2010-ett vitt år

Marcus har som jag berättat om tidigare haft ett vitt år. Alltså ett år utan alkohol. Han såg det som en utmaning och han har klarat det fint. Inte fuskat eller ens direkt velat fuska. Nu har det snart gått ett helt år. Kom nyss fram till att jag också haft ett vitt år. Jag har inte varit helt utan alkohol men jag har inte druckit mig onykter på hela året. Det blev ett par glas vin på Öland i somras (har fortfarande kvar bag in boxen jag köpte då halv full) och nåt glas på nån fredag blev det under hösten. Var tvungen att tänka efter om hur jag firade min födelsedag i februari om jag möjligen blev onykter då men icke för jag hade aldrig nån fest eller middag.
Så mitt år har varit någorlunda utan alkohol och det har känts helt ok. Nu har varken jag eller Marcus varit några stordrickare. Vi dricker max 10 ggr per år och då överdriver jag. Men ändå. Känns bra. Jag ser dock fram emot skumpa på nyår. Skumpa är min grej, en torr och sträv skumpa ska det vara som river lite i halsen. mums!

I år tänker jag hålla mig till vin och skumpa och max nån cider. Med tanke på min karatefylla förra nyår så hrm ja jag håller mig nog till det för i år vill jag se raketer och tänka min tradionella tanke på tolvslaget.

2½ vecka kvar på det här året...skumt..

vet ni vad? Nyår har aldrig varit något jag velat fira. Jag får ångest på nyår och en obehaglig känsla i magen. Vet inte direkt varför. Kanske har med mitt kontrollbehov att göra. Jag vill ju veta vad som ska hända och vad som är planerat och när jag inte gör det så känns det inge bra. Kanske beror på det blandat med sentimenalitet kanske. Who knows? Jag vet inte ens själv hur jag tänker eller funkar i många lägen...

TJING!


Kommentarer
Postat av: hannah

känner igen den känslan

2010-12-19 @ 18:53:42
URL: http://kraeksjuk.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback