shoppingfynd,träningsvärk och vansinne

Idag var vi och gjorde Kista. Jag var inte alls på shoppinghumör när jag anlände men det ändrades snabbt när jag först såg hur lite folk det var och när jag sprang in i mitt första fynd. Jag var nummer ett ute efter något att ha på mig imorgon och nummer två jeans. Jag hittade ett par jeansaktiga byxor för pangpris men köpte dom inte utan avvaktade.
Sen hittade jag jeans,hängseljeans till Nathanael och en tunika/klänning som jag ska ha imorgon,allt för pangpris. Jag ville nästan hjula där inne i gallerian men det gjorde jag inte,mest för att jag inte är så duktig på det.
Köpte även en sminkväska det var inte vad plånboken tillät men eftersom Skrubben kissade i min gamla så att jag fick vinka farväl till den så var jag tvungen. Har allt smink i en fryspåse nu och det går ju inte.
Åkte hem två timmar senare jäkligt nöjd kan jag lova. Just ja Nathanael fick en ny bil också,man trycker ner gubben som kör och så åker bilen iväg med en väldans fart,jättekul tyckte lilleman =) Köpte även present till Alice också en månad försent *S*
Hade tänkt att köpa 1 år present till Noah också men hittade inte nåt kul och så kikade jag efter en välkomst present till min lilla kusin Clara men jag avvaktar lite med det. Jag är lite petig när det gäller presenter.Vill att dom ska vara nogrant uttänkta.
Åkte till IKEA efter att Marcus kom hem. Gick där en bra stund och Nathanael var på sitt bästa humör. Hade plockat på mig allt nödvändigt ont vi behövde och stod i kassan. Vad händer då? Jo deras linje med banken bryts så de kan bara ta emot kontant betalning och jag är en person som alltid handlar med kort och aldrig har kontanter på mig. Så det var bara att ge upp efter 20 min och åka hem utan saker. Ska åka tillbaka på lördag för ett nytt försök.

Det har varit en tung dag för mig idag. Jag har nämligen en sån träningsvärk efter core express passet igår så att jag trodde att jag skulle dö imorse. Hade inte tränat core på 4 månader så var rätt muck. Det fanns en gång i tiden då jag inte tyckte att core passen var jobbiga (5 månader sedan) men det tyckte jag då igår att det var. Lyckades missa bussen med en halvminut också så jag gick dessutom hem. En promenad på 45 minuter. Trodde att jag skulle vara slut när jag kom hem men då var jag så mycket uppe i varv så hade rätt mycket energi. Tog en dusch och åt. Men när jag väl slog ner huvudet på kudden så slockande jag direkt..

Imorgon är det ju dags för oss att bege oss till Bombardier arena och kolla på Takida och Sveriges bästa rockband Backyard babies. ska bli nice. Jag har världens problem med vad jag ska göra med mitt hår och vad jag ska ha för smink och nagellack. kläderna har jag dock löst då jag hittade tunika/klänningen i Kista idag. Men skor? Jag vet inte vad jags ka ha för skor..jag blir galen..Sån här beslutsångest har jag var je gång jag ska iväg på nåt stort...Jag blir galen på mig själv..Ja ja..det får bli som det blir..
Lyssnade på Bybs nya platta som töntigt nog heter Backyard babies idag och den var helt okej,hade dock lite högre förväntningar..men men..gillade låtarna degenerated och abandon jäätemycket.. =)

Nehe skriva packlista nu kanske??

Tjing!

Kommentarer
Postat av: micaela

haha.. du är för söt..

Själv kommer jag i munktröja och gympadojjor.. fantasifullt, eller hur ;o)



Du får väl kleta in en massa jox i håret och dra till med att du gör en "Dregen" =)

2008-08-28 @ 22:57:22
URL: http://mrselmos.blogspot.com
Postat av: Stefan

haha galning! :P Först får jag SMS, sen ringer du.. och allt jag hör är masssssor med hemska ljud... ASG Jag låg och sov och du skrämde nog livet ur mig... Du är för söt! ;) Hoppas du överlevde och hade roligt! Kramar! Jag somnade om 2 sec senare! ;)

2008-08-30 @ 05:42:59

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback