allt från städning till några rader om en fantastisk person

Sackat efter med blogg skrivandet igen. Har haft en del att göra senaste dagarna.

Städat som en tok idag, dammsugit, dammat, moppat golv osv. Var grymt skitigt efter att jag varit borta så var tvungen att röja lite. Känns skönt nu när det är gjort, rent och fräscht.

 

Jaha snart ska jag bege mig ner och förtids rösta till det förbannade valet. Jag är verkligen NOLL insatt och NOLL intresserad av allt det där. Men att rösta blankt känns ju inte så kul det heller så jag ska bege mig ner och säga mitt trots att jag vet knappt vad jag säger.

Tittade på någon duell mellan Persson och Reinfeldt härom kvällen, som vanligt innan val så har politiker massor av trevligt att säga och massor av guld och gröna skogar löften att lova folket, men så kommer ju då den tråkiga sanningen att inget som lovas hålls. Blev itnte så mycket mer insatt och klokare av den där duellen. Gjorde ett test på expressen idag, massor av frågor om saker som rör Sverige. Vissa frågor fattade jag inte (fanns ett info märke att klicka på men var för lat för att orka läsa) men svarade ändå och många av frågorna var om saker jag gillar som jag skulle vilja se mer av i vårat land. Hursomhelst så blev jag en person som håller med vänsterpartiet mest. Vad det innebär vet jag ej eftersom jag inte längre vet vad de pysslar med men jag blev ju hellre en vänsterpartist än en moderat *S*

Trots att det inte är många minuter kvar tills jag ska gå och rösta så har jag ingen aning om hur jag ska lägga min röst. Eller rättare sagt så är det tre partier som väger lite tyngre. Så nåt av de tre blir det.. Men men, kommer nog bestämma mig när jag kommer fram.

 

Har pluggat som en tok både idag och igår och det har gått riktigt bra. Har känts okej och jag har under de här dagarna inte fått mitt ”trött på skiten” humör. Har nu 1½ uppgift kvar att göra innan fredag och sedan är jag klar med månadens inlämning. Så skönt, då är det bara att sätta igång med nästa. Hoppas det är något roligt. Tjuvtittar inte i förväg vad som komma skall, kan bli rörigt då så struntar i det för att underlätta för mig själv.

 

Har kommit in i en crash bandicoot period igen. Ska ju egentligen vara gamla hederliga på playstation men kör nu på xbox. Har haft mina små utbrott då jag fullständigt kunnat kasta ut skiten genom fönstret. Usch vad arg jag varit och många svordomar har gapats. Är det något som kan dra fram mitt dåliga humör så är det när det går dåligt i tv spel.

 

Fint väder både idag och igår, har ju inte kunnat vara ute nåt knappt pga pluggandet. Lite synd. Vill ju njuta av sista sommar värmen innan hösten kommer med regn och rusk.

Det som ska bli skönt med hösten är att allt kommer in i sin normala lunk igen. Det blir lugnt och skönt och mysigt. Ser fram emot regniga hemma kvällar med en kopp varma koppen eller oboy och en bra bok eller film. Jag är mer estetiskt kreativ på hösten också så hoppas på att komma igång ordentligt med mitt skissande och målande igen. Jag får någon slags abstinens när jag intye gör det, trots att motivationen saknas så kommer den känslan. Lite skumt.

Ska till keramiken i hallonbergen på torsdag och göra klart det jag börjat på. Min relief och min mjukisdjurs avgjutning. Kanske får mersmak efter det och får tillbaka keramik motivationen så att jag går dit under hösten med. Får se hur det blir. Har ju så roligt där med alla som hänger där men ändå är det nåt som bromsar mig så att jag inte går dit. Blir så arg över det.

 

En person som står mig nära talade om för mig att han kände sig på bra humör idag, blev så glad av att höra det. Han förtjänar att känna så varje dag. Hoppas att han kommer göra det en dag. Han är en sådan fantastisk person.

 

Jaha nu måste jag iväg..

Skriver mera sen   J


Kommentarer
Postat av: Mikkiz

Äntligen nått nytt i samlingen :)

2006-09-12 @ 16:51:07

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback