Förträffligt var ordet

Har haft förträffliga dagar i Västerås.Har kommit in i en period då jag åkt velat åka hem mycket.Förut var det jobbigt att åka hem och det tog emot som sjutton men nu känns det bra och jag får uppleva mycket skoj när jag är där.
Har min underbara familj där och många av mina fantastiska vänner.Vad skulle jag göra utan er?
You rock my world!

Anlände (J,förlåt mig men jag måste använda det ordet) tillbaka till Stockholm igår kväll.Slängde i oss mat och gick sen till Mackan och Sandra och kollade på idol och hey baberiba.Det var trevligt men blev inte så långvariga för vi var rätt trötta allihopa.Hem och sov rätt så på en gång.Var helt slut.

Ätit hos Britta idag,hon är så söt.Sjukt underbar kvinna.
Var iväg till Solna centrum också en sväng med Eva. Kollade runt lite. Och sist storhandling på Willys.VAr helt tomt i skåpen så det behövdes.
Kvällen har gått åt till plugg,är riktigt stolt över mig själv som sitter och pluggar en lördag kväll faktiskt.
Sverige spelar match mot Spanien och vinner med 2-0 verkar det som så har haft utmräkt med tid till att plugga medan det ligger en trött sak i soffan och glor på bollen.
Nu ska jag se Medium som jag fick inspelat åt mig i torsdags då jag hade mycket bättre saker för mig än att se det och så ska jag se deal or no deal som jag spelade in i kväll sen är det natti natii som gäller.

Har städat garderoben ihop idag,inte min ide' men det känns bra nu när det är gjort. Har lite kvar men det blir imorgon det.Fan vad bra vi är!


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback