från helg till vardag

Dagarna går åter igen så fort,helgen har passerat förbi i rekordfart.
Hade en hemmakväll med tacos och film i fredags vilket var helt great efter en plugg vecka.
I lördags städade jag och fixade fika tills mamma,Thomas och mormor kom och hälsade på.
Lukas fick leka ordentligt då Thomas busade med honom i nästan två timmar.Stackaren var helt slut när dem åkte hem så han kröp in i sin koja och kom inte ut på flera timmar.
Det var trevligt att ha folk här hemifrån.
Fixade smink,naglar och hår när de åkt hem och när jag var färdig så gick vi rakt över gatan hem till Jansson och Maja.Jansson hade fyllt 25 veckan innan så de bjöd in till fest. Var trevligt men varmt.Vi var 20 personer i en tvåa.
Hade hoppats på flera tjejer,blev så himla mycket fotbolls snack då det var 17 killar på plats.
Men men.Höll mig till Maja i köket ett bra tag för att slippa bli indragen i fotboll som jag kan alldeles för lite om för att kunna hänga med i snacket.
Det blev en trevlig kväll med mycket vin och prat.Fick träffa två jättefina kissar också vid namn Lucia och Maximus,så söta.
Måste tacka en viss person för det fina telefonsamtalet,du är för bra för att vara sann.
Och förlåt till mamma för att jag väckte dig mitt i natten för att säga att jag var hemma och att jag INTE var osams med någon *skrattar*
Igår var det en död dag som jag tillbringade i soffan så gott som hela dagen.Förutom någon timme då jag pratade med J och D på msn.Jag var så trött så trött så det var skönt med en dega dag.
Idag är det tillbaka till allvaret med plugg och sånt tråk igen.Pluggat hela eftermiddagen.Men det går rätt så bra så ska inte klaga.Sen har jag underbart pratsällskap under dagarna också vilket jag är väldigt glad över.Ni gör så att mina dagar flyter på lättare *pussar på*
Nu är det prison break.
TJINGELING

Kommentarer
Postat av: Mrs Alda

hoppas ni hade det trevligt på festen :o)

2006-09-06 @ 13:03:12

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback