solens strålar,IKEA shopping,idol och vad som komma skall..

Solen lyser och det är söndag.Känner mig uppåt idag och pigg för första gången på länge.Kanske har något med tillbaka vridandet av klockan att göra och sen spelar nog solens strålar sin roll också.
Skulle ha åkt till V-ås idag och sovit över tills imorgon då jag ska på min andra gruppträff men bestämde mig för att stanna i Sthlm istället och ha en mys söndag med pyssel och annat skoj.Ska ta tag i lite saker jag inte haft tid och ork med idag tänkte jag.
Tar ett tidigt morgontåg till V-ås imorgon istället.KOmmer förmodligen ångra det då när jag måste upp tidigt,trött och jävlig men men.Det blir nog bra iallafall.

Snurrade runt och shoppade lite igår.Var på IKEA bland annat och köpte jättefina bordstabletter i tyg både till nya köksbordet i Sthlm och hem till V-ås och så handlades det en dvdfilms hylla till (är fullt i de andra) och två väggljusstakar som jag ska ha i V-ås.Riktigt fina,jag är så nöjd.
Var runt lite i barkarby till olika butiker men blev aldrig nåt besök i min favvo affär där ute,får bli nästa gång.Åt lunch hos Britta igår också,hon är rolig hon.

I fredags var vi "vuxna" igen och storhandlade på MAXI.Blev ett dyrt besök men nu finns det mat så det räcker och blir över för ett bra tag iallafall.Skönt att slippa tänka på det.
Kollade på idol i fredags och som vanligt så var min favorit deltagare suverän,han är grym!
Tyvärr åkte min kvinnliga favorit ut men så är spelet,nån måste ju ut.Tyckte personligen att det fanns två sämre än henne som kunde åka men det tyckte tydligen inte resten av Sverige.
Men men så länge idols bästa är kvar så är det lugnt,han kommer lätt vara i finalen.

Västerås imorgon som sagt ja,ska bli skoj.Ska se film i gruppträffen.Nåt föredrag av Kaj Pollack.Ska bli intressant.Förhoppningsvis ska jag väl träffa Mikkiz också.Och så om jag hinner ska jag hänga upp rena gardiner i vardagsrummet och i köket.Förhoppningsvis så kanske ovannämnda kommer på en kopp kaffe eller nåt så får jag sällskap.
Hem till Sthlm på kvällen igen,blir nog bara se prison break och sen sova.Kommer nog vara rätt trött.

I veckan blir det plugg,jobb och att uträtta en del ärenden.Ska jaga födelsedagspresenter och försöka hitta något fint att ha på väggen hemma.
Blir inte min randiga lilla grabb bättre så blir det även ett vetrinärbesök med honom också.Men idag har han varit pigg och öst loss med syster sin ordentligt så får se vad som händer och sker.

Nej nu ska jag äta en satsumas,plugga lite och ta en dusch.Ska stretcha lite också så kanske min träningsvärk som jag lidit av i två dagar ger mig sig lite.

I´ll be back for more..


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback