne i stan och fikade med Marcus,Fia och Oscar på nåt mysigt fik i gamla stan.Vi tjejer pladdrade på som aldrig förr medan de andra två mest satt och halvsov. kom fram till att det var ett halv år sedan vi sågs sist,känns som att det var högst två månader sedan.Minns i detalj dagen på stranden på Öland till exempel..Att det var 6 månader sedan är helt ofattbart.
Tyvärr blev det aldrig någon träffa med Hannah och Rambo =( Men vet iofs inte hur länge de blir kvar här nere så kanske finns chans till det än =)

Var på bio igår kväll inne i city och det var väldigt trevligt =) Snöstorm ute och kallare än i graven men det kändes som rätt oviktigt.Blev en snabbfika innan vilket var väldigt skönt för händerna insåg vi =)
Såg departed med bland andra Leonardo Di Caprio och Jack Nicholson. Den var bra men lite brutal då och då.Den hade gärna fått vara längre också =)Många pluspoäng i mitten och framåt blev det men det handlade väl inte direkt mycket om filmen..=) En trevlig kväll blev det =)

Ikväll blir det lugnt,skulle vara nice att bara slänga sig i sängen tillsammans med min vän vid namn Mp3 och dra täcket över huvudet och glömma plugg ocj annat för en stund men risken finns att sömnen slår in alldeles för tidigt då men senare ikväll kommer det helt klart vara ett alternativ värt att välja..=)

Plugg i veckan inför slutprovet och konstigt nog så känns det jäkligt bra =)
Västerås imorgon också,det är ju alltid nice =)

Jag säger som Hellström..Jag vill bara bort och att själv få välja tiden för min återkomst..=)

Yeah!






Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback