sjuk igen och det närmar sig

Sjuk igen. Det gick inte att mota bort trots ihärdiga försök. 
Till och med Nathanael sa igår när vi satt ute på baksidan "mamma vi har verkligen varit mycket sjuka senaste året du och jag".
Och han har rätt. Så här ofta sjuka har vi aldrig varit. Kan det ha varit covid som slog ut immunförsvaret? 
Det var inte många veckor sedan vi var sjuka så hinner knappt återhämta sig förrän nästa vända kommer. Ge mig sommar och värme nu så virusen inte trivs. 

Fick sms imorse från artro clinic  med inställelsetid för operation nästa fredag kl 07.00. Fick puls. Nu börjar det närma sig. Har fortfarande en del tvivel att försöka bli av med. 

Ska verkligen försöka att ta det lugnt och ägna mig åt saker som ökar må bra hormon. Jag måste verkligen bli frisk..
I helgen är det formel 1 tävlingar i Miami..ser fram emot det. Även eurovision ser jag fram emot nästa helg. Tanken var att jag skulle ha en fest till det men pga operationen dagen innan så blir det inte så. Men tänker iaf titta. Jag tror på Sveriges bidrag. Cornelia är magisk och låten underbar. 

Hittade en ny serie att kolla på. Min långkörare som jag kollat på senaste månaderna börjar ta slut. Så nu hittade jag en ny. Tydligen var den gammal enligt Marcus vilket jag inte visste men började se den och blev helt fast. Så spännande. Och det bästa av allt som jag upptäckte lite senare; det finns 7 säsonger! Tipp topp. Då de första dagarna efter op förra året var det enda jag kunde göra var att kolla på tv eftersom jag knappt kunde röra armen. 

 Men fram tills dess ska jag jobba vidare på mina pågående projekt. Ett har en deadline då det är en present så hoppas bli klar innan juli. 





Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback