omprov,helgen som kommer och helgen som var

Varit en seg vecka,varit trött trött trött trött och så lite trött..Men har fått saker gjorda ändå.
Har varit utan måsten denna vecka.Är mitt mellna två kurser och kan göra i princip vad jag vill med min tid.
Har väl varit okej men nu vill jag verkligen bara dra igång med historian,varit grymt laddad i ett par veckor nu för den kursen.Men så idag kom det en liten hand och örfilade mig ner på jorden igen.Blev inte godkänd på provet i geografin så det blir omprov på fredag om en vecka. Jag trodde verkligen att jag hade klarat mig men icke.Men besvikelsen blev inte så stor som jag trodde att den skulle bli men visst blev jag besviken och om inte annat spytrött eftersom jag är så less på allt var geografi heter och nu måste sätta mig ner och plugga det i en hel vecka till..Men men det är bara att ta nya tag och hoppas på att komma ihåg vad jag inte svarade på så att jag vet vad jag ska plugga in. födelen med omprov är ju att man vet vad som ingår och vad som inte ingår.Det vet man ju inte första gången så där satt jag med massor av kunskaper som jag var stolt över och så var inte ens hälften var med på provet.
Men men..jag känner mig laddad trots motgången..

Helgen kommer bli bra.Ska åka skridskor med Marcus imorgon och så blir det nog att bjuda över Mackan och sandra på mat om det kan.Titta på melodifestivalen och ha det trevligt. Och på söndag ska vi till Britta,inte varit där på två veckor nu så börjar nästan längta dit.

Helgen som var blev kanon.Min och Mikkiz rockfest blev rikitigt lyckad och vi är stolta över det vi åstadkom.Känns riktigt bra faktiskt och kvällen blev riktigt rolig.Var även på konrad vilket var kul,hade kunnat få vara lite mer folk bara men men..Det var helt klart en helg värd att leva på länge.Hade skitkul med Mikkiz i våra förberedelser..allt från storhandling,matlagning,pizzaätande och en hel del garv (för att inte tala om mitt övertrötta garv på fredagskvällen som min lilla solstråle var så snäll och filmade utan min vetskap)..ja allt var kul och det var värt städningen dagen efter och sömnbristen..Det var värt allt..

Kommentarer
Postat av: Anonym

en fördel är väl att du nu har lärt dig saker utan att för den sakens skull behöva bevisa det på nåt prov :o)

Klart det aldrig är kul att skriva prov i nåt man spyr på, men håll ut.. det är snart över :o)

2007-02-16 @ 15:37:18

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback