lurad,barnlediga och OS

Gjorde ett hälsotest på nätet häromdagen och två dagar senare så fick jag en räkning på 199:-. Det var alltså vad testet kostade att göra. Enligt fakturan så skullde det stå i avtalet man accepterade. Nogrann som jag är så läser jag alltid avtal innan jag går med i saker och hade inte läst något om mågra kostnader. Men för att vara säker så läste jag avtalet en gång till och nej det stod inte något om några kostnader.
Har nu betalat den förbaskade fakturan för jag orkade verkligen inte göra en affär av det hela. Men hade jag haft ork och tid så hade dom fått den hett om öronen.
Jag vet att jag borde gjort något åt saken för att andra ska slippa få samma sak men nej jag orkar inte.
Skumt företag verkar det vara iallafall.

Idag skulle vi åkt på grönan men vi sköt upp det några helger framåt då varken väder eller ekonomi kändes stadigt. Istället ska vi gå på bio ikväll och se arkiv x.
Mamma och Thomas kommer och hämtar Nathanael om en timme och så får vi tillbaka honom på tisdag.
Det ska bli skönt men samtidigt så kommer vi sakna vårat busfrö.


Satt och spelade start tris på king.com igår i över en timme. Det var Cassie som introducerade mig för den sajten. Finns jätte många roliga spel där hjärnan får jobba lite. Jag gillar ju spel där man får klura lite.

Var aldrig iväg på 080808 festen igår. Var hemma istället och tog det lugnt. Ingen av oss orkade ge oss iväg och så regnade det dessutom. så det blev film och mys i soffan istället och Nathanael somnade tidigt.
Tittade på OS invigningen också. Eller när länderna promenerade in på arenan bara. Sverige gick in som land 186 coh efter det så orkade vi inte längre då böt vi kanal. Jippot höll ju på hela dagen och kvällen..250 miljarder har tydligen Kina pungat ut på OS tävlingarna..Det är sjukt mycket pengar..Får väl hoppas att någon tycker att det är värt det.

Dags att packa ihop det sista av knoddas saker..

Tjing!

Kommentarer
Postat av: micaela

trist att vädret var skit.. för det lät askul med en 080808fest.. =)

2008-08-11 @ 16:14:34
URL: http://mrselmos.blogspot.com

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback