Tillbaka till verkligheten

Hemma igen från semestern som varit helt underbar.
2 veckor på Öland. Första veckan var det dåligt väder och andra veckan kanon väder.
Första veckan var Marcus kusiner Tom och Patrik där och andra veckan böts dom ut mot mina päron.
Det var riktigt roligt att ha dom där nere och Thomas som är en riktig arbetsmyra och händig som tusan fixade både det ena och det andra på stugorna. Det blev jättefint.
Bland anant så byggde han ett bord som har stubbarna efter avkapade träd som ben. Jättecoolt blev det och det 'r garanterat ingen annan som har ett sånt bord.
Vi var även på Ölands djurpark med Cassie och Felicia och mamma och Thomas. Hade jätteskoj.Badade i nya vattenland,tittade på alla djuren och åkte karusell. Det sista skulle jag nog hoppat över då jag mådde väldigt illa efteråt.
Första veckan med Tom och Putte spenderade vi mest i stugan. Men var även i Borgholm och shoppade lite och så var vi på mörbylånga marknad och köpte kokos toppar.
Sjuka var vi därnere också. Marcus först,sen Nathanael,jag och sist Eva. Killarna frisknade dock efer 3 dagar medan det satt i betydligt längre på mig och Eva.
Men men det var nice ändå.
Grillade med grannarna ett flertal av kvällarna och så spelade vi massor med kubb och mitt favvo kortspel plump och så givetvis 5 öresgolf.
Appropå golf så var mamma,Thomas,Marcus,jag och Nathanael och spelade äventyrsgolf i Färjestaden på tordagen andra veckan. Det var stekhett men kul. Tyvärr var min äckliga lilla bror tvungen att ställa till det där hemma så att humöret sjönk lite men men..Sen så skulle vi äta när vi spelat klart. Satte oss på en restaurang vid hamnen med utsikt över vattnet. Efter att ha suttit i 40 minuter och frågat 4 personal om att få beställa så kommer hovmästaren och säger att viinte får beställa för de har ås lång kö så de tar inga beställningar. Jag fick ett tokspel och senm gick vi.
Jag som redan var uppretad till max tack vare min bror var inte att jävlas med då direkt. Vi snurrade runt i F-staden och valde restaurangen på hotel skantzen.
Där fick vi beställa direkt men fick vänta på maten i en timme och 20 min. Inga fläktar hade dom och det var varmt som en bakugn. Jag var på vippen att explodera men gjorde inte det fär att hungern gjorde att jag inte orkade. Precis när vi skulle ställa pss upp och ge upp och gå så kom maten. Som kompensation så blev Thomas bjuden på sina öl men vi andra fick minsann betala för vårat dricka. Skandal.Skitställe...
Ja ja nog om det. Ölandssresan är vi helnöjda med och vi ska garanterat ner på skördefesten i år och mamam och Thomas ska med =)
Det var så härligt att se Thomas därnere. Han var så nöjd med att få gå omkring och småsnickra och pula.

I måndags var jag,marcus och Nathanael på fotboll på Råsunda. AIK-Ljungskile. Det var Nathanaels första fotbollsmatch.
Det gick jättebra och dom vann med 1-0.
Hna tyckte dock att det var roligare att smöra för en kvinna bakom oss än att titta på fotbollen.

I tisdags hämtade vi katterna hos Britta. Dom såg ju inte direkt överlyckliga ut att se Nathanael och inte oss heller för den delen. Sen upptäckte dom till deras stora fasa att han lärt sig krypa sedan sit också så de fick fly för livet för att klara sina svansar. Såg lite komiskt ut. Åt och sen åkte vi hem.
Väl hemma hade min kära familj dykt upp. Mamma,Thomas och Jocke (believe it or not).
De kom för att spendera veckan ut hos oss.
Vi umgicks och spelde lite Buzz. Sen blev klockan så mycket så det var natti natti.
I onsdags åkte vi till Nälstabadet och badade. Det var riktigt skönt. Jag och Jocke låg i bassängen i över en timme och hade skitkul. Solade lite och åt matsäck.
Åkte till babyland efter det och köpte grind till trappen hemma och sen vidare till systemet och sen willys.
Väl hemma duschade vi och grillade när Marcus kom ifrån jobbet.
Hade jättetrevligt. Spelade AIias. Tjejerna mot killarna (dom var 3 och vi 2) och vi vann överlägset!
Marcus kusin Hannah kom vid halv tolv tiden på kvällen efter att ha sms:at med min bror hela dagen. Vi spelade mer Ailas och sen as vi godnatt medan de andra var uppe.
I torsdags drog vi och badade igen och sen hem och duschade och pöste. Rensade i trädgården och fixade lite. Kälkade mat och spelade Buzz.
Igår var vi bara hemma. rensade ännu mera i trädgården och umigicks. De åkte vi vid 15 tiden och en kvar senare kom Marcus hem ifrån jobbet. Tog en powernap hela familjen och sen en promme ner till affären. Lagade pannkakor och sen tittade vi på filmen Swenney todd med Johnny Depp.

Det var det det..trevligt har det varit..=)

HAr inte tid att lägga upp semesterbilderna nu får bli senare..

 bordet som Thomas byggde =)

Kommentarer
Postat av: micaela

låter som en asskön semester=)

2008-08-04 @ 23:48:08
URL: http://mrselmos.blogspot.com

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback